چند تا سوال بچه ها !!
1- ببینید من میخوام لغات عربی و جدول تناوبی رو با لایتنر حفظ کنم . باید دو تا جعبه بخرم آیا ؟ یا تو یکی هم میشه ؟ چجوری ؟ خوشم نمیاد برگه هام قاطی شه .
2- کنکور زبان چند روز با کنکور ریاضی فاصله داره ؟
3- من هر جا میگم بی دقتی میگن برو تست بزن . من بیدقتیم اصلا تو خود مبحث نیست که با تست حل شه ! 99 درصد محاسباتیه ! مثلا شیمی که حل میکنم تقریبا مطمئنم جوابم غلطه به لطف محاسبات ناجورم !
.gif)
هرچند حتی سوالای سختش رو هم راحت راه حلشو میفهمم و میرم ولی آخرش میبینم یه جایی اشتباه کردم .البته این یارو بازرگان هم خودش عامل مضاعف شده چون خیلی سوالا جوابو اومده رند کرده آدم *** ! جدا هیچ جور خاکی نیست بریزم سرم ؟
4 - بچه ها اینجا کسی چند تا عکس از دانشگاه های تهران داره ؟ منظورم از محیط خود دانشگاهه ! سایتاشونو دیدم چیز زیادی نداشتن (تهران - شریف - امیرکبیر - خواجه نصیر)
5- بچه ها صفحه اول گفتن دیف 10 استاد خوبه ! بعد من که گفتم پیدا نکردم یه عده گفتن خوب نیست . آخرش خوبه یا بده ؟ در چه سطحیه ؟ اگه 10 استاد نه چیو بگیرم ؟ 30 سال کنکور و میکرو بانک (خیلی خوبه) و خوشخوان رو دارم + تستای رمزینه . البته 30 سال رو به اون صورت نمیزنم چون اکثر تستاش تو این کتابای دیگه هست . گذاشتم واسه بعد . چیز بهتری هست ؟ (من از مهمترین هدف هام اینه ریاضی رو بالای 80 بزنم ! )
6- من دارم تستای حد رو میخونم الان . سراسری زیاد نیست ولی تو آزاد سوالاش یه جوریه ! بعضی سوالاش اصلا هیچ راه کوتاهی نداره ! کلا انگار سوالو گذاشتن تا 5 مین وقت بگیره از آدم ! یعنی با هوپیتال بخوای باید 4 بار هوپیتال بگیری ! هم ارزی بخوای میره زیر دو تا رادیکال تواش و بسط نیوتنش نجومی میشه ! میمونه ور رفتن با خود کسر و مزدوج زدن که بعضی وقتا واقعا طول میکشه ! من چیکار کنم اینجور سوالایی رو ؟ توی کنکور سراسری سوالا چطورین ؟ (من هنوز سوالای هیچ سالیو یه جا ندیدم)
7- من فعلا تصمیم گرفتم تو تابستون مطالعه مو بیشتر ازین نکنم . ساعات ثابت میمونه اما برای کیفیت مطالعه چکار کنم ؟ کیفیت الان بد نیست ولی جای بهتر شدن هم داره . کسی پیشنهادی نداره ؟
8- بچه های 90 نتایجتونو کی میدن برید سر زندگیتون ؟
.gif)
(شوخی !)
9-آزادو کی میدن ؟
10- میگم همه اینا انجام شد و انتخاب رشته کردی کی باید بری دانشگاه ؟شنیدم اگه خوابگاهی باشی باید چند روز زودتر بری
11- بچه ها برنامه قلمچی برای طول سال چطوریه ؟ ما که مدرسمون پیش 1 رو تابستون تموم میکنه تو مهر به بعد از پیش 1 باید آزمون بدیم ؟ موازی نداره ؟
12-اگه الان شما جای ما بودید چیکار میکردید که خودتون اونموقع نکردید ؟
13- من با توجه به اینکه الان تازه عربیو شروع کردم میگم ! دو تا طرح دارم کی بینشون تو شکم ! من فوت و فن رو گذاشتم برای طول سال که بخونم و از یه کتابم تست بزنم ! اون که هیچی . اما برای تابستون چیکار کنم ؟ من اول میخواستم از رو آموزش رمزینه یه دور کامل بخونمش . الان وسوسه شدم که برم عربی های گاج سبز رو به ترتیب بخونم ! کدوم بهتره به نظر شما ؟ میخوام روزی ثابت بزارم 1 ساعت برا عربی خستگیه آدمم در میره (الان خیلی سخته هر چی میخونم همش اختصاصی ...)
ممنون بچه ها ! دیگه فک کنم تموم شد سوالام ...
در ضمن اون مسافرت سه روزه آخر تابستون دست من نیست . تازه من همین هفته هم قرار بود برا مسابقات کشوری آزمایشگاهی بفرستنم قزوین !
.gif)
بشون گفتم چون امتحان نهاییمو بد تصحیح کردین نمیام !
.gif)