اگه منظورت لوگوی لیگهایی مثل ایرانه که بله , همه ی فیفا منیجر ها لوگو نداره و باید پچش رو دانلود کنی
اگه لیگ های اروپایی هست که , مگه میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا لوگوی کدوم کشور ها رو میخوای؟
اگه منظورت لوگوی لیگهایی مثل ایرانه که بله , همه ی فیفا منیجر ها لوگو نداره و باید پچش رو دانلود کنی
اگه لیگ های اروپایی هست که , مگه میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا لوگوی کدوم کشور ها رو میخوای؟
لگوی تیم های باشگاهی اروپا
خواهش می کنم جواب بدید
Last edited by al1371; 11-06-2012 at 08:05.
هر بار که فصل نقل و انتقالات تموم میشه توی لیگهایی مثل انگلیس و ایتالیا و اسپانیا آخرش لیست بازیکناتو میاره که اونایی رو که برای لیگ میخوای انتخاب کنی تیک باید بزنی. بازیکنایی که تیک نخورن اجازه ی بازی تو مسابقه های لیگ رو ندارن.
لیگ آلمان همچین چیزی نداره!
هر بار که فصل نقل و انتقالات تموم میشه توی لیگهایی مثل انگلیس و ایتالیا و اسپانیا آخرش لیست بازیکناتو میاره که اونایی رو که برای لیگ میخوای انتخاب کنی تیک باید بزنی. بازیکنایی که تیک نخورن اجازه ی بازی تو مسابقه های لیگ رو ندارن.
لیگ آلمان همچین چیزی نداره!
سلام دوستان! کسی هست نسخه کامل این بازی رو داشته باشه و همه پچ ها هم روش باشه که من بتونم راحت نصبش کنم..تصاویر درست شده باشن و اسم ها هم درست باشه...
هزینش رو هم هرچقدر باشه تقدیم میکنم.....
شهر ما نداره این بازیرو و بنا به دلایلی هم قصد خرید از فروشگاههای اینترنتی رو ندارم..اگه کسی هست پی ام بده
یادش بخیر سال قبل این وقتا داشتیم نسخه ی قبلی رو بازی می کردیم ... 11
تیم رزرو رو رسوندم به لیگ دسته یک و قهرمان حذفی شدم ولی فصل بعد نه تیم رزرو تو لیگ و نه تو لیگ قهرمانانه
پس مزد تلاش تیم پی شد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)