کجایین دوستان؟
این آقا آرش گل چرا بن شده؟
کوئينز پارک رو با گل سوارز بردیم و من طبق معمول بازی رو ندیدم
تبریک میگم
ما برای این لیورپول صبوریم و امیدوار![]()
کجایین دوستان؟
تبریک میگم
یه باخت و یه برد.. فعلا تیم آماده است ولی احتمالا محرومیت نسبتا بلند مدت در انتظار سوارزه و کلا شرایط خیلی خوب نیست.
گفته شده کلمه ای که سوارز گفته چیز دیگه ای بوده و بحث نژاد پرستانه نداشته .احتمالا محرومیت نسبتا بلند مدت در انتظار سوارزه
شاید بتونه به کمک سوارز بیاد :
در اروگوئه و آرژانتين استفاده از كلمه 'نگرو' يا 'نگريتو' توسط مفسران براي توصيف بازيكنان ليگ برتري امري معمول است و افرادي كه به آمريكاي جنوبي مي روند اگر تفاوت اين كلمه را در زبان اسپانيايي ندانند، از شنيدن آن متعجب خواهند شد.
تلفظ اين كلمه با كلمه توهين آميز 'نگرو' به معني 'كاكا سياه' در زبان انگليسي و مفهوم آن كاملا متفاوت است.
همه اینها بررسی میشه ولی FA رای به تخلف سوارز داده (یعنی این مباحث همه انجام شده و در نهایت سوارز متهمه) و هنوز تخلفش رو اعمال نکردن.. در برابر فولام هم یه حرکت زشت انجام داد که اون هم محرومیت خودش رو داره.
--
جالب اینه که ما در این فصل فقط 18 گل زدیم (ضعیف ترین خط حمله لیگ 14 گل زده!) در حالی که سیتی 48 گل زده! و البته فقط 13 گل خوردیم (که همراه سیتی بهترین خط دفاع لیگ هستیم). کینگ کنی امروز تایید کرد که در ژانویه یه مهاجم به تیم اضافه میشه.
سلام دوستانکجایین دوستان؟
تبریک میگم
مخلصم آقا علیرضا
من به خاطر یه سری از مسائل که بهتره صحبتشو نکنم یه هفته از فروم دور بودم...
من هم این برد رو تبریک میگم و امیدوارم روند گلزنی ِ بهتری داشته باشیم چون تو این بازی که توی خونمون بود و با یه تیمی مثل کوئینز پارک مسلما گل های بیشتری باید می زدیم، همون طور که تعداد گل های زدمون نشون میده که خیلی بد عمل کردیم تو این زمینه.
در ضمن امیدوارم یه مهاجم خوب رو بتونیم توی نیم فصل بگیریم و به جای لوکاس هم یه هافبک رو بگیریم (ای کاش پولسن یا میرلس رو نگه میداشتیم، واقعا حیف شد) ولی هندرسون هم میتونه اونجا بازی کنه چون اگه اشتباه نکنم پست اصلیش اونجاست که کمتر تو اون پست ظاهر شده.در مورد مهاجم هم خیلی خوب می شد که کلوزه رو اول فصل می گرفتیم چون خودش هم یکی از طرفدارای لیورپول بود و از لیورپول خوشش میومد.
اما کومولی کارش رو خوب بلده امیدوارم توی نیم فصل هم خوب عمل کنه...
درضمن برد بارسا رو هم به دوستان بارسایی تبریک میگم
شرمنده که دیر شد ولی من تو اون مدت بن بودم![]()
تبریک میگم در زمین استون ویلا تونستیم 2-0 برنده باشیم.
کرگ بلیمی یک گل و یک پاس گل داده در این بازی. گل دوم رو هم مارتین اسکرتل به ثمر رسونده.
یادم رفت بگم، سوارز دوبار هم توپ رو به تیر دروازه زد که میتونید از اینجا ویدئوش رو ببینید(10مگابایت):
هایلایت بازی رو هم مستقیم کردم اگه دوست دارید در تاپیک هایلایت ها به آدرس زیر هست:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شهاب جان دستت درد نکنه
الان توی جدول با آرسنال هم امتیازیم با چلسی 3 امتیاز اختلاف داریم کمی حواسمون رو به امتیازات داخل خونه بدیم و سوارز کمی از این حاشیه هاش کم کنه به راحتی با همین روند در پایان فصل جزء سه تیم اولیم
هیچ تیمی در انگلیس وجود نداره که این لیورپول رو بتونه به سادگی ببره
سیتی که همه بزرگان جزیره رو یکی پس از دیگری برد از دست این لیورپول در رفت
امیدوارم کمی در نتیجه گیری به ثبات برسیم و در زدن ضربات آخر دقت بیشتری داشته باشیم
سوارز در لیگ برتر بیشترین آمار ضربه به تیر رو داشته (و تعداد توپ هاش به تیر بیشتر از گلهاش بوده).
در کل شکی نیست تیم در روزهای خوبی به سر می بره (گرچه این بازی رو کلا باید حداقل 5-0 می بردیم) و ژانویه اگه تیم رو خوب تغویت کنیم قطعا جزو چهار تیم خواهیم بود. هندرسون هم در مرکز زمین بهتر شده و البته جای خالی لوکاس فوق العاده مشخصه. خبرهای خوبی هم میاد که جرارد از هفته دیگه می تونه به بازی ها برگرده و از چند روز پیش تمرینات کامل رو با همه اعضای تیم شروع کرده.
دوستان نظرتون درباره ژانویه چیه؟ به نظرتون چه گزینه هایی خوب هستن؟
سوارز به خاطر مسائلی که داشت 8 بازی محروم و 40 هزار پوند جریمه شد. طبق قوانین اگه سوارز و باشگاه به این رای اعتراض کنن سوارز می تونه تا زمان به نتیجه رسیدن اعتراض برای تیم بازی کنه و محرومیتش بعد از اون شروع میشه.
باشگاه هم گفته منتظر مستندات FA در این تصمیم هست و بعد از اون تصمیماتش رو می گیره و توضیحاتی درباره قضیه داده که جالبه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویرایش: در صورتی که سوارز اعتراضی نکنه محرومیت از 14 روز دیگه شروع میشه و تا اون موقع سوارز می تونه بازی کنه.
ویرایش 2: جناب بالوتلی () در حمایت از سوارز گفته:
Mario Ballotelli: The FA are willing to ban someone based on one persons claim, with no video evidence? In that case, the whole ManU squad racially abused me
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)