من ميانديشم پس هستم
رنه دكارت
عقل ومنطق را دوست بداريد وپيوسته بزرگترين زينت وارزش اثر خود را از آن كسب كنيد
بوالو
كلمه عبارت از سخن است وسخن خداست
ويكتور هوگو
من ميانديشم پس هستم
رنه دكارت
عقل ومنطق را دوست بداريد وپيوسته بزرگترين زينت وارزش اثر خود را از آن كسب كنيد
بوالو
كلمه عبارت از سخن است وسخن خداست
ويكتور هوگو
*خدایا،تو چگونه زیستن را به من بیاموز،چگونه مردن را خود خواهم آموختعلی شریعتی(که اصلاً ازش خوشم نمیاد...)
*خوردن کلمات مرا به سوء هاضمه دچار نکرده است(چرچیل)
*درست است که کلیت چیزیست که بخاطر آن باید از جزئیات گذشت،اما وای به وقتی که جزئیات تشکیل کلیتی بدهند(مائو)
هر که قابلیت دریافت زیبایی را داشته باشد, هرگز پیر نخواهد شد کافکا
يك قلب پاك از تمام معابد و مساجد زيباي جهان زيباتر است ولتر
خیر و شری نیست جز این که ساخته و پرداخته ذهن باشد شکسپير
من تنها با مردي ازدواج ميکنم که عتيقه شناس باشد تا هرچه پير تر شدم عزيز تر شوم!آگاتا کريستي
اگر زني خواست که به خاطر پولت با تو ازدواج کند با او ازدواج کن و پولت را از دست او دور نگهدار ضرب المثل ترکيه
از فرط غرور ( نه ) و از فرط ضعف ( آری ) مگو ضرب المثل سوئد
- من كاملاً طرفدار آزادي بيانم، به شرط آنكه شديداً تحت كنترل باشد (آلن بنت)
- دزديدن از يك نويسنده سرقت ادبي است اما اگر از چند نويسنده بدزديد اسمش مي شود تحقيق! (ويلسون ميزنر)
- دوازده سال وقتم گرفته شد تا كشف كردم كه در نويسندگي استعدادي ندارم اما ديگر نتوانستم از اين كار دست بكشم چون بيش از اندازه مشهور شده بودم (رابرت بنچلي)
- زندگي سقوطي است افقي (ژان كوكتو)
- اثر كلاسيك اثري است كه همه كس آرزو مي كند خوانده باشد اما هيچ كس نمي خواهد بخواندش. (مارك تواين)
- ذهن چيزي است كه با آن فكر مي كنيم كه فكر مي كنيم (آمبروس پيرس)
- عقل سليم متاعي است كه بهتر از هرچيز در دنيا توزيع شده است. زيرا همه فكر مي كنند به اندازه كافي از آن بهره مندند. (رنه دكارت)
مثل هر کشور هر انسان باید یک قانون اساسی برای خودش داشته باشد. بتهوون
هیچ وظیفه ای را مقدس تر از فراهم آوردن تحصیلات یک کودک نمیدانم. بتهوون
وظیفۀ هر انسانی است که همنوع خود را محترم بدارد،تا او را از ارتکاب به خطاهای بزرگتر باز دارد. بتهوون
یک انسان بیشتر بوسیله ی چیزهایی که نمی گوید شناخته می شود. آلبر کامو
همیشه روزهایی هست....که انسان در آن کسانی را که دوست می داشته است بیگانه می یابد. کامو
به آنچه که ما را با برخی از انسانها وابسته می کند نام عشق ندهیم...کامو
ازدواج؛ بی رحمانه ترین راه برای خود آزاری، وحشیانه ترین روش برای آزار دیگریtipsy![]()
نوشتن بیرون پریدن از صف مردگان است کافکا
دردهای بزرگ، مردهای بزرگ می زایند و مردهای بزرگ دردهای بزرگ می خواهند سارتر
هر چه بردن بار عمل دشوارتر ،شادی من بیشتر ، زیرا آزادی من همان است سارتر
دختر ها را برای چیزی که هستند دوست داریم،پسران جوان را برای چیزی که وعده می دهند باشند! ولفگانگ فون گوته
مرد ها همیشه میخواهند که اولین عشق یک زن باشند،ولی زن ها دوست دارند که آخرین معشوقۀ یک مرد باشند! اسکار وایلد
اگر سگی گرسنه را سیر کنی،دیگر تو را گاز نخواهد گرفت. این فرق بین سگ و انسان است! مارک توآین
کسی که در یک مدرسه را باز می کند،در یک زندان را می بندد. ویکتور هوگو
اگر من تو را دوست دارم،این چه ربطی به تو دارد؟! گوته
به ندرت دیده ام مردم باهوش خوشبخت هم باشند. همینگوی
حماقت یعنی کار واحدی را بارها و بارها انجام دادن و انتظار نتایج مختلف داشتن. فرانکلین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)