برنامه هایی مثل کمونه یا نقاشی یا فرمن هاشفی بار اول من خیلی بهشون خندیدم ولی الان واقعا دیگه تکراری شدند .
برنامه هایی مثل کمونه یا نقاشی یا فرمن هاشفی بار اول من خیلی بهشون خندیدم ولی الان واقعا دیگه تکراری شدند .
البته این فرمن هاشفی رو درست اومدی گیم پلیش یکیه هرقسمت! تغییر نداره ولی برای من کلا همیشه جذابه و من همیشه بهش میخندم![]()
تو شروع قسمت نقاشی اونجا که چندتا نقاشی نشون میده اخرین نقاشی یه چشم چپ هست
اون یارو که تو فرودگاه شماره ی پروازها رو میگه تو یه قسکت گیر داده بود که به عدد 666
نمیشه با قطعیت گفت ولی اینها نشانه های فراماسونها (شیطان پرستها ) هستن
باز هم بحث شیرین فراماسونری .. حالا این فراماسون ها چطوری شیطان پرست شدند و ما خبر نداریم؟؟؟؟؟؟نمیشه با قطعیت گفت ولی اینها نشانه های فراماسونها (شیطان پرستها ) هستن
من از یوتو.ب چند تا قسمتش رو دیدم زیاد خوشم نیومد.
این برنامه کاملا هجو هست نه طنز، طنز یعنی بیان مشکلات جامعه به زبان خنده، مجله گل آقا که یادتون هست! اون طنز بود نه این برنامه.
@ Sub-Zero70
بله، هرکسی که معروف میشه باید جنبه شوخی داشته باشه، اگر واقعا واسه شاد کردن دل مردم هست، یک کمی اون بالا بالا ها رو مسخره کنند تا هم مردم شاد شن و هم رابطه مستقیم بین عرب و نی و اینها رو بفهمند.
وگرنه با هجو ساختن از افرادی مثل دایی و صادقی چی حل میشه؟
بعد از 15ساعت روزه داری و دیدن ارواح امیر حسین و خوابهای شیرین آیدا خانوم هنوزم جذابیت داره! البته باید کمی روش کار بشه و بهش شاخ و برگ بدن!![]()
چسبیدنش که میچسبه خیلی از مسایل روز رو دور از تشویش بیان میکنه و خنده دار و حتی مسخره بودن خیلی از مسایل رو نمایان میکنه ولی منمن قبول ندارم طنز هستش طنز کمی هم تلخی داره و سر تا پا ادا و اطوار نیست .
ایرادی نمیبینم بایدر روش کار بشه. میدونید توصیف کاریکاتور رو توی این برنامه به کار بردن . توی توصیف کاریکاتور بخصوص چهره های شاخص میگن کاریکاتو همون تصویر شخص هستش ولی یک مقداری در بعضی قسمتهای شاخص بزرگنمایی میکنن مثلا یک فردی گوشهای بزرگی داره روی اونها تاکید میشه
بعد توی این برنامه هم روی یک چیزهایی زوم کردن . بعد از سالها و خاطرات برنامه های که از دهه 70 در ذهن مونده مثل ساعت خوش این برنامه میتونه حرفی برای گفتن داشته باشه .
چرا قسمت انشاء خوندن رو اینقدر سانسور میکنن
اخر متوجه نشدم که کتک خوردنشون سانسور میکنن یا حرف هاشو؟![]()
اينو منم قبول دارم اما بخوانم نميتونن!!درنظر بگير تو وضع كنوني شخصيت هاي صدر اين دولت رو مسخره كن!!درجا اوينبله، هرکسی که معروف میشه باید جنبه شوخی داشته باشه، اگر واقعا واسه شاد کردن دل مردم هست، یک کمی اون بالا بالا ها رو مسخره کنند تا هم مردم شاد شن و هم رابطه مستقیم بین عرب و نی و اینها رو بفهمند.
من صحبتم اين بودش كه اين هنرمندا هم نبايد به اين شدت عكس العمل نشون بدن نگفتم كه سريال عالي و بي عيب و نقصه!!
باز دم اینا گرم ادم و از فضای روح و جن شبکه ها میاره بیرون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)