تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 80 اولاول ... 162223242526272829303676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 799

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Bayern Munich | اف سی هالیوود

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام رفقا .
    بازی دیشب هم که با همون یه گل گومز تموم شد . پنجشنبه ببینیم با کیا همگروه میشیم .
    اما تو بازی دیشب گومز یه آسیب دیدگی کوچولو براش پیش اومد که هاینکس مجبور شد بین نیمه تعویضش کنه . اما خودش که میگه جدی نیست :

ماریو گومز: به بازی با کایزرسلاترن می رسم

ماریو گومز، ستاره باشگاه بایرن مونیخ معتقد است که قادر خواهد بود تا در دیدار شنبه شب بایرن مونیخ مقابل کایزرسلاترن به میدان برود. این درحالی است که او در دیدار برگشت مرحله پلی آف لیگ قهرمانان اروپا که سه شنبه شب برگزار شد و با برد 0-1 باواریایی ها مقابل اف سی زوریخ همراه بود، مصدوم شد.
    گومز که تنها گل دیدار سه شنبه شب را به ثمر رساند، مجبور شد تا بین دو نیمه از ترکیب تیم خارج و جایش را به نیل پترسن، ستاره سابق انرگی کوتبوس دهد
    بایرن با برد 0-1 مقابل اف سی زوریخ در دیدار برگشت و پیروزی 0-3 در مجموع دو دیدار، موفق شد تا به مرحله گروهی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا راه یابد.
    درپایان این مسابقه گومز به بوندس لیگا دات دی ای گفت:« دکتر به من گفت که مصدومیتم شدید نیست. احتمالا عصب پایم گرفته و فکر می کنم که می توانم روز شنبه مقابل کایزرسلاترن قرار بگیرم.»
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    --------------------------
    در مورد مهاجم ها هم که گفته میشه بایرن داره به آلوارو نگردو بازیکن سویا هم فکر میکنه . شایعه ای هم هست که بایرن ۱۰ میلیون برای میلادن پتریچ پیشنهاد داده به هامبورگ . همچنین مشکل بایرن با کارلوس توس هم قیمتش هست و اگه قیمتش رو بیارن پایین تر میره تو کارش . به نظرم توس بهترین گزینه هست . البته ۴۵ میلیون یورو هم خیلی زیاده براش .
    یه تحلیلی سایت گل بین الملل راجع به مهاجما رفته . ببینید :
    کد:
    این پاپیس سیسه ی فرایبورگ هم بازیکن خوبیه ها . قیمت و سنش هم که مناسب هست. میتونن فرایبورگ رو راضی کنن. امسال هم که تالا ۴ تا گل زده . پارسالم که بعد سوپر ماریو بهترین گلزن فصل شده بود . البته من ترجیح میدم یه مهاجم شاخ از خارج بوندس لیگا بیاد بایرن .
    + اینکه... دوست داشتم گومز دچار یه مصدومیت حداکثر ۲ هفته ای میشد و به کایزرسلاترن نمیرسید . شده بازی رم میباختیم، مشکلی نبود . اونوقت قشنگ به عمق فاجعه پی میبردن و بهتر دست به جیب میشدن .
    امیدوارم تو این یه هفته ای که وقت هست خبرای خوبی بشنویم ...

.

2. این کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

WTF ?!!!!

Bayern Munich confirm no new signings will be made before transfer window closes

بایرن مونیخ اعلام کرد که در فرصت باقی مانده برای نقل و انتقالات، بازیکن جدیدی رو بخدمت نخواهد گرفت !!!.
    طبق گزارشی که در سایت باشگاه منتشر شده سـران بایرن از ترکیـب فعلی تیم راضی هستن و قصدی بـرای
    تقـویت تیـم تا ۳۱ آگوسـت ندارند !. بعد از مصـدومیت ایویکا اولیچ نظـرهای متفاوتـی از مسـئولان بایرن مبنی بر
    اینکه بایرن قصد خرید مهاجم داره منتشر میـشد تا اینکه امروز کارل هاینتس رومنیگه طی بیانیه ای متـحد اعلام
    کرد که:"همه ی ما -هیئت مدیره،مدیر فنی و سرمربی- اطمینان داریم که ترکیب فعلی تیم میتونه ما رو به هدف
    - هامون توی این فصل برسونه".. بایرن برای خرید بازیکنان جدیدش تا اینجا حدود ۵۰ میلیون یورو هزینه کرده.
    کد:
    وا حیرتا ....

.

4. 2 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

هر دفعه یه چیز میگن . گفته بودن بنتنر رو میخرن . واقعا یه مهاجم میخواستیم ما

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بکن باوئر: بایرنی ها به جای خرید مهاجم جدید باید از نیلز پترسن استفاده کنند

فرانتس بکن باوئر، اسطوره باشگاه بایرن مونیخ، معتقد است این باشگاه به جای خرید یک مهاجم جدید باید به نیلز پترسن، مهاجم جدیدش اعتماد کند.
    بعد از مصدومیت ایویکا اولیچ، بایرنی ها تنها پترسن و ماریو گومز را برای خط حمله در اختیار دارند و به همین دلیل اعلام کرده اند ممکن است یک مهاجم جدید به خدمت بگیرند.
    پترسن 23 ساله که در همین تابستان به بایرن پیوست، در دو فصل حضور در انرژی کوتبوس در بوندس لیگای 2، در 55 دیدار، 35 گل به ثمر رساند.
    او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" دیگر امکان خرید در بازار نقل و انتقالات نیست. اگر هم بود، باشگاه برای رسیدن به بازیکن مورد نظرش باید پول زیادی خرج کند.
    در حالی که ما نیلز پترسن را داریم که در بوندس لیگای 2 توانسته 25 گل به ثمر برساند. من معتقدم باید به او شانس بازی داده شود."
    چند روز قبل یوپ هاینکس، سرمربی بایرن اعلام کرده بود که دوست داشت بازیکنی در اندازه های کارلوس توس یا سرخیو آگوئرو به خدمت بگیرد اما می داند که باشگاه بایرن نمی تواند 40 میلیون یورو برای خرید یک بازیکن پرداخت کند.
    کد:
    -------------------------------------------

آرین روبن: تنها در صورتی از بایرن جدا می شوم که از بارسا پیشنهاد داشته باشم

آرین روبن، ستاره هلندی بایرن مونیخ، اعلام کرد از حضور در باشگاه راضی است و تنها در صورتی آلیانس آره نا را ترک خواهد کرد که مقصد نوکمپ باشد.
    این مهاجم هلندی همچنین فاش کرد که سه سال قبل تماس هایی با باشگاه کاتالانی داشته اما هیچ گاه پیشنهادی رسمی از این باشگاه دریافت نکرده است.
    او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" بارسا تنها باشگاهی است که اگر برای خرید کمن ابراز علاقه کند، گزینه فوق العاده ای از نظر من خواهد بود.
    آیا آنها تا به حال پیشنهادی برای خرید من ارائه داده اند؟ نه، تا آنجا که من می دانم، نه. سه سال قبل صحبت هایی شد اما پیشنهادی ارائه نشد.
    با این وجود بحثی در مورد انتقال من در این تابستان مطرح نشد من از بودن و زندگی در مونیخ بسیار راضی و خوشحال هستم. ننویسید که من می خواهم به بارسا بروم چون چنین چیزی نیست."
    این بازیکن 27 ساله در سال 2009 از رئال مادرید به بایرن مونیخ پیوست و تا سال 2013 با باشگاه باواریایی قرارداد دارد.
    کد:

.

7. 2 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

تو گروه خیلی سختی افتادیم . ولی همین گروه عیار یوپ هاینکس رو مشخص میکنه

9. این کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کاش مونتولیوو رو میخریدن.
    برای بازی جلوی همچین تیمایی باید یه خط هافبک قوی و خلاق داشته باشیم،اگه مونتولیوو هم میومد میتونستیم مطمئن باشیم توی همه بازیهای مرحله گروهی میانه زمین مال ماست

11. 3 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

دقیقا درسته.
    ولی دوستان شک نکنید اگه روبری مصدوم بشن حذفیم

13. این کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره اگه روبری دچار مصدومیت بشن تو بازیا کارمون تقریبا تمومه

فعلا هم که روبن به بازی با لاترن نمیرسه

فکر کنم برنامه کاری روزانه روبن این باشه
    صبحا از خواب پاشه،بره دستشویی،مسواک بزنه،لباس بپوشه،بره تمرین،مصدوم بشه

15. 3 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

مصدوم بشن کسیو در اون پست ها نداریم که حتی 50% توانایی های این 2 رو داشته باشه . مشکل ما اینه .
    باید تو بندس لیگا وقتی نتیجه رو گرفتیم سریع تعویض شن

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

تبریک می گم بازی رو بردیم...
    هر چند 3 تا زدیم وگومز هم هتریک کرد ولی به نظرم بازی با هامبورگ بهتر بودیم.
    سمت راست هم با حضور بواتنگ و الابا کلا فلج بود!

18. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •