سنگ کاغذ قیچی![]()
سنگ کاغذ قیچی![]()
Last edited by moh72; 12-10-2011 at 16:46.
چه دانشگاهی؟ماله ما که خیلی مسخره بود.توی تاپیک کنکور 90 نوشتم.
ترم اول که هم ورودی ها و هم رشته ای هارو توی یه اتاق میذارن ( البته 2،3 هفته ی اول میشه به راحتی عوض کرد ) از اون به بعد قبل از شروع هر ترم یه فرم میدن باید پر کنید که با چه نفراتی می خوای هم اتاق بشید همه هم باید امضا کنن .![]()
دقيقا دانشگاه تبريز هم همينطوريه، با پر كردن يه فرم و امضاء كساني كه اسمشون در اون ليست هست هم اتاقي ها انتخاب ميشن
من میخوام یه ترم دانشگاه برم ترم دوم مرخصی بگیرم واسه کنکور بخونم(ترم اول درسامون راحته و فقط شنبه و یکشنبه کلاس دارم میتونم واسه کنکور بخونم) حالا اگه اینکارو بکنم اون واحدایی که پاس کردم تو دانشگاهه جدید باید بازم پاس کنم؟(کارشناسی م.صنایع دانشگاه غیر انتفاعی)
+
کلا نظرتون راجع به این کار چیه ؟
شما نهایتا دولتی قبول میشوید که به نظر من زیاد فرقی با غیرانتفاعی نداره
به نظر من این کار اشتباه است کار شما مصل اینکه که از یه پله ای رفتی بالا بگو نه میخواهم بپرم پائین از دوباره بیام بالا
شما اگر ترم بعد مرخصی بگیرید باید شهریه ثابت رو بدهید
اگر مرخصی بگیری 26 واحد رو از دست میدهید چرا ؟؟؟ چون که شما در شرایط معمول در ترم بعد میتوانید 20 واحد بگیرید و 6 واحد هم تابستون
حالا شما سعی کن تعداد بیشتری واحد در ترم های بعد برداری که ترم اخر راحتتر باشی و بتونی انشاالله برای مقطع بالاتر بخونی و قبول بشی
حالا که رفتی فکرت رو مشغول این مقطع نکن تمام سعی و تلاشت برای مقطع بالاتر باشه
شما همین مقدار زمان رو برای قطع بالاتر در نظر بگیر اگر قبول نشدی اون وقت هرچی میخواهی بیا به من بگو
دانشگاهها اکثرا واحد های عمومی رو قبول میکنند اما واحد های تخصصی و عملی رو بستگی به دانشگاهت داره
اما خوبی کار شما اینکه اگر بخونی و دولتی قبول بشی مدرک کمی معتبر تر هست که توی این مملکت اصلا تاثیری نداره
موفق باشید
شما ليسانس رو از همون دانشگاه بگير بعد راحت برو سراغ ارشد و تمام تلاشت رو بكن تا روزانه قبول بشي
فرض كنيم شما الان مرخصي گرفتي، خوندي، سراسري روزانه قبول شدي درسته شهريه قرار نيست بدي ولي زمان رو كه خيلي خيلي ارزشش بيشتر از شهريه چند ترمه از دست ميدي
الان كه قبول شدي بشين بخون و فكرت فقط و فقط پي ارشد باشه براي قبولي در دوره روزانه ي تاپ ترين دانشگاه رشته اي كه ميخوني
سلام رفقا
يه سؤال حياتي دارم
برادر من يه دانشگاه آزاد پارسال قبول شد و يه ترمم رفت اونجا درس خوند
تا اينكه جواب سراسري اومد و رفت دانشگاه سراسري و درسايي كه پاس كرده بود رو تطابق دادن براش و به قولي دروس جديد ورداشت
حالا اين ترم دانشگاه يه بامبول دراورده كه شما چون متمركز شيراز قبول شدي ديگه نميتونيم برات تطبيق واحداتو قبول كنيم
حالا سؤال اينه كه واقعا اينطوريه كه متمركز قبول شده و نرفته! واحداي دانشگاه آزادشم حروم ميشن ؟!
اگه اينطوريه چرا پس اول تطبيق دادن !
اصلا دانشگاه متمركز رو نرفته مستقيم رفته نيمه متمركز
سؤال ديگم اينكه كلا ميشه درساي دانشگاه آزاد و با سراسري تطابق داد ؟
احتمالا الان اخرای ترم هستینراستی یه سوال مهم تو it چه زبان هایی بهمون یاد میدن؟
چه نرم افزار هایی رو باید بریزم تو لپ تاپم که اونجا می رم بدردم بخوره؟. ولی خب این نرم افزارو باید داشته باشی. واسه برنامه نویسی ویژوال استدیو وبرای پایگاه داده که معمولا اس کیو ال کار میکنن.
از لحاظ زبان برنامه نویسی هم بستگی به استاد داره ولی معمولا این زبانارو حتما میخونید.من تو کاردانیم اچ تی ام ال ،جاوا، جاوا اسکریپت #c و vb.net خوندم.ولی فک کن من اصلا سی که پایه هست نخوندم
تو کارشناسیم بازم بستگی به سلیقه استاد داره ما اول ترم سی کار میکردیم ولی استاد تغییر داد به سی شارپ
تاحدودی با نظر دوستم موافقم ولی توی آی تی برنامه نویسی تحت وب خیلی اهمیت داره."مبانی برنامه نویسی" و بعدش "برنامه نویسی پیشرفته" اکثرا C و C++ درس میدن، ولی دوست عزیز تو رشته IT برنامه نویسی زیاد اهمیت ندارهدروس اصلی از "مبانی فناوری اطلاعات" شروع میشه، بعدش "اصول و مبانی مدیریت" و ... شما بیشتر شبکه بدردت میخوره، توصیه میکنم حتما دنبالش باش تا قبل از پایان دانشگاه مدرکشو بگیری...
ما که دو سال رفتیم دانشگاه هیچ نرم افزاری احتیاجمون نشدبه جاش چندتا بازی بریز بیشتر بدرد میخوره
تعجب میکنم که میگن هیچ نرم افزاری احتیاجشون نشده![]()
دوستان من دانشجوی انصرافی آزاد 6 سال پیش هستم.
امسال پودمانی علمی کاربردی قبول شدم
میخوام بدونم جو دانشگاه علمی کاربردی چه جوریه؟ چیزی تو تاپیک ندیدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)