نوشته شده توسط dost1
سلام خدمته دوستان ... داداش من كه همچين حرفي زدم آخه اصلا با عقل جور در مياد كه شما بزني اكانت يه كامپيوتر رو ديسبل كني بدش كامپيوتره بازم جواب بده .... من اصلا همچين جوابي به شما ندادم لطفا ديگه تكرار نشه ....![]()
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
نوشته شده توسط dost1
سلام خدمته دوستان ... داداش من كه همچين حرفي زدم آخه اصلا با عقل جور در مياد كه شما بزني اكانت يه كامپيوتر رو ديسبل كني بدش كامپيوتره بازم جواب بده .... من اصلا همچين جوابي به شما ندادم لطفا ديگه تكرار نشه ....![]()
شما اگه IP به صورت دستي وارد كني كارت نميشه و بايد DHCP راه بندازي كه بتوني از Defeult Gatway اگه درست نوشته باشم استفاده كني .....
سلام. من يك شبكه wireless بين يك كامپيوتر و لب تاپ ايجاد كردم. كامپيوتر به يك مودم adsl وصله و من از طريق اين شبكه wireless ميخوام به اين كانكشن دسترسي داشته باشم. اين كار رو هم كردم ولي هر دفعه كه به هر دليلي كامپيوتر reset ميشه يا خاموش اين كانكشن قطع ميشه و پدر من در مياد تا دوباره وصلش كنم. حالا بايد چيكار كنم كه اين اتصال به اينترنت مرتب از بين نره؟
سلمان جان حالا چرا میزنینوشته شده توسط SALMAN_LOOLOO
من توی چت ازت پرسیدم که چطوری میشه موقت قطع کرد گفتی توی اکتیو دایرکتوری باید دیسبل کنی یوزر را حالا شاید حرف شما درست باشه ولی شاید دی اچ سی پی یا چیز دیگر من مشکل داره که جواب نمیده عصبی نشو عزیز خوب نیست
![]()
من که منظوری نداشتم![]()
سلام. خيلي تاپيك قشتگي داريد.
dost1 شما یه خورده در حق آقای mkoleiny کم گزاشتین. توضیحات ایشون در مورد نت خیلی عالی بود. دقیقا چیزایی که باید بدونیم رو گفتن.
سلام دوست عزيز خوشحالم كه عضو شدي والله من منظوري نداشتمنوشته شده توسط arshasb5
من از ايشان كه تشكري كردم
شما ميتونيد اين آدرس را هم يه بار چك كنيد البته ببخشيد ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينجا هم نت را توضيح داده ببينيد كدوم يكي كامل ترهالبته بازم ميگم ممنونم بابت توضيح آقاي mkoleiny ولی منظوری هم نداشتم از حرفم
یه چیزی خیلی برای من جالبه دوست عزیز که در اولین روز عضویتت و در اولین پستت مستقیم اومدی از من نقد کردی!!!! راستی میشه با چندین نام عضو شد نه
البته خلاف قوانین به هرحال چیزی مهمی نیست
موفق باشی منتظر پست های بعدیتان هستیم![]()
Last edited by dost1; 16-11-2006 at 08:29.
سلام دوستان عزيز بلاخره موفق شدم همه كامپيوتر را به وسيله DHCP اتومات آی پی بدم یا اینکه خودشان بگیرند ولی وقتی Routing and Remote Access را فعال میکنم و Nat را انتخاب میکنم اینترنت هیچ کدوم از کلاینت ها جواب نمیده مشکل چی است؟؟؟
میشه راهنمایی کنید. چندین حالتی که در Nat است امتحان کردم ولی هیچ کدوم جواب نداد میشه بگید چی کار کنم![]()
سلام من اشتراك adsl دارم ولي چند روز يه با كاهش سرعت مواجه شدم , ناگفته نمونه تمام راهها رو امتحان كردم اما جواب نگرفتم از دوستان خواهش ميكنم اگه تو اين زمينه اطاعاتي دارن , راهنمايي كنيد . متشكرم
dost1 جان ip هات رو چند دادی؟ با چی به اینترنت وصل شدی؟ اصلا topology شبکت رو بگو ببینم مشکلت چیه؟
kaveh1589 جان احتمالا مشکل شما از isp باشه. با اونها در میون بزار.
دوست عزیزنوشته شده توسط kaveh1589
شما از چه سرعتی استفاده میکنی؟
تلفن های توی منزل رو قطع کن ببین دوباره همینطوره ؟
از چه نوع مودمی استفاده میکنی ؟
درود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)