تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 26 از 269 اولاول ... 162223242526272829303676126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نامه خداحافظي فرهاد مجيدي از بازي هاي ملي

فرهاد مجيدي كاپيتان استقلال كه در دو اردوي قبلي تيم ملي از سوي كارلوس كي‌روش به تيم ملي دعوت شده بود، امروز از بازي‌هاي ملي خداحافظي كرد. اين بازيكن 35 ساله در حال حاضر در تيم فوتبال استقلال بازي مي‌كند و با هفت گل زده در رده دوم جدول گل‌زنان ليگ برتر قرار دارد.
    مجيدي براي تيم ملي 45 بازي انجام داده و موفق شده در اين بازيها 10 بار گلزني كند.
    فرهاد مجيدي در نامه‌اي به علي كفاشيان رييس فدراسيون فوتبال خداحافظي‌اش را از بازي‌هاي ملي اعلام كرده است.
    در اين نامه كه در اختيار ايسنا قرار گرفته، آمده است:

"سلام عليکم
    احتراما، همان‌طور كه استحضار داريد اينجانب از سنين جواني و بيش از 15 سال است كه در خدمت تيم ملي فوتبال ايران بوده و بارها افتخار پوشيدن پيراهن مقدس "ايران اسلامي" را داشته‌ام.
    با توجه به برگزاري مسابقات جام جهاني فوتبال در سال 2014 و عدم حضور احتمالي اينجانب در آن مسابقات به دليل وضعيت سني‌ام و حضور جوانان توانمند، جوياي نام و مستعد در سطح اول فوتبال کشور، بدينوسيله عليرغم ميل باطني از ادامه حضور در تيم ملي عذرخواهي مي‌كنم.
    حضور در تيم ملي و شاگردي استادي چون کارلوس کروش افتخاري است که هميشه در زندگي ورزشي‌ام ماندگار است.
    بي شک جوانان با انگيزه‌اي چون کريم انصارفرد، ميلاد ميداوودي، سيد ايمان موسوي، محمد نزهتي، ميلاد زنيدپور و ... از اعتبار و آبروي فوتبال ايران عزيز دفاع خواهند كرد؛ جواناني که شايد با حضور امثال مجيدي به سرنوشت بنده حقير در گذشته دچار شده که در عين جواني و آمادگي فني از حضور و خدمت در تيم ملي فوتبال محروم شدم.
    با تمام علاقه و ارادت قلبي‌ام به تيم ملي و پرچم مقدس ايران، همچنان خود را "سرباز وطن " مي‌دانم و در سال 75 با اعتماد سرمربي وقت (آقاي محمد مايلي کهن) با حضورم به تيم ملي خدمت مي کردم و امروز با عذرخواهي و سپردن جاي خود به جوانان، به تيم ملي خدمت بيشتري انجام داده‌ام.
    اميد است با حمايتها و تلاشهاي جنابعالي، مسئولان ورزش کشور، درايت کادر فني و دعاي خير مردم فهيم و عزيز، تيم ملي فوتبال به جام جهاني صعود کرده و دل ميليونها ايراني را در جاي جاي کره خاکي شاد کنند.
    خواهشمند است مراتب اعتذار مرا به هر نحو كه صلاح مي‌دانيد به پيشگاه مردم شريف ورزش دوست برسانيد تا در جريان قرار گرفته و موجب شرمندگي‌ام فراهم نشود.
    در پايان لازم مي‌دانم از هواداران عزيز، مربيان، کارشناسان، ارباب جرايد و رسانه‌هاي گروهي که همواره با نظرات و انتقادات خود، مرا حمايت و راهنمايي کرده‌اند صميمانه سپاسگزاري كنم.
    به اميد صعود تيم ملي به جام جهاني و خوشحالي تمام ملت عزيز ايران.
    با تشکر

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 9 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

کاش خداحفظی نمی کرد یا حداقل مقدماتی رو بازی میکرد

4. 4 کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

فرهاد مجیدی که می خواست میدون به جوون ها بده، چند هفته ی پیش یادش نبود این رو؟ یه دفعه این رو فهمید؟!

6. 3 کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فرهاد مجیدی که می خواست میدون به جوون ها بده، چند هفته ی پیش یادش نبود این رو؟ یه دفعه این رو فهمید؟!
    چند هفته ي پيش؟برنامه 90 دوشنبه همين هفته پخش شد!

*چه دلایلی؟
    برنامه 90 را دیدید؟ آن بازیکن جوان تیم نفت (ایمان موسوی) را دیدی که چطور درباره آینده‌اش صحبت می‌کرد؟ دیدی که چطور درباره آرزوهایش برای بازی در تیم‌ملی حرف می‌زد؟ من وقتی او حرف می‌زد به یاد 10سال پیش خودم افتادم، به یاد آن سال‌هایی که بهترین بودم اما مرا ندیدند، به یاد وقتی که اجازه نفس کشیدن به من ندادند.
    *مثل اینکه خیلی دلتان پر است.
    چرا نباشد؟ من بهترین بازیکن لیگ امارات شدم اما مرا در فهرست 25 نفره تیم‌ملی هم قرار ندادند؛ آن موقع که تمام وجودم انگیزه بود.

کد:

8. 9 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

من هم دوست داشتم کاش ادامه می داد ...
    ولی اگه بخواهیم منطقی باشیم حتی اگه ایران رو هم جام جهانی می برد بازی کردنش خیلی سخت بود ... اگه فرهاد بازی هم می کرد تو برزیل ... اونوقت شاید انتقاداتی مثل انتقاداتی که از دایی شد از فرهاد هم می شد...
    در هر صورت مرامت رو عشق است داش فرهاد

10. 3 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در ستایش از فرهاد مجیدی:آخرین بازمانده روزگار سپری شده

سایت گل-آخرین بازمانده های نسل طلایی ما بودند. آخرین هنرمندان توپ گرد به سنت فوتبال ایرانی. فرهاد مجيدي و علي كريمي. مثل فرش های نفیس قدیمی. تابلوهای مینیاتور لبالب از جزئیات. یادگارهای گذشته. نسلي كه فوتبال را در خانه ها آغاز کرد. زمانی که خانه ها هنوز حیاط داشتند. احتمالا حوضی و یک دو درخت. نمونه ای از پسر بچه های پر شر و شوری که در کوچه ها به دنبال توپ می دویدند. در خيابان های کم عرض. در خیابان هایی که بازی ها گاه و بیگاه برای عبور اتومبیل ها قطع می شدند. آخرین نسل بار آمده در فوتبال محلات. استاد بازی های گل كوچك. بازي های سه به سه و چهار به چهار.

این که مجيدي متولد 56 است و كريمي متولد 57 تصادفی نیست. نسل های بعد بازی ها خیابانی را نمی فهمیدند. طعم بازی های گل کوچک را نمی چشیدند. شهرها خيابان ها را می بلعيدند و فوتبال از نوع ایرانی اش که مهارت های فردی را غنا می بخشید بر باد می دادند. محو کردند. به همین دلیل حرکات فرهاد مجیدی هنوز میخکوب کننده است و شیرین. هنوز تماشایی است و سحرآور. مدافعان امروزي نمي دانند با او چه کنند. نمی دانند چگونه مهارش کنند. چرا که فوتبالی که او بازی کرده را بازی نکرده اند. حرکاتی که او انجام داده را انجام نداده اند. دریبل هایش. استارت هایش. حرکت در مناطق محاصره شده و بغل پاهایش ما را پرتاب می کردند به گذشته ها. به دورها. با به یاد آوردن اکبر افتخاري، محمد صادقی، ابراهیم قاسمپور، ایرج دانايي فرد، حسن روشن، ناصر محمد خانی و خیلی های دیگر. خیلی هایی که اکنون جایشان در فوتبال ایران خالی است. خیلی زیاد.

مجیدی هنوز در اوج قرار دارد. در سی و پنج سالگی اش هنوز او را پسر جوانی قلمداد می کنیم (که برتافته از سادگی سیمایش هم هست. از معصومیت نگاهی باوقار). هنوز گل هاي حساس تیمش را مي زند. جلوتر از جوان ها. می دانیم هنوز هم می تواند عصای دست تيم ملي باشد. تیم ملی که نمی داند برای گشودن دروازه ها در صورت نزول کریم انصاری فرد چه کند.

اما ناگهان وداع کرد. خداحافظي. در اوج. پس از زدن سه گل در سه داربی پیاپی درون دروازه رقیب سنتی سرخپوش. با نزدیک شدن به جایگاه افسانه ای صفر ایرانپاک. آن چه اريك كانتونا را به یاد آورد. کانتونایی که خیلی زود در سی سالگی ناگهان وداع کرد و از منچستر یونایتد رفت. همین طور پل اسکولز که در سی سالگی اعلام کرد پیراهن تیم ملی را نخواهد پوشید تا در خدمت باشگاهش باشد.

شايد تصمیم مجیدی برگرفته از خستگي باشد، یا شاید هم بي حوصلگي. در عین حال يادمان نرود سی و پنج ساله شده. سن و سالی که حفظ شرایط جسمی دشوار است و نبرد فیزیکی با بازیکنان پانزده سال جوان تر از خود بسیار سخت. بستن بار سفرهای دور برایش آسان نخواهد بود. همین طور حضور در اردوهای طولانی. به علاوه انتظارات بزرگ. این که او می خواهد آخرین پرده های فوتبالی اش را در اوج به پايان رساند قابل درك است. احتمالا برای همه ما. هم طرفداران استقلال و هم پرسپولیسی ها که تردیدی ندارم در آینده با ستایش از او یاد خواهند کرد. چنان که از ناصر حجازی با احترام فراوان یاد می کنند.

خداحافظي مجید، خداحافظي توام با وقار است. آمیخته به احترام. با اشاره به جوانانی که شایسته هستند و پشت خط مانده. باز کردن راه برای دیگران. محض نمونه ميلاد ميداوودي كه در مرز ستاره شدن بسر می برد.

خاطره های ملی او کم شمار ماندند. بسیار کمرنگ. بیست ساله بود که در جام ملت های آسیا 1996 برابر کویت به میدان رفت. ولی جایی در تیم ملی جام جهانی 1998 نیافت. احتمالا نمی تواند افسوس نخورد. آن روزها بیست و دو ساله بود و با طراوت. زمانی که راست یا دروغ می گفتند گروهی در تیم ملی باند قدرت برپا ساخته بودند. گروهی که مجیدی جوان جایی میانشان نداشت. کنار مانده محجوبی بیش نبود. نه گفتن او به تیم ملی مترادف با نه گفتن به تحقق رویای جام جهانی هم هست. شاید تردید دارد در سی و نه سالگی جایی در تیم ملی در صورت سفر به برزیل 2014 خواهد یافت. با این وصف 21 گل در آسيا سابقه بین المللی اش را پر بار کرده. برای همیشه. گل های زیبایش را فراموش نخواهیم کرد. هرگز. هیچ وقت.

وداع فرهاد مجیدی از میادین با بوسیدن پیراهن آبی دشوارتر خواهد بود. دلمان برایش تنگ خواهد شد. خیلی زیاد. یادگار فوتبال غریزی و سنتی فوتبال ما با خداحافظی اش دل های پرشماری را خواهد شکست.

حميد رضا صدر

کد:

12. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه joseph.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض كارلوس كي‌روش:فوتبال بايد از واليبال الگو بگيرد

کارلوس کيروش از حضور بيش از 20 هزار تماشاگر در سالن آزادي براي تماشاي ديدار تيمهاي واليبال ايران و چين به وجد آمد و گفت: تيم ملي فوتبال بايد از واليبال الگو بگيرد.

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران که براي تماشاي ديدار پاياني رقابتهاي قهرماني واليبال آسيا به ورزشگاه 12 هزار نفري آزادي رفته بود در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي ، درباره احساس خود از قهرماني ايران و جو ورزشگاه آزادي صحبت کرد که متن آن در زير مي‌آيد.
    * آقاي کي‌روش! در شب قهرماني تيم ملي واليبال ايران در آسيا در ورزشگاه آزادي حضور داشتيد.
    من يک ورزشکار به تمام معنا هستم و از ورزش واليبال هم لذت مي‌برم. امشب براي حمايت از تيم ملي ايران در بازي فينال جام ملت‌هاي آسيا به ورزشگاه آزادي آمده بودم. من به تيم ملي ايران، بازيکنان، کادر فني و به ويژه تماشاگران عزيز ايران اين قهرماني را تبريک مي‌گويم. من در اين بازي يک چيز خارق العاده ديدم و واقعيت اين است که از حضور اين همه تماشاگر به وجد آمدم. اين قهرماني را به ايراني‌ها تبريک مي‌گويم.
    * در طول بازي شما همراه با تماشاگران براي هر امتيازي که ايران کسب مي‌کرد به خوشحالي مي‌پرداختيد.
    من واقعاً از حضور اين همه تماشاگر و همچنين بازي زيباي تيم ملي واليبال ايران لذت بردم. از هر جهت دوست داشتم که ايران قهرمان شود و حالا از اين قهرماني خيلي خوشحالم.
    * واليبال ايران قهرمان آسيا شد، آيا تيم ملي فوتبال هم مي‌تواند؟
    تيم ملي فوتبال بايد از تيم ملي واليبال الگو بگيرد. وظيفه ما اين است که هميشه رويا داشته باشيم و براي موفقيت تلاش کنيم. اگر اين رويا در تفکرات ما نباشد هيچ وقت موفق نمي‌شويم.

(ورزش 3 )

Last edited by joseph.n; 30-09-2011 at 18:16.

14. این کاربر از joseph.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض فیفا: نکونام وارث دایی و مهدوی‌کیا /جواد نکونام: دیگر بازیکنی مثل آن‌ها نخواهد آمد

فیفا: نکونام وارث دایی و مهدوی‌کیا /جواد نکونام: دیگر بازیکنی مثل آن‌ها نخواهد آمد
    کاپیتان تیم ملی فوتبال می گوید ایران می تواند با کارلوس کی روش به جام جهانی ۲۰۱۴ صعود کند. او همچنین از بازگشت خود در پایان دوران بازی‌گری‌اش به فوتبال ایران صحبت کرده است.

به گزارش ایسنا، جواد نکونام در گفت و گو با بخش اسپانیایی سایت رسمی فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا) درباره امیدهای ایران برای صعود به جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل به همراه کارلوس کی‌روش و کاپیتانی خود در تیم ملی صحبت کرده است.

سایت فیفا در ابتدای گفت و گو‌ی خود با کاپیتان تیم ملی ایران مقدمه‌ای آورده است و در آن ذکر کرده است که هافبک ۳۱ ساله اوساسونا که در حال حاضر با غرور خاصی بازوبند کاپیتان ایران را بر بازو می‌بندد، همان طور که احترام خاصی برای کاپیتانی و بازوبند تیم ملی قائل است، امید دارد که بار دیگر طعم حضور در جام جهانی را تجربه کند. اگر چه نکونام در سال ۲۰۰۶ هم از بازی در جام جهانی با ایران لذت برده بود.

فیفا می‌نویسد: جواد نکونام، نخستین بازیکن ایرانی که وارد لالیگای اسپانیا شد، اکنون دیگر یک بازیکن با سابقه برای اوساسونا به شمار می‌رود. او پس از دو اسطوره فوتبال ایران یعنی علی دایی و مهدی مهدوی کیا وارث بازوبند کاپیتانی شده است. نکونام بر این باور است که در حال حاضر نقش او در تیم ملی ایران با مسئولیت بیشتری برای او همراه شده و مسئولیت او را سنگین‌تر کرده. مهم‌تر از آن این است که او باید به نقش کاپیتانی احترام بگذارد.
    نکونام در این باره می‌گوید: نام دایی و مهدوی کیا همچون دو چراغ در شب برای ایران است. آن‌ها بازیکنان بسیار خوب، با کیفیت بالا و ارزشمند برای ایران بودند. دیگر بازیکنی مثل آن‌ها نخواهد آمد. ما بازیکنان خوب و زیادی در تیم ملی داریم، اما برای رسیدن به جایگاه بازیکنانی همچون دایی و مهدوی کیا باید بی‌وقفه تلاش کنند. هیچ بازیکنی نمی‌تواند کیفیت یک بازیکن دیگر را تکرار کند. ما باید هنوز منتظر باشیم و ببینیم که چه بازیکنان خوبی خود را نشان می‌دهند.

نکونام درباره حضور کارلوس کی‌روش در تیم ملی ایران به فیفا می‌گوید: کی‌روش می‌داند که ما تیم قدرتمند در آسیا هستیم و اگر پیش از این ما بیشتر بر روی دفاع تمرکز می کردیم، کی‌روش از ما می‌خواهد که بیشتر از قبل تهاجمی بازی کنیم. او این فرض را به ما القا می‌کند که ما ایران هستیم و می‌توانیم بازی‌های بیشتری را با پیروزی پشت سر بگذاریم. در حقیقت ما بسیار خوشحال هستیم که با چنین مربی خوب و بزرگی کار می‌کنیم.

به گزارش ایسنا، نکونام در ادامه به فیفا می‌گوید: ما با حضور کی‌روش با ذهنیتی جهانی کار می‌کنیم. مهم‌ترین هدف ما حضور در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل است. ایران بازیکنان خوب زیادی در اختیار دارد، اما نیاز داریم که سبک بازی تیم را بهتر از قبل کنیم. ما می‌توانیم جلسه‌های تمرینی بسیار کمی را با هم برگزار کنیم و این کمی ما را اذیت می‌کند و به همین دلیل که زمان کمی برای تمرین در کنار یکدیگر داریم، تفاوت بازیکنان به راحتی قابل تشخیص است. اما این موضوعی است که فقط برای ایران اتفاق نمی‌افتد و شاید اکثر تیم‌های ملی دنیا با آن روبرو باشند. با این حال ما تیم بسیار جوانی داریم و نیاز به زمان داریم که ایران را همانند گذشته قدرتمند ببینیم.

هافبک میانی اوساسونا درباره حریفان ایران در رقابت‌های مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ می‌گوید: بحرین و قطر مهم‌ترین رقبای ما در این گروه هستند. این دو تیم خیلی شبیه به هم بازی می‌کنند و بازیکنان خوبی هم در اختیار دارند، می دانیم که در بازی بعدی که میزبان بحرین هستیم، این تیم فقط برای گرفتن یک امتیاز به تهران می‌آید، چرا که آن‌ها نمی‌توانند در ورزشگاه آزادی به ما حمله کنند. با این حال ما محکوم به شکست بحرین هستیم و فکر می‌کنم که اگر مانند بازی‌های گذشته باشیم این کار برای ما شدنی است.

نکونام درباره تساوی تیم ایران با بحرین هم گفت: بازی کردن در قطر بسیار دشوار است، در عین حال ما نمایش خوبی داشتیم و فکر می‌کنم که تساوی هم در آن بازی نتیجه‌ بدی نبود. این همیشه خوب است که در خانه حریف حداقل به یک امتیاز برسید.

جواد نکونام درباره حضورش در اوساسونا برای پنجمین سال می‌گوید: زمانی که به پمپلونا آمده بودم، دوستانم به من خیلی کمک کردند که با جو اینجا آشنا شوم و من همیشه از آن‌ها ممنون خواهم بود. پس از یک سالی که از مصدومیت رنج بردم، اکنون خیلی خوشحال هستم که در اوساسونا حضور دارم، چرا که من می خواستم برای این تیم بازی کنم.

هافبک اوساسونا که در شکست هشت بر صفر تیمش مقابل بارسلونا نتوانسته بود به دلیل مصدومیت حضور داشته باشد، درباره آن بازی گفت: وقتی شما در دقایق اولیه بازی از بارسلونا گلی دریافت می‌کنید، پس از آن بسیار سخت است که آن‌ها را کنترل کنید. پس از آن، آن‌ها دائما توپ را در اختیار خود می‌گیرند و شانس‌های زیادی برای خود درست می‌کنند. فکر نمی کنم که میان یک باخت معمولی و باخت با هشت گل تفاوت زیادی باشد، چرا که از این نوع اتفاقات در فوتبال رخ می‌دهد. طبیعی است که بارسلونا و رئال مادرید برای رتبه های اول و دومی تلاش می‌کنند، چرا که آن‌ها بهترین بازیکنان دنیا را در اختیار دارند. برای سایر تیم‌ها بسیار مشکل است که به رتبه‌ای بالاتر از آن‌ها دست پیدا کنند.

به گزارش ایسنا، جواد نکونام در پاسخ به این سوال که هدف اوساسونا در این فصل لالیگا چیست؟ گفت: ما هدفی برای خود مشخص نکرده ایم، ما افکارمان را بازی به بازی جلو می‌بریم و می‌خواهیم با داشتن بهترین نمایش در هر بازی پله به پله در جدول بالا برویم. اگر بتوانیم به جمع پنج تیم بالای جدول برسیم که خیلی خوب خواهد بود. اگر نه در جمع ۱۰ تیم بودن هم برای ما مناسب است.

هافبک اوساسونا همچنین درباره این که در آینده و برای خداحافظی از فوتبال به چه تیمی خواهد رفت، گفت: اگر در اسپانیا نباشم، به کشورم باز خواهم گشت، مطمئنا پیش از بازنشستگی در ایران بازی می‌کنم و در کشورم از فوتبال خداحافظی خواهم کرد.

16. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه H00m@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض اسامي تيم ملي اعلام شد

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران 21 بازيکن را به تيم ملي دعوت کرد.

به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، ازسوی کارلوس کی روش سرمربی تیم ملی فوتبال ایران 21 بازیکن به اردوی جدید تیم ملی دعوت شدند ضمن اینکه دو یا سه بازیکن دیگر نیز متعاقبا دعوت خواهند شد.
    خسرو والی زاده مدیر رسانه‌ای تیم ملی ایران عصر شنبه اسامی بازیکنان دعوت شده را به این شرح دراختیار سایت فدراسیون فوتبال قرار داد:

استقلال: سیدمهدی رحمتی، خسرو حیدری، پژمان منتظری، آندرانیک تیموریان، مجتبی جباری، میلاد میداودی

پرسپولیس: علیرضا حقیقی، علی کریمی، مازیار زارع، غلامرضا رضایی

ذوب آهن: شهاب گردان، حسین ماهینی، محمد قاضی

سپاهان: سیدجلال حسینی

مس: مهرداد پولادی

تراکتورسازی: احسان حاج صفی

سایپا: کریم انصاریفرد

لژیونرها: جواد نکونام، هادی عقیلی، محمدرضا خلعتبری، پژمان نوری.

کی روش اعلام کرده که دو یا سه بازیکن دیگر نیز متعاقبا به تیم ملی دعوت خواهند شد.
    خسرو والی زاده،مدیررسانه ای تیم ملی افزود: بازیکنان دعوت شده باید ساعت 13/30 روز یکشنبه دهم مهرماه جاری با دردست داشتن گذرنامه در محل هتل لاله تهران خود را به کادر فنی تیم ملی معرفی نمایند.
    نخستین جلسه تمرین تیم ملی ساعت 16 یکشنبه در محل کمپ تیم‌های ملی برگزار خواهد شد.
    تیم ملی ایران خود را برای دیدار دوستانه روز 13 مهر با فلسطین و دیدار 19 مهر با بحرین در مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 آماده می‌کند. هردو این دیدارها ساعت 19/30 روزهای یادشده در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.

کد:

18. این کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شماره 7 تیم ملی به میداودی رسید

پیراهن شماره هفت تیم ملی فوتبال ایران که در اختیار فرهاد مجیدی بود، بعد از خداحافظی این بازیکن به میلاد میداودی رسید.
    بعد از حضور مجدد میلاد میداودی در تیم ملی فوتبال ایران و دعوت از این بازیکن برای بازی برابر فلسطین و بحرین، پیراهن شماره هفت تیم ملی که در دو بازی برابر اندونزی و قطر در اختیار فرهاد مجیدی کاپیتان تیم استقلال بود، با نظر کادر فنی به میلاد میداودی دیگر مهاجم ملی پوش استقلال رسید.

میلاد میداودی که پیش از این در مسابقات رسمی تیم ملی ایران با شماره های 10، 17 و 19 بازی کرده است، پس از حضور در دور جدید تمرینات تیم ملی مطلع شد که کادر فنی برای وی پیراهن شماره هفت را در نظر گرفته اند.

کد:

عزيزالله محمدي خبر داد:
    بازگشت تيم اميد به مسابقات انتخابي المپيک

نايب رئيس دوم فدراسيون فوتبال از بازگشت تيم فوتبال اميد کشورمان به جريان مسابقات فوتبال انتخابي المپيک 2012 لندن خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، عزیزالله محمدی با اعلام این خبر افزود: به دنبال شکایت فدراسیون فوتبال ایران از فدراسیون فوتبال عراق به دلیل استفاده تیم فوتبال امید این کشور از بازیکن صغرسنی بزودی نتیجه هر دو بازی رفت و برگشت تیم‌های امید ایران و عراق به سود تیم کشورمان تغییر خواهد کرد.
    وی در ادامه خاطرنشان کرد: طی دو تا سه روز آینده حکم فدراسیون بین المللی فدراسیون فوتبال اعلام می شود و تیم کشورمان در گروه B مسابقات فوتبال انتخابی المپیک در قاره آسیا جانشین عراق می شود و بازی اول این گروه بین ایران و ازبکستان تکرار می شود.
    نایب رئیس دوم فدراسیون فوتبال با ابراز خوش بینی از حل مشکل تیم امید خبر داد و در خصوص حل مشکل تیم سپاهان و بازگشت احتمالی این تیم به لیگ قهرمانان آسیا گفت: کنفدراسیون فوتبال آسیا 10 روز به باشگاه سپاهان فرصت داده است تا مدارک خود را ارسال کند.
    وی تصریح کرد: باشگاه سپاهان با تهیه مدارک و مستندات کافی و با استناد به نامه اخیر AFC که در آن تاکید شده بود، علی احمدی بازیکن محروم ذوب آهن حق حضور در نخستین بازی این تیم در لیگ برتر را ندارد به دنبال تغییر نتیجه دیدار رفت با السد است که از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا 3 بر صفر به سود تیم قطری اعلام شده بود.
    سرپرست کمیته روابط بین الملل فدراسیون فوتبال کشورمان روز گذشته در گفتگو با مهر اعلام کرده بود، مهلت فدراسیون فوتبال عراق به پایان رسید و اگر مستندات این فدراسیون برای استفاده از "خالد صالح" کافی نباشد امیدهای فوتبال عراق در هر دو بازی رفت و برگشت مقابل تیم کشورمان 3 بر صفر بازنده خواهند شد.

کد:
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 03-10-2011 at 16:34.

20. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •