آخرین قیمت (موبایل علائدین):
Sony Ericsson Xperia mini 265
Sony Ericsson Xperia mini pro 305
آخرین قیمت (موبایل علائدین):
Sony Ericsson Xperia mini 265
Sony Ericsson Xperia mini pro 305
سلام دوست عزیز . به لینک زیر سر بزن . چتد تا بازی game loft و پرگرافیک رو مینی پرو اجرا میکنه ( مثه need foe speed , asphalt , dead space , nova , eternal legacy ) به نظر خوب و روون میومد .سلام چند تا سوال دارم
1 من الان x8 دارم و حقیقتن بازی hvga براش کم بود و اکثرن قدیمی(2 3 ماه قبل) و من زیاد هم بدلیل سخت افزار ضعیف دنبالشو نگرفتم
الان با توجه به قدرت بالای گوشی های hvga آیا بازی های hd جدید براشون میاد؟
سورس دانلودش هم بگید ممنون میشم
گیم لافت چی بازی واسه این رزول داره؟
2 آیا کیفیت تصویر مینی با مینی برو یا لایو واکمن با هم فرق دارند؟ gsmarena از زاویه دید و کنتراست مینی برو و واکمن ایراد گرفته بود درسته یا توهم gsmarena هست؟
3 خروجی هدفون مینی چجوریه!!؟؟ منظورم هدفون فابریکش نیست خودم هدفون philips shl9600 دارم که خداییش خیلی قویه
حالا خروجی صدای گوشی منظورمه مثلن x8 خوبه ولی کمی تو bass کم میاره این چی
4 اسبیکرش چجوره در حد x8 هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون پس اینکه بازی جدید هم برای این رزول میاد!!
چون اکثر سایت ها داخلی آرشیوشون برای 2 3 ماه پیش هست و زیاد کامل نیست
سایتی میتونید برای بازی HVGA HD به من معرفی کنید که کامل هم باشه
نه دوست عزیز, سراغ ندارم .چون دنبال بازی و اینا نیستم .سایتی میتونید برای بازی HVGA HD به من معرفی کنید که کامل هم باشه
ولی یه سر به applanet.net بزن احتمالا چیزای خوبی توش گیر میاد.
دقیقا چه خبره؟
برید به سایت زیر و قیمت ها را ببینید!!
Xperia Mini 170 USDکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Xperia Mini Pro 229 USD
Xperia Ray 299 USD
Arc-S 369 USD
X8 119 USD
Neo-V 250 USD
هنوز ایران گرونه؟
دوست عزیز قیمت های این سایت همگی به یورو (£) هستند نه دلار آمریکا(USD)
یورو الان تقریبا 1600 تومنه که XPERIA MINI که 169 تا قیمت خورده به پول ما همین 280 در میاد تقریبا!
دلار رو هم اگه 1300 فرض کنیم اون سایته که زده 199 دلار به پول ما میشه تقزیبا 250!!!!!
البته اگه صبر کنیم حتما قیمتش افت بیشتری میکنه.
![]()
بچه ها کسی زحمت میکشه به من آدرس سایتی بده که بشه از توش بازی های hvga جدید رو دانلود کرد
امروز یه آمار گرفتم 275 تا 290 متغییر بود
نظرم کاملن روی این گوشی هست و البته اگر neo v هم بتونم 370 گیر بیارم خب اونو میگیرم
فردا خبر میدم
فقط گیم یادتون نره
بچه ها مگه قراره سرمایه گذاری کنید یا سهام بخرید، که دنبال بالا پایین شدن قیمت هستید. هرچه زودتر برید بگیرید و لذت داشتنشو حس کنید
من وقتی فهمیدم گوشی اومده ایران فقط تونستم یک ماه صبر کنم. و حالا هم که بعد از دو ماه 50 هزار تومان ارزون تر شده اصلاً ناراحت نیستم. من این گوشی خیلی دوست داشتم.
دوست خوبم تو که بازی های GAME LOFT برات تا حدودی مهمه حتما NEO V بگیر .هم صفحش برا بازی بزرگتر و بهتره هم رزولوشنش برای بازی های پرگرافیک بیشتر توی بورسه .بچه ها کسی زحمت میکشه به من آدرس سایتی بده که بشه از توش بازی های hvga جدید رو دانلود کرد
امروز یه آمار گرفتم 275 تا 290 متغییر بود
نظرم کاملن روی این گوشی هست و البته اگر neo v هم بتونم 370 گیر بیارم خب اونو میگیرم
فردا خبر میدم
فقط گیم یادتون نره
اگه آشنا شیراز داری با این قیمت ( 5 تومن بالا پایین ) راحت گیر میاد .
شما زیاد خودت رو ناراحت نکن. بلاخره اینجا جای بحث و تبادل نظره و ممکن بعضیها اشتباهی هم کنند یا نظری مخالف نظر ما بدن یا کلا حرف مارو .... . در هر صورت از این اتفاقات زیاد میافته و اگه قرار باشه خیلی زود ناراحت بشیم که دیگه باید همون جم کنیم بریم.
شما هم اگه میشه آموزش اینو بزارید. یادتون نره که لینکهای مربوط نرم افزارهای مورد نیاز و همچنین نام کامل و ورژن آنها رو قرار بدین.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)