اما از طرفیم اندروید نتونسته هنوز از یک گیگ رمی که داره استفاده کنه درسته؟ ولی ایفون تونسته
کلا کدوم بهتره کاش یکی یه مقایسه ی تخصصی کنه![]()
اما از طرفیم اندروید نتونسته هنوز از یک گیگ رمی که داره استفاده کنه درسته؟ ولی ایفون تونسته
کلا کدوم بهتره کاش یکی یه مقایسه ی تخصصی کنه![]()
دوستان قیمت جدید کسی داره؟؟؟
توو بازار تهران اهواز یا شیراز.
ممنون میشم بگید
ای بابا محمد جان سرویس کردی این فروم رو با این قیمت قیمت کردنت....بابا برو تو فروم قیمت اونجا زده....برو تو گوشی شاپ اونجام میفروشه قیمتاشم خوبه مناسبه
دوسته عزیز شاید کرانتراست تصویر گالکسی بهتر باشه ولی عزیزم اگه تو همون تصویر هم نگاه کنی به لبه برنامه ها تفاوتش رو حس میکنی...به نظر من اینی که شما میگی مربوط به بالا یا پایین بودن نور صفحه هستش نه چیز دیگه...درضمن یه نکته دیگه که باید یاداور بشم اینه که دوست عزیزمون به شکل کاملا اشتباهی عکس رو گرفته باید تک تک گوشی ها رو میگذاشت و دقیقا از بالا و بدون زاویه عکس مینداخت نه اینجوری چون سیستم LED نور به طور مستقیم پخش میشه نه زاویه دار به نظر من تو این عکس در حق 4s جفا شده تا حدی
مقایسه کیفیت صفحه نمایش 3gs , iphone 4 ,galaxy s در زوایای مختلف و همچنین در شرایط روشنایی مصنوعی ، روشنایی طبیعی ، تاریکی
![]()
![]()
ممنون دوسته عزیز بابت تصاویری که قرار دادی از نظر من عکس آخری میتونه پاسخگوی همه ی شک و شبهات باشه و اینکه سامشونگ فقط نور تصویرش بالاتره
به گوجه فرنگی
پنجره ساختمونای کنار کشتی
اگه دقت کنید تفوت تصویر رو میبینید و مفهوم RETINA رو درک میکنید
بچه ها باطری این گوشی قابل تعویضه؟
آگه نیست با کار کردن زیاد تا چند سال میتوان به باطری این گوشی دل خوش کرد؟
عزیزم همینجوریشم میگن باتریش مشکل داره البته خود شرکت اونو ربط داره به امکان سخت افزاری سیری ولی این توجیه و کلا اپل در زمینه باتری پیشینه خوبی نداره
3 الی 4 سال در نظر داشته باش اگه بخواهیی هر روز شارژش کنی.
تقریبا با 1000 بار شارژ کردن باطری قابلیت خودش رو از دست میده.
با این پیشرفتی که تو زمینه الکترونیک و بخصوص گوشیها هستش مطمئن باش بیشتر از 2 سال نگه نمیداری گوشیت رو چه برسه که به فکر تعویض باطری باشی.
به هر حال باطری اگه خراب شد قابلیت تعویض داره و لزومی نداره بهش وسواس بشی.
من که از باطریش راضیم.
بالاخره سخت افزارش قوی شده و مصرف کمی بالا طبیعیه.
کلا نسبت به آیفون4 کمی مصرفش بالاست.
عوضش سرعتش فوق العاده شده.
من گوشیمو نهایتش هر دو سال عوض میکنم
پس تو این 2 سال به مشکل باطری بر نمیخورم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)