سلام. من تا کنون به مشکل بر نخوردم با usb3. موس همیشه وصل است. کی برد اکسترنال را هم زیاد استفاده میکنم. فلش مموری هم که جای خود دارد.
سلام. من تا کنون به مشکل بر نخوردم با usb3. موس همیشه وصل است. کی برد اکسترنال را هم زیاد استفاده میکنم. فلش مموری هم که جای خود دارد.
مارک قطعات اصلی مثله هارد و رم این مدل دل چی هست؟
بچه های مطلع داستان این لبتابهای کانادا رو بررسی کنن
گویا داره تو بازار هم زیاد میشه و کلاه سر بچه ها نره
فعلا که یکیشون گویا با استناد به کلمه R ریفوربیش از اب در اومد
بخش گارانتیشون هم یه سطر اضافه داره که یکم شک برانگیزه
خودمم قراره خرید کنم و میخوام تمام ابهامات برطرف بشه.همه کلاهبردار شدن از نمایندگی رسمی تا خرده فروشها
ممنون بابت زحماتتون
دوستان من می خوام از یک فرئشگاه خرید کنم که گارانتی زیگورات نیست. چون می خواستم قسطی بگیرم و زیگورات قسطی نمیده!
قیمت این لپ تاپ با رم 6 گیگ 1.390.000 تومان بود. البته من میخوام رو 8 بگیرم که 30 40 تومنی بیشتره. ولی با این وجود کمی دلم شور میزنه که ریفورب باشه. چیکار کنم به نظرتون؟!
من از گارانتی آراس یا آراکس .... یه همچین چیزی خرید کردم که هم نزدیک 80 - 90 تومن ارزون تر بود و هم اینکه موکدا می گفتن سفارش یو کی هست و من هم که تست کردم بود .
اینو برای کسایی گفتم که به سفارش کجا بودن حساس شدن و قصد خرید هم دارن ....
سلام به همه ی دوستان.
من دنبال 1لپ تاب برای دیدن فیلمو کارای مولتی مدیا وگاه گداری هم بازی میخوام آیا بنظر شما xps l502 گزینه ی مناسبی هست؟
اگر گزینه ی مناسب تری تا سقف 1.600 سراغ دارید معرفی کنید
پیشاپیش سپاس![]()
سلام بنده هم میخوام یکی از این مدل بخرم بهترین مارکش گارانتی و مال کددوم کشور باشه ؟
من هم از همین آراکس 4 ماه پیش وقتی که زیگورات 1600 میداد خریدم 1460...و uk هم هست....ازش راضیم و تا الان هیچ مشکلی نداشته...دوستان همون نمونه های رو هم که زیگورات میاره ممکن هست که ریفورب باشن..زیگورات هم با بقیه تفاوت چندانی نداره و بنده به گارانتی توی ایران اعتقادی ندارم چون این موضوع رو زیاد تجربه کردم....
منم فردا میخرم گارانتی زیگورات نیست ولی
رم 6 گیگ 1570 خریدم
هاردم WD بود.رم رو نمیدونم.الان دستگاه پیشم نیست بهت بگم.
ولی دستگاه ارجینال بود.
میتونی از سرویس تگ ببینی مارک قطعات رو.
59mlqq1
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)