شما باید اول شوت را بزنید بعد جهت را بگیرید.اون هم یکم.تقریبا مانند PES شده.
شما این صفحه رو بخونسلام دوستان چه طوری 6 دقیقه کنم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما باید اول شوت را بزنید بعد جهت را بگیرید.اون هم یکم.تقریبا مانند PES شده.
شما این صفحه رو بخونسلام دوستان چه طوری 6 دقیقه کنم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
اقا بازی من خیلی خیلی لگ داره !
حتی گرافیک روی Low هم گذاشتم بازم لگ داره بازی !
مشخصات سیستم :
Cpu : Box 2200 Dual (intel)
Ram : 2 gig
VGA Card : XFX 9500 GT
ممنون میشم راهنماییم کنین.
سـپــــــاسگذارم .
دسته فیفا۱۲ کسی بلده؟ اگه دسته رو درست کرده بیاد
hellboyhint,vkvkvk@ صفحه های قبل گذاشته شده سرچ کنید.
Rmjn 7,pintoricio@ از اونجا که نسخه دمو بوده احتمالا روی هماهنگی با سخت افزارهای مختلف زیاد کار نشده،همونجوری که در مورد دسته کاملا مشخصه.
Gregar@ تو خیلی از بازی های EA در درجات سختی بالا هوش مصنوعی چیت میزنه!
این مربوط به اون یکی بازی میشه!چی بود اسمش؟-مهم نیست،یکم بخندیم:
محتوای مخفی: :دی
Last edited by Big-Boss; 15-09-2011 at 17:41.
همین الان چندتا باگ تو بازی دیدم که فکر نمیکنم باگ باشه و مشکل از حالت legendary هست که همون طور که حدس زدم فیفا هنوز هم توی legendary دست به تقلب میزنه .
الان یه بازی زدم . من میلان و cpu هم بارسا .
دفاع رو که چی بگم . به راحتی جا میمونه و عکس العمل ها کندتره . برخلاف درجه سختی های دیگه .
هوش مصنوعی تیم حریف بد نبود ولی در حد همون professional بود . بیشتر سختی بازی از بازی نامعقول بازیکنهای حریف نشعت گرفته بود .
برای مثال پیکه از پشت منطقه جریمه چنان شوتی زد که بابای ژاوی هم تو عمرش نتونسته بزنه . اگه بدونید چه کاد زیبایی به توپ داد . بیرون پا هم بود . گوشه دروازه رو هم نشون رفته بود . تازه 3 مدافع هم جلوش بودن . اصلا از کجا اومده بود جلو خدا میدونه . دهنم با این صحنه وا موند
همین پیکه جلوی دروازه خودشون که خواستم توپ رو بگیرم تا تکل زدم به جای اینکه پاس بده یه دریبل زیدانی زد واسه مادیگه خالی بندی تا چه حد .
دفاع و حرکات دفاعی cpu کاملا درسته ولی حمله و حرکتهای تهاجمیشون خیلی اغراق شده . کمترین بازیکنها توی حمله حرکاتی میرن که مسی و رونالدو هم نمیتونن برن .
من تنها انتظارم از Legendary این بود که هوش مصنوعی بره بالا . در حدی که وقتی حریف گل میزنه از تاکتیک حریف واقعا کف کنی . نه که از حرکتهایی که اصلا تو واقعیت دیده نمیشه دهنت وا بمونه . مثلا یه مدافع همه رو جا بزاره و به راحتی گل بزنه .
اما همونطور که حدس میزدم فیفا مثل سالهای قبل از سخت کردن بازی برداشت دیگه ای داشته .
واقعا از بازی کردن تو حالت World class یا professional لذت بردم . بازی رو میبردم یا میباختم باز هم لذت داشت . چون واقعا این حرکات ماورایی توی این درجه های سختی نبود . من توی world class همین بازی رو سه بر 1 بردم . اما تو legendary نتیجه کاملا برعکس شد . یعنی سه یک به نفع بارسا .
البته فیفا هم حق داره . legendary یعنی افسانه ای . باید هم فقط تو افسانه همچین گیم پلی رو ببینیم نه تو واقعیت .
بریم بازی کنیم شاید نظرمون عوض شه .
برو بچ کسی نتونسته مشکل لگ رو حل کنه ؟
دوستات تا الان هر چی درباره ی مشکل دسته گفته شده واسه وین 7 بوده و هیچ کس درباره ی xp حرفی نزده!!!
یکی بگه تو xp چطوری با دسته بازی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب بابا فوتباله . مثلا شبیه سازم هست . نباید حرکات واقعی باشن ؟
راستی اون فوتبال دیگه هه هم گناه داره . اینقدر اذیتش نکن . فکر کنم بهش میگفتن پس .
دوستان می تونید برای تغییر رونی به مسی در آرنا این فایل رو دانلود کنید :
یه سری تغییرات جالب دیگه هم میشه داد توی فایل rna.ini مثلا WEATHER_TYPE=1 برای هوای بارونی و WEATHER_TYPE=2 برای هوای برفیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اگر STADIUM_LIGHT_TYPE_ID=2 بزارید بین زمین و هوا بازی می کنید!![]()
آقا گيم پد رديف شد هر کي خواست بگه تا بگم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)