من به خوبی متوجهم منظور بعضیها از "اشکالات فاحش در مورد اپلیکیشنها" چی هست ولی این مورد بستگی دارد به سطح کاربری، دیدگاه و سلیقه افراد
از دید یک کاربر معمولی که با تبلت بیشتر مصرف محتوا میکند (مثلا بازی یا وبگردی) آیپد جذابترین و ساده ترین اپها را دارد و برای تولید محتوا هم در بسیاری موارد کارایی دارد
ولی از دید کاربر حرفه ای که میخواهد تولید محتوا در انواع مختلف بکند و در واقع تبلت را با pc مقایسه میکند در بسیاری موارد آیپد کم می آورد چون هم ios محدودیتهایی دارد و هم اپها
مثلا ویرایش عکس با فتوشاپ تاچ روی آیپد تا حدودی کار راه انداز هست ولی اصلا در حد فتوشاپ cs روی سرفیس پرو نیست. یا iwork در مواردی کار آفیس را انجام میدهد ولی به پای آفیس روی ویندوز نمیرسد.
من از زمانی که آیپد 2 آمد تا همین سه ماه پیش که آیپد 3 را فروختم و vivotab خریدم حدود دو سال با ios زندگی کردم ولی یک روز به خودم گفتم آخرش همینه و اکوسیستمش در همین حد میماند و کاراییش هم برای من از این حد بیشتر نخواهد شد. (میدانم بعضیها نسبت به اپل تعصب دارند ولی واقعیت برای بعضی مثل من اینطوری بوده)
در مورد جی پی اس آفلاین و نقشه شهرها روی آیپد مشکلی نیست ولی توصیه میکنم اگر در مورد امکانات و محدودیتهای آیپد (در واقع ios) اطلاعاتت کافی نداری، اول در مورد همه چیزش تحقیق کن بخصوص اپهاش که برات مهم هستند بعد تصمیم بگیر.