تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 154 اولاول ... 162223242526272829303676126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض آیا میلان یک شرکت مستقل می شود؟!

ممکن است میلان دیگر توسط شرکت فاینین وست کنترل نشود

آدریانو گالیانی و باربارا برلوسکونی هواداران را مطمئن کرده اند که بدهکاری 560 میلیون یوروی فاینین وست ارتباطی با باشگاه میلان نخواهد داشت اگرچه این شرکت شرکت مادر باشگاه میلان است.

اکنون این خبر ها به گوش می رسد که باشگاه میلان از سایه ی این شرکت خارج شود و به صورت مستقل اداره گردد و توسط برلوسکونی کنترل شود. پس آینده ی این شرکت تاثیری بر روند باشگاه میلان نخواهد داشت.

یکی از روزنامه نگاران مشهور ایتالیا –فوریو فدله- در مصاحبه ای اعلام کرد:
    این یک فرضیه ای است که ما نیز آن را پی گیری می کنیم و این فرضیه می تواند یک تابع دو جوابی باشد.این که مسئله ای برای میلان پیش نیاید یا اینکه میتواند یک نشانه از طرف مدیریت باشد.

او ادامه داد " مطمئنا میلان توسط آقای برلوسکونی هدایت خواهد شد و او در میلان همه کار خواهد کرد تا میلان را از اتفاقات اخیر در امان نگه دارد تا مشکلات مالی گریبان گیر میلان نشود."
    --------------------------------
    خیلی ها بر این باور هستند که برلوسکونی یک پدرخوانده ایتالیایی تبار برای میلان است.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    !
    Last edited by H A M A S; 17-07-2011 at 17:49.

2. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فیورنتینا: ریکاردو مونتولیوو در مسیر پیوستن به میلان

سران باشگاه بنفش پوش فیورنتینا از تمایل ستاره شان برای جدایی می گویند

سایت گل- پانتالئو کورنیو، مدیر فنی باشگاه فیورنتینا در صحبتهای یاعلام کرد که ریکاردو مونتولیوو، ستاره تیمش آماده ترک فیورنتیناست و احتمالا مقصد آماده انتقال به میلان می شود

این درحالی است که مونتولیوو اخیرا قراردادش با فیورنتینا که تا سال 2012 اعتبار داشت را تمدید نکرد و از همین زمان شایعات در مورد جدایی اش از این تیم افزایش یافت

کوروینو دراین رابطه به سپورت مدیاست گفت:« ما با مونتولیوو خیلی شفاف و روشن حرف زدیم. من از مدیربرنامه هایش پرسیدم که آیا او می خواهد در تیم بماند. ولی پاسخ او این بود که تصمیم گرفته شده است.با توجه به خواسته مونتولیوو باید ببینیم که بازار نقل و انتقالات چه راهکارهایی را جلوی ما قرار می دهد.ما فقط بازیکنان باانگیزه برای آینده مان می خواهیم.»

هفته گذشته گل دات کام در گزارشی به این نکته اشاره کرده بود که فیورنتینا پیشنهاد 6 میلیون یورویی میلان به علاوه انتقال آنتونیو کاسانو به تیمشان را رد کرده است.

شنیده می شود که آنها درخواست مبلغ 10 میلیون یورو به اضافه انتقال کاسانو را دارند

ماسیمیلیانو الگری،مربی میلان اخیرا در صحبتهایی مونتولیوو را بازیکنی تراز اول با مهارتهای زیاد نامیده . او همچنان در بازار نقل و انتقالات به دنبال جانشین مناسبی برای آندره آ پیرلو است.

کد:

4. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فان بومل: همسيك، روبن و شواين اشتايگر در ميلان موفق مي شوند

ستاره سابق بایرن معتقد است که خیلی از بازیکنان قابلیت بازی در میلان را دارند.

ستاره سابق بایرن معتقد است که خیلی از بازیکنان قابلیت بازی در میلان را دارند.

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، مارک فان بومل، بازیکن خط میانی میلان معتقد است که مارک همسیک، آرین روبن یا باستین شواین اشتایگر می توانند در سن سیرو موفق باشند.

این ستاره 34 ساله معتقد است که تیمش می تواند با جدایی آندره آ پیرلو، به فکر جذب بازیکن میانی دیگری باشند.

شنیده می شود که این روزها سران میلان به دنبال به خدمت گرفتن مارک همسیک (بازیکن ناپولی) و ریکاردو مونتولیوو( بازیکن فیورنتینا) هستند و فان بومل معتقد است که هر بازیکن تراز اولی می تواند در سن سیرو موفق باشد، بازیکنانی از جمله همسیک، روبن و شواین اشتایگر.

فان بومل در صحبتهایی به کوریره دلوسپورت گفت: از بین این سه بازیکن، کدامیک را به میلان توصیه می کنم؟ انتخاب بازیکن مسئولیت من نیست و به سران باشگاه و مربی تیم بستگی دارد. بازیکنان خوب زیادی هستند که دوست دارم به میلان بیایند. من با باستین و آرین در تماسم ولی بیائید و درباره نقل و انتقالات صحبت نکنیم.

وی ادامه داد: همه از من در مورد میلان می پرسند و مطمئنم که بازیکنانی هستند که می توانند بدون هیچ مشکلی به تیم ما بیایند.

ماسیمیلیانو الگری مربی میلان اخیرا در صحبتهایی به تمجید از مونتولیوو پرداخته بود و همین گمانه زنی ها درمورد انتقال این ستاره ایتالیایی به سن سیرو را افزایش داده است.

کد:

6. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

همسيك و شواين اشتايگر
    همین 2 تا اگر بیان
    میلان بهترین بازیکنها رو نسبت به بودجه شون خریده!!

فقط یه سوال:
    اوایل نقل و انتقلات
    برایدا گفت شواین رو میلانی بدونید
    حتی مبلغ قرارداد و جزئیاتش توی سایت هواداران بایرن رفت و توی تی وی گفتن
    پس چرا قضیه اش یهو خوابید
    صحبت های برایدا هم توی سایت های خارجی بازتاب داشت

8. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض الگو و سمبل من کریس رونالدو می باشد!

به آقای ایکس نیازی نداریم,در حال حاضر فوق العاده هستیم.کوین پرینس بوآتنگ از ورود مستر ایکس استقبال خواهد کرد اما امیدوار است که او یک بازیساز نباشد!

God Of War
    سالی که گذشت یک سال باشکوه برای بوآتنگ بوده است.در طی 12 ماه که او با باشگاه پورتثموث سقوط کرد در میلان به یک بازیکن کلیدی تبدیل شد که موفق به کسب اسکودتو شد و برای لیگ قهرمانان بسیارچالش برانگیر است.

او در مصابحه با گازتا دلا اسپورت چنین گفت " اگر کسی یک سال پیش به من می گفت که تو به میلان خواهی رفت و در این تیم بازی خواهی کرد ,به یک قهرمانی دست می بابی و در نهایت به یک بازیکن متعصب و محبوب بین هواداران تبدیل می شوی.من از او می پرسیدم که چه موادی مصرف کرده است!"

" این بسیار زیباست که یک قهرمان برای کودکان باشی.ممکن است که یکی از والدین آن ها فکر کنند که من چیزهای احمقانه ای انجام می دهم چرا که من پر از خالکوبی بر روی بدن خود هستم و بیشتر از من تصور یک مرد سخت می شود تا یک الگو خوب.اما در عوض آنها من را درک می کنند"

" آیا من, احساس می کنم که یک سمبل فوتبال آفریقایی شبیه وه آ هستم ؟ این که من را با او و یا اتوئو مقایسه کنید بسیار دشوار است"

" من متولد و بزرگ شده در اروپا هستم,همچنین من حتی از غنا برای بار نخست از چندین ماه قبل دیدن کردم.من بیشتر احساس می کنم که یک سمبل چند ملیتی یا فرهنگی هستم"

" آیا من در فکر انجام کاری برای آفریقا هستم ؟ من می خواهم یک مدرسه در غنا ایجاد کنم"

" آیا [افسانه برزیلی ] پله همیشه سمبل و الگوی من بوده است ؟ من معتقدم که پله بزرگترین بازیکن در تمام ادوار است.اما زمان عوض شده است و قهرمان های دیگری وارد شده اند.در حال حاضر الگوی من کریس رونالدو ستاره رئال مادرید است"

پست و بازار نقل و انتقالات

بوآتنگ در این مورد چنین گفت " اگر من تمایل داشته باشم که به پست خود در زمین بازگردم و اگر آلگری نیز از من این را بخواهد من درخواست او را می پذیرم اگر چه آن پست را دوست ندارم,چرا که پست مورد علاقه من پشت مهاجمین است"

بوآتنگ در ادامه افزود " ما نیازی به آقای ایکس نداریم .فابرگاس , گانسو و همسیک اگر بیایند می تواند به ما کمک بسیار کنند اما مشکل این نیست.در این جا ما به هر نوع بازیکنی نیاز داریم : ترکیبی از بازیکنان جوان و با تجربه,بازیکنان با کیفیت و جنگنده"

مشکل ما آقای ایکس نمی باشدو نکته مهم و ارزشمند تیم است : این میلان فوق العاده است و ما می توانیم در برابر هر تیمی نتیجه بگیریم.وقتی به بازی اینزاگی در تمرینات با توجه به سنی که دارد نگاه می کنیم شما می توانید هر چیزی را ممکن بدانید"

منبع:
    کد:
    !
    Last edited by H A M A S; 17-07-2011 at 23:23.

10. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اوایل نقل و انتقلات
    برایدا گفت شواین رو میلانی بدونید
    حتی مبلغ قرارداد و جزئیاتش توی سایت هواداران بایرن رفت و توی تی وی گفتن
    پس چرا قضیه اش یهو خوابید
    صحبت های برایدا هم توی سایت های خارجی بازتاب داشت
    شما مطمئنی؟!
    فکر نکنم برایدا بیاد با این صراحت همچین صحبتی رو بکنه
    به قول معروف شاید شیطنت مطبوعات و خبرگزاری ها بوده
    وگرنه وقتی هیچ قراردادی ثبت نشده نمیان اینقدر راحت در مورد انتقال بازیکنی صحبت کنن

12. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

شما مطمئنی؟!
    فکر نکنم برایدا بیاد با این صراحت همچین صحبتی رو بکنه
    به قول معروف شاید شیطنت مطبوعات و خبرگزاری ها بوده
    وگرنه وقتی هیچ قراردادی ثبت نشده نمیان اینقدر راحت در مورد انتقال بازیکنی صحبت کنن
    این توی تاپیک بایرن بود

کد:
    در مورد برایدا که گقته بود شواینی رو میلانی بدونید هم فکر کنم توی روسوتری بلاگ خوندم الان لینکشو پیدا نکردم

اصلن همه اینها شایعه
    این حرفهای فان بومل که دیگه معتبره
    من با باستین و آرین در تماسم ولی بیائید و درباره نقل و انتقالات صحبت نکنیم.»
    رویاپردازیه اگر شواینی رو میلانی بدونیم ولی این ائودی کاپ و بازی با بایرن یکم قضیه رو پیچیده تر کرده

14. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

البته قرار نیست میلان در هر بازی دوستانه ای که با یک تیم بزرگ انجام داد حتما یک ستاره اونو بخره (جام خوان گامپر)
    شاید هم حرف شما هم درست باشه
    ولی من که فکر نکنم شوان اشتایگر به میلان بیاد

16. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

البته قرار نیست میلان در هر بازی دوستانه ای که با یک تیم بزرگ انجام داد حتما یک ستاره اونو بخره (جام خوان گامپر)
    شاید هم حرف شما هم درست باشه
    ولی من که فکر نکنم شوان اشتایگر به میلان بیاد
    با همه این اوصاف به نظرم زمانی قضیه شواینی ملغی میشه که برای بایرن در مرجله انتخابی لیگ قهرمانان اروپا بازی کنه
    بازم فیورنتینا از ابزار علاقه میلان به مونتولیوو گفته
    خود آلگری هم کلی ازش تعریف کرده
    با این خط هافبک کند و بی خلاقیت این مونتو هیچ دردی رو از میلان دوا نمیکنه
    تنها برتریش نسبت به پیرلو سن کمترش هست
    میلان نیاز به 2 تا هافبک سرعتی و طراح داره
    بوآتنگ کمی مشکل سرعت رو حل کرد اما خلاق نیست

18. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض میلان - جنوا : یک همکاری دیگر

این بار هدف از همکاری جدید این دو باشگاه یک هافبک برزیلی 14 میلیون یورویی می باشد.

آدریانو گالیانی و انریکو پرتزیوسی نائب رئیس باشگاه میلان و مدیر عامل باشگاه جنوا دو فردی هستند که رابطه ی بسیار خوبی با هم دارند و اخیرا همکاری های بسیاری از جمله نقل و انتقال بازیکنانی از جمله زیگونی ، پالوشی ، مرکل و بوآتنگ داشته اند.

گفته می شود این دو مدیر برای بار دیگر نیز قصد همکاری با یکدیگر را دارند و اینبار آن ها مایلند تا با همان روشی که کوین پرینس بوآتنگ را به میلان کشاندند حال کاسمیرو ی برزیلی بازیکن تیم سائوپائولو را به میلان بیاورند.

طبق آخرین گزارش ها این دو فرد چندین بار با یکدیگر در شهر میلان شام خورده اند و جلساتی را برگزار کرده اند و به نظر می رسد که برای انجام این انتقال نیز آمادگی لازم را دارند.

ژولیو فره سه ایجنت کاسمیرو نیز در صحبت هایی این موضوع را تایید کرده که چند تیم ایتالیایی به دنبال به خدمت گرفتن این بازیکن توانمند هستند.

گفته می شود این پیشنهاد ابتدا توسط پرتزیوسی مطرح شده است و سپس مورد تایید آلگری و گالیانی قرار گرفته است چرا که پرتزیوسی در این رابطه می گوید :
    " کاسمیرو گزینه ای مناسب است که از لحاظ فنی نیز مورد تایید قرار گرفته است و ما در این رابطه با گالیانی هماهنگ هستیم. "

گفته می شود تیم های جنوا ، میلان و اینتر به دنبال این هافبک برزیلی هستند و قیمت پایه ی این بازیکن 14 میلیون بورو اعلام شده است.

منبع:
    کد:
    Last edited by H A M A S; 18-07-2011 at 12:17.

20. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •