کسی تونسته با گزارشگر انگلیسی درست و حسابی بازی بکنه؟؟؟
کسی تونسته با گزارشگر انگلیسی درست و حسابی بازی بکنه؟؟؟
تا جایی میدونم و دوستانم گفتن نه!
پس چرا دو تا پست بالاتر به یه بنده خدایی گفتی بره دانلود کنه؟![]()
اگر زبان انگلسیی کار نمیکنه داداش پس چرا لینک میدی !!!!
من همون گزارشگر فرانسوی یا المانی هم خوبه برام اما اونا هم فعال نیست باید چیکار کنم ؟
2 تا پست بالاتر یا 1000 پست اونورتر؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اون موقع خودم بازی رو نداشتم و طبق گفته ی اون سایت فکر کردم درسته که متاسفانه اون طوری نشد....
---------- Post added at 09:53 AM ---------- Previous post was at 09:50 AM ----------
آها اون بالایی رو میگی اون دوستمون گفته بود صدا کلا نمیاد که اون زبان انگلیسی که لینکشو دادم یه مقدار گزارشی میکنه...
---------- Post added at 09:55 AM ---------- Previous post was at 09:53 AM ----------
باید اون زبانا رو دانلود کنی،ولی لینکشو ندارم
اما اینجا چند تا زبون دیگه هستش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:!PESEdit 2012 Patch 1.0 RELASED
ویژگی های پچ 1.0 :
* درست کردن نماد تیم ها، کیت ها، مکان های نقشه، سبک خالص هدف، صفوف تیم، برای همه تیم ها در بازی
(باشگاهها و ملی)
*درست شدن نام بازیکن ها برای تیم های ملی بدون مجوز
* کامل شدن بوندسلیگا از جمله بازیکنان صحیح، کیت، ترکیب تیم ها، نماد، مکان های نقشه؛
تمام بازیکنان با آمار درست است ، ظاهر و کفش
* اصلاح ساختار لیگ (بوندسلیگا ، اصلاح لیگ قهرمانان)
* خاموش کردن تاری در گیم پلی
* صداهای جدید در بازی.
توجه داشته باشید که انتقال پیش فرض است به خاطر DLC که توسط کونامی به زودی بروز رسانی خواهد شد.
این patch با بروز رسانی کونامی در 1.01 سازگار نیست، بنابراین آن را بعد از نصب پچ نصب کنید.
چگونگی نصب
1. حذف پوشه "kitserver" از PES 2012 شاخه اصلی و همچنین حذف پوشه آغاز منوی “PESEdit 2012 Patch”
2. نصب پچ با استفاده از install.exe است،
3. شروع بازی از طریق pes2012.exe / شروع پوشه منو از “PESEdit 2012 Patch” /PESEDITSELECTOR
خب در ادامه چند تا عکس از تغییراتی که این پچ حاصل میفرمایند تقدیم میشود:
محتوای مخفی: عکس ها
دانلود در 2 پارت:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید(آخری بدون فیلتر برا دوستانی که ... ندارند!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
توجه:
ممنون و تشکر از کسایی که تو پست شبیه این که چند روز پیش دادم ازم تشکر کردن و حمایتم کردن.!
اینم دومیش که کلی ازم وقت برد(بی زحمت تشکر یادتون نره!)...
اگه بازم استقبال بشه کار ترجمه و پیدا کردن جدیدترین پچ ها و ... رو مخصوص بچه های P30 ادامه میدم
.
.
.
بهترین پچ واسه Pes 2012 اومده!!!!!!!
- Correct emblems, kits, map locations, goal net styles, team ranks, for all teams in
- the game (Clubs and National)
- Correct player names for unlicensed national teams
- Complete Bundesliga including correct squads, kits, lineups, emblems, map
- locations; All players with correct stats, appearence and boots
- Corrected league structure (Bundesliga, corrected Champions League)
- Disabled blur in gameplay
- New music
NOTE Transfers are default because there will be a DLC by KONAMI soon to update it and
not even we like double work.
NOTE2 This patch is not compatible with KONAMI's 1.01 update, so do not install it after installing the patch. (If it is installed already and install the patch it will overwrite it)
مگه پیش فرض بازی نباید دو زبان فرانسوی و المانی باشه ؟ مال من نداره حالا این سایتی هم که شمادادی من نمیتونم عضو بشم و دانلود کنم
سلام به همگیدوستان یه EDITOR باحال میخوام واسه بازی ! رفتم سایت moddingWay چنتا ادیتور داشت نمیدونم کدوم رو دان کنم ؟؟؟!
![]()
تو این صفحه تو اولین پست من ،اولیش رو دان کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)