تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 30 اولاول ... 16222324252627282930 آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 291

نام تاپيک: ✔ بـحـث و انـتقـال تـجارب دانشجویان به ورودی های جدید دانشگاه ها

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

یه سوال دارم.. تو خوابگاه . هم اتاقیا چطوری انتخاب میشن ؟
    سنگ کاغذ قیچی
    Last edited by moh72; 12-10-2011 at 16:46.

داره خودمونی میشه h0p3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

من الان از اردوی توجیهی میام خیلی چیز چرتی بود اصلا با هیچکی حال نکردم.
    ببینم کلاسای ما با رشته های دیگه قاطیه برای عمومی ها؟
    چه دانشگاهی؟ماله ما که خیلی مسخره بود.توی تاپیک کنکور 90 نوشتم.

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

یه سوال دارم.. تو خوابگاه . هم اتاقیا چطوری انتخاب میشن ؟
    ترم اول که هم ورودی ها و هم رشته ای هارو توی یه اتاق میذارن ( البته 2،3 هفته ی اول میشه به راحتی عوض کرد ) از اون به بعد قبل از شروع هر ترم یه فرم میدن باید پر کنید که با چه نفراتی می خوای هم اتاق بشید همه هم باید امضا کنن .

4. این کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ترم اول که هم ورودی ها و هم رشته ای هارو توی یه اتاق میذارن ( البته 2،3 هفته ی اول میشه به راحتی عوض کرد ) از اون به بعد قبل از شروع هر ترم یه فرم میدن باید پر کنید که با چه نفراتی می خوای هم اتاق بشید همه هم باید امضا کنن .
    دقيقا دانشگاه تبريز هم همينطوريه، با پر كردن يه فرم و امضاء كساني كه اسمشون در اون ليست هست هم اتاقي ها انتخاب ميشن

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

من میخوام یه ترم دانشگاه برم ترم دوم مرخصی بگیرم واسه کنکور بخونم(ترم اول درسامون راحته و فقط شنبه و یکشنبه کلاس دارم میتونم واسه کنکور بخونم) حالا اگه اینکارو بکنم اون واحدایی که پاس کردم تو دانشگاهه جدید باید بازم پاس کنم؟(کارشناسی م.صنایع دانشگاه غیر انتفاعی)
    +
    کلا نظرتون راجع به این کار چیه ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من میخوام یه ترم دانشگاه برم ترم دوم مرخصی بگیرم واسه کنکور بخونم(ترم اول درسامون راحته و فقط شنبه و یکشنبه کلاس دارم میتونم واسه کنکور بخونم) حالا اگه اینکارو بکنم اون واحدایی که پاس کردم تو دانشگاهه جدید باید بازم پاس کنم؟(کارشناسی م.صنایع دانشگاه غیر انتفاعی)
    +
    شما نهایتا دولتی قبول میشوید که به نظر من زیاد فرقی با غیرانتفاعی نداره

به نظر من این کار اشتباه است کار شما مصل اینکه که از یه پله ای رفتی بالا بگو نه میخواهم بپرم پائین از دوباره بیام بالا

شما اگر ترم بعد مرخصی بگیرید باید شهریه ثابت رو بدهید

اگر مرخصی بگیری 26 واحد رو از دست میدهید چرا ؟؟؟ چون که شما در شرایط معمول در ترم بعد میتوانید 20 واحد بگیرید و 6 واحد هم تابستون

حالا شما سعی کن تعداد بیشتری واحد در ترم های بعد برداری که ترم اخر راحتتر باشی و بتونی انشاالله برای مقطع بالاتر بخونی و قبول بشی

حالا که رفتی فکرت رو مشغول این مقطع نکن تمام سعی و تلاشت برای مقطع بالاتر باشه

شما همین مقدار زمان رو برای قطع بالاتر در نظر بگیر اگر قبول نشدی اون وقت هرچی میخواهی بیا به من بگو

دانشگاهها اکثرا واحد های عمومی رو قبول میکنند اما واحد های تخصصی و عملی رو بستگی به دانشگاهت داره

اما خوبی کار شما اینکه اگر بخونی و دولتی قبول بشی مدرک کمی معتبر تر هست که توی این مملکت اصلا تاثیری نداره

موفق باشید

8. 3 کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

+

شما ليسانس رو از همون دانشگاه بگير بعد راحت برو سراغ ارشد و تمام تلاشت رو بكن تا روزانه قبول بشي

فرض كنيم شما الان مرخصي گرفتي، خوندي، سراسري روزانه قبول شدي درسته شهريه قرار نيست بدي ولي زمان رو كه خيلي خيلي ارزشش بيشتر از شهريه چند ترمه از دست ميدي

الان كه قبول شدي بشين بخون و فكرت فقط و فقط پي ارشد باشه براي قبولي در دوره روزانه ي تاپ ترين دانشگاه رشته اي كه ميخوني

10. 3 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ehsannirvana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Silvermoon City

پيش فرض

سلام رفقا
    يه سؤال حياتي دارم
    برادر من يه دانشگاه آزاد پارسال قبول شد و يه ترمم رفت اونجا درس خوند
    تا اينكه جواب سراسري اومد و رفت دانشگاه سراسري و درسايي كه پاس كرده بود رو تطابق دادن براش و به قولي دروس جديد ورداشت
    حالا اين ترم دانشگاه يه بامبول دراورده كه شما چون متمركز شيراز قبول شدي ديگه نميتونيم برات تطبيق واحداتو قبول كنيم
    حالا سؤال اينه كه واقعا اينطوريه كه متمركز قبول شده و نرفته! واحداي دانشگاه آزادشم حروم ميشن ؟!
    اگه اينطوريه چرا پس اول تطبيق دادن !
    اصلا دانشگاه متمركز رو نرفته مستقيم رفته نيمه متمركز
    سؤال ديگم اينكه كلا ميشه درساي دانشگاه آزاد و با سراسري تطابق داد ؟

داره خودمونی میشه still alive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    In mY dReAm L@nd

پيش فرض

راستی یه سوال مهم تو it چه زبان هایی بهمون یاد میدن؟
    چه نرم افزار هایی رو باید بریزم تو لپ تاپم که اونجا می رم بدردم بخوره؟
    احتمالا الان اخرای ترم هستین. ولی خب این نرم افزارو باید داشته باشی. واسه برنامه نویسی ویژوال استدیو وبرای پایگاه داده که معمولا اس کیو ال کار میکنن.
    از لحاظ زبان برنامه نویسی هم بستگی به استاد داره ولی معمولا این زبانارو حتما میخونید.من تو کاردانیم اچ تی ام ال ،جاوا، جاوا اسکریپت #c و vb.net خوندم.ولی فک کن من اصلا سی که پایه هست نخوندم
    تو کارشناسیم بازم بستگی به سلیقه استاد داره ما اول ترم سی کار میکردیم ولی استاد تغییر داد به سی شارپ

"مبانی برنامه نویسی" و بعدش "برنامه نویسی پیشرفته" اکثرا C و C++ درس میدن، ولی دوست عزیز تو رشته IT برنامه نویسی زیاد اهمیت نداره دروس اصلی از "مبانی فناوری اطلاعات" شروع میشه، بعدش "اصول و مبانی مدیریت" و ... شما بیشتر شبکه بدردت میخوره، توصیه میکنم حتما دنبالش باش تا قبل از پایان دانشگاه مدرکشو بگیری...

ما که دو سال رفتیم دانشگاه هیچ نرم افزاری احتیاجمون نشد به جاش چندتا بازی بریز بیشتر بدرد میخوره
    تاحدودی با نظر دوستم موافقم ولی توی آی تی برنامه نویسی تحت وب خیلی اهمیت داره.
    تعجب میکنم که میگن هیچ نرم افزاری احتیاجشون نشده

13. 2 کاربر از still alive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان من دانشجوی انصرافی آزاد 6 سال پیش هستم.
    امسال پودمانی علمی کاربردی قبول شدم
    میخوام بدونم جو دانشگاه علمی کاربردی چه جوریه؟ چیزی تو تاپیک ندیدم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •