تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 26 از 461 اولاول ... 162223242526272829303676126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

چند تا سوال بچه ها !!

1- ببینید من میخوام لغات عربی و جدول تناوبی رو با لایتنر حفظ کنم . باید دو تا جعبه بخرم آیا ؟ یا تو یکی هم میشه ؟ چجوری ؟ خوشم نمیاد برگه هام قاطی شه .
    2- کنکور زبان چند روز با کنکور ریاضی فاصله داره ؟
    3- من هر جا میگم بی دقتی میگن برو تست بزن . من بیدقتیم اصلا تو خود مبحث نیست که با تست حل شه ! 99 درصد محاسباتیه ! مثلا شیمی که حل میکنم تقریبا مطمئنم جوابم غلطه به لطف محاسبات ناجورم ! هرچند حتی سوالای سختش رو هم راحت راه حلشو میفهمم و میرم ولی آخرش میبینم یه جایی اشتباه کردم .البته این یارو بازرگان هم خودش عامل مضاعف شده چون خیلی سوالا جوابو اومده رند کرده آدم *** ! جدا هیچ جور خاکی نیست بریزم سرم ؟
    4 - بچه ها اینجا کسی چند تا عکس از دانشگاه های تهران داره ؟ منظورم از محیط خود دانشگاهه ! سایتاشونو دیدم چیز زیادی نداشتن (تهران - شریف - امیرکبیر - خواجه نصیر)
    5- بچه ها صفحه اول گفتن دیف 10 استاد خوبه ! بعد من که گفتم پیدا نکردم یه عده گفتن خوب نیست . آخرش خوبه یا بده ؟ در چه سطحیه ؟ اگه 10 استاد نه چیو بگیرم ؟ 30 سال کنکور و میکرو بانک (خیلی خوبه) و خوشخوان رو دارم + تستای رمزینه . البته 30 سال رو به اون صورت نمیزنم چون اکثر تستاش تو این کتابای دیگه هست . گذاشتم واسه بعد . چیز بهتری هست ؟ (من از مهمترین هدف هام اینه ریاضی رو بالای 80 بزنم ! )
    6- من دارم تستای حد رو میخونم الان . سراسری زیاد نیست ولی تو آزاد سوالاش یه جوریه ! بعضی سوالاش اصلا هیچ راه کوتاهی نداره ! کلا انگار سوالو گذاشتن تا 5 مین وقت بگیره از آدم ! یعنی با هوپیتال بخوای باید 4 بار هوپیتال بگیری ! هم ارزی بخوای میره زیر دو تا رادیکال تواش و بسط نیوتنش نجومی میشه ! میمونه ور رفتن با خود کسر و مزدوج زدن که بعضی وقتا واقعا طول میکشه ! من چیکار کنم اینجور سوالایی رو ؟ توی کنکور سراسری سوالا چطورین ؟ (من هنوز سوالای هیچ سالیو یه جا ندیدم)
    7- من فعلا تصمیم گرفتم تو تابستون مطالعه مو بیشتر ازین نکنم . ساعات ثابت میمونه اما برای کیفیت مطالعه چکار کنم ؟ کیفیت الان بد نیست ولی جای بهتر شدن هم داره . کسی پیشنهادی نداره ؟
    8- بچه های 90 نتایجتونو کی میدن برید سر زندگیتون ؟ (شوخی !)
    9-آزادو کی میدن ؟
    10- میگم همه اینا انجام شد و انتخاب رشته کردی کی باید بری دانشگاه ؟شنیدم اگه خوابگاهی باشی باید چند روز زودتر بری
    11- بچه ها برنامه قلمچی برای طول سال چطوریه ؟ ما که مدرسمون پیش 1 رو تابستون تموم میکنه تو مهر به بعد از پیش 1 باید آزمون بدیم ؟ موازی نداره ؟
    12-اگه الان شما جای ما بودید چیکار میکردید که خودتون اونموقع نکردید ؟
    13- من با توجه به اینکه الان تازه عربیو شروع کردم میگم ! دو تا طرح دارم کی بینشون تو شکم ! من فوت و فن رو گذاشتم برای طول سال که بخونم و از یه کتابم تست بزنم ! اون که هیچی . اما برای تابستون چیکار کنم ؟ من اول میخواستم از رو آموزش رمزینه یه دور کامل بخونمش . الان وسوسه شدم که برم عربی های گاج سبز رو به ترتیب بخونم ! کدوم بهتره به نظر شما ؟ میخوام روزی ثابت بزارم 1 ساعت برا عربی خستگیه آدمم در میره (الان خیلی سخته هر چی میخونم همش اختصاصی ...)

ممنون بچه ها ! دیگه فک کنم تموم شد سوالام ...

در ضمن اون مسافرت سه روزه آخر تابستون دست من نیست . تازه من همین هفته هم قرار بود برا مسابقات کشوری آزمایشگاهی بفرستنم قزوین ! بشون گفتم چون امتحان نهاییمو بد تصحیح کردین نمیام !

سلام

1- بابا لايتنر كيلو چند ... بشين حفظ كن جدول تناوبي رو اول ستوني حفظ كن فول كه شدي بيا رديفي در اثر تكرار ميشه ملكه ذهنت عربي هم لغات رو حفظ نكن زياد لازم نيست ولي اگه خيلي وسواس داري بخون

2- 24+3 ساعت

3-محاسبات تنها راهش اينه كه تو آزمون غرق نشي مثلا من آزمون جمع بندي آخر قلم چي رياضي رو زدم92 يه سوال هندسه اشتباه زدم اونم اين بود 80+25 رو زدم 115 يا حتي سر جلسه كنكور 2تا غلط محاسباتي داشتم يكي شيمي يكي فيزيك

4- متاسفانه ندارم

5- رمزينه عاليه و اگه سطحت رسيد به 80-90 ديفرانسيل خوشخوان رو به شدت توصيه ميكنم خيلي كتاب توپيه

6- آزاد تستاي حدش خيلي خيلي هستش زياد روش مانور نده وقتي همه تستا رو زدي و وقت آوردي بيا اين رو هم بخون

7- ساعت مطالعت خوبه اگه تونستي و بهت فشار نيومد بيشتر بخون چه بهتر برا كيفيت هم هيچ نظري ندارم به خودت بستگي داره

8-

9- 15 شهريور

10- نميدونم

11- نه موازي نداره ولي يه توصيه برنامه كانون رو صد در صد اجرا كن البته با خلاقيت چيزايي بهش اضافه كن ولي اصل برنامه كانون باشه

12- درس كم خوندم

13- عربي من فوت و فن رو فقط خوندم با آزمونهاي طول سال عربيم هم واقعا در حد صفر از راست بود فوت و فن رو حدودا 20 بار كامل خوردم فك كنم 2 بارش تو تابستون بود (اون كتابايي رو كه گفتي نديدم هيچ توصيه اي هم راجع بهش ندارم!)

آيي بدبخت معلمتون چي مي كشه از دستت!!!!

راسيت براي مسابقات كشوري برو برا روحيه ات خيلي خوبه من دو دوره برا رايانه رفتم پارسال همدان بود و پري سال شيراز

برو اونجا با رقيبات آشنا ميشي خيلي باحاله البته امسال كه قزوينه هواي خودتم داشته باش خدايي خيلي خاطره انگيزه

اگه رفتي تو پ خ بگو تا بگم بري پيش مسئول استانمون خيلي آدم باحالي بودش

2. 3 کاربر از Samba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sadeq_ME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Stamford Bridge

پيش فرض

2- کنکور زبان چند روز با کنکور ریاضی فاصله داره ؟
    بستگی داره ممکنه همون روز ریاضی‌ باشه ممکن هم هست فرداش باشه

4. این کاربر از Sadeq_ME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

الان حد رو بخونم و تست بزنم بعد یادم نمیره باز؟چون بعدش میرم سراغ مباحث + دروس دیگه نمیشه که هی حد رو کار کنم
    اگه کانون آزمون میدی، میدونی که هر چند وقت یه بار، مباحث قبلی رو دوره میکنه ( البته بعضی آزمون های دیگه هم همین جورین) و میتونی از این فرصت استفاده کنی و 30 - 40 تا تست حد بزنی تا چیزایی که قبلا یاد گرفتی یادت بیاد + تسلطت برگرده. حالا این 30 - 40 تا تست، میتونه تست هایی باشه که قبلا علامت زدی و خیلی مهم بوده. اگرم تست هایی که قبلا زدی رو کاملا یادت مونده ( که البته بعیده) ، تست های جدید جور کن. مثلا یه کتاب دیگه از دوستات بگیر و 4 تا درمیون تستهاش رو بزن.

راستی بچه ها آهنگ قلب یخی محسن یگانه رو اصلا گوش نکنید! چون یه دفه میبینی افسرده شدی و دیگه کنکور پر! البته من اگه این آهنگا رو گوش نکنم افسرده میشم!
    Last edited by lohrasbi; 24-07-2011 at 11:58.

6. 4 کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Farrell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

کتاب تست واسه رياضي چي پيشنهاد ميديد که سطح متوسطي داشته باشه ...

تا الان يه دونه تست هم نزدم نگرانم کرده اساسي..

8. این کاربر از Farrell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه yarane-naghdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    نزدیکیای خلیج همیشه فارس

پيش فرض

کتاب تست واسه رياضي چي پيشنهاد ميديد که سطح متوسطي داشته باشه ...

تا الان يه دونه تست هم نزدم نگرانم کرده اساسي..

البته جای این سوال تاپیک " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " بود ولی احتیاطا من اینو جواب میدم .

بنظر من و هرچن تا دوستانمون که برا کنکور خوندن کتای تست ده استاد خیلی کتاب خوب .
    با برنامه ریزی دقیق و خیلی حساب شده و مفهومی برا آدم جا میندازه اون مبحثی رو که داری مطالعه میکنی

کلا جامع معقول و منقوله کتاب ده استاد . اسنادش موجوده . همه چیزش موجوده()

ضمن اینکه خوبی تست ریاضی زدن ( تا حدود کمتری تحلیلی و هندسه پایه) اینه که آدم رو خوب مشغول میکنه و خسته کمتر میشی . بنظر من نگران نباش چون هنوز هر چی بگی وقت هست . مگه هدفت کنکور نی؟ خب برا همینه که من میگم اگه به برنامه آزمونات نرسیدی یا هنوز شروع نکردی نگران نباش
    Last edited by yarane-naghdi; 24-07-2011 at 13:10.

10. 3 کاربر از yarane-naghdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

البته جای این سوال تاپیک " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " بود ولی احتیاطا من اینو جواب میدم .

بنظر من و هرچن تا دوستانمون که برا کنکور خوندن کتای تست ده استاد خیلی کتاب خوب .
    با برنامه ریزی دقیق و خیلی حساب شده و مفهومی برا آدم جا میندازه اون مبحثی رو که داری مطالعه میکنی

کلا جامع معقول و منقوله کتاب ده استاد . اسنادش موجوده . همه چیزش موجوده()
    سلام
    داداش سايت نداره ؟ من که چيزي تو نت پيدا نکردم ..

12. این کاربر از Farrell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Demon_342's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    این بماند ... !

پيش فرض

ببین اینجوری واقعا درست نیست تصمیم بگیری !
    به قول مشاورمون رشته آشی نیست که ! رشته ی آیندته !
    رشته های دانشگاهی خیلی فرق دارن با چیزی که فکر میکنی الان . بعدا تو دانشگاه که رفتی به شناخت میرسی .
    اما الان به نظر من درسایی روکه علاقه داری رو به ترتیب لیست کن . بعد برو از چند نفر دانشجو بپرس تا بت بگن چه رشته هایی رو ممکنه دوست داشته باشی . بعد اگه مثلا گفتن مکانیک برو در موردش تحقیق کن ! تحقیق هم یعنی درست حسابی نه در سطح مقاله های مزخرف سازمان سنجش برای معرفی رشته ها که همه رشته ها رو عالی ! پر بازارررر ! معرفی کرده .
    برو ببین مکانیک چه واحدایی داره . اگه کسیو میشناسی که مکانیک میخونه بر بپرس درساشون چطوریه . چه مباحثی دارن . چیا میخونن . بعد چند تا رشته رو که دیدی خودت میفهمی چیه علاقت ! با بقیه هم کاریت نباشه که مردم چه رشته ای میرن ! مثلا من خودم به شخصه از عمران متنفرم ! بدون کنکور هم بگن آقا بیا عمران شریف بخونم اگه برم بعد یه هفته خودشون میندازنم بیرون چون ازش بدم میاد . بیاد علاقه داشته باشی تا کمکت کنه بتونی بخونی چون کنکور تازه شروع تحصیلات جدیته !
    موفق باشی
    ممنون ولی

این مواردی که گفتی خیلی وقت میگیره و
    واسم یه محدودیتایی داره مثلا اینکه اونقدر به دانشجو های رشته های مختلف تو دانشگاه های تهران دسترسی ندارم ...

همین که یه علاقه ی نسبی رو فعلا تشخیص بدم کافیه دیگه ؟
    بعد کنکور بیشتر تحقیق می کنم

14. این کاربر از Demon_342 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

همین که یه علاقه ی نسبی رو فعلا تشخیص بدم کافیه دیگه ؟
    بله کافیه. تحقیق کامل برا سال بعده. مثل ما که الان تو این مدت ( بین کنکور تا اعلام نتایج ) داریم در مورد رشته های مورد علاقمون تحقیق می کنیم.
    سلام
    داداش سايت نداره ؟ من که چيزي تو نت پيدا نکردم ..
    این ده استاد خیلی کتاب خوبیه، ولی اگه سطح ریاضیت خیلی بالاست بهتره بعد از این یه کتاب دیگه هم کار کنی. و اگه سطحت متوسط رو به خوبه همین کافیه. سایت نداره، می تونی از فروشگاههای اینترنتی یا کتابفروشی بخری.

16. 3 کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه yarane-naghdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    نزدیکیای خلیج همیشه فارس

پيش فرض

این ده استاد خیلی کتاب خوبیه، ولی اگه سطح ریاضیت خیلی بالاست بهتره بعد از این یه کتاب دیگه هم کار کنی. و اگه سطحت متوسط رو به خوبه همین کافیه.

بنظر من چون الان وقت به اندازه کافی هست شما اگه سطحتون "خیلی بالا" هست هم بهتره با همین ده استاد شروع کنید تا اولش شما رو استاد بکنه بعد برید سراغ کتابهای دیگه .

برا کنکور باید یک کنکوری : وفا کند و ملامت کشد و خوش باشد چراکه در مذهب کنکور کافریست رنجیدن .

18. این کاربر از yarane-naghdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اسم دقيق کتاب رو هم ميشه ذکر کنيد ممنون..

------------------------------------

واسه افزايش تمرکز چه راهي پيشنهاد ميکنيد..؟؟
    من خودم در مواقع تست زدن مخصوصا درسايي مثل ادبيات که احتياج به تحليل بيشتري داره با اين که بيشتر بحث ها رو بلدم ولي نميتونم واسه تحليل ابيات در حد کافي تمرکز داشته باشم.

20. این کاربر از Farrell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •