تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 73 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 721

نام تاپيک: پرسش و پاسخ نجومی

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

shabe.saket عزیز توصیه می کنم ابتدا دقیقا ادعای هاوکینز رو مطالعه کنید:

جهان هستی لزوما نیاز به خالق نداره و می تونسته بدون خالق پدید بیاد.

دقت کنید که این جمله٬ نفی ادعای مطلق بودن نیاز به خالق هست٬ یعنی کاملا برابر با اینکه بگیم عبارت زیر از نظر علمی لزوما صحیح نیست:

جهان هستی لزوما نیاز به خالق داره و به هیچ وجه من الوجود نمی تونسته بدون خالق پدید بیاد.

تفاوت فلسفه با شاخه هایی چون عرفان هم در همینه
    فلسفه نقاد، مهاجم به غیر عقلانیت ها، سازمان یافته، متکی بر منطق و... هست
    همون ویژگی هایی که فیزیک داره

پس اظهارات جناب هاوکینگ با تمام بزرگی و احترام و علاقه همه به ایشان در مورد خالق، بنظر میاد فاقد ارزش میباشد
    آقای هاوکینگ چطور فلسفه رو در موضوعی به این عظمت دخالت نداده و فقط به بررسی وجود خالق یا عدمش در مبحث ذرات زیر اتمی پرداخته؟
    این کار ایشان عینآ شبیه به کارهای فیلسوفی میماند که مبانی فیزیک را قبول ندارد
    و به همان اندازه بی ارزش میشود

البته من هم با پست بالایی در مورد اینکه دو گروه فیزیک و فلسفه در مباحث توی سر همدیگر زده اند نیز تا حدی موافقم
    و پاراگراف دوم را کاملآ قبول دارم
    مهمترین تفاوت فلسفه و علم در نحوه ارزیابی ادعاها و صحت اونهاست.

در علم برداشت شخصی از واقعه ای وجود نداره٬‌ توضیحی وجود نداره٬ فهمیدن یا نفهمیدنی وجود نداره٬ نظر شخصی وجود نداره. حرفی قابل قبوله که با مدرک همراه باشه و بس. برای همینه که ارزش مشاهدات علمی بسیار بالاتر از فلسفه است٬ مثلا اگه همه فلسفه دنیا بگه که زمین مرکز دنیاست و مثلا مسطحه٬ لحظه ای که علم ثابت کرد زمین مسطح نیست یا مرکز دنیا نیست دیگه کسی نمی تونه بگه چطور در این ادعای مرکزیت زمین٬ فلسفه دخالت داده نشده و برای همین بی ارزشه.

درباره خالق هم که فلسفه هم پاسخ مطلق و بی چون و چرایی نداره٬ مخلوط کردنش با علم هم بیشتر از اینکه به حل کردن چیزی کمک کنه به گنگ تر کردن موضوع می انجامه. تا به حال که کسی با مخلوط کردن این دو نتونسته یک توضیح که ذره ای بهتر از توضیح های پیشین باشه ارائه کنه.

و فقط بحثم روی پاراگراف ابتدایی پست بالاست که بنظرم گزاره ذکر شده غلطه

صحبت هاوکینگ از نظر علمی کاملآ درسته؟
    نه اجماع بین فیزیکدانها در مورد مباحث ذکر شده توسط ایشان وجود داره نه اینکه بحثهای عمیق فلسفی شکل گرفته
    پس ایشان بنظر من قواعد علم را در این مورد رعایت نکرده

وقتی فیزیک فعلآ نمیداند که کیهان خالق داشته یا نداشته، ندانم گرا میشود تا اطلاع ثانوی
    نه مثل هاوکینگ عزیز که بطور قطع در این مورد اظهار نظر بنمایید

علم فیزیک هرگز تا الان نگفته که کیهان به خالق نیاز نداره
    و هرگز نیز نگفته که به احتمال زیاد نیاز به خالق داره

موضع فیزیک تاکنون نمیدانم
    یا فعلآ معلوم نیست بوده

پس اظهار نظرهای دانشمندانی مثل هاوکینگ در این مورد از درجه اعتبار ساقطه
    چون دلایل فیزیکی چندان قدرتمندی ارائه نمیدهند که فیزیکدانان و فلاسفه دیگر نیز ردیه بر این دلایل نتوانند بیاورند

مباحثی که ایشان در مورد عدم نیاز به خالق در مبحث ذرات زیراتمی گفته سطحی از نظر فلسفه تلقی میشه و پشتوانه و اجماع قدرتمند بین فیزیکدانها نیز نداره.....

اصولآ بنظر من هاوکینگ عزیز در این ارائه نظر مبانی علم رو متاسفانه رعایت نکرده
    البته همگان در ذکر عقایدشان آزادند.....
    به هیچ وجه اینطور نیست. اتفاقا پروفسور هاوکینگ دقیقا قواعد علم رو به بهترین شکل ممکن رعایت کرده٬ این صحبت های شما خیلی علمی نیستند.

قسمتی که بولد کردم اشکال کار شماست. اظهار نظر هاکینگ رو دوباره بخونید:

چیزی که شما با قرمز نوشتید هم اظهار نظر هاوکینگ نیست و با جمله ای که در بالا نوشتم متفاوته. هاکینگ اصلا بطور قطع اظهار نظر نکرده٬ بلکه گفته اظهار نظر قطعی درباره لزوم وجود خالق اشتباهه٬ و این حرف کاملا صحیح و علمی است و تا زمانی که ادعای اینکه جهان هستی لزوما و بطور قطعی نیاز به خالق داره اثبات نشده باشه صحبت هاوکینگ کاملا صحیحه. اگه هاوکینگ گفته بود بدون شک خالقی وجود نداره حرفش غیر علمی می بود٬ ولی موضع هاوکینگ دقیقا موضع ندانم گرایی درباره این قضیه است. اگه به صحبت هاش نگاه کنید همیشه موضعش همین بوده که وجود خالق برای توضیح جهان هستی لازم نیست چون این لزوم هنوز اثبات نشده.

نکته بعدی هم بحث احتمالات هست٬ ما وقتی دو پدیده در دنیای علمی رو می بینیم به احتمال بسیار زیاد به هم نیازمند نیستند. فرضا اگه من بگم یک قوری دور خورشید در حال چرخش هست علم نمی تونه بگه قطعا چنین قوری ای وجود نداره و نمی تونه بگه وجود داره٬ ولی موضع علم همیشه عدم قبول روابطی است که هنوز مشاهده نشده اند به شکلی که ادعا درباره چیزی همیشه باید اثبات بشه تا در دنیا قابل قبول باشه٬ نه اینکه برعکسش باید اثبات بشه تا اون ادعا در دنیا غیر قابل قبول بشه. برای همین ما مستقیما نمی گیم موضع علم درباره وجود یک قوری دور خورشید ندانم گراست٬ ما می گیم از نظر علمی دلیلی برای قبول این ادعا که یک قوری دور خورشید می چرخه وجود نداره و یک قوری لزوما به دور خورشید نمی چرخه و می تونسته چنین چیزی اصلا وجود نداشته باشه.

بحث خالق هم به همین شکله. برای همین هم وقتی یک دانشمند مثل هاوکینگ یا بقیه میگن لزوما جهان هستی نیاز به خالق نداره منظورشون اینه که این ادعا که جهان هستی قطعا باید خالق داشته باشه اثبات نشده و برای همین هم بطور علمی نیازی نیست باور کنند چنین چیزی صحیحه یا درباره چنین چیزی ندانم گرا باشند. اصولا علم به وجود یک ارتباط باور نداره مگه اینکه اون ارتباط اثبات بشه. هیچ پدیده ای دلیل و علت یک پدیده دیگه نیست مگه اینکه این رابطه علیت اثبات بشه. درباره خالق و جهان هستی چنین رابطه ای در علم اثبات نشده پس بطور علمی٬ نیاز نیست فرض بگیریم چنین رابطه ای وجود داره یا اصلا چنین فاکتور یا فرضی رو وارد معادلات کنیم. صحبت هاوکینگ اینه و این کاملا علمی است.

2. 8 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض هاوکینگ تا چه حد به درستیِ نظریاتش یقین داره ؟

سلام.
    نمیدونم این ردِ وجود چیزی به نام بهشت واقعاً نظر هاوکینگ هست یا نه .
    بنده هنوز سایتش رو مطالعه نکردم .
    البته وقتی کسی وجودِ خالق رو قبول نداره دیگه شکی نیست که همه ی موضوعاتی که زیر مجموعه ی وجودِ خالق هست رو هم قبول نداره ( قیامت , حساب و کتاب , بهشت , جهنم ,پاداش و مجازات )

اما یقینِ ایشون در ارائه ی نظریاتش جای بحث داره .

=========================

یادمه چند سال پیش تویِ یه فرم غربی سوالی مطرح شد که
    آیا به وجودِ بهشت و جهنم اعتقاد دارید ؟
    یه جوون آمریکائی نوشته بود
    من مطمئن هستم که بهشت مهشتی در کار نیست و دعا میکنم که جهنمی هم در کار نباشه وگرنه دخلمون اومده
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 05-01-2013 at 02:55.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

اونهائی که میگن بی شک جهانِ هستی نیاز به خالق نداره نظرشون چیز جالبی هست که حتی نمیدونند چند ساعت یا چند دقیقه ی دیگه کجا زلزله میاد اونوقت با اطمینان میگن که جهانِ هستی بی شک خالق نداره !
    التبه شما میگین هاوکینگ نگفته بی شک اما بنده در یکی از فیلمهای مستندش دیدم که با صدای خودش که کامپیوتری هست میگه جهان نیازی به خالق نداره
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 05-01-2013 at 08:06.

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

shabe.saket عزیز توصیه می کنم ابتدا دقیقا ادعای هاوکینز رو مطالعه کنید:

دقت کنید که این جمله٬ نفی ادعای مطلق بودن نیاز به خالق هست٬ یعنی کاملا برابر با اینکه بگیم عبارت زیر از نظر علمی لزوما صحیح نیست:

جهان هستی لزوما نیاز به خالق داره و به هیچ وجه من الوجود نمی تونسته بدون خالق پدید بیاد.
    خب گفته های شما رو یه ذره من بازتر کنم تا ببینیم چجوری پیش میره...

بر طبق گفته های هاوکینگ عزیز و با استفاده از فلسفه میشه اینجوری:

موضوع:

گزاره ها:

1 . جهان خارج وجود دارد
    2 . جهان باید بوجود بیاید
    3 . جهان میتواند خود بخود (یا ناخود بخود، تئوری هاوکینگ در مورد برخورد ذرات زیراتمی) خلق شود
    4 . موجودی بنام خالق وجود دارد که کارش خلق کردن جهان هست
    5 . خالق باید خلق کند تا خالق شود
    6 . خالق جهان را خلق نکرده است و لازم نیست حتمآ ایشان جهان را خلق کند

نتیجه:
    خالق خلق نکرده است، در حالی که باید خلق کند
    پارادوکس

پس وقتی هاوکینگ میگه

با تفکر فلسفه گفته ایشان به پارادوکس منتهی میشه
    و پارادوکس مطروده

یعنی این گزاره که جهان هستی لزوما نیاز به خالق نداره و می تونسته بدون خالق پدید بیاد بلکل غلط میشه

ولی این گفته که جهان هستی نیاز به خالق نداره چون اصلآ خالق وجود نداره
    و همچنین جهان هستی را خالق خلق کرد چون خالق وجود داره
    درست هستند

شما یا باید بگی خالق وجود داره و جهان و خلق کرد
    یا باید بگی خالق وجود نداره و جهان خلق شد
    نمیتونی بگی خالق وجود داره ولی الزامآ جهان رو خلق نکرده
    چون پارادوکس میشه

پس این خالق چیکار کرد؟ چرا از گردونه جهان خارج موند؟

و این یعنی قدرت فلسفه در کنکاش گزاره ها و مصون نگه داشتن علم از افتادن در گرداب سفسطه ها

بازم بنظر من گفته هاوکینگ علمی نیست
    چون عقلی نیست

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

shabe.saket بازی با جملات نکن و بحث رو نپیچون.

فلسفه مجموعه ای از نظرات شخصی در حد عقل حیوانی انسان هاست و نه بیشتر؛ فلسفه بر اساس نحوه تفکر هر انسان معنی متفاوتی داره.

کاربر Stream منظور پروفسور هاوکینگ رو باز کرد و افکار ایشون و اغلب دانشمندان بزرگ جهان در حال حاضر، همین ندانم گرایی و فرض بر وجود نداشتنه چون نشانه ای از وجود و دخالتش وجود نداره.

در پست های اخیر، بحث بیهوده و دور یک دایره چرخیدنه به نظرم و نتیجه ای در تغییر افکار شخصی در بر نداره.

به طور کلی، فراتر از علم هیچ چیزی وجود ندارد و چیزی که با علم، چه امروز و چه آینده، قابل توصیف و اثبات نباشد، توهم است؛ تا زمانی که طرف مدعی، بر آن ادله ی علمی بیاورد و اثباتش کند.

با اینکه تفکر فلسفی در بسیاری موارد، به نتیجه گیری کمک میکنه، ولی اگر چنانچه این نتیجه خارج از علم و بر اساس تخیلات باشه، باور بهش بیهوده ـس.

البته مسلماً تا زمانی که ادله علمی بر نتیجه یافت بشه؛ وگرنه قبل از اون با نداشتن هیچ نشانه و دلیلی علمی بر نتیجه ی گرفته شده، تنها وقت و انرژی مغز خود و بشریت را برای دعوایی بی پایان به هدر میدهید.
    Last edited by Zeitgeist; 05-01-2013 at 19:41.

7. 6 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه keykavoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سر کلاس

پيش فرض

خب گفته های شما رو یه ذره من بازتر کنم تا ببینیم چجوری پیش میره...

بر طبق گفته های هاوکینگ عزیز و با استفاده از فلسفه میشه اینجوری:

موضوع:

گزاره ها:

1 . جهان خارج وجود دارد
    3 . جهان میتواند خود بخود (یا ناخود بخود، تئوری هاوکینگ در مورد برخورد ذرات زیراتمی) خلق شود

نتیجه:
    خالق خلق نکرده است، در حالی که باید خلق کند
    پارادوکس

پس وقتی هاوکینگ میگه

با تفکر فلسفه گفته ایشان به پارادوکس منتهی میشه
    و پارادوکس مطروده

یعنی این گزاره که جهان هستی لزوما نیاز به خالق نداره و می تونسته بدون خالق پدید بیاد بلکل غلط میشه

ولی این گفته که جهان هستی نیاز به خالق نداره چون اصلآ خالق وجود نداره
    و همچنین جهان هستی را خالق خلق کرد چون خالق وجود داره
    درست هستند

شما یا باید بگی خالق وجود داره و جهان و خلق کرد
    یا باید بگی خالق وجود نداره و جهان خلق شد
    نمیتونی بگی خالق وجود داره ولی الزامآ جهان رو خلق نکرده
    چون پارادوکس میشه

پس این خالق چیکار کرد؟ چرا از گردونه جهان خارج موند؟

و این یعنی قدرت فلسفه در کنکاش گزاره ها و مصون نگه داشتن علم از افتادن در گرداب سفسطه ها

بازم بنظر من گفته هاوکینگ علمی نیست
    چون عقلی نیست
    دوست عزیز لطفا توضیح می دید که مقدمه ی 4 و 5 رو چطوری از تو جمله ی هاوکینگ کشیدید بیرون؟ دارید مصادره به مطلوب می کنید. بحث اصلا سر اینه که آیا خالقی وجود داره یا نه دیگه. هاوکینگ هم با این جمله می خواد نتیجه بگیره که وجود نداره. پس مقدمه ی 4 رو شما چطور تو این بحث گنجوندید؟

شب ساکت عزیز به نظر من شما دارید سفسطه می کنید. چون این گزاره یک گزاره ی علمی هست و برای اثباتش نیاز به مدارک و مستندات علمی هست. این یک گزاره ی منطقی (منظور علم منطق هست) نیست که بخوایم ازش مقدماتش رو بیرون بکشیم و حکم رو صادر کنیم. اینجا درواقع منطق (یا همون فلسفه به قول شما) محلی از اعراب نداره. اگر هم با اغماض بخوایم با منطق مسئله رو بررسی کنیم بهتره اینطوری بررسی بشه:
    مقدمات:
    1 - جهان خارج وجود دارد (بدیهی)
    2 - جهان به وجود آمده است (نتیجه ی بدیهی از مقدمه ی 1)
    3- جهان می تواند بدون خالق پدید بیاید (بر اساس نظریات فیزیکی)
    نتیجه: جهان لزوما احتیاجی به خالق ندارد.
    Last edited by keykavoos; 05-01-2013 at 20:15. دليل: اضافات

9. این کاربر از keykavoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    محض یاداوری. اینجا تاپیک پرسش و پاسخ نجومه. نه مباحثه درباره وجود یا عدم وجود خدا. لطفا ادامه مبحث ها رو کنترل کنید. ممنون.

11. 6 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

من جواب پستهای بالا توی گلوم مونده...

یک مکان اگه هست ما بیایم جواب پستها رو بدیم و مصادره به مطلوب نشه مباحث
    بالاخره تاپیک شده مدرسه فلسفه افلاطون و نمیشه اینجا ادامه داد.....

13. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

شب جان شمام جوباتو بده بعد دیگه دوستان خودشون قاضی.

15. 2 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

shabe.saket بازی با جملات نکن و بحث رو نپیچون.

فلسفه مجموعه ای از نظرات شخصی در حد عقل حیوانی انسان هاست و نه بیشتر؛ فلسفه بر اساس نحوه تفکر هر انسان معنی متفاوتی داره.

کاربر Stream منظور پروفسور هاوکینگ رو باز کرد و افکار ایشون و اغلب دانشمندان بزرگ جهان در حال حاضر، همین ندانم گرایی و فرض بر وجود نداشتنه چون نشانه ای از وجود و دخالتش وجود نداره.

در پست های اخیر، بحث بیهوده و دور یک دایره چرخیدنه به نظرم و نتیجه ای در تغییر افکار شخصی در بر نداره.

به طور کلی، فراتر از علم هیچ چیزی وجود ندارد و چیزی که با علم، چه امروز و چه آینده، قابل توصیف و اثبات نباشد، توهم است؛ تا زمانی که طرف مدعی، بر آن ادله ی علمی بیاورد و اثباتش کند.

با اینکه تفکر فلسفی در بسیاری موارد، به نتیجه گیری کمک میکنه، ولی اگر چنانچه این نتیجه خارج از علم و بر اساس تخیلات باشه، باور بهش بیهوده ـس.

البته مسلماً تا زمانی که ادله علمی بر نتیجه یافت بشه؛ وگرنه قبل از اون با نداشتن هیچ نشانه و دلیلی علمی بر نتیجه ی گرفته شده، تنها وقت و انرژی مغز خود و بشریت را برای دعوایی بی پایان به هدر میدهید.
    موضوع پیچیده هست
    و یکی از پیچیده ترین موضوعات هست، سعی بنده به بازکردن مطلب و ساده کردنش هست

شما چرا تعبیر شخصی میکنید از فلسفه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بالاخره افکار هاوکینگ و دانشمندان کنونی و بزرگ (که نیازمند لیست هست که کدوم دانشمند بزرگ بطور روشن نظرش چی هست) چیه؟
    ندانم گرا در مورد خالق؟
    یا فرض بر وجود نداشتن خالق؟

بالاخره نمیدونی که خالق وجود داره یا نه؟
    یا میدونی که خالق وجود نداره؟
    این دو متناقض ه

کسی غیر از این هیچ حرفی نزده و غیر از این نیز بنظر من هم درست نیست.....

باز که مصادره به مطلوب شد؟
    علم کدام موضوع را ثابت کرده و فلسفه برعکس اون چی و گفته؟

دوست عزیز لطفا توضیح می دید که مقدمه ی 4 و 5 رو چطوری از تو جمله ی هاوکینگ کشیدید بیرون؟ دارید مصادره به مطلوب می کنید. بحث اصلا سر اینه که آیا خالقی وجود داره یا نه دیگه. هاوکینگ هم با این جمله می خواد نتیجه بگیره که وجود نداره. پس مقدمه ی 4 رو شما چطور تو این بحث گنجوندید؟

شب ساکت عزیز به نظر من شما دارید سفسطه می کنید. چون این گزاره یک گزاره ی علمی هست و برای اثباتش نیاز به مدارک و مستندات علمی هست. این یک گزاره ی منطقی (منظور علم منطق هست) نیست که بخوایم ازش مقدماتش رو بیرون بکشیم و حکم رو صادر کنیم. اینجا درواقع منطق (یا همون فلسفه به قول شما) محلی از اعراب نداره. اگر هم با اغماض بخوایم با منطق مسئله رو بررسی کنیم بهتره اینطوری بررسی بشه:
    مقدمات:
    1 - جهان خارج وجود دارد (بدیهی)
    2 - جهان به وجود آمده است (نتیجه ی بدیهی از مقدمه ی 1)
    3- جهان می تواند بدون خالق پدید بیاید (بر اساس نظریات فیزیکی)
    نتیجه: جهان لزوما احتیاجی به خالق ندارد.

موضوع:

گزاره ها:

1 . جهان خارج وجود دارد

کتاب طرح بزرگ هاوکینگ
    همچنین خلاصه ای از تاریخ زمان

با دومی کاری ندارم چون بحث روی اون نیست (هر چند که موضع من رو تقویت خواهد کرد)
    بحث روی آخرین گفته های هاوکینگ ه

هاوکینگ در طرح بزرگ اینو گفته
    لزومی ندارد که خداوند کیهان را خلق کند
    کیهان خود بخود خلق شده است
    این جمله چیو میرسونه؟
    خالق وجود دارد (شاید وجود دارد) ولی خلق جهان کار او نیست

بخشی از سخنان هاوکینگ
    خدا عالم و کهکشان را نیافریده و «انفجار بزرگ کهکشانی » که بسیاری از سیاره و ستارگان بر اثر آن بوجود آمده اند، نتیجه و پیامد قوانین فیزیک است.

نام این کتاب « طرح عظیم » است و استیفن هاوکینگ آنرا همراه فیزیکدان آمریکایی لئونارد میلودینو نوشته است.
    در این کتاب استدلال می شود که وجود فرضیه های گوناگون و اکتشافات جدید ثابت می کند که جهان هستی یک خالق ندارد.

حالا جمله انگلیسی هاوکینگ:
    God did not create the universe

پس نتیجه گیری 4 درست است
    طبعآ 5 و 6 نیز درست میشود.....

17. 2 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •