سلام رفقا
.gif)
.
بازی دیشب هم که با همون یه گل گومز تموم شد . پنجشنبه ببینیم با کیا همگروه میشیم
.gif)
.
اما تو بازی دیشب گومز یه آسیب دیدگی کوچولو براش پیش اومد که هاینکس مجبور شد بین نیمه تعویضش کنه . اما خودش که میگه جدی نیست :
ماریو گومز: به بازی با کایزرسلاترن می رسم
ماریو گومز، ستاره باشگاه بایرن مونیخ معتقد است که قادر خواهد بود تا در دیدار شنبه شب بایرن مونیخ مقابل کایزرسلاترن به میدان برود. این درحالی است که او در دیدار برگشت مرحله پلی آف لیگ قهرمانان اروپا که سه شنبه شب برگزار شد و با برد 0-1 باواریایی ها مقابل اف سی زوریخ همراه بود، مصدوم شد.
گومز که تنها گل دیدار سه شنبه شب را به ثمر رساند، مجبور شد تا بین دو نیمه از ترکیب تیم خارج و جایش را به نیل پترسن، ستاره سابق انرگی کوتبوس دهد
بایرن با برد 0-1 مقابل اف سی زوریخ در دیدار برگشت و پیروزی 0-3 در مجموع دو دیدار، موفق شد تا به مرحله گروهی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا راه یابد.
درپایان این مسابقه گومز به بوندس لیگا دات دی ای گفت:« دکتر به من گفت که مصدومیتم شدید نیست. احتمالا عصب پایم گرفته و فکر می کنم که می توانم روز شنبه مقابل کایزرسلاترن قرار بگیرم.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
--------------------------
در مورد مهاجم ها هم که گفته میشه بایرن داره به آلوارو نگردو بازیکن سویا هم فکر میکنه . شایعه ای هم هست که بایرن ۱۰ میلیون برای میلادن پتریچ پیشنهاد داده به هامبورگ . همچنین مشکل بایرن با کارلوس توس هم قیمتش هست و اگه قیمتش رو بیارن پایین تر میره تو کارش . به نظرم توس بهترین گزینه هست . البته ۴۵ میلیون یورو هم خیلی زیاده براش .
یه تحلیلی سایت گل بین الملل راجع به مهاجما رفته . ببینید :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این پاپیس سیسه ی فرایبورگ هم بازیکن خوبیه ها . قیمت و سنش هم که مناسب هست. میتونن فرایبورگ رو راضی کنن. امسال هم که تالا ۴ تا گل زده . پارسالم که بعد سوپر ماریو بهترین گلزن فصل شده بود . البته من ترجیح میدم یه مهاجم شاخ از خارج بوندس لیگا بیاد بایرن .
+ اینکه... دوست داشتم گومز دچار یه مصدومیت حداکثر ۲ هفته ای میشد و به کایزرسلاترن نمیرسید . شده بازی رم میباختیم، مشکلی نبود . اونوقت قشنگ به عمق فاجعه پی میبردن و بهتر دست به جیب میشدن .
امیدوارم تو این یه هفته ای که وقت هست خبرای خوبی بشنویم ...
.