تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 35 اولاول ... 16222324252627282930 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 349

نام تاپيک: تمام مباحث مربوط به نرم افزار Steam ، آموزش ،اخبار ، لیست کاربران P30 World و ...

کاربر فعال انجمن ادبیات - Saman -'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    ا مـپـر ا طـو ر ی پـا ر س

پيش فرض

این تاپیک بسته بشه بهتر نیست؟
    یعنی واقعا کسی پاسخگو نیست؟
    دوست عزيز... بهتر هست كه تامل كنيد تا كسی پاسخ شما رو بده... و تصور نمی‌كنم كه بسته كردن اين تايپيك صرفا به خاطر اين كه كسی جواب سوال شما رو نداد، ايده خوبی باشه... من (يا ساير عزيزان) هم، هميشه فرصت ديدن اين تايپيك رو ندارند...

سلام دوستان
    اکانت استیم من قفل شده
    فکر میکنم خودم هم قفل کردم
    ولی در تنظیمات هیچ گزینه ای برای باز کردن قفل نیست
    ظاهر امر هم اینطور به نظر میرسه که باید با استیم تماس بگیرم و درخواست کنم اکانتم رو مجدد باز کنن
    تماس هم گرفتم ولی خبری نشده
    از دوستان کسی هست راهنمایی کنه چطور اکانتم رو از حالت قفل یا همون لاک در بیارم؟
    با تشکر

دوست عزيز...

.. منظورتون از "قفل" چی هست؟ يا اين‌كه خودتون قفل كرديد؟! درست متوجه نمی‌شم... يعنی چه‌كاری كرديد تا اكانت‌تون "قفل" شد؟! يا چه شده كه اكانت قفل شده؟! لطفا يك اسكرين‌شات يا متن پيام استيم (به شما) رو در اين‌جا قرار بديد.

شما، احيانا استيم گارد رو فعال نكرديد؟! كه بعد از فعال سازی استيم گارد (يا اگر از قبل هم فعال بوده) برای ورود به استيم از شما يك كد مخصوص می‌خواد و در پنجره‌اش، هم شكل كليد هم داره!!! كه در اين‌صورت واقعا مشكلی نيست... و تنها با مراجعه به ای‌ميل‌تون، و وارد كردن اون كد مخصوص، مشكل برطرف شده و وارد برنامه استيم خوهيد شد!

2. این کاربر از - Saman - بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shr776's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوست عزيز...

.. منظورتون از "قفل" چی هست؟ يا اين‌كه خودتون قفل كرديد؟! درست متوجه نمی‌شم... يعنی چه‌كاری كرديد تا اكانت‌تون "قفل" شد؟! يا چه شده كه اكانت قفل شده؟! لطفا يك اسكرين‌شات يا متن پيام استيم (به شما) رو در اين‌جا قرار بديد.

شما، احيانا استيم گارد رو فعال نكرديد؟! كه بعد از فعال سازی استيم گارد (يا اگر از قبل هم فعال بوده) برای ورود به استيم از شما يك كد مخصوص می‌خواد و در پنجره‌اش، هم شكل كليد هم داره!!! كه در اين‌صورت واقعا مشكلی نيست... و تنها با مراجعه به ای‌ميل‌تون، و وارد كردن اون كد مخصوص، مشكل برطرف شده و وارد برنامه استيم خوهيد شد!
    با سلام
    بابت عجله داشتن عذر میخوام
    کمی عجله دارم تا اکانتم زودتر فعال بشه

ببینید دوست عزیز
    اون بحث ارسال کد امنیتی به ایمیل برای وارد شدن از یک کامپیوتر دیگر و یا تغییر رمز بحثش فرق میکنه و در اون مورد مشکلی ندارم
    مشکل از اینجاست که اکانت من قفل شده و فکر هم میکنم خودم گزینه لاک رو زده باشم تا اونجاییکه میدونم
    ضمن اینکه اون بحث استیم گوارد هم بحثش جداست و برای امنیت بیشتر هست
    در واقع مشکل من اینه که اکانتم قفل شده
    دلایلش هم اونطور که از سایتهای مختلف خوندم میتونه یکیش بازی دوتا2 باشه که بخاطر -- کردن نقشه های بازی ممکنه خود استیم ما هم -- بشه
    دومیش میتونه بخاطر تغییر در ایمیل و یا ورود از سیستمهای دیگه باشه
    در استیم پیغامی برای من اومده که نوشته شده آلرتی دریافت کرده ام یا همون هشداری برای من اومده با خط قرمز
    ضمن اینکه دیگه اکانتم آنلاین نمیشه و فقط میتونم آفلاین بازی کنم
    برای غیر فعال شدنش هم نوشته که باید با استیم تماس بگیریم تا ادمین اونو بررسی کنه
    حتی ایمیل هم فرستادم ولی جوابی نیومده
    به هر حال اگر راه حلی هست ممنون میشم کمکم کنید و اگر نشد میتونم ایمیل و استیمم رو بدم خدمت شما تا اون بررسی کنید یا خیر؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام
    بابت عجله داشتن عذر میخوام
    کمی عجله دارم تا اکانتم زودتر فعال بشه

ببینید دوست عزیز
    اون بحث ارسال کد امنیتی به ایمیل برای وارد شدن از یک کامپیوتر دیگر و یا تغییر رمز بحثش فرق میکنه و در اون مورد مشکلی ندارم
    مشکل از اینجاست که اکانت من قفل شده و فکر هم میکنم خودم گزینه لاک رو زده باشم تا اونجاییکه میدونم
    ضمن اینکه اون بحث استیم گوارد هم بحثش جداست و برای امنیت بیشتر هست
    در واقع مشکل من اینه که اکانتم قفل شده
    دلایلش هم اونطور که از سایتهای مختلف خوندم میتونه یکیش بازی دوتا2 باشه که بخاطر -- کردن نقشه های بازی ممکنه خود استیم ما هم -- بشه
    دومیش میتونه بخاطر تغییر در ایمیل و یا ورود از سیستمهای دیگه باشه
    در استیم پیغامی برای من اومده که نوشته شده آلرتی دریافت کرده ام یا همون هشداری برای من اومده با خط قرمز
    ضمن اینکه دیگه اکانتم آنلاین نمیشه و فقط میتونم آفلاین بازی کنم
    برای غیر فعال شدنش هم نوشته که باید با استیم تماس بگیریم تا ادمین اونو بررسی کنه
    حتی ایمیل هم فرستادم ولی جوابی نیومده
    به هر حال اگر راه حلی هست ممنون میشم کمکم کنید و اگر نشد میتونم ایمیل و استیمم رو بدم خدمت شما تا اون بررسی کنید یا خیر؟
    با تشکر

خواهش می‌كنم دوست عزيز...

پس، با استيم گارد و كد امنيتی آشنايی داريد.. من تصور می‌كردم كه كاربر جديد استيم هستيد.... ولی، تا آنجا كه من می‌دونم، فكر نمی‌كنم كه خود برنامه استيم گزينه لاك كردن رو داشته باشه... مگر اين‌كه استيم به شما به دليلی كه ما نمی‌دونيم اجازه ورود به اكانت‌تون رو نمی‌ده...

.. من تصور می‌كنم كه اكانت‌تون هك شده باشه، البته احتمال داره... و يا اكانت شما مشكل‌ی، داره كه می‌تونه مربوط به بازی و يا پرداخت و يا هر چيزی... می‌تونه باشه! شايد هم دليل قفل شدن استفاده از آيتم‌هايی كه توسط استيم، غير قانونی شناخته شدن و نه به خاطر بازی دوتا 2 ... باشه، در هر صورت اين شما هستيد كه برای روشن كردن قضيه با استيم ساپورت تماس بگيريد و بعد از يافتن مشكل، سعی در برطرف كردن‌ش، با استيم ساپورت باشيد.

اگر براتون امكان داره يك عكس از همون هشدار بگيريد و اين‌جا ارسال كنيد تا ببينم

بله، اگر تماس گرفته باشيد... خوب، بايد صبر كنيد، چون مدت‌ی، طول می‌كشه (از چند روز تا يك هفته!) تا استيم ساپورت جواب تيكت شما رو بده... ولی برای محض اطمينان با استيم ساپورت دوباره تماس بگيريد و مشكل خودتون رو دوباره عنوان كنيد.

من واقعا كمكی به شما نمی‌تونم بكنم، چون به هر حال خود استيم بايد اكانت‌ شما رو بررسی كنه، و باز كردن‌ش، هم باز هم به خود استيم بستگی داره... من تنها می‌تونم راهنمايی‌تون كنم...

.. و نمی‌تونم اكانت شما رو بگيرم، چون‌كه نمی‌تونم مسئوليت اكانت شما رو قبول كنم... به هر حال می‌ّبخشيد.
    Last edited by - Saman -; 08-02-2015 at 20:31.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shr776's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

.. من تصور می‌كنم كه اكانت‌تون هك شده باشه، البته احتمال داره... و يا اكانت شما مشكل‌ی، داره كه می‌تونه مربوط به بازی و يا پرداخت و يا هر چيزی... می‌تونه باشه! شايد هم دليل قفل شدن استفاده از آيتم‌هايی كه توسط استيم، غير قانونی شناخته شدن و نه به خاطر بازی دوتا 2 ... باشه، در هر صورت اين شما هستيد كه برای روشن كردن قضيه با استيم ساپورت تماس بگيريد و بعد از يافتن مشكل، سعی در برطرف كردن‌ش، با استيم ساپورت باشيد.
    دقیقا همون چیزی که شما فرمودید
    در واقع در توضیح باز کردن قفل اومده که یکی از راههای باز شدن خرید یه بازی استیم و یا وارد کردن کد یه بازی و یا چنین موارد مشابهی هست که استیم از واقعی بودن کاربر مطلع بشه
    ضمن اینکه در مورد -- هم حق باشماست
    با توجه به بازی دوتا2 یکی از هشدارهای استیم همین بوده که ممکنه بدلیل استفاده از نقشه های جدید بازی دوتا2 ممکنه خود استیم طرف هم -- بشه

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

دقیقا همون چیزی که شما فرمودید
    در واقع در توضیح باز کردن قفل اومده که یکی از راههای باز شدن خرید یه بازی استیم و یا وارد کردن کد یه بازی و یا چنین موارد مشابهی هست که استیم از واقعی بودن کاربر مطلع بشه
    ضمن اینکه در مورد -- هم حق باشماست
    با توجه به بازی دوتا2 یکی از هشدارهای استیم همین بوده که ممکنه بدلیل استفاده از نقشه های جدید بازی دوتا2 ممکنه خود استیم طرف هم -- بشه
    خب... پس كه اين‌طور! يك باری خريداری و يا دريافت كنيد تا مشكل حل بشه...

بله، اين اهراز هويت توسط استيم، مدتی هست كه اجرا شده و می‌خواد مطمئن بشه كه شما Bot (و يا ...) نيستيد.

من در اون مورد، يعنی استفاده از نقشه های جديد در دوتا 2 اطلاعی ندارم... پس نمی‌دونم شما رو راهنمايی كنم.

موفق باشيد!
    Last edited by - Saman -; 09-02-2015 at 10:13.

7. این کاربر از - Saman - بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام به همه
    من امروز نرم افزار استیم رو نصب کردم بعد از اجراش شروع به آپدیتش کرد ولی بعد از 7-8 مگ که آپدیت میشه دوباره 5-6 مگ ازون مقداریکه آپدیت کرده کم میشه و بعد از چند دقیقه هم ارور میده که اینترنت قطعه و کلا آپدیت متوقف میشه
    ممنون میشم بگید این مشکلو چطوری برطرف کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام به همه
    من امروز نرم افزار استیم رو نصب کردم بعد از اجراش شروع به آپدیتش کرد ولی بعد از 7-8 مگ که آپدیت میشه دوباره 5-6 مگ ازون مقداریکه آپدیت کرده کم میشه و بعد از چند دقیقه هم ارور میده که اینترنت قطعه و کلا آپدیت متوقف میشه
    ممنون میشم بگید این مشکلو چطوری برطرف کنم
    مرسی مشکلم حل شد

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

cod advanced warafe رو میخواستم cd key شو بخرم میخواستم بپرسم از کجا بخرم؟ یه جا قیمتش 70 تومنه یه جا 90 تومن یه 127 تومن یه جا 170 تومن از کدوم فرونشده؟که معتب رهم باشه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

سلام!

بازی CoD Advanced Warfare رو بهتر هست كه به صورت Steam Gift (نه CD Key) دريافت كنيد... چون اصولا بيشتر به صورت "گيفت" ارسال می‌شه بازی براتون و مطمئن‌تر هم هست تا CD Key.

اون قيمت‌ها هم دلايل متفاوتی می‌تونه داشته باشه... يك رجون بازی (منطقه روس زبان ارزون‌تره) يا فروشنده بازی رو خودش با تخفيف گرفته بوده، يا بازی رو به صورت Trade دريافت كرده... و در نهايت هم بازی رو به شما داره عرضه می‌كنه.

قيمت اصلی‌ بازی اما حدود 60 دلار (آمريكا) هست.

اما اگر دنبال دردسر نيستيد، توصيه می‌كنم كه بازی رو بيشتر با رجون US يا EU دريافت كنيد (از قبل اين‌رو از فروشنده سوال كنيد) كه مشكل فعال‌ سازی هم به اون صورت نداشته باشيد.

در مورد اين‌كه از كدامين فروشنده خريداری كنيد؟! من واقعا نمی‌تونم شما رو راهنمايی كنم... می‌ّبخشيد!
    Last edited by - Saman -; 12-03-2015 at 10:02.

12. این کاربر از - Saman - بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

یه سوال دیگه.اولا ممنون بابت پاسخ اول. خریداری کردم .

حالا یه فروشگاهی هست بک آپ بازی رو میفروشه.بک آپ یعنی همون فایلهایی بازی که من باید دانلود کنم که مثلا 4 روز طول میکشه؟ اگر بک آپ modern warfare aw رو بخرم بریزم تو استیم دیگه همون موقع بازی میکنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •