تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 76 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 760

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - FIFA 12

پروفشنال gigi_alex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آپادانا

پيش فرض

ممنون دوست من
    منم نتونستم واسه کیبورد تنظیماتو درست کنم
    ولی اگه ممکنه ترکیب کلیدهایی که فرمودید رو با این فرق که جای سرعت و پاس تو عمق (که به ترتیب w و e گذاشتید) رو واسم عوض کنید بزارید واسه دانلود؟

ممنونم
    دوست عزیز متاسفانه من نمیتونم فیفا کانفیگ رو اجرا کنم. اینو از سیو فیفا 11 برداشتم .
    اگه دارید فیفا 11 میتونید توی همین مسیر این فایل رو پیدا کنید

بازم شرمنده
    Last edited by gigi_alex; 05-10-2011 at 18:24.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من فیفا 12 رو نصب کردم روی کامپیوتر این رو هم میدونم که برای دریبل باید l2 رو نگه داریم و r3 رو بچرخونیم ولی برای من نمیشه حتی تو فیفا 11 هم نمیشد فقط رو پایی میزنه ایا شما راه حلی دارید که بشه دریبل تکنیکی زد ایا دسته مخصوص میخواهد با تشکر

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هنوز خبری از حل مشکل کرش کردن بازی تو ویندوز XP نشده؟

آخر فروم باز matrix_3s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    IRAN - CKNDHI

پيش فرض

من فیفا 12 رو نصب کردم روی کامپیوتر این رو هم میدونم که برای دریبل باید l2 رو نگه داریم و r3 رو بچرخونیم ولی برای من نمیشه حتی تو فیفا 11 هم نمیشد فقط رو پایی میزنه ایا شما راه حلی دارید که بشه دریبل تکنیکی زد ایا دسته مخصوص میخواهد با تشکر
    نه فعلا که راهی نیست
    من هم با دسته ps3 بازی میکنم........
    این لیست دسته هایی که بازی ساپورتش میکنه
    Logitech
    Logitech ChillStrea
    Logitech Cordless Rumblepad 2
    Logitech Dual Action Gamepad
    Logitech F310
    Logitech F510
    Logitech Rumblepad
    Logitech Rumblepad 2 Vibration Feedback Gamepad
    Logitech Wireless Gamepad F710
    Saitek
    P990 Dual Analog Pad**
    P2500 Rumble Pad
    P2600 Rumble Pad**
    P2900 Wireless Pad
    P3000 Wireless Pad and Docking Station
    P3200 Rumble Pad
    Thrustmaster
    360Modena UPAD Force
    Dual Trigger 2-in-1 Rumble Force**
    Dual Trigger 3-in-1 Rumble Force
    Dual Trigger Wireless**
    FireStorm Dual Analog 2
    FireStorm Dual Analog 3
    FireStorm Dual Power 3
    Rechargeable Wireless 2-in-1 Dual Trigger**
    Run’n’Drive Rumble Force
    Run’n’Drive Wireless Rumble Force
    T-Wireless 3-in-1 Rumble Force
    hama
    hama Black Steel
    hama Double Action Air Grip Controller
    hama Flashlight Blue
    hama Whitestorm
    MadCatz
    Xbox 360 Gamepad
    SpeedLink
    360 Style Gamepad
    D-Struct Wireless Gamepad
    Devotion Pad Wireless
    Strike2 Gamepad
    Thunderstike
    Microsoft
    Xbox 360 Controller for Windows (most recent controller driver)
    Xbox 360 Wireless Controller for Windows (most recent controller driver)
    It is not necessary that if your controller is not in the list, it won’t work fine. It can work fine but if it doesn’t, probably it’s time to get a new one.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by matrix_3s; 05-10-2011 at 21:53.

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

با این نرم افزار که یکی از دوستان توی BC (رعایت حق کپی رایت )گذاشته بود مشکل من رفع شد توی این نرم افزار گیم پد به صورت emulator به دسته_ی xbox 360 تبدیل میشه و دیگه تموم مشکلات کنترل بازی به طور کامل برطرف میشه....حتما امتحانش کنید:
    کد:
    فقط فایل اصلی رو توی پوشه _ی اصلی بازی(جایی که فایل fifa.exe هست) کپی و بعد از اجرا و تنظیم کلیدها تغییرات رو سیو کنید به احتمال 99% تموم مشکلات کنترل بازی رفع میشه.
    اگر هم توی تنظیمات به مشکل برخوردید می تونید از منوی پایین سمت چپ یک مدل که با دسته_ِی شما سازگاره رو انتخاب کنید و سپس سیو و خارج شید
    Last edited by mehdy.z; 05-10-2011 at 22:07.

6. 5 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Loaded_nigga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    i.n.t.e.r.n.e.t

پيش فرض

کسی راه حلی واسه کار کردن Rs پیدا نکرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اونایی که مشکل دسته و مخصوصا مشکل "آنالوگ راست" یا همون "RS" دارن و نمیتونن حرکات تکنیکی بزنن و همچنین موقع پنالتی دروازبانشون شیرجه نمیزنه بخونن :::
    یه راه حل ساده و سریع:

قبلا بگم که من نسخه ی RELOADED بازی رو گرفتم و از fifaconfig.exe داخل Game Settings تنظیمات دسته رو روی Logitech F510 Type گذاشتم دیدم برای من آنالوگ سمت راست دسته برام کار نمیکنه و از روش 2 که پائین کپی کردم رفتم و حل شد!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

برای استفاده از گیم پد های معمولی از این دو روش استفاده کنید:

روش 1: اگه فیفا 11 رو نصب دارین یا فولدر FIFA 11 رو در DOCUMENTS پاک نکردین واردش بشین و buttonDataSetup رو کپی کرده به فولدر FIFA 12 که تو DOCUMENTS هست انتقال بدین.
    (خودم این روش رو امتحان نکردم نمی دونم جواب بده یا نه!)

روش 2: لینک زیر رو دانلود کنید و بعد از اکسترکت فایل هارو به فولدر اصلی بازی یعنی GAME انتقال بدین و بعد بازش کنید و دگمه هارو تنظیم کنید.

کد:
    (این فایل رو extract میکنید میریزید همونجا که fifa.exe هست یعنی پوشه ی GAME محل نصب بازی )

حجم 500KB

سپس مسیر زیر رو دنبال کنید

Start --> Run --> (or maybe press the Windows button + R) --> type: Regedit --> HKEY_CURRENT_USER --> System --> CurrentControlSet --> Control --> MediaProperties --> PrivateProperties --> Joystick --> OEM --> and there in some of the three folders you should find a file called OEMName --> Right Click on it --> Modify.. --> Rename USB Gamepad to ” Logitech Cordless RumblePad 2 ” .

( این متن بالایی رو توضیح بدم اینجوری راحت تره:
    {1} از منوی start ویندوزتون همون پائینش که جای تایپ داره بنویسین regedit و اینتر بزنین.
    {2} بعدش اگه لازم شد Yes بزنین و تو پنجره ای که باز میشه این مسیر رو به ترتیب برین:

HKEY_CURRENT_USER > System > CurrentControlSet > Control > MediaProperties > PrivateProperties > Joystick > OEM

{3} حالا داخل پوشه ی OEM ممکنه یک یا چند پوشه ببینید که مربوط به دسته یا دسته هاتون میشن! اگه فقط یک پوشه میبینین که خیلی راحته برید شماره ی {4} رو بخونید ، ولی اگه چندتا پوشه میبینید بهتره برای پیدا کردن دسته ی مورد نظرتون این کار رو بکنید:

اون دسته ای که میخواین باهاش fifa12 بازی کنین رو وصل کنین به یکی از پورتهای usb کامپیوتر و شدیدا یادتون باشه که همیشه این دسته رو به اون پورت usb مشخص وصل کنین و هیچوقت جابجاشون نکنین!!!
    حالا مطمئن بشین که دسته ی دیگه ای به کامپیوتر وصل نیست!
    برید به Control Panel اونجا بخش Game Controllers رو باز کنین. حالا تو لیستی که باز شده اگه فقط یه سطر نوشته شما اسم Controller رو یادتون نگه دارین (مثلا usb network joystick ) ، ولی اگه چند سطر وجود داره دونه دونه براشون Test بزنید و با دسته امتحان کنید تا معلوم بشه این دسته که الان وصل کردین کدومه و اسمش چیه و اسمشو بخاط بسپارین! برگردین به پنجره ی regedit

{4} الان در پوشه ی OEM به هیچکدوم از پوشه هایی که باز شده وارد نشین و فقط یکبار روی هرکدوم کلیک چپ کنین و توضیحاتی که تو پنجره ی راست ظاهر میشن رو نگاه کنین: سطر آخر هرکدومشون یه فایل هست به اسم OEMName که جلوش تو ستون آخرش اسم دسته رو نوشته. همه ی پوشه ها رو چک کنین تا بلاخره اون اسم مورد نظر دسته رو پیدا کنین.

{5} حالا که اسم مورد نظر رو پیدا کردین روی فایل OEMName مربوطه کلیک راست کنین و Modify رو انتخاب کنین و تو پنجره ی باز شده زیر قسمت Value Data عبارت زیر رو عینا تایپ کنین:
    Logitech F510 Type

البته تو سایت منبع نوشته بود Logitech Cordless RumblePad 2 ولی من بجاش بالایی رو نوشتم و جواب داد!

فکر میکنم مشخص باشه وقتی مرحله بالا رو انجام دادین فایل زیر رو که شبیه ساز دسته xbox برای ویندوز هست تو فولدر game کنار آیکون بازی بریزید البته بعد از آنرار کردن.

دانلود:

کد:
    (این فایل رو من دانلود کردم ریختمش کنار fifa.exe ولی اجرا نشد نا امید شدم رفتم تو بازی دیدم آنالوگ راست دسته هم درست شده !!!!!!! )

حالا دیگه وقتی با گیم پد خودتون تو بازی برین بازی کرش نمیکنه.
    ممکنه تو منو دکمه های دسته خوب عمل نکنه که میتونید کار های منو رو با کیبورد انجام بدین.تو منو میتونین دسته رو به شکل دلخواه تنظیم کنید.

منبع:
    کد:
    * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Last edited by Loaded_nigga; 05-10-2011 at 23:45.

8. 7 کاربر از Loaded_nigga بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز matrix_3s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    IRAN - CKNDHI

پيش فرض

با این نرم افزار که یکی از دوستان توی BC (رعایت حق کپی رایت )گذاشته بود مشکل من رفع شد توی این نرم افزار گیم پد به صورت emulator به دسته_ی xbox 360 تبدیل میشه و دیگه تموم مشکلات کنترل بازی به طور کامل برطرف میشه....حتما امتحانش کنید:
    کد:
    فقط فایل اصلی رو توی پوشه _ی اصلی بازی(جایی که فایل fifa.exe هست) کپی و بعد از اجرا و تنظیم کلیدها تغییرات رو سیو کنید به احتمال 99% تموم مشکلات کنترل بازی رفع میشه.
    اگر هم توی تنظیمات به مشکل برخوردید می تونید از منوی پایین سمت چپ یک مدل که با دسته_ِی شما سازگاره رو انتخاب کنید و سپس سیو و خارج شید
    همه ی مشکلات رفع شد ممنون دوست عزیز...........!!!!!!!!!
    دوستان این پست رو جدی بگیرید.........

10. این کاربر از matrix_3s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

بچه ها همون راه کپی کردن فایل buttonDataSetup از داخل my document و از فولدر fifa11 و پیست کردنش تو fifa 12 ساده ترین راه هست که میشه از rsهم استفاده کرد!

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض پست تكميلي مشكلات FIFA 12

پست تكميلي مشكلات FIFA 12 اپدیت

تنظيم رزولوشن و گرافيك

سلام دوستان.
    یک هفته بود که fifa12 رو نصب کرده بودم ولی فایل fifaconfig برای تنظیمات گرافیک باز نمیشد.خیلی راه ها رو امتحان کردم. از آپدیت کردن ویندوز 7 تا نصب انواع ورژنهای برنامه NET framework تا پاک کردن fifa11 و نصب مجدد fifa12 ولی نشد که نشد.
    تا اینکه با تغییر دستی یک فایل تونستم گرافیک بازی رو تنظیم کنم . گرافیکش واقعا عالی شد.حتی render quality رو تغییر دادم تا سطوح مشاهده شده اصطلاحا soft بشه.
    ابتدا به محل نصب بازی برید بعد از داخل فولدر fifasetup فایل fifasetup_default رو با نوتپد باز کنید.
    Render quality رو از صفر به 3 تغییر بدید.
    حالا ببنید رزولیشن صفحه مانیتور یا lcd تون چند در چنده و روی چه رقمی تنظیم شده.( با کلیک راست در صفحه دسکتاپ و انتخاب گزینه propertise و انتخاب گزینه settings)
    به عنوان مثال screen resolution سیستم من 1024x768
    تنظیمات خود فایل باز شده به قرار زیره:
    RESOLUTIONHEIGHT = 600
    RESOLUTIONWIDTH = 800
    که باید اونها رو نسبت به screen resolution سیستم خودتون اونها رو تغییر بدید.
    یادتون نره عدد کوچیکه رو روبروی RESOLUTIONHEIGHT و عدد بزرگتره رو روبرویRESOLUTIONWIDTH بنویسید.
    در آخر فایل نوتپد رو save کنید و خارج بشید. وبازی رو اجرا کنیدو لذت ببرید.
    امیدوارم که تونسته باشم مطالب رو منتقل کنم.
    دوستانی که با config مشکل دارند از این کرک استفاده کنند:
    کد:
    اگر هم جواب نداد هیچ مشکلی نداره به راحتی میتونند تموم تنظیمات بازی رو از طریق فایل fifa setup که توی پوشه_ی my document وجود داره انجام بدن به این صورت:
    نقل قول:
    RENDERINGQUALITY:
    1=low 2=medium 3=high

WAITFORVSYNC:
    1=on 0=off

MSAA_LEVEL:
    0=off 2=2X 4=4X

ASPECTRATIO:
    کاری باهاش نداشته باشید ولی اگه خواستید میتونید با توجه به رزولوشن مانتیتورتون تنظیمش کنید...(عددش حدودا از تقسیم رزولوشن افقی بر عمودی بدست میاد)

RESOLUTIONHEIGHT"
    رزولوشن طولی تصویر مثلا 768

RESOLUTIONWIDTH:
    رزولوشن عرضی تصویر مثلا 1024
    از بين بردن لگ

گزينه vsync رو از ستينگ بازي غير فعال کنيد و از کنترل پنل کارت گرافيک فعالش کنيد
    به مسير زير برويد
    Nvidia Control Panel /manage 3d settings
    بعد add رو بزنيد و ادرس فايل اجرايي فيفا رو بديد
    بعد از گزينه هاي پايين triple buffering و vertical sync رو آن کنيد و apply رو بزنيد
    راه حل بعد هم اينه
    فيفا رو اجرا کنيد و در حال اجرا دکمه ويندوز رو بزنيد و CTRL + ALT + DELETE رو بزنيد و به سر برگ processes برويد
    در اين قسمت فيفا رو پيدا کنيد ، روي فيفا کليک راست کنيد و از گزينه set priority اين قسمت رو از از normal به high تغيير بديد
    مشكل دسته

سلام.
    كسي مي تونه فايلِ تنظيماتي از اين دسته هاي چيني دوقلو (Twin usb) رو بزاره كه توش آنالوگ سمت راست هم كار كنه؟
    کد:
    این رو دانلود کنید و از همه امکانات دسته بازیتون استفاده کنید....
    تنظيم كيبرد يازي اپدیت خودتون به راحتی تنظیم کنید

شما هم اولین کاری که میکنی اینه که تموم دسته ها رو از PC جدا کن سپس با کیبورد وارد بازی شو برو به قسمت SETTING\CONTROL سپس با دو یا سه بار زدن کلید CAPS LOCK به تنظیمات کیبورد دسترسی داری با موس روی هر کدوم کلیک و به دلخواه تنظیمشون کن....
    اگه نتونستی حالا به هر علتی اونوقت باید از طریق فایل fifiaconfig توی my document این کار رو کنی که یه کم بحثش طولانیه اگه روش اول جواب نداد بگو تا برات توضیح بدم.....

یکی لطف کنه بره توی این مسیر و این فایلو اپلود کنه

البته اگه تنظیمات کیبورد رو درست کرده

اینجوری تنظیم کنید بعد برام آپلود کنید

پاس کوتاه : S

پاس تو عمق : E

سانتر : A

شوت : D

سرعت : W

سوئیچ پلیر : Q

ممنون میشم انجام بیدید بعد برام آپلود کنید

اینم مسیر و اسم فایل

My Documents > Fifa 12 > buttonDataSetup.ini

وقتی تنظیماتو درست عوض کردید این فایل رو برای من آپلود کنید ممنون میشم
    بچه ها مشکل من حل شد

براتون فایل رو میزارم

بعد از دانلود توی همون مسیر بالا کپی کنید .

کد:
    وصل كردن دسته ها به PC دسته ي PS3 هم ميشه

اينو دانلود كنيد

کد:
    دوستان که مشکل کار نکردن دسته دارم یا همون دوتا تریگر می تونن از این سایت یه برنامه هست که مشکلشهون رو درست میکنه
    1-motioninjoy.com
    بعد از نصب برنامه درایور مو جود در قسمت device manger رو نصب کنن بعد به قسمت پروفایل رفته و دسته رو رو تنظیمات xbox360 بزارید حلاه همه جور دسته رو تنظیم میکنه
    اپدیت

این روش از همه راحتر و برای همه جواب داده به همراه توضیحات

مشكل دسته اين از همه بهتر جواب داده اپدیت به همراه توضیحات

کد:
    بفرما این دو تا فایل اصلی تنظیم شده با دسته_ی من هستند که با یکی دو تا دسته_ی دیگه هم هماهنگ بودند:
    کد:
    این دو تا رو به همراه خود برنامه بندازید توی پوشه_ی اصلی بازی ببینید جواب میده....
    اپدیت

تنظیم کلید ها در برنامه ی بالا به صورت دلخواه برای خودتون

این که دیگه کاری نداره دوست من شما دو تا راه حل داری:
    1-توی همین نرم افزار به راحتی میتونی جای کلیدها رو عوض کنی به این صورت که شما روی نوار مربوط به هر کلید که کلیک میکنی از نواری که باز میشه یه گزینه record هست که به رنگ قرمز نوشته وقتی روش کلیک کنی بهتون میگه که کلید دلخواه رو فشار بده که به راحتی میتونی جای هر کلید رو که خواستی طوری که محل کلیدها درست باشه تنظیمشون کنی
    2-توی خود بازی هم در قسمت setting\control هم میتونی هر کلید رو که خواستی تعیین کنی فقط باید برای انجام این کار باید جای کلیدها رو توی نرم افزار به طور صحیح عین xbox360 تعریف کنی(یا حداقل نقشه_ی صحیح جابه جایی کلیدهات رو توی ذهن داشته باشی)البته من توی فایلهایی که برات گذاشتم درست تعریفشون کردم...

مشكل دسته

اونایی که مشکل دسته و مخصوصا مشکل "آنالوگ راست" یا همون "RS" دارن و نمیتونن حرکات تکنیکی بزنن و همچنین موقع پنالتی دروازبانشون شیرجه نمیزنه بخونن :::
    یه راه حل ساده و سریع:

قبلا بگم که من نسخه ی RELOADED بازی رو گرفتم و از fifaconfig.exe داخل Game Settings تنظیمات دسته رو روی Logitech F510 Type گذاشتم دیدم برای من آنالوگ سمت راست دسته برام کار نمیکنه و از روش 2 که پائین کپی کردم رفتم و حل شد!

برای استفاده از گیم پد های معمولی از این دو روش استفاده کنید:

روش 1: اگه فیفا 11 رو نصب دارین یا فولدر FIFA 11 رو در DOCUMENTS پاک نکردین واردش بشین و buttonDataSetup رو کپی کرده به فولدر FIFA 12 که تو DOCUMENTS هست انتقال بدین.
    (خودم این روش رو امتحان نکردم نمی دونم جواب بده یا نه!)

روش 2: لینک زیر رو دانلود کنید و بعد از اکسترکت فایل هارو به فولدر اصلی بازی یعنی GAME انتقال بدین و بعد بازش کنید و دگمه هارو تنظیم کنید.

کد:
    (این فایل رو extract میکنید میریزید همونجا که fifa.exe هست یعنی پوشه ی GAME محل نصب بازی )

حجم 500KB

سپس مسیر زیر رو دنبال کنید

Start --> Run --> (or maybe press the Windows button + R) --> type: Regedit --> HKEY_CURRENT_USER --> System --> CurrentControlSet --> Control --> MediaProperties --> PrivateProperties --> Joystick --> OEM --> and there in some of the three folders you should find a file called OEMName --> Right Click on it --> Modify.. --> Rename USB Gamepad to ” Logitech Cordless RumblePad 2 ” .

( این متن بالایی رو توضیح بدم اینجوری راحت تره:
    {1} از منوی start ویندوزتون همون پائینش که جای تایپ داره بنویسین regedit و اینتر بزنین.
    {2} بعدش اگه لازم شد Yes بزنین و تو پنجره ای که باز میشه این مسیر رو به ترتیب برین:

HKEY_CURRENT_USER > System > CurrentControlSet > Control > MediaProperties > PrivateProperties > Joystick > OEM

{3} حالا داخل پوشه ی OEM ممکنه یک یا چند پوشه ببینید که مربوط به دسته یا دسته هاتون میشن! اگه فقط یک پوشه میبینین که خیلی راحته برید شماره ی {4} رو بخونید ، ولی اگه چندتا پوشه میبینید بهتره برای پیدا کردن دسته ی مورد نظرتون این کار رو بکنید:

اون دسته ای که میخواین باهاش fifa12 بازی کنین رو وصل کنین به یکی از پورتهای usb کامپیوتر و شدیدا یادتون باشه که همیشه این دسته رو به اون پورت usb مشخص وصل کنین و هیچوقت جابجاشون نکنین!!!
    حالا مطمئن بشین که دسته ی دیگه ای به کامپیوتر وصل نیست!
    برید به Control Panel اونجا بخش Game Controllers رو باز کنین. حالا تو لیستی که باز شده اگه فقط یه سطر نوشته شما اسم Controller رو یادتون نگه دارین (مثلا usb network joystick ) ، ولی اگه چند سطر وجود داره دونه دونه براشون Test بزنید و با دسته امتحان کنید تا معلوم بشه این دسته که الان وصل کردین کدومه و اسمش چیه و اسمشو بخاط بسپارین! برگردین به پنجره ی regedit

{4} الان در پوشه ی OEM به هیچکدوم از پوشه هایی که باز شده وارد نشین و فقط یکبار روی هرکدوم کلیک چپ کنین و توضیحاتی که تو پنجره ی راست ظاهر میشن رو نگاه کنین: سطر آخر هرکدومشون یه فایل هست به اسم OEMName که جلوش تو ستون آخرش اسم دسته رو نوشته. همه ی پوشه ها رو چک کنین تا بلاخره اون اسم مورد نظر دسته رو پیدا کنین.

{5} حالا که اسم مورد نظر رو پیدا کردین روی فایل OEMName مربوطه کلیک راست کنین و Modify رو انتخاب کنین و تو پنجره ی باز شده زیر قسمت Value Data عبارت زیر رو عینا تایپ کنین:
    Logitech F510 Type

البته تو سایت منبع نوشته بود Logitech Cordless RumblePad 2 ولی من بجاش بالایی رو نوشتم و جواب داد!

فکر میکنم مشخص باشه وقتی مرحله بالا رو انجام دادین فایل زیر رو که شبیه ساز دسته xbox برای ویندوز هست تو فولدر game کنار آیکون بازی بریزید البته بعد از آنرار کردن.

دانلود:

کد:
    (این فایل رو من دانلود کردم ریختمش کنار fifa.exe ولی اجرا نشد نا امید شدم رفتم تو بازی دیدم آنالوگ راست دسته هم درست شده !!!!!!! )

حالا دیگه وقتی با گیم پد خودتون تو بازی برین بازی کرش نمیکنه.
    ممکنه تو منو دکمه های دسته خوب عمل نکنه که میتونید کار های منو رو با کیبورد انجام بدین.تو منو میتونین دسته رو به شکل دلخواه تنظیم کنید.

منبع:
    کد:

اپديت از بين بردن لگ

دوستان اين هم امتحان كنند براي رفع لگ بازي

یه خبر خوب واسه اونای که مثل خودم لگ داشتن تو بازی

با این پچ تماشاچیان تو استادیوم حذف میشه و خیلی پردازش گرافیکی از بازی کم میشه و سرعت بازی عالی میشه

کد:
    FIFA 12 Crowd Disable-Remover

fileserver
    کد:
    filesonic
    کد:

این برنامه رو هم لازم دارید وقتی فایلها رو تو پوشه کپی کردین دستور کار برنامه هم تو فولدر حذف تماشاگران نوشته هستش

FIFA 12 i86 Regenerator Full Version
    کد:
    اين لينك ها بدون ف ي ل ت ر

از این لینک ها میتونین استفاده کنین

کد:
    کد:
    دوستان اميد وارم كه مشكلتون بر طرف بشه

اپدیت

مشکل دسته

برای کسانی که مشکل دسته رو دارند.
    این روش رو خودم تست کردم و جواب میده. اما اگه با طولانی بودنش مشکل داشتید از راه حل های این پست استفاده کنید :
    کد:
    با استفاده از کانفیگ دکمه ها در فیفا 11 میشه دکمه ها رو روی فیفا 12 هم ست کرد ولی بعضیا فیفا 11 رو ندارند. به همین دلیل این آموزش رو گذاشتم تا شاید مشکلشون برطف بشه.

ابتدا این فایل رو که کانفیگ دکمه دسته خودم هست رو دانلود کنید :

کد:
    داخل فایل زیپ فایلی به اسم buttonDataSetup.ini وجود داره. اون رو در پوشه My Documents\FIFA 12 کپی کنید.

مشکلی که اینجا برای خیلیها پیش میاد اینه که دسته من با دسته شما فرق داره و عملا انجام این کار بیهودس.

برای رفع این مشکل فایل buttonDataSetup.ini رو با notepad باز کنید.
    دنبال عبارت "Twin USB Vibration Gamepad" بگردید. برای راحتی می تونید از طریق find خود notepad کلمه twin رو سرچ کنید.
    حالا به بخش تنظیمات دسته بازی Control Panel > Game Controllers برید و اسم دسته رو ببینید. برای مثال در شکل زیر اسم گیم پد من رو می بینید :
      محتوای مخفی: game controller 

برای بیشتری ها به اسم Twin USB Joystick هست.

اسم گیم پدتون رو عینا با رعایت بزرگ و کوچک بودن حروف، داخل فایل buttonDataSetup.ini و به جای عبارت

Twin USB Vibration Gamepad بنویسید. ( گیومه های ابتدا و انتهای عبارت رو حذف نکنید. )

فایل رو ذخیره کنید.

به احتمال زیاد مشکل شما برطرف شده و می تونید از آنالوگ سمت راست برای انجام دریبل ها استفاده کنید.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    دوستانی که دوست دارن کانفیگ دکمه هاشون رو به سلیقه خودشون درست کنند ادامه آموزش رو بخونند.

برای مثال شما می خواید به جای دکمه دایره یا ß دکمه دیگری رو مثلا مربع یا X رو جای گذاری کنید.
    ابتدا از این طریق باید شماره دکمه خودتون رو بفهمید :
    به Control Panel > Game Controllers برید و روی اسم گیم پدتون کلیک کنید. بعد دکمه properties رو کلیک کنید. سپس دکمه دلخواه رو از روی دسته فشار بدید و ببینید کدوم شماره روشن میشه. مثلا روی دسته من شماره 2 برای دکمه دایره و شماره 4 برای دکمه مربع هست.

در داخل فایل buttonDataSetup.ini و زیر عبارت AddController "Twin USB Vibration Gamepad" کانفیگ دکمه ها رو به این شکل مشاهده می کنید :

کد:
    می بینید که در هر خط کانفیگ مربوط به یک کاربرد قرار داده شده. شما برای ویرایش دکمه ها باید نام دکمه رو تغییر بدید. شکل گیم پد خودم و شماره دکمه ها رو در شکل زیر ببینید :

محتوای مخفی: gampad 

خب طبق تصویری که براتون گذاشتم می تونید دکمه ها رو به سلیقه خودتون کانفیگ کنید.

مثلا در دو خط

کد:
    به جای BUTTON02 می تونید عبارت BUTTON04 رو بنویسید تا کانفیگ مورد نظرتون انجام بشه.

8 خط آخر مربوط به کانفیگ آنالوگ راست و از خط 8 تا 16 آخر مربوط به آنالوگ سمت چپه.

امید وارم دوستان مشکلشون حل بشه
    Last edited by shahin_mp3; 03-12-2011 at 01:21.

داره خودمونی میشه pooryak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

وشته شده توسط mehdy.z
    کد:
    کد:
    پاس دادن اینا درست شد اما جهت ها موقع بازی کارنیمکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •