دوست عزیز متاسفانه من نمیتونم فیفا کانفیگ رو اجرا کنم. اینو از سیو فیفا 11 برداشتم .
اگه دارید فیفا 11 میتونید توی همین مسیر این فایل رو پیدا کنید
بازم شرمنده![]()
دوست عزیز متاسفانه من نمیتونم فیفا کانفیگ رو اجرا کنم. اینو از سیو فیفا 11 برداشتم .
اگه دارید فیفا 11 میتونید توی همین مسیر این فایل رو پیدا کنید
بازم شرمنده![]()
Last edited by gigi_alex; 05-10-2011 at 18:24.
من فیفا 12 رو نصب کردم روی کامپیوتر این رو هم میدونم که برای دریبل باید l2 رو نگه داریم و r3 رو بچرخونیم ولی برای من نمیشه حتی تو فیفا 11 هم نمیشد فقط رو پایی میزنه ایا شما راه حلی دارید که بشه دریبل تکنیکی زد ایا دسته مخصوص میخواهد با تشکر
هنوز خبری از حل مشکل کرش کردن بازی تو ویندوز XP نشده؟
نه فعلا که راهی نیستمن فیفا 12 رو نصب کردم روی کامپیوتر این رو هم میدونم که برای دریبل باید l2 رو نگه داریم و r3 رو بچرخونیم ولی برای من نمیشه حتی تو فیفا 11 هم نمیشد فقط رو پایی میزنه ایا شما راه حلی دارید که بشه دریبل تکنیکی زد ایا دسته مخصوص میخواهد با تشکر
من هم با دسته ps3 بازی میکنم........
این لیست دسته هایی که بازی ساپورتش میکنه
Logitech
Logitech ChillStrea
Logitech Cordless Rumblepad 2
Logitech Dual Action Gamepad
Logitech F310
Logitech F510
Logitech Rumblepad
Logitech Rumblepad 2 Vibration Feedback Gamepad
Logitech Wireless Gamepad F710
Saitek
P990 Dual Analog Pad**
P2500 Rumble Pad
P2600 Rumble Pad**
P2900 Wireless Pad
P3000 Wireless Pad and Docking Station
P3200 Rumble Pad
Thrustmaster
360Modena UPAD Force
Dual Trigger 2-in-1 Rumble Force**
Dual Trigger 3-in-1 Rumble Force
Dual Trigger Wireless**
FireStorm Dual Analog 2
FireStorm Dual Analog 3
FireStorm Dual Power 3
Rechargeable Wireless 2-in-1 Dual Trigger**
Run’n’Drive Rumble Force
Run’n’Drive Wireless Rumble Force
T-Wireless 3-in-1 Rumble Force
hama
hama Black Steel
hama Double Action Air Grip Controller
hama Flashlight Blue
hama Whitestorm
MadCatz
Xbox 360 Gamepad
SpeedLink
360 Style Gamepad
D-Struct Wireless Gamepad
Devotion Pad Wireless
Strike2 Gamepad
Thunderstike
Microsoft
Xbox 360 Controller for Windows (most recent controller driver)
Xbox 360 Wireless Controller for Windows (most recent controller driver)
It is not necessary that if your controller is not in the list, it won’t work fine. It can work fine but if it doesn’t, probably it’s time to get a new one.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by matrix_3s; 05-10-2011 at 21:53.
با این نرم افزار که یکی از دوستان توی BC (رعایت حق کپی رایت)گذاشته بود مشکل من رفع شد توی این نرم افزار گیم پد به صورت emulator به دسته_ی xbox 360 تبدیل میشه و دیگه تموم مشکلات کنترل بازی به طور کامل برطرف میشه....حتما امتحانش کنید
:
فقط فایل اصلی رو توی پوشه _ی اصلی بازی(جایی که فایل fifa.exe هست) کپی و بعد از اجرا و تنظیم کلیدها تغییرات رو سیو کنید به احتمال 99% تموم مشکلات کنترل بازی رفع میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر هم توی تنظیمات به مشکل برخوردید می تونید از منوی پایین سمت چپ یک مدل که با دسته_ِی شما سازگاره رو انتخاب کنید و سپس سیو و خارج شید![]()
Last edited by mehdy.z; 05-10-2011 at 22:07.
اونایی که مشکل دسته و مخصوصا مشکل "آنالوگ راست" یا همون "RS" دارن و نمیتونن حرکات تکنیکی بزنن و همچنین موقع پنالتی دروازبانشون شیرجه نمیزنه بخونن :::
یه راه حل ساده و سریع:
قبلا بگم که من نسخه ی RELOADED بازی رو گرفتم و از fifaconfig.exe داخل Game Settings تنظیمات دسته رو روی Logitech F510 Type گذاشتم دیدم برای من آنالوگ سمت راست دسته برام کار نمیکنه و از روش 2 که پائین کپی کردم رفتم و حل شد!
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
برای استفاده از گیم پد های معمولی از این دو روش استفاده کنید:
روش 1: اگه فیفا 11 رو نصب دارین یا فولدر FIFA 11 رو در DOCUMENTS پاک نکردین واردش بشین و buttonDataSetup رو کپی کرده به فولدر FIFA 12 که تو DOCUMENTS هست انتقال بدین.
(خودم این روش رو امتحان نکردم نمی دونم جواب بده یا نه!)
روش 2: لینک زیر رو دانلود کنید و بعد از اکسترکت فایل هارو به فولدر اصلی بازی یعنی GAME انتقال بدین و بعد بازش کنید و دگمه هارو تنظیم کنید.
(این فایل رو extract میکنید میریزید همونجا که fifa.exe هست یعنی پوشه ی GAME محل نصب بازی )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم 500KB
سپس مسیر زیر رو دنبال کنید
Start --> Run --> (or maybe press the Windows button + R) --> type: Regedit --> HKEY_CURRENT_USER --> System --> CurrentControlSet --> Control --> MediaProperties --> PrivateProperties --> Joystick --> OEM --> and there in some of the three folders you should find a file called OEMName --> Right Click on it --> Modify.. --> Rename USB Gamepad to ” Logitech Cordless RumblePad 2 ” .
( این متن بالایی رو توضیح بدم اینجوری راحت تره:
{1} از منوی start ویندوزتون همون پائینش که جای تایپ داره بنویسین regedit و اینتر بزنین.
{2} بعدش اگه لازم شد Yes بزنین و تو پنجره ای که باز میشه این مسیر رو به ترتیب برین:
HKEY_CURRENT_USER > System > CurrentControlSet > Control > MediaProperties > PrivateProperties > Joystick > OEM
{3} حالا داخل پوشه ی OEM ممکنه یک یا چند پوشه ببینید که مربوط به دسته یا دسته هاتون میشن! اگه فقط یک پوشه میبینین که خیلی راحته برید شماره ی {4} رو بخونید ، ولی اگه چندتا پوشه میبینید بهتره برای پیدا کردن دسته ی مورد نظرتون این کار رو بکنید:
اون دسته ای که میخواین باهاش fifa12 بازی کنین رو وصل کنین به یکی از پورتهای usb کامپیوتر و شدیدا یادتون باشه که همیشه این دسته رو به اون پورت usb مشخص وصل کنین و هیچوقت جابجاشون نکنین!!!
حالا مطمئن بشین که دسته ی دیگه ای به کامپیوتر وصل نیست!
برید به Control Panel اونجا بخش Game Controllers رو باز کنین. حالا تو لیستی که باز شده اگه فقط یه سطر نوشته شما اسم Controller رو یادتون نگه دارین (مثلا usb network joystick ) ، ولی اگه چند سطر وجود داره دونه دونه براشون Test بزنید و با دسته امتحان کنید تا معلوم بشه این دسته که الان وصل کردین کدومه و اسمش چیه و اسمشو بخاط بسپارین! برگردین به پنجره ی regedit
{4} الان در پوشه ی OEM به هیچکدوم از پوشه هایی که باز شده وارد نشین و فقط یکبار روی هرکدوم کلیک چپ کنین و توضیحاتی که تو پنجره ی راست ظاهر میشن رو نگاه کنین: سطر آخر هرکدومشون یه فایل هست به اسم OEMName که جلوش تو ستون آخرش اسم دسته رو نوشته. همه ی پوشه ها رو چک کنین تا بلاخره اون اسم مورد نظر دسته رو پیدا کنین.
{5} حالا که اسم مورد نظر رو پیدا کردین روی فایل OEMName مربوطه کلیک راست کنین و Modify رو انتخاب کنین و تو پنجره ی باز شده زیر قسمت Value Data عبارت زیر رو عینا تایپ کنین:
Logitech F510 Type
البته تو سایت منبع نوشته بود Logitech Cordless RumblePad 2 ولی من بجاش بالایی رو نوشتم و جواب داد!
فکر میکنم مشخص باشه وقتی مرحله بالا رو انجام دادین فایل زیر رو که شبیه ساز دسته xbox برای ویندوز هست تو فولدر game کنار آیکون بازی بریزید البته بعد از آنرار کردن.
دانلود:
(این فایل رو من دانلود کردم ریختمش کنار fifa.exe ولی اجرا نشد نا امید شدم رفتم تو بازی دیدم آنالوگ راست دسته هم درست شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید!!!!!!! )
حالا دیگه وقتی با گیم پد خودتون تو بازی برین بازی کرش نمیکنه.
ممکنه تو منو دکمه های دسته خوب عمل نکنه که میتونید کار های منو رو با کیبورد انجام بدین.تو منو میتونین دسته رو به شکل دلخواه تنظیم کنید.
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Last edited by Loaded_nigga; 05-10-2011 at 23:45.
همه ی مشکلات رفع شد ممنون دوست عزیز...........!!!!!!!!!
دوستان این پست رو جدی بگیرید.........![]()
بچه ها همون راه کپی کردن فایل buttonDataSetup از داخل my document و از فولدر fifa11 و پیست کردنش تو fifa 12 ساده ترین راه هست که میشه از rsهم استفاده کرد!
پست تكميلي مشكلات FIFA 12 اپدیت
تنظيم رزولوشن و گرافيك
از بين بردن لگ
مشكل دسته
تنظيم كيبرد يازي اپدیت خودتون به راحتی تنظیم کنید
وصل كردن دسته ها به PC دسته ي PS3 هم ميشه
اينو دانلود كنيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداپدیت
این روش از همه راحتر و برای همه جواب داده به همراه توضیحات
مشكل دسته اين از همه بهتر جواب دادهاپدیت به همراه توضیحات
اپدیت
تنظیم کلید ها در برنامه ی بالا به صورت دلخواه برای خودتون
مشكل دسته
اپديت از بين بردن لگ
دوستان اين هم امتحان كنند براي رفع لگ بازي
اين لينك ها بدون ف ي ل ت ر
دوستان اميد وارم كه مشكلتون بر طرف بشه
اپدیت
مشکل دسته
امید وارم دوستان مشکلشون حل بشه![]()
Last edited by shahin_mp3; 03-12-2011 at 01:21.
2raj_a,A/|\IR,ahmad72,AhmadReza.,Ali*Reza,alihashtaad,alone_boy,Armin 7,arya_7,Behradj,black.assassin,blue man2,Dark Soul,Davood_titan,don mohsen,gla021,H A M A S,hts1369,iepa2pa,Konami_Pc,majifff,Marshall_,Masоud,mehdi_vsgh,Mehdi.ss,mehdy.z,mh.mahmoudi68,mjorh,naderfar,onlysat,paroucia,Petros,poyul,reza10_devil,s.j-rez,SA.JJ.AD,sabar,saeed_tam,saeid127,sasy20,Sheil,smallfrank,swamp,wolfman_741
پاس دادن اینا درست شد اما جهت ها موقع بازی کارنیمکنهوشته شده توسط mehdy.z
با این نرم افزار که یکی از دوستان توی BC (رعایت حق کپی رایت )گذاشته بود مشکل من رفع شد توی این نرم افزار گیم پد به صورت emulator به دسته_ی xbox 360 تبدیل میشه و دیگه تموم مشکلات کنترل بازی به طور کامل برطرف میشه....حتما امتحانش کنید:
کد:
فقط فایل اصلی رو توی پوشه _ی اصلی بازی(جایی که فایل fifa.exe هست) کپی و بعد از اجرا و تنظیم کلیدها تغییرات رو سیو کنید به احتمال 99% تموم مشکلات کنترل بازی رفع میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر هم توی تنظیمات به مشکل برخوردید می تونید از منوی پایین سمت چپ یک مدل که با دسته_ِی شما سازگاره رو انتخاب کنید و سپس سیو و خارج شید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)