تو همین مدت کم 3 تا رام رسمی و ایـــن همه کاستوم واسش اومده
تو علاالدین نیومده هنوز؟؟؟
تو همین مدت کم 3 تا رام رسمی و ایـــن همه کاستوم واسش اومده
تو علاالدین نیومده هنوز؟؟؟
Last edited by .:PAR3A:.; 18-12-2011 at 15:27.
کاستوم رام هاش هم توسط شاخ های دولوپر ها معرفی و ارائه شده...
کلا هر چی گردن کلفته داره روش کار میکنه...
چه شود.....![]()
سلام.
آقا من الان استانبولم. صبح رفتم جایی یه یارو اومد نروژی بود. دیدم این گوشی دستشه. گفت بیا یه عکس از من بگیر.
بعد خواستم ازش عکس بگیرم یکم رفتم تو منوهاش سیخ زدم.
اولا دلتون بسوزه
دوما اینو بگم که کیفیت صفحه در حد بنــــــــــــــز بود هااااا!!! اینقدر دوربینش دنیا رو صاف نشون میداد!! از چشمت بهتر!!
بعد یارو گفت توی نروژ تازه 1 هفته اس که اومده!! آقا من میخواستم بخرمش، الان دیگه 800% میخرم. چیزی که من دیدم حداقا کیفیت صفحهش خارق العاده بود!!
البته یارو یکم از نظر نرم افزاری مینالید! میگفت هنگ میکنه! گفتم آپدیتش کردی؟ گفت نه! فک کنم برای همینه که هنگ میکرده...
امیر تو رو به پنش تن نکن
وسوسمون نکن![]()
آل دیجیتال : 1030000
گوشی بازار : 1040000
موبایل علاالدین هرمزگان : 1000000
اگه همین الان یکی بگه 800 میفروشم... فردا صبح بساط جوراب و اینا رو آماده میکنم میرم بانک800 میگیرم میرم میخرم میام
![]()
منم یکی بگه 700 میرم میخرم. بدجور توپ بود گوشیه!
زیبا! با ابهت! اصن یه چیزی...
کلا خداست این گوشیزیبا! با ابهت! اصن یه چیزی...
ﺁﻏﺎ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻨﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﻣﺜﻼ ﺗﻮ ﮔﯿﻤﯽ ﮔﺮﺍﻓﯿﮏ ﮐﻢ ﺑﯿﺎﺭﻩ ﺍﺻﻼ ﺑﺎﺯﯼ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﯾﻦ ﺭﺯﻟﺸﻦ ﭼﻄﻮﺭ ﺍﺟﺮﺍ ﻣﯿﺸﻪ ؟
ﺩﺭ ﺿﻤﻦ ﯾﻪ ﺳﻮﺍﻝ ﺭﺯﻟﺸﻦ ﺑﺎﺯﯼ ﻫﺎﯼ ﺍﭺ ﺩﯼ ﻫﻤﯿﻦ ۷۲۰ ﻫﺴﺖ ﯾﺎ ﻫﻤﻮﻥ ﺭﺯﻟﺸﻦ ﺍﻧﺪﺭﻭﯾﺪﻩ ﻭﻟﯽ ﭼﻮﻥ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺑﺎﻻﺱ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﭺ ﺩﯼ
ﻣﻦ ﺗﻮ ﻓﺮﻭﻣﺎﯼ ﺧﺎﺭﺟﯽ ﻧﺪﯾﺪﻡ ﮐﺴﯽ ﺑﮕﻪ ﻭﻟﯽ ﺗﻨﻬﺎ ﻣﺸﮑﻠﻢ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﮔﻮﺷﯽ ﺍﯾﻦ ﭼﯽ~ ۵۴۰ ﻫﺴﺖ ﭼﯽ ﻣﯿﺸﺪ ﺭﻭ ﺍﯾﻨﻢ ﻣﺎﻟﯽ ۴۰۰ ﻣﯿﺬﺍﺷﺖ
فعلا که بازی های درست و حسابی به خاطر اینکه با ICS هماهنگ نیستند ، با مشکل مواجه هستند...
باید صبر کنید تا نسخه بازی بروز بشه...
تا قبل از این واسه خاطر کیفیت بالا بود....بازی متناسب با دیتا و نوع گوشی رزلوشن را تنظیم میکنه..
واسه S II میشه WVGA
برای atrix میشه qHD
واسه GNex باید وایسیم تا نسخه های جدید ارائه بشه...
GPU این گوشی انقدر هم ضعیف نیست...
چیپ این گوشی بالاترین پهنای باند را در حال حاضر داراست...
گوشی 750$ هست .
چطوری می خوای 700 تومان بخری ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)