تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 39 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 381

نام تاپيک: Acer Aspire 5755G به بازار آمد...

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

سلام میتونی فونت فارسی بخری بچسبونی تنه دکمه هاش
    الآن شوخی کردی دیگه ؟؟؟؟
    راهی هست به غیر از اینی که گفتی؟

داره خودمونی میشه P4RS4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

الآن شوخی کردی دیگه ؟؟؟؟
    راهی هست به غیر از اینی که گفتی؟

نه عزیر شوخی نکردم میتونی بری بازار و بگی بر چسب فونت فارسی برای کیبورد میخوام مدل های مختلف و رنگ های مختلف ( مشکی . قرمز . آبی و سفید) وجود داره

غیر از این یک سری پلاستیک های شفاش وجود داره که شکل دکمه ی کیبورد هست روش فونت فارسی داره و روی کیبورد اصلی قرار میگیره که بیشتر برای کثیف نشدن کیبورد استفاده میشه بهش میگن کاور صفحه کلید [ keybord cover ] البته بیشتر برای کیبورد های صنعتی استفاده میشه نه لپتاپ

تشکر یادتون نره
    Last edited by P4RS4; 28-02-2012 at 20:25.

3. این کاربر از P4RS4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

9

سلام

اگه صفحه قبلی میخوندی جوابتو در مورد دما میگرفتی

در مورد باتری هم زیاد نگران نباش چون برنامه CPUID HWMonitorPro زیاد دقیق نیست من خودم چند بار تست کردم هر دفعه یک چیز گفت فقط سعی کن نکات طولانی تر شدن باتری رعایت کنی که اونم تو پست های قبلی بود برات لینک مستقیم میزارم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    ممنون بابت راهنماییت ولی متاسفانه اون فرسودگی باتری درسته من با نرم افزار battery bar هم تست کردم دقیق تر (14.7) نشون داد که با توجه به میزان کل ضرفیت و ظرفیت در دسترس محاسبه میشه در مورد گارانتی باتری هم راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم دما رو هم با کم کردن میزان استفاده از سی پی یو کم کردم (15 درصد )
    با تشکر

داره خودمونی میشه P4RS4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

برای اندازه گیری دقیق اول باتری کالیبره کن (Battery calibration) بعد تست بگیر تا نتیجه دقیق تری بگیری

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

با درود و سلام ..
    اینکه میگن فن های این دستگاه، صدای نسبتا زیادی داره ، درسته؟؟ در یه جای ساکت ( مثل کتابخونه) صداش معلومه؟
    پس زمینه مشکی رنگ، واسه قسمت زیر کیبورد وجود داره؟
    این دستگاه به غیر از کانفینگ چه تفاوتی با 5750 داره؟ آخه به نظر صفحه کلیدای 5750 بهتر به نظر میاد! و اینکه 5750 صداش تویه یه محیط ساکت ( مثل کتابخونه) اصلا شنیده نمیشه!

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

با درود و سلام ..
    اینکه میگن فن های این دستگاه، صدای نسبتا زیادی داره ، درسته؟؟ در یه جای ساکت ( مثل کتابخونه) صداش معلومه؟
    این دستگاه به غیر از کانفینگ چه تفاوتی با 5750 داره؟ آخه به نظر صفحه کلیدای 5750 بهتر به نظر میاد! و اینکه 5750 صداش تویه یه محیط ساکت ( مثل کتابخونه) اصلا شنیده نمیشه!
    هیچکی 5755 نداره ؟؟؟!!

داره خودمونی میشه reza_t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    ميخواستم از كسايي كه اين لپ تاپو دارن بپرسم به نظرشون ارزش داره كه خريدش؟ با كانفيگ ( i7 يا i5 )
    مشكلات اعصاب خردكن نداره ؟
    قيمتش الان چنده با كانفيگهاي مختلف؟
    چون واقعا به يه لپ تاپ خوب احتياج دارم كه حداقل 4 و 5 سالي نيازهامو برطرف كنه .( كارم نرم افزهاي سه بعدي و نرم افزارهاي محاسباتي عمران و خيلي كم هم بازي ميكنم). خواهشا بدون تعصب جواب بديد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام من این مدل رو با کانفیگ core i5 ram6 2gb630gt خریدم 1300 بتل 3 رو روی الترا تونستم بیارم ولی در حد میلی ثانیه لگ داره . ولی دمای cpu و gpu به شدت بالا میره . دما تا چه حدی نباید بیشتر بشه تو این مدل ؟ به نظر شما بتل 3 رو روی الترا بازی کنم یا بیارم رو کیفیت ÷ایین تر . شما چه جوری با این نوع ل÷تا÷ بازی میکنید ؟ . منظورم اینه که از کول÷د استفاده یا روش خاصی داره بازی با ل÷تا÷ . ممنون.

---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------

با درود و سلام ..
    سلا من به تازگی این نوع ل÷ تا÷ رو خریدم صدای فن نسبتا ارومی داره . فقط موقعی که خیلی داغ میکنه سرعت دور فن زیاد میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

630gt از 555 gt بالا تره ؟

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

630 رو از کجا آوردید ؟
    nvidia که جدیدترین چیپش 580 هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •