تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 52 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 514

نام تاپيک: مـشاوره برای خرید iPad / آیپد

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دوستان بودجه بری من اصلا مهم نیست.من برای آموزش و فیلم و وبگردی و ویرایش جزئی فیلم و عکس و صدا تبلتی قدرتمند نیاز دارم اما به نظرم میاد ipad 4 نمیتونه راضی کننده باشه. آیا واقعا همینطوره؟ شنیدم اشکالات فاحشی تو نوع برنامه هاش داره (و نه کارکردش) .درسته؟
    ممنون
    اختلاف فاحش بین آیپد 4 و چی؟ آیپد نسل چهارم بهترین تبلت بازار هست از همه نظر و از نظر نرم افزار هم چندین سر و گردن بالاتر از رقیب های غیر اپل. اگه منظور شما آیپد نسل سوم یا مینی بود که نوع برنامه ها دقیقا یکسان هستند و کارکرد ها می تونه متفاوت باشه به خاطر سخت افزار متفاوت.

2. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اختلاف فاحش بین آیپد 4 و چی؟ آیپد نسل چهارم بهترین تبلت بازار هست از همه نظر و از نظر نرم افزار هم چندین سر و گردن بالاتر از رقیب های غیر اپل. اگه منظور شما آیپد نسل سوم یا مینی بود که نوع برنامه ها دقیقا یکسان هستند و کارکرد ها می تونه متفاوت باشه به خاطر سخت افزار متفاوت.
    من عرض کردم اشکالات فاحشی تو برنامه هاش داره و اینو شنیدم.نه اختلاف فاحش با تبلت دیگری
    درمورد gps ، ایپد 4 چطوری عمل میکنه؟ آیا تو سیستم عامل ios6 نقشه های ایران و کلا کارکرد gps مورد قبول هست؟ من الان نیاز دارم و ممکنه برای ورژنهای ipad5 نتونم صبر کنم
    ممنون

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

من عرض کردم اشکالات فاحشی تو برنامه هاش داره و اینو شنیدم.نه اختلاف فاحش با تبلت دیگری
    درمورد gps ، ایپد 4 چطوری عمل میکنه؟ آیا تو سیستم عامل ios6 نقشه های ایران و کلا کارکرد gps مورد قبول هست؟ من الان نیاز دارم و ممکنه برای ورژنهای ipad5 نتونم صبر کنم
    ممنون
    ایپد یکی از کاربردی ترین تبلت ها تلقی میشه و مطمئن باشید راضیتون میکنه ! اختلاف نرم افزاری بالایی داره به خاطر اینکه کیفیتشون خیلی بالاس ! نقشه هم شما میتونی از Google maps یا HERE یا Sygic استفاده کنی نگران نباش

5. 2 کاربر از Mool Tee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

ممنون
    من به خوبی متوجهم منظور بعضیها از "اشکالات فاحش در مورد اپلیکیشنها" چی هست ولی این مورد بستگی دارد به سطح کاربری، دیدگاه و سلیقه افراد
    از دید یک کاربر معمولی که با تبلت بیشتر مصرف محتوا میکند (مثلا بازی یا وبگردی) آیپد جذابترین و ساده ترین اپها را دارد و برای تولید محتوا هم در بسیاری موارد کارایی دارد
    ولی از دید کاربر حرفه ای که میخواهد تولید محتوا در انواع مختلف بکند و در واقع تبلت را با pc مقایسه میکند در بسیاری موارد آیپد کم می آورد چون هم ios محدودیتهایی دارد و هم اپها
    مثلا ویرایش عکس با فتوشاپ تاچ روی آیپد تا حدودی کار راه انداز هست ولی اصلا در حد فتوشاپ cs روی سرفیس پرو نیست. یا iwork در مواردی کار آفیس را انجام میدهد ولی به پای آفیس روی ویندوز نمیرسد.
    من از زمانی که آیپد 2 آمد تا همین سه ماه پیش که آیپد 3 را فروختم و vivotab خریدم حدود دو سال با ios زندگی کردم ولی یک روز به خودم گفتم آخرش همینه و اکوسیستمش در همین حد میماند و کاراییش هم برای من از این حد بیشتر نخواهد شد. (میدانم بعضیها نسبت به اپل تعصب دارند ولی واقعیت برای بعضی مثل من اینطوری بوده)
    در مورد جی پی اس آفلاین و نقشه شهرها روی آیپد مشکلی نیست ولی توصیه میکنم اگر در مورد امکانات و محدودیتهای آیپد (در واقع ios) اطلاعاتت کافی نداری، اول در مورد همه چیزش تحقیق کن بخصوص اپهاش که برات مهم هستند بعد تصمیم بگیر.

7. این کاربر از Ezio. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من به خوبی متوجهم منظور بعضیها از "اشکالات فاحش در مورد اپلیکیشنها" چی هست ولی این مورد بستگی دارد به سطح کاربری، دیدگاه و سلیقه افراد
    از دید یک کاربر معمولی که با تبلت بیشتر مصرف محتوا میکند (مثلا بازی یا وبگردی) آیپد جذابترین و ساده ترین اپها را دارد و برای تولید محتوا هم در بسیاری موارد کارایی دارد
    ولی از دید کاربر حرفه ای که میخواهد تولید محتوا در انواع مختلف بکند و در واقع تبلت را با pc مقایسه میکند در بسیاری موارد آیپد کم می آورد چون هم ios محدودیتهایی دارد و هم اپها
    مثلا ویرایش عکس با فتوشاپ تاچ روی آیپد تا حدودی کار راه انداز هست ولی اصلا در حد فتوشاپ cs روی سرفیس پرو نیست. یا iwork در مواردی کار آفیس را انجام میدهد ولی به پای آفیس روی ویندوز نمیرسد.
    من از زمانی که آیپد 2 آمد تا همین سه ماه پیش که آیپد 3 را فروختم و vivotab خریدم حدود دو سال با ios زندگی کردم ولی یک روز به خودم گفتم آخرش همینه و اکوسیستمش در همین حد میماند و کاراییش هم برای من از این حد بیشتر نخواهد شد. (میدانم بعضیها نسبت به اپل تعصب دارند ولی واقعیت برای بعضی مثل من اینطوری بوده)
    در مورد جی پی اس آفلاین و نقشه شهرها روی آیپد مشکلی نیست ولی توصیه میکنم اگر در مورد امکانات و محدودیتهای آیپد (در واقع ios) اطلاعاتت کافی نداری، اول در مورد همه چیزش تحقیق کن بخصوص اپهاش که برات مهم هستند بعد تصمیم بگیر.
    ممنون از توضیحاتتون اما لازمه عرض کنم نباید از تبلت ها همچین انتظارات شاخی داشت.منم میگم ویرایش جزئی.نه ساختن تیزر تبلیغاتی
    در ضمن ویندوز 8 هیچگاه در پلتفرم تبلت کارایی نخواهد داشد.ویندوز 8 لازمش سخت افزار قوی هست و شما با vivotab چه کار شاخی میتونید انجام بدید؟
    منم چنین انتظاری از یک تبلت ندارم که برام کار گرافیکی سنگین انجام بده

در کل پیشنهادتون چی هست؟
    کاربرد آموزش - وبگردی-فیلم فول اچ دی-ویرایش جرئی فیلم و عکس - بازی
    سقف بودجه تا 4 تمن

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ایپد یکی از کاربردی ترین تبلت ها تلقی میشه و مطمئن باشید راضیتون میکنه ! اختلاف نرم افزاری بالایی داره به خاطر اینکه کیفیتشون خیلی بالاس ! نقشه هم شما میتونی از Google maps یا HERE یا Sygic استفاده کنی نگران نباش
    ممنون
    دقت جی پی اس در حد قابل قبول هست آیا قطعی نداره؟

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

ممنون از توضیحاتتون اما لازمه عرض کنم نباید از تبلت ها همچین انتظارات شاخی داشت.منم میگم ویرایش جزئی.نه ساختن تیزر تبلیغاتی
    در ضمن ویندوز 8 هیچگاه در پلتفرم تبلت کارایی نخواهد داشد.ویندوز 8 لازمش سخت افزار قوی هست و شما با vivotab چه کار شاخی میتونید انجام بدید؟
    منم چنین انتظاری از یک تبلت ندارم که برام کار گرافیکی سنگین انجام بده
    اینکه از تبلت چه انتظاری باید داشت بستگی دارد به نیازها و واقعیتهای موجود و من هم حرفی نزدم در مورد انتظارات شاخ! به نظر شما کار با آفیس یا فتوشاپ روی تبلت پی سی کار شاخی محسوب میشه!؟
    در مورد ویندوز 8 هم باید بگم که اتفاقا روی تبلت هستش که فلسفه طراحی و کاراییش را آدم میفهمه و برای دسکتاپ اکثر کاربرها همان ویندوز 7 را ترجیح میدهند. این واقعیت هم که سهم مایکروسافت در بازار جهانی تبلت از زیر 1% در سال گذشته به نزدیک 10% رسیده نشان میدهد تبلتهای ویندوزی کاربرد بیشتری پیدا کرده اند هر چند از لحاظ تعداد و تنوع اپهای مترو هنوز یک سال دیگه زمان لازمه.
    و اما سنگیترین کارهایی که من انتظار داشتم با vivotab انجام بدهم و زورش رسیده به خوبی اجرا کنه: آفیس 2013- فتوشاپ cs6 – ویژوال استودیو – مدیا کدر – دیدن فیلم 1080p
    در کل پیشنهادتون چی هست؟
    کاربرد آموزش - وبگردی-فیلم فول اچ دی-ویرایش جرئی فیلم و عکس - بازی
    سقف بودجه تا 4 تمن
    چون شک و تردید داری من فقط خواستم به شما آگاهی بدهم تا با دید باز خرید بکنی نه اینکه توصیه بکنم چیزی را بخری یا نخری
    شما هم که چندان محدودیت مالی نداری و آخرش هر چی بخری اگر خوشت نیاید میفروشیش یا عوضش میکنی با کمی ضرر مثلا 400 تومن
    در نهایت اگر تصمیم داری آیپد4 بخری توصیه میکنم حداقل 64 گیگ بخر و حتما مدل wi-fi + cellular برای جی پی اس
    اما مورد تبلتهای ویندوزی توصیه میشه اصلا طرف تبلتهای ویندوز RT نرو (مثل سرفیس RT) که عاقبت خوبی ندارند، تبلتهای ویندوزی با پردازنده ivy bridge ( مثل سرفیس پرو) هم که خیلی گران و سنگین هستند و شارژدهی کمی دارند ( جی پی اس ندارند) پس فقط میماند تبلتهایی با چیپ اینتل اتم که با در نظر گرفتن قیمت،کارایی، وزن و شارژدهی برای کارهای معمولی مناسبند. در بازار ایران هم غیر از ایسوس و سامسونگ پیدا نمیشه. بهترین مدل: Asus Vivotab tf810 حدود 3.200 همراه کیبورد داک و قلم دیجیتایزر
    Last edited by Ezio.; 04-07-2013 at 22:29.

11. این کاربر از Ezio. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Peugeot pars sal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آیا آی پد به کارایی اش می ارزه؟چون میخوام بخرم بین این 3 تا موندم چی بخرم.میشه یه راهنمایی بکنید بودجه ام هم تا 2میلیون و 200 هزار تومن است.لیست تبلت های مورد مرد نظر:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا
    Sony Xperia Tablet S - 16GB

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

کارایی ایپد اثبات شده هست فروش میلیونی و سازگاری و ساپورت بالا
    Last edited by HOJ-JAT; 09-07-2013 at 16:33.

14. 2 کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

آیا آی پد به کارایی اش می ارزه؟چون میخوام بخرم بین این 3 تا موندم چی بخرم.میشه یه راهنمایی بکنید بودجه ام هم تا 2میلیون و 200 هزار تومن است.لیست تبلت های مورد مرد نظر:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا
    Sony Xperia Tablet S - 16GB
    سلام . همون طور که دوست عزیزمون گفت باید ببینید انتظارات شما چیه ! ولی در مقایسه با تبلت های اندورید تجربه بهتری به شما ارائه میده ! ( اندروید در بخش تبلت ها به شدت ضعف داره )

16. این کاربر از hormozan m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •