دوست عزیز یعنی منظورتون اینه که لپ تاپ شما وای فای رو شناسایی می کنه وصل هم می شه ولی سرعت دانلودش پایین هست ؟
راستش تا حالا از هیچ کس نشنیده بودم این مشکل رو ، شاید اشتباه فهمیدم منظور سوالتون رو ...
دوست عزیز یعنی منظورتون اینه که لپ تاپ شما وای فای رو شناسایی می کنه وصل هم می شه ولی سرعت دانلودش پایین هست ؟
راستش تا حالا از هیچ کس نشنیده بودم این مشکل رو ، شاید اشتباه فهمیدم منظور سوالتون رو ...
دوستان مشکل پیدا کردم برای من بلوتوث نصب میشه اما وایرلس انگار نصب نیست تو قسمت سیستم دیوایس هم نگاه میکنم نتورک کنترلر هم علامت تعجب داره هر کاری میکنم نصب نمیشه نه اتوماتیک نه دستی کسی به این مشکل خورده؟؟
با برنامه test drive genun چکش کنید
----------------------------------------------------
دوسته عزیز شما درایور وایرلس خودتونو آپدیت کنیدسلام
من لپ تاپ Inspiron 5510 دارم که corei5 هست مشکل بدی که دارم اینه که سرعت اینترنتش در حد نفتی هست. مثلا فایل رو با سرعت 1 کیلو دانلود می کنه در حالی که یک لپ تاپ دیگه سرعتش همونجا بالای 50 کیلو هست. حتی ویندوزش رو هم عوض کردم نشد.
نمی دونم مشکل از درایورش هست از چیه لطفاً کمک کنید اعصابم رو بهم ریخته.
سلام.میخواستم بپرس چی جوری میتونم 3 کلید بالا ی لب تاپ دل 5110 رو فعال کنم ؟
---------- Post added at 06:01 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------
البته یکش فقط کار میکنه.اون دو تای دیگه کار نمی کنه
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------
اگه میشه درایو این کلیدا رو واسم بذارین
کسی هست به من کمک کنه ؟
سلام
منم i7 ، 6 ، 640 خریدم و فوق العاده خوب داره کار می کنه. بد.ن هیچ مشکل سخت افزاری.
این سری بدون ویندوز هست و اگه شماویندوز دار می خواستی خب وندوز دار می خریدی!
درایور ها رو هم از خود مغازه می گرفتی و یا می تونی دانلود کنی.
دتکتت گرافیک همه ی لپتاپ های دو گرافیکه همینه! (البته گرافیک cpu+ GPU اصلی)
شما وقتی درایور GT525m رو گرفتی ؛ (ترجیحا ورژن 297.10 ، از sofgozar begir) نصبش کن بعد روی هر برنامه یا بازی که راست کلیک کنی گزینه ای مبنی بر این ( run with graphic processor) میبینی, هر کدوم رو خواستی انتخاب کن
البته نیاز نیست هر بار این کار رو بکنی. می تونی از تو nvidia control pannel در دومین قسمت سمت چپ برنامه برای هر برنامه یا بازی تایین کنی با چه گرافیکی باز شن.
---------- Post added at 11:46 AM ---------- Previous post was at 11:43 AM ----------
سلام
درایور quick set رو دانلود کن هم اون کلیدها کار میکنن هم از همه مهم تر dell battery meter نصب میشه که می تونی جریان برق به باتری رو هر وقت خواستی قطع کنی و بی درد سر هم از باتریت مراقبت کرده باشی هم کارتو بکنی
منم n5010 دارم همه چیزش مثل ساعت کار میکنه ولی سی دی نمیخونه فقط دی وی دی میخونه
بلوتوسش هم فعاله![]()
سلام دوستان
من یه Corei7; DELL 5110 خریدم؛
یه ویندوز Seven X64 Ultimate نصب کردم و از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تمام درایور ها رو بدون مشکل دانلود کردم و لپ تاپم بدون هیچ مشکلی داره کار می کنه!
DVD/RW کاملاً خوب کار می کنه و تو خوندن هر نوع CD/DVD مشکلی نداره ولی وقتی می خوام رایت کنم حجم بالای 1.33GB نشون نمی ده یعنی اگه یه DVD خام بزارم تو درایو می زنه Free Space: 1.35GB !!!!!!!!!
رایت CD مشکلی نداره و حجم واقعی دیسک رو نشون میده!
واقعاً نمی دونم چرا؟ ممنون از اینکه راهنمایی می کنید!
سلام
من یه دو سه ماهی هست که لپ تاپ 5110 گرفتم.همه ی درایوراش نصب و بروز هستن .مشکلش اینه که هر وقت میخوام عکس های سه بعدی باز کنم با ارور
primary display,s does not support nvidia 3d vision
مواجه میشم.چندتا از این عکسا بصورت پیش فرض تو
C:\Users\Public\Pictures\NVIDIA Corporation
هستن.
ممنون میشم کمکم کنید.
کارت گرافیک شما باید سری 5XX NVIDIA یا 6XXX ATI باشه
در ضمن نمایشگر شما هم باید 3D باشه
اگه به 3D TV وصل کردید کلید های WIN+P رو نگه دارید و حالتی رو اتنخاب کنید که تنها تصویر روی مانیتور خانگی یا همون 3D TV باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)