تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 55 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 547

نام تاپيک: مشاوره خرید دوربین فیلمبرداری

داره خودمونی میشه S@B@'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

قیمت این دوربین رو الان سایت ارادو 560000 زده!
    یه سوال شما بین دوربین فیلمبرداری هارد دیسک و رم خور کدومو ترجیح میدین؟ یکی از دوستان اینجا درباره هارددیسک نظر منفی داشتن

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

قیمت این دوربین رو الان سایت ارادو 560000 زده!
    یه سوال شما بین دوربین فیلمبرداری هارد دیسک و رم خور کدومو ترجیح میدین؟ یکی از دوستان اینجا درباره هارددیسک نظر منفی داشتن
    این دوربین بالای500.000تومان ارزش خرید نداره!!!
    اون شخص خود من بودم! دوربینهای هارد دیسکی معمولا ظرافت خاصی رو در نگهداری و مراقبت می طلبند. خصوصا هنگامیکه روشن هستند.
    چون این هارد داخلی به شدت به ضرباتا کوچک حساس هست و با کمترین ضربه و کوچکترین تکان آنی ممکنه آسیبی جدی
    به هارد داخلیش وارد بشه که جبرانش هزینه زیادی رو به شما تحمیل کنه. دوربینهای مجهز به حافظه های فلش،
    گرچه قیمت بالایی دارن، ولی این حساسیتها رو ندارن.

داره خودمونی میشه S@B@'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ممنون نظر شما سونی هست؟ کانن یا سامسونگ پاناسونیک چطور؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

ممنون نظر شما سونی هست؟ کانن یا سامسونگ پاناسونیک چطور؟
    من با توجه به بودجه شمل مدل معرفی کردم، نه با توجه به برند!
    برندهای دیگه بستگی به بودجه شما داره. با این بودجه فکر نمیکنم بهتر از این مدل بشه معرفی کرد.
    کانن رو برای بودجه های بالای 950.000تومن باید معرفی کرد. پاناسونیک هم در این رنج قیمت مدل قابل قبولی نداره.

پروفشنال LOVEFORLOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

جواب به پروفایل ارسال شد...
    دوست گرامی آیا نمیشود با این نرم افزار ها تبدیلی بدون افت کیفیت داشت؟درسته پس این یک عیب بزرگی هست

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

دوست گرامی آیا نمیشود با این نرم افزار ها تبدیلی بدون افت کیفیت داشت؟درسته پس این یک عیب بزرگی هست
    دوست خوبم برای پیش برد متوازت تاپیک لطفا بحث رو در پروفایل ادامه بدین و یا تاپیک جدید با موضوع جدید باز کنید.
    ممنونم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

تو رنج 300 تا 400 خیلی جالبه که هیچ امکاناتی نسبت به دوربینهای عکاسی وجود نداره
    الان اف ایکس 230اچ اس با کیفیت قابل قبول هم عکاسی و هم فیلمبرداری میکنه
    اما تو دوربینهای فیلمبرداری تا 450 چیزی که فول اچ دی که نه حتی اچ دی هم نداریم

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

تو رنج 300 تا 400 خیلی جالبه که هیچ امکاناتی نسبت به دوربینهای عکاسی وجود نداره
    الان اف ایکس 230اچ اس با کیفیت قابل قبول هم عکاسی و هم فیلمبرداری میکنه
    اما تو دوربینهای فیلمبرداری تا 450 چیزی که فول اچ دی که نه حتی اچ دی هم نداریم
    دوست عزیز دوربینهای عکاسی اصولا برای عکاسی طراحی شدن و بیشتر اونها سنسورهای کارایی برای عکاسی
    ندارن. حتی اگر دوربین عکاسی با کیفیت فول هم فیلمبرداری کنه، باز هم نقیصه های زیادی رو برای فیلمبرداری به
    همراه داره. برخی مدلهای 480pدوربینهای فیلمبرداری با کیفیت، از بیشتر دوربینهای عکاسی با قابلیت فیلمبرداری
    فول، کیفیت بهتر و امکانات قابل قبولتری دارن که مختص فیلمبرداری هست. پس زیاد نمیشه روی دوربینهای عکاسی
    برای فیلمبرداری حساب کرد. مگه در شرایطی که همه چیز برای فیلمبرداری ایده آل باشه(نور- عدم لرزش- فوکوس و
    ....) که باز هم با فراهم کردن این شرایط(که خیلی خیلی سخته!) نمیشه به اون کیفیتی که Full HDنامیده میشه و
    با این دوربینهای عکاسی به ثبت میرسه رسید.

پروفشنال LOVEFORLOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من دوربین wx7 دارم با توجه به مشکلاتی که در زمینه فیلم بردارش دارم کیفیتش خوبه منتهی وقتی تبدیل میشه دچار افت شدید کیفیت میشه ظاهرا راه حلی هم وجود نداره من میخام این دوربین را جایگزین دوربین دیگخ ای کنم تا صقف 500 اما این مشکلو نداشته باشه

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

من دوربین wx7 دارم با توجه به مشکلاتی که در زمینه فیلم بردارش دارم کیفیتش خوبه منتهی وقتی تبدیل میشه دچار افت شدید کیفیت میشه ظاهرا راه حلی هم وجود نداره من میخام این دوربین را جایگزین دوربین دیگخ ای کنم تا صقف 500 اما این مشکلو نداشته باشه
    دوست عزیز دوربین Sony Cyber-shot DSC-WX7، یک دوربین عکس برداریه. نباید انتظار داشته باشین فیلمبرداری
    خوبی داشته باشه. چون اساسا برای این کار ساخته نشده. با این بودجه هم مدل معرفی شده. اما باز هم نباید
    انتظار داشته باشین با این بودجه دوربینی1080p و یا 720p خریداری کنید. نهایتا میتونید روی 480pمتمرکز بشین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •