تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 90 اولاول ... 162223242526272829303676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 899

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Arsenal F.C | توپچی های لندن

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

استیوارت رابسون: با فروش فابرگاس، هواداران آرسنال دیگر به ونگر اطمینان ندارند

گفته می شود فابرگاس با انتقالی 5 ساله به ارزش 35 میلیون یورو به بارسا پیوسته و تنها باید دو باشگاه این انتقال را به طور رسمی اعلام کنند.

سایت گل- استیوارت رابسون، ستاره سابق آرسنال، اعلام کرد با فروش فابرگاس به بارسا، هواداران آرسنال اعتقادشان به ونگر را از دست خواهند داد.

گفته می شود فابرگاس با انتقالی 5 ساله به ارزش 35 میلیون یورو به بارسا پیوسته و تنها باید دو باشگاه این انتقال را به طور رسمی اعلام کنند.

رابسون که در دهه 1980 یکی از ستاره های آرسنال بود در گفتگو با خبرنگاران گفت:" چرا باشگاهی بزرگی مانند آرسنال نمی تواند ستاره هایی که در اوج قرار دارند را حفظ کند.

وقتی با هواداران تیم صحبت می کنم، می بینم که اطمینان آنها به ونگر کاهش پیدا کرده است. طرفداران زیادی هستند که نسبت به سیاست های ونگر در بازار نقل و انتقالات و درباره تاکتیک های او بدبین شده اند.

اساسا ما فقط بازیکنان جوان را به خدمت می گیریم و وقتی آنها به اوج رسیدند، باید تیم هم به بالاترین سطح برسد اما در این زمان است که ستاره های تیم ترجیح می دهند به باشگاه دیگری بروند."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Behnam Jafarzadeh

2011/8/12

2. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

متاسفم واسه خودم برای اطمینانی که به سسک داشتم
    هیچکس بزرگتر از آرسنال نیست
    برات آرزوی بدترین هارو دارم
    چون غرور من به عنوانه یه آرسنالی شکست
    هر روز تنفرم از .... بیشتر میشه

فابرگاس با هم تیمی هایش خداحافظی کرد
    خداحافظی همیشگی فابرگاس با هم تیمی هایش در آرسنال!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امروز آخرین جلسه تمرینی آرسنال برای شروع فصل جدید انجام شد اما این جلسه تمرینی پایان غم انگیزی داشت و آن هم خداحافظی فابرگاس با هم تیمی هایش بود!!

به نظر می رسد بالاخره انتقال فابرگاس به بارسلونا به مراحل آخر خود رسیده است و بسیاری از منابع معتبر این انتقال را تایید کرده اند.

امروز در زمین تمرینی آرسنال، فابرگاس در حالی که با هم تیمی های خود خداحافظی می کرد، در حرکتی نمادین، بازوبند کاپیتانی را به دستان رابین ون پرسی بست.

فابرگاس همچنین چندین هفته پیش به رسم یادبود برای هم تیمی هایش یک هدفون خریده بود.

گزارشات حاکی از آن است که فابرگاس امروز به اسپانیا پرواز خواهد کرد تا کارهای نهایی این انتقال را انجام دهد. اگرچه ممکن است این قضایا تا روز یکشنبه به طول بینجامد اما این احتمال وجود دارد که فابرگاس روز دوشنبه در بازی بارسا و مادرید در ترکیب تیمش قرار داشته باشد.

لازم به ذکر است که این انتقال هنوز توسط هیچ یک از دو طرف آرسنال و بارسا به طور رسمی اعلام نشده است اما انتظار می رود تا ساعاتی دیگر این عمل انجام شود و به محض اعلام رسمی، خبر بر روی سایت قرار خواهد گرفت.

4. 10 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خبر جدایی آرسنال برای من یکی از بدترین خبرها بود.چقدر این بازیکن رو دوست داشتم چقدر عاشق بازی هاش بودم چقدر پوسترهاشو خریده بودم و زده بودم رو دیوار اتاقم چقدر گل های به یادماندنی برای آرسنال زد مخصوصا گلی که تو فصل 2008 به آ ث میلان زد همین که ببینم پیراهن بارسلونا رو به تن کرده میرم تمام پوسترهاشو میکنم و میندازم تو سطل آشغال.
    امیدوارم تو بارسلونا به یه نیمکت نشین محض تبدیل بشه و از رفتنش پشیمان بشه مثل تیری هانری و الکساندر هلب که با جدا شدن از آرسنال عمر فوتبالیشون به سر اومد.

جا داره تو همین تاپیک یه همدردی بکنم با آرسنالی های عزیز که اصلا نمیشه احساسشون رو از رفتن کاپیتان تیم توصیف کرد.
    یادم میاد وقتی تازه اومده بود آرسنال فقط 17 سالش بود و ونگر بزرگ انقدر بهش میدان داد تا اینکه به یه همچین بازیکنی تبدیل شد من شک ندارم که اگه تو بارسلونا میموند عمرا اگه میتونست تا این حد پیشرفت کنه.

ببخشید دوستان اگه یه خرده احساساتی پست دادم چون واقعا ناراحتم.

فابرگاس امیدوارم از رفتنت پشیمون بشی الهی آمین.
    Last edited by Pessimist; 12-08-2011 at 20:19.

6. 8 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

من طرفدار منچستر هستم اما همیشه کل کل با دوستان می شد می گفتم حداقل لیگ انگلیس تیم های مثل ارسنال داره که ستاره میسازه با بازیکن های 20 ساله 18 ساله با تیم های بزرگ جزیره رقابت می کنه الان هم از رفتن سسک ناراحت نیستم چون همیشه ارسنال تیم بزرگی بوده و خواهد بود از این بازیکن ها هم زیاد میادو میره این ارسنال است که همیشه اسمش بزرگه و افتخار می کنم تو لیگی که تیمم منچستر هست همچنین تیمی هم است از طرفدار های ارسنال می خوام دیگه بیخیال سسک شن نام باشگاه ارسنال خیلی بزرگ تر از یک بازیکن است از این بهتر هم مثل همیشه پرورش میدین , برای تیمتون ارزو موفقیت می کنم و امسال مثل همیشه رقابت سختی تو جزیره با تیم های مدعی داشته باشین.

8. 7 کاربر از hadishi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ونگر: همه به دنبال مدافعان مرکزی هستند
    " در سوپرمارکت نیستیم که از داخل قفسه ها بازیکن خود را اتخاب کنید."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نام تعدادی از مدافعین مرکزی در این ماه در اطراف آرسنال وجود دارد و این در حالی است که آرسن ونگر آشکارا اعلام کرده بازیکن دیگری در این پست جذب خواهد کرد.

با اینوجود آرسن ونگر اصرار دارد که همه به دنبال مدافع مرکزی هستند و خرید بهترین گزینه مانند انتخاب یک محصول از داخل سوپر مارکت نیست.

" همه در سراسر جهان به دنبال مدافع مرکزی هستند. تیم هایی با منابع مالی نا محدود هم به دنبال یک مدافع مرکزی هستند.

ما افراد متخصص را در همه جا به کار گرفته ایم اما ما در سوپرمارکت نیستیم که به یک قفسه بروید و به دنبال مدافعان مرکزی و یا مهاجمان باشید."

سرمربی توپچی ها همچنین تاکید کرد که دو سطح متفاوت در بازار وجود دارد.

" اکنون یا بازار بازیکنان درجه یک است و یا به هیچ وجه چیزی وجود ندارد. شکاف موجود در فوتبال بدتر و بدتر می شود.

نمی دانم آیا اسپانیا را دیده اید یا نه اما برترین بازیکنان در اعتصاب هستند زیرا حقوق آنها پراخت نشده. تنها دو باشگاه و شاید همراه با مالاگا سه باشگاه هستند که مشکلی ندارند، و هیچ رویکرد اقتصادی منطقی برای ارزش گزاری روی بازیکنان وجود ندارد.

اگر یک بازیکن در باشگاهی قابل توجه باشید ارزش فوق العاده ای دارید. اگر در باشگاه قابل توجهی نباشد 3 تا 7 میلیون پوند ارزش دارید.

همان بازیکن می تواند ارزشی 30 تا 50 میلیونی داشته باشد و یا 3 تا 7 میلون پوند. هیچ منطقی در بازار وجود ندارد. در فوتبال بسیار دشوار است که برای بازیکنان قیمت درستی را در نظر بگیرید."
    منبع :

GunnersTrust.com

10. 4 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ونگر دیروز علاقش رو به مرتساکر رد کرد و گفتش که 4تا مدافع مرکزی داره و به گزینه دیگه ای نگاه نمیکنه.

باید بگم اگه ونگر به امثال کوشلینی،اسکیلاچی و ژورو برای دفاع وسطش اطمینان میکنه پس از همین الان باید آرسنال رو شکست خورده توی تمامی رقابتها دونست

12. 5 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان لازم میبینم بعد از رفتن فابرگاس یه سری چیزها رو بگم.

درسته که فابرگاس یه مهره کلیدی برای آرسنال بود ولی کم کم باید فراموشش کنیم و دیگه در موردش بحث نشه چون فایده ای نداره چهارتا من میگم چهارتا شما میگی نتیجه ای به جز اعصاب خرد کنی به همراه نداره.بهتره واقعیت رو قبول کرد.

اگه دقت کرده باشید اون فصلی که تیری هانری از آرسنال جدا شد همه فکر میکردن آرسنال به یه تیم معمولی تبدیل میشه اما دیدیدم که چقدر زیبا بازی میکرد و فقط با بدشانسی نتونست جام بگیره(شکستن پای ادواردو که یکی از مهره های خوب آرسنال بود)

نمیخوام الکی به خودمون دلگرمی بدم ولی شک ندارم که با رفتن فابرگاس آرسنال افت زیادی نمیکنه چون تو این چند سال که بارسا قصد خریدن سسک رو داشت واقعا تیم تو حاشیه بود و شاید لازم بود با فروختن این کاپیتان یه مقدار حاشیه ها از تیم دورتر بشه.
    من دقیقا نمیدونم ونگر چه بازیکنی رو جایگزین سسک میکنه اما تو شرایط فعلی فکر میکنم که بارتون گزینه خوبی باشه هر چند که خلاقیتش به اندازه فابرگاس نیست و یه تار موی فابرگاس میارزه به صدتا مثل جویی بارتون.

وقتی یه بازیکن دلش با تیم نباشه بهتره که از باشگاه جدا بشه.

14. 5 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

عجیبه با اون همه هیاهو سسک هنوز هم بازیکن آرسناله
    امیدوارم که زود قضاوت نکرده باشم و ....
    ونگر دیروز علاقش رو به مرتساکر رد کرد و گفتش که 4تا مدافع مرکزی داره و به گزینه دیگه ای نگاه نمیکنه.

باید بگم اگه ونگر به امثال کوشلینی،اسکیلاچی و ژورو برای دفاع وسطش اطمینان میکنه پس از همین الان باید آرسنال رو شکست خورده توی تمامی رقابتها دونست
    ندیدم این مصاحبه رو :|

آنتی :
    صحبت هاش واقعا تلخه
    خیلی تلخ :|

ونگر: بخاطر فصل گذشته شایسته اعتبار بیشتری بودیم
    آرسن ونگر باور دارد تیم او در فصل گذشته شایسته دریافت اعتبار بیشتری بود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    روند موفق آرسنال تا ماه فوریه با از دست دادن هر 4 جام در 3 ماه پایانی فصل گذشته همراه بود و این مساله موجب شد آنها حتی سهمیه مستقیم لیگ قهرمانان اروپا را نیز دریافت نکنند.

با این وجود آرسن ونگر باور دارد ثبات آنها در بالاترین سطح شایسته اعتبار بیشتری از سوی هواداران است.

" ما در موقعیتی قرار داریم که شایسته کمی اعتبار هستیم.

لیورپول، تاتنهام و همه این باشگاه ها که خارج از جمع 4 تیم بوده اند دوست داشند در این بین قرار ی گرفتند.

ما جامی پیروز نشده ایم اما بطور ثابت در جمع 4 تیم حضور داشتیم. هدف ما رسیدن به مرحله گروهی لیگ قهرمانان است و بعد ما بطور پیوسته برای 15 یا 16 سال در لیگ قهرمانان حضور داشته ایم..

یک روز خواهید دید که این کار آنطور که به نظر می رسد آسان نیست. این یک واقعیت است که فاتح لیگ نشده ایم اما ما تنها تیمی نیستیم که اینگونه بوده.

سال گذشته خیلی به آن نزدک بودیم. ما در لحظات حیاتی کمی فاقد بلوغ لازم بودیم. بازی های زیادی در ماه دسامبر و ژانویه انجام دادیم و این مساله در انتهای فصل برایمان گران تمام شد.

فصل را بد تمام کردیم که به دلیل شرایط روحی و روانی تیم بود. ما جام اتحایه را در اخرین دقیقه از دست دادیم، تحت شرایط خاص در مقابل بارسلونا حذف شدیم و امتیازاتی را مقابل لیورپول در آخرین دقیقه از دست دادیم که سرنوشت ساز بود. پذیرفتن همه اینها برای تیم سخت بود.

این بدان معنا است که محیط رسانه ای پیرامون تیم ما در این لحظه بسیار منفی است. اگر هواداران ما به راهی بروند که رسانه ها می خواهند، در ان صورت ما هیچ شانسی برای موفقیت نداریم.

انچه از هوادارنمان می خواهم این است که تیم را درک کنند و از ما حمایت کنند."

منبع :
    GunnersTrust.com

ادیت :
    راستی شایعه تعویض نصری با توز هم بدجوری پیچیده!!
    که من خودم خیلی بعید میدونم همچین انتقالی رو با اینکه خیلی خیلی خوشاینده برام

16. 7 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ندیدم این مصاحبه رو :|

Arsenal's Arsene Wenger denies interest in Werder Bremen's Per Mertesacker

Arsenal have been mooted as an interested party in Mertesacker, but the Gunners' coach has affirmed his side are not targeting a move for the stopper as he has plenty of options at his disposal already.

"We currently have four central defenders, and thus we do not need any more," Wenger told
    Kicker.

کد:

18. این کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

Arsenal's Arsene Wenger denies interest in Werder Bremen's Per Mertesacker

Arsenal have been mooted as an interested party in Mertesacker, but the Gunners' coach has affirmed his side are not targeting a move for the stopper as he has plenty of options at his disposal already.

"We currently have four central defenders, and thus we do not need any more," Wenger told
    Kicker.

کد:
    صدرا از تو دیگه بعید بود!!
    این گل چرت و پرت زیاد مینویسه و تحریف و برگردان و .... هم که (میدونم که به نقل از کیکر هست )
    تمام مصاحبه های ونگر فوری روی سایت رسمی و کانون هواداری قرار میگیره
    بازم میگم
    چون تموم مصاحبه های ونگر رو میخونم(رسمی هاش) من ندیدم ونگر همچین حرفی بزنه :|
    مصاحبش در مورد دفاع وسط هم بالا گذاشتم
    و این در حالی است که آرسن ونگر آشکارا اعلام کرده بازیکن دیگری در این پست جذب خواهد کرد.
    البته این ماله قبلا هست

20. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •