تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام گیرنده بهتر است

راي دهنده
138. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ویونا 6110

26 18.84%
  • بلوسنس T14+

112 81.16%
صفحه 26 از 28 اولاول ... 1622232425262728 آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 277

نام تاپيک: مقایسه بهترین گیرندهای دیجیتال 100 تومن +Blusens T14 یا Viuna 6110

داره خودمونی میشه Creative1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام.
    دوستان من یک گیرنده دیجیتال بلوسنس T14+ خریدم . این ریزه مشکلات رو توش دیدم. البته دوستان عزیز این مسئله رو به عنوان خراب کردن یک مارک نسبت به مارک دیگه نزارین. چون بر اساس تحقیق و بررسی خریداری کردم. ولی خب در عمل آدم به یه سری از مسائل روبرو میشه دیگه ...

1- اینکه آیا بایستی همراهش آنتن هم باشه یا نه ؟ چون مال من نداشت . احتمالا فراموش کردن بزارن روش !
    2- دستگاه جایی واسه تنظیم تاریخ نداره.
    3- آیا موقعی که دستگاه در حالت آماده بکار هست . روی پنل جلوش باید ساعت دستگاه رو نشون بده.
    4- بعد از تنظیم ساعت بعد از خاموش شدن چه در حالت آماده بکار و چه برسد به قطع برق دستگاه ... ساعت دستگاه به حالت اولیه کارخونه بر می گرده. 2000-6-2 03:30
    5- آیا دستگاه اطلاعات ساعت و تاریخ رو از سیگنالهایی که از طرف صدا و سیما ارسال می شود دریافت می کنه و خودشو با اون هماهنگ می کنه ؟ مثلا از روی سیگنال تله تکست

* جایی که من هستم EPG کانال ها ارسال نمیشه . یا اینکه ...

من دستگاه رو به تلوزیون LCD SONY - KLV-40S550A وصل کردم و تویه تنظیمات تلویزیون گذاشتم رو حالت 1080P ولی تلویزیون 1080i رو نشون می ده.
    بهترین حالت تصویر 1080P چیه ؟ FULL Screan ، 16:9 vertical cut و ...
    ۱- سری قبلی +T14 دارای آنتن مغناطیسی کوچک بود که در سری جدید کابل AV جایگزین آن شد.
    ۲- به طور کلی ساعت و تاریخ دستگاه فقط از طریق فرستنده صدا و سیما تنظیم میشه. حالا اگه صدا و سیما ساعت و تاریخ رو ارسال کنه که مشکلی نیست. اما تو بعضی از استان ها هنوز ساعت و تاریخ ارسال نمیشه!
    ۳- دستگاه در حالت خاموش ساعت را روی پنل نشان نمی دهد.
    ۴- (مورد ۲)
    ۵- (مورد ۲)

* هنوز هیچ جای ایران EPG راه نیفتاده. فقط ۲ , ۳ روز اون زمان که شبکه استانی بود به صورت آزمایشی فهرست برنامه های شبکه روی EPG قرار داشت.

2. این کاربر از Creative1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال srh124's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    ايران زیبا

پيش فرض

سلام.
    دوستان من یک گیرنده دیجیتال بلوسنس T14+ خریدم . این ریزه مشکلات رو توش دیدم. البته دوستان عزیز این مسئله رو به عنوان خراب کردن یک مارک نسبت به مارک دیگه نزارین. چون بر اساس تحقیق و بررسی خریداری کردم. ولی خب در عمل آدم به یه سری از مسائل روبرو میشه دیگه ...

1- اینکه آیا بایستی همراهش آنتن هم باشه یا نه ؟ چون مال من نداشت . احتمالا فراموش کردن بزارن روش !
    2- دستگاه جایی واسه تنظیم تاریخ نداره.
    3- آیا موقعی که دستگاه در حالت آماده بکار هست . روی پنل جلوش باید ساعت دستگاه رو نشون بده.
    4- بعد از تنظیم ساعت بعد از خاموش شدن چه در حالت آماده بکار و چه برسد به قطع برق دستگاه ... ساعت دستگاه به حالت اولیه کارخونه بر می گرده. 2000-6-2 03:30
    5- آیا دستگاه اطلاعات ساعت و تاریخ رو از سیگنالهایی که از طرف صدا و سیما ارسال می شود دریافت می کنه و خودشو با اون هماهنگ می کنه ؟ مثلا از روی سیگنال تله تکست

* جایی که من هستم EPG کانال ها ارسال نمیشه . یا اینکه ...

من دستگاه رو به تلوزیون LCD SONY - KLV-40S550A وصل کردم و تویه تنظیمات تلویزیون گذاشتم رو حالت 1080P ولی تلویزیون 1080i رو نشون می ده.
    بهترین حالت تصویر 1080P چیه ؟ FULL Screan ، 16:9 vertical cut و ...
    ميگم تو كه تلويزيونت klv هست كابل hdmi دستگاه رو يه امتحانن كن ببين جواب ميگيري

پروفشنال stb2xxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

.

. مطمئنا از بلوسنس +T14 بهتر نمیتونی پیدا کنید.. زمان تعویض کانال حدود 3 تا 4 ثانیه...

.

. خوش باشید

.
    این HIVISION H2700 دستگاه فوق العاده سریع و قابلی هستش زمان تعویض کانال بین 2 تا 3 هست تنظیم دستی ساعت هم در منو هستش ریموت کنترل خوبی داره :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by stb2xxx; 26-10-2011 at 20:03.

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

11

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    .

. لــود نمیشودددد... -

. موفق باشید /

.

داره خودمونی میشه esfahan-viuna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دوستان عزیز:
    باید همراه دستگاه هم کابل و هم آنتن باشه
    بهترین حالات تصویر رو تلویزیون باید ببینید چون برای هر تلویزیونی متفاوت هستش و بعضی از تلویزیون ها نمیتونن نشون بدن
    در باره ساعت دستگاه هم مشکل از صدا و سیما هستش ولی شما منطقه زمانی رو رو صفر بذاری دیگه ریست نمیشه
    در بارره های ویژن هم کمی احتیاط کنید چون تازه اومده هرچند که کیفیتش خوبه

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

.

. لــود نمیشودددد... -

. موفق باشید /

.

لينك اصلاح شد

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان عزیز:
    باید همراه دستگاه هم کابل و هم آنتن باشه
    بهترین حالات تصویر رو تلویزیون باید ببینید چون برای هر تلویزیونی متفاوت هستش و بعضی از تلویزیون ها نمیتونن نشون بدن
    در باره ساعت دستگاه هم مشکل از صدا و سیما هستش ولی شما منطقه زمانی رو رو صفر بذاری دیگه ریست نمیشه
    در بارره های ویژن هم کمی احتیاط کنید چون تازه اومده هرچند که کیفیتش خوبه

به طور كلي آنتن هاي روميزي كابرد موثري ندارن مگر اينكه در طبقه هاي بالا مثلا 5 به بعد باشيد .

همراه دستگاه 2 عدد عينك 3D از نوع آناگليف هستش و يك كابل بسيار خوب HDMI با بدنه فلزي

در قسمت پخش فايل MKV خوب ساپورت ميكنه و سرعت تعويض كانال هم فوق العاده بالاست
    Last edited by stb2xxx; 26-10-2011 at 20:05.

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

با سلام خدمت شما .
    اقا من بیرجند زندگی میکنم . یکی از این دستگاه های شما خریداری کردم ..14+-
    اپدیتش هم کردم وای نمیتونم ساعت رو تنظیم کنم .تا دستگاه خاموش روشن میشه ساعت میوفته روی 3.30
    اینجوری من نمیتونم تایم بدم برای ضبط یا خاموش شدن دستگاه .
    این همه گفتید این دستگه عالیه این بود ..والاایکس ویزن ها در حد نیم ثانیه کانال عوض میکنن ..حالا این دستگاه 4 ثانیه طول میکشه ووکلافه میشه ادم

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

13

با سلام خدمت شما .
    اپدیتش هم کردم وای نمیتونم ساعت رو تنظیم کنم .تا دستگاه خاموش روشن میشه ساعت میوفته روی 3.30
    این همه گفتید این دستگه عالیه این بود ..والاایکس ویزن ها در حد نیم ثانیه کانال عوض میکنن ..حالا این دستگاه 4 ثانیه طول میکشه ووکلافه میشه ادم
    .

.
    ..... ؟ ! ؟ ! ؟

. یعنی منو >
    زمان > گزینه آخر > بعد هر بار خاموش روشن = 3:30 ؟ ؟

. باز هم می گوئـیـــم....

.
    بـیـــخــــیــــــــال...... ناراحتیت رو درک می کنم ولی ایکس ویژژژ رو بیخود نبر بالا...!!!

. خوش باشید

.

11. این کاربر از New-P30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام خدمت شما .
    بارها توی همین انجمن گفته شده که صدا و سیما فقط در تهران تنظیم ساعت رو ارسال می کنه و در شهرستانها باید گزینه تنظیم اتوماتیک ساعت رو غیرفعال کنید

13. این کاربر از rasoooli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •