دوستان من اون قسمت داستان که میرسیم به درخت زندگی رو خوب متوجه نشدم،اگه اشتب نکنم در مورد چگونه مرگ شدنه مرگ بود!!!
ممنون میشم اگه کسی فهمید ما رو هم مستفیض کنه!
دوستان من اون قسمت داستان که میرسیم به درخت زندگی رو خوب متوجه نشدم،اگه اشتب نکنم در مورد چگونه مرگ شدنه مرگ بود!!!
ممنون میشم اگه کسی فهمید ما رو هم مستفیض کنه!
مطمئنی هنوز نیومده ؟ من Walkthrough رو از سایت ign دیدم خیلی خوب بود . نمیدونم کامل بود یا نه چون نمیخواستم اسپویل بشه لیست کاملش رو نخوندم . ولی همینجوری به لیستش که یه نگاه کردم دیدم اون دنیای مردگان دقیقا وسط بازیه .
موافقم . کلا نمیدونم چرا هیچ وقت Darksiders رو که برای دور اول بازی میکنم داستانش رو خوب متوجه نمیشم . باید دوباره برم تا ببینم چی به چیه . اخه اینا توی بسته بازیشون کمیکش رو هم میزارن و به این خیالن که همه میخونن کمیکهاشون رو . ما که نمیخونیم باید یکی داستان بازی رو برامون بگه . حالا اگه کسی تا اینجای داستان رو فهمیده یه توضیحی بده . مثلا اینکه این یارو نفله یا همون nephelim کیه و چی بوده .
خوب من همین الان ردش کردم و تموم شد . اگه میخوای بگو کجاش گیر کردی تا واست بگم .
بعد از رد کردن این مرحله باید به لیست اون بازی هایی که ازشون تقلید کرده پرتال رو هم اضافه کرد . هر چند توی نسخه قبلی هم بود اما فکر نمیکردم اینبار هم داشته باشه .
Last edited by Gregar; 21-08-2012 at 02:43.
اگه halo بازی کرده باشی شباهتش بیشتر شبیه halo میشه در اون قسمت تا Dead spase : دی
یعنی وقتی اسلحرو دستم گرفتم یهو فکر کردم که Halo دارم بازی میکنم...تازه جونورهای اون مرحله هم برام حس جونورهای resistance رو داشت
به هر حال من با چند تا از دوستانم هم که گفتگو داشتم حضور عناوین ( Gad of war ، Legend of zelda ، Prince of persia ، Overlord ، Devil may cry ، Halo ، و حتی قسمت اول این بازی تایید شده ) : دی
ما که تموم کردیم ولی بخاطر سیو هام حالم گرفته شد.
یکی از Hellgurd هایی که تو زمین باید آزادش کنی از بند اصن وجود نداره....
از اشکالات بازی میشه به helth اشاره کرد که خیلی مسخرس که وقتی کم میشه یکی بخوری میمیری درحالی که 5 تا معجون داری.....
بازی از نظر سیو افتضاحه واقعا ضد حال خوردم حالا نمیدونم شاید نسخه من اینطوری هیشکی جواب مارو نداد که لا اقل سیوشو بزاره....
من که نمیدونم سیو ها کجا هشتن ولی تمومش کردم.
مگه هیلو اول شخصی نیست ؟ البته کلا از هر بازی ای که شده تقلید کرده . Dead Space رو هم گفتم چون اون قسمت از بازی که اسلحه گرفت دستش دوتا سلاح هاش شبیه Dead Space بودن و اهنگ ترسناک هم گذاشته بود و دشمنها یه دفعه میومدن جلوت . خدایی اصلا نمیدونم چی شد بازی از اکشن ماجراجویی نقش افرینی و .. یه دفعه زد تو ژانر ترسناک .
علی جا سیوهارو می خوای واسه چی..؟ می خوای نگه داری برا اینده..؟ما که تموم کردیم ولی بخاطر سیو هام حالم گرفته شد.
یکی از Hellgurd هایی که تو زمین باید آزادش کنی از بند اصن وجود نداره....
از اشکالات بازی میشه به helth اشاره کرد که خیلی مسخرس که وقتی کم میشه یکی بخوری میمیری درحالی که 5 تا معجون داری.....
بازی از نظر سیو افتضاحه واقعا ضد حال خوردم حالا نمیدونم شاید نسخه من اینطوری هیشکی جواب مارو نداد که لا اقل سیوشو بزاره....
من که نمیدونم سیو ها کجا هشتن ولی تمومش کردم.
بعدش از نظر سیو ضد حال خوردی چطوری یعنی..؟ چون که اتو سیو های بازی خیلی ثانیه ای عمل می کنه و خوب هستن
مگه هیلو اول شخصی نیست ؟ البته کلا از هر بازی ای که شده تقلید کرده . Dead Space رو هم گفتم چون اون قسمت از بازی که اسلحه گرفت دستش دوتا سلاح هاش شبیه Dead Space بودن و اهنگ ترسناک هم گذاشته بود و دشمنها یه دفعه میومدن جلوت . خدایی اصلا نمیدونم چی شد بازی از اکشن ماجراجویی نقش افرینی و .. یه دفعه زد تو ژانر ترسناک .
اره اول شخصه اما در Halo موقعی که یک Mashin Gun برمی داریم میره رو حالت سوم شخص درست عین چیزی که دیدی فقط شخصیت رو عوض کن مثلا مستر چیف رو بزار
بعد ترسناک ترسناک هم نبود کلا مرحله زمین جالب نبود
آره ویندوز عوض کنی میپره چیکار کنم شاید بخاطر نسخه بازیم هستش شما امتحان کردین؟علی جا سیوهارو می خوای واسه چی..؟ می خوای نگه داری برا اینده..؟
بعدش از نظر سیو ضد حال خوردی چطوری یعنی..؟ چون که اتو سیو های بازی خیلی ثانیه ای عمل می کنه و خوب هستن
این DLC هارو از کجا باید بگیرم؟لینک دانلود دارن؟
ما سرچ کردم همش پولی بودش.
از نسخه سوم خبری هست؟:دئ
بازی باحالیه !
و با توجه به اینکه 50% بازی و چیزی نزدیک 80% پلتفرمر بازی ها اسکی از روی پرنس است ، خیلی حال می ده ...
کلا از هرجایی یه چیزی کش رفتن انداختن توش !!! و خیلی بد نشده خدایی !
تا این جایی که من رفتم فقط مرحله زمین بود که خیلی تو ذوق می زد و کلا ضایع بود !!!بقیش با ریتم کلی بازی می خونه !
ولی نمی دونم سازنده ها چه علاقه ی وافری به این یارو Death دارند !!! که به این راحتی ها دست از سرش بر نمی دارند !
تا الان بدون رفتن ماموریت های فرعی یه چیزی حدود 16 ساعت وقت صرف بازی کردم ولی هنوز تموم نشده ... !!!! ( اونجاییم که بازی یه چیز جدید از prince of persia 2008 کش رفته !!!! همون پورتال های آبی رنگ رو می گم !!! )
چه قدر دیگه مونده تموم شه ؟؟؟!!!!!!!!![]()
من از همه POP ها خوشم اومد هنوزم دوسشون دارم
اگه شبیهش هست برم بگیرم.
دوستانی که بازی می کنن دوتا سوال داشتم :
1.ارزش پر کردن شهریورو داره؟
2.چند تا دی وی دیه ؟(پی سی)
Last edited by Mohammad Yek110; 22-08-2012 at 17:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)