جابر بوده....
جابر بوده....
سریال کلا سریال خوبی بود و به نظرم یکی از معدود سریالای ایرانی با داستان خوب بود
البته اواخر یکم خراب شد.
با اینحال به اعتقاد من پایانش میتونست بهتر از اینا باشه و یه جورایی پایانش نه خوب بود و نه بد بلکه متوسط بود.
خداییش نباید عماد رو به این روز مینداختن.تو این سریال هم واقعا بازی سام درخشانی عالی بود و من خیلی از نقش عماد خوشم اومد هرچند پایانش طبق پیشبینیم نشد و اون چیزی که از سریالای ایرانی انتظار میره نبود و پیشبینی نمیکردم عماد زنده بمونه و اسد شهید بشه.
این تاپیک هم واقعا تاپیک خوبی بود.
دست همه بچه ها درد نکنه،فقط خواهشا از این به بعد پایان سریالا رو لو ندید.
اون بازیگر هم که خواسته بوده اسمش اول تیتراژ بیاد هم احتمالا همون جابر بوده و
با توجه به مصاحبه خودش و بذر افشان میشه اینو فهمید.
به هر حال داستان سریال،داستان خیلی خوبی بود هرچند نقایصش هم کم نبود.
خوب بود دیگه
حتما باید آخرش یه عروسی راه مینداختن تا خوب میبود ؟؟
+
این که تموم شد پزشکان هم که چند قسمت دیگه تموم میشه
فکر نکنم دیگه تا چندین سال دیگه سریال خوبی بسازن
احتمالا باید منتظر سریال های مضخرف ماه رمضون باشیم![]()
بذرافشان جوری جریان رو تعریف کرد که تابلو معلوم شد کی مرامه... خوب چه کسی نقشش نسبتا پررنگه و اسمش اول سریال نیست..؟
نکته جالب این بود که کارگردان حتی حاضر نشد که قبر جابر رو هم نشون بده و مقادیری رو اون هم مانور بده...
کلا یه جورایی تو این قضیه شبیه جریان دلنوازان و پرویز فلاحی پور (جهان) شد...
کاملا با نظرتون موافقم.
منم دقیقا همین نکته رو موقعی که داشت قبر اسدو نشون میداد حس کردم،یعنی یه جورایی اگه مشکلی
در میون نمیبود،حتما باید قبر جابر رو هم نشون میدادن و واکنش مرضیه و عماد رو هم در اون مورد میدیدیم.
جهان رو که میگفتن آنفلوانزا نوع A گرفته بود مگه نه؟واسه همین پایان رو تغییر داده بودن گویا.
ولی این مورد قضیش فرق داره چون صد در صد پای اختلاف درمیونه.
البته به این تاپیک ربطی نداره... ولی چون حرفش پیش اومد:
تا جایی که خاطرم هست زمان پخش دلنوازان، قرار شد آخر سریال شخصیت جهان طوری نشون داده بشه که ریگی تو کفش این کارکتر هست که ناگهان اعلام شد قهر فلاحی پور (به دلایلی نامشخص) که میگن بابت کمرنگ بودن نقش جهان بوده، باعث شد که این شخصیت جهان آخر کار گم و نهایتا اگه اشتباه نکنم کشته بشه...
در صورتی که نظر منو بخواین، من میگم به دلیل مسائلی، از طرف مدیران سازمان ابلاغ شد که شخصیت جهان تا آخر مثبت بمونه و گرنه فلاح پور بچه نیست که قهر کنه... از کی مرام نابرده رنج این کارا قابل انتظاره اما از فلاحی پور...؟
خوب گنج رو هم حتما نیروهای خودی که رسیدن همراه عماد رفتن برش داشتن و تحویل دولت دادن.
و منوچهر هم رفت تو باتلاق فرو و هیچ اثری ازش نموند.
فیلم خوبی بود.
این قسمت مصرف فشنگ فیلم خیلی بالا رفت. تا حالا هیچ فیلمی اینطور پر از تیراندازی ندیده بودم.
آخرش روی هم رفته قابل قبول بود. ما که لذت بردیم.
بخش بامزش اون دیالوگهای اینترنت و پسورد و مادربردش بود.
![]()
Last edited by poonel; 27-07-2011 at 01:24.
اون فرمانده گروه ایرانیه همون پسر جوونه
از همه طبیعی تر مرد
تیر باید از پشت می خورد تو پای عماد ولی از بغل خورد
اون سکانس درگیری عماد ب ا اون مسافر ایدش خ وب بود ولی خوب اجرا نشد. راضی کننده نبود
گریم دوران پیرمردی عماد و مرضیه نسبتا" خوب بود
هنوزم بچه زرنگ تهرونه مسیر 800 تومنی رو 1200 می ره
عماد خودشو معرفی نکرد به قانون، سرنوشت صمد کمپانی معلوم نشداز اون طرف معلوم نیست چرا عماد دوباره نرفت طرف گنج اینا!
آخرش تکلیف گنج مشخص نشد چی شد ولی اینطور که به نظر می رسه الان دیگه وارث راز گنج عماده. دسیتشم مثل پای بابای اسد شد
مرضیه و اسد هم مثل خارجیا با هم دوستن
آره شعله آتیش کلاشینکفا هم فک کنم واقعی بود. جدی داشتن شلیک می کردناین قسمت مصرف فشنگ فیلم خیلی بالا رفت. تا حالا هیچ فیلمی اینطور پر از تیراندازی ندیده بودم.
فقط من یه چیزی ر نفهمیدم
این منوچهر که شده بود نقش منفی داستان، چیکار کرده بود آخه؟فقط گیر داده بود به بابای اسد که گنج کجاست؟ اونم که همه می کنن
![]()
Last edited by *Necromancer; 27-07-2011 at 07:50.
من نمی دونم چرا آخر سریال رو اینقدر بی خود ومسخره تمومش کردن!
5نفر آدم دنبال یه جعبه فشنگ شهید شدن! آخه یعنی چی! یکی می ره فشنگ رو بیاره! یکی دیگه میره! فشنگ و برگردونه!
می تونست خیلی قشنگ تر تموم شه!
من نمی گم حتما باید با ازدواج و هندی بازی تموم میشد! اماصحنه های درگیری خیلی خنده دار بود! استراتژی جنگی مزخرفی داشت.
نشون دادن انگشتر نامزدی مادر جابر خیلی خز بود!
اینکه می خواستن خودشون بگن باید یاد شهدا رو فراموش کنیم اما نمیشه ! خیلی تمیز درنیومده نبود! باید روش کار میشد!
اگه جابر قرار بود از داستان حذف شه! اون هم آدم دیگه بودن برای قشنگ تموم شدن داستان! آخرشو کلا سمبل کردن!
این کژال هم که به نوعی ستایش بازیدرآورد همه رو برد به کشتن داد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)