قیمت این دوربین رو الان سایت ارادو 560000 زده!
یه سوال شما بین دوربین فیلمبرداری هارد دیسک و رم خور کدومو ترجیح میدین؟ یکی از دوستان اینجا درباره هارددیسک نظر منفی داشتن
قیمت این دوربین رو الان سایت ارادو 560000 زده!
یه سوال شما بین دوربین فیلمبرداری هارد دیسک و رم خور کدومو ترجیح میدین؟ یکی از دوستان اینجا درباره هارددیسک نظر منفی داشتن
این دوربین بالای500.000تومان ارزش خرید نداره!!!
اون شخص خود من بودم! دوربینهای هارد دیسکی معمولا ظرافت خاصی رو در نگهداری و مراقبت می طلبند. خصوصا هنگامیکه روشن هستند.
چون این هارد داخلی به شدت به ضرباتا کوچک حساس هست و با کمترین ضربه و کوچکترین تکان آنی ممکنه آسیبی جدی
به هارد داخلیش وارد بشه که جبرانش هزینه زیادی رو به شما تحمیل کنه. دوربینهای مجهز به حافظه های فلش،
گرچه قیمت بالایی دارن، ولی این حساسیتها رو ندارن.
ممنون نظر شما سونی هست؟ کانن یا سامسونگ پاناسونیک چطور؟
من با توجه به بودجه شمل مدل معرفی کردم، نه با توجه به برند!
برندهای دیگه بستگی به بودجه شما داره. با این بودجه فکر نمیکنم بهتر از این مدل بشه معرفی کرد.
کانن رو برای بودجه های بالای 950.000تومن باید معرفی کرد. پاناسونیک هم در این رنج قیمت مدل قابل قبولی نداره.
دوست گرامی آیا نمیشود با این نرم افزار ها تبدیلی بدون افت کیفیت داشت؟درسته پس این یک عیب بزرگی هست![]()
دوست خوبم برای پیش برد متوازت تاپیک لطفا بحث رو در پروفایل ادامه بدین و یا تاپیک جدید با موضوع جدید باز کنید.
ممنونم.
تو رنج 300 تا 400 خیلی جالبه که هیچ امکاناتی نسبت به دوربینهای عکاسی وجود نداره
الان اف ایکس 230اچ اس با کیفیت قابل قبول هم عکاسی و هم فیلمبرداری میکنه
اما تو دوربینهای فیلمبرداری تا 450 چیزی که فول اچ دی که نه حتی اچ دی هم نداریم
دوست عزیز دوربینهای عکاسی اصولا برای عکاسی طراحی شدن و بیشتر اونها سنسورهای کارایی برای عکاسی
ندارن. حتی اگر دوربین عکاسی با کیفیت فول هم فیلمبرداری کنه، باز هم نقیصه های زیادی رو برای فیلمبرداری به
همراه داره. برخی مدلهای 480pدوربینهای فیلمبرداری با کیفیت، از بیشتر دوربینهای عکاسی با قابلیت فیلمبرداری
فول، کیفیت بهتر و امکانات قابل قبولتری دارن که مختص فیلمبرداری هست. پس زیاد نمیشه روی دوربینهای عکاسی
برای فیلمبرداری حساب کرد. مگه در شرایطی که همه چیز برای فیلمبرداری ایده آل باشه(نور- عدم لرزش- فوکوس و
....) که باز هم با فراهم کردن این شرایط(که خیلی خیلی سخته!) نمیشه به اون کیفیتی که Full HDنامیده میشه و
با این دوربینهای عکاسی به ثبت میرسه رسید.
من دوربین wx7 دارم با توجه به مشکلاتی که در زمینه فیلم بردارش دارم کیفیتش خوبه منتهی وقتی تبدیل میشه دچار افت شدید کیفیت میشه ظاهرا راه حلی هم وجود نداره من میخام این دوربین را جایگزین دوربین دیگخ ای کنم تا صقف 500 اما این مشکلو نداشته باشه
دوست عزیز دوربین Sony Cyber-shot DSC-WX7، یک دوربین عکس برداریه. نباید انتظار داشته باشین فیلمبرداری
خوبی داشته باشه. چون اساسا برای این کار ساخته نشده. با این بودجه هم مدل معرفی شده. اما باز هم نباید
انتظار داشته باشین با این بودجه دوربینی1080p و یا 720p خریداری کنید. نهایتا میتونید روی 480pمتمرکز بشین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)