فکر نکنم دیگه از این موجزتر بشه گفت خیلی جاها یک بخش کامل از حرفام رو حذف کردم
مرسی که وارد بحث شدی اما اول گفتی 90 درصد بحث رو قبول داری ولی در ادامه با توجه به اون قسمتی که گفتی قبول ندارم مشخص شد با 90 درصد بحث مخالفی
این نکته رو که بارها خودم گفتم
جدای از این فوتبال انگلیس رو با هیچ معیاری نمیشه با فوتبال ما مقایسه کرد
در آسیا هنوز برای قضاوت در مورد فوتبال یک کشور به تیم ملیش نگاه میکنن خودت وقتی آرسنال رو مثال میزنی جواب رو تا حدود زیادی مشخص میکنه
چجور میشه انگلیس رو که یک تیمش میتونه در لیگش بدون بازیکن انگلیسی بازی کنه رو با لیگی مقایسه میکنی که خرید دروازبان خارجی توش ممنوعه یا بیشتر از 4 بازیکن خارجی نمیشه خرید
هر بحثی رو باید در چارچوب زیستمان خودش تحلیل کرد این مثالها بحث رو از چارچوب خودش خارج میکنه
این بخش بولد شده دقیقا یعنی چی؟
یعنی اگر کسی فردا بیاد دل پرسپولیسیها رو هر سال شاد کنه ولی از اون سمت فوتبال ملی ما عقب گرد کنه هیچ اتفاقی نیفتاده
من و سروش داریم خط به خط به هم دیگه جواب میدیم تا روشن بشه که مربیهای مطرح به ویژه قلعه نویی چقدر در عقب ماندگی فوتبالمون نقش داشتن
نباید کلی جواب داد مثال بیار
من دو نمونه گفتم که یک مربی اگر در باشگاهی اصولی کار کنه میشه یک تیم ملی قوی هم داشت
شما جواب بده در این سالها که قلعه نویی حاکم مطلق لیگ ایران بوده چرا تیم ملی ما اینقدر افت کرده
ضمن اینکه من بازم قبلا گفتم که فقط قلعه نویی نیست که باعث افول فوتبال ما شده اما در این سالها بخش بزرگی از این عقب ماندگی مربوط به قلعه نویی هست
فوتبال ما دقیقه به دقیقه داره عقب تر میره بدون تعصب نگاه کنیم
به جز یه مشت خاطره چی داریم السد قطر قهرمان آسیا شد اما پرافتخارترین تیم ایران که استقلال باشه داره با خاطرات بیس سی سالش حال میکنه
قلعه نویی دل خودش رو بیشتر شاد کرده تا دل مردم رو