علاقه ی رئال مادرید به سیسوکو او را هیجان زده کرده است...

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:
مومو سیسوکو بازیکن باشگاه یوونتوس عنوان کرد که از اینکه رئال مادرید به او علاقه دارد احساس غرور میکند ولی میخواهد به قراردادی که با یوونتوس دارد پایبند باشد...
مومو سیسوکو بازیکن مالیایی تیم یوونتوس ایتالیا عنوان کرد که از اینکه رئال مادرید به او علاقه دارد احساس غرور میکند و بابت این موضوع بسیار خوشحال است..
مومو سیسوکو که سابقه ی بازی در تیم والنسیا را دارد در صورت جدایی لاسانا دیارا از رئال مادرید گفته میشود که به رئال مادرید خواهد پیوست.
با اینکه مومو سیسوکو از علاقه ی رئال مادرید به او بسیار خوشحال است اما عنوان کرد که فعلا با باشگاه یوونتوس قرارداد دارد و میخواهد که به قرارداد خود پایبند باشد.
سیسوکو در مصاحبه ای به Marca گفت:
"من این خبر ها را از روزنامه ها خواندم و از اینکه رئال مادرید به من علاقه مند است مرا بسیار خوشحال کرد. اینکه رئال مادرید دوست داشته باشد شما را به خدمت بگیرد بی نظیر است اما من دو سال دیگر با یوونتوس قرارداد دارم و به قراردادم احترام میگذارم".
مومو سیسوکو در سال 2005 از تیم والنسیا به لیورپول پیوست و سپس نیز به تیم یوونتوس منتقل شد. سیسوکو در فصل گذشته به دلیل مصدومیت فقط 4 باز توانست برای تیمش بازی کند.
در روز های گذشته در خبر ها امده بود که تیم های فنرباحچه و المپیک لیون هم به مومو سیسوکو علاقه مند هستند.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هیچ پیشنهادی برای آگوئرو دریافت نکرده ایم - انریکه سرزو

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:
انریکه سرزو رئیس باشگاه اتلتیکو مادرید عنوان کرد که هیچ پیشنهادی را برای سرخیو آگوئرو دریافت نکرده اند...
سرخیو آگوئرو میتواند بگوید که دوست دارد از اتلتیکو مادرید جدا شده و به تیمی برود که سطح بالاتری دارد اما انریکه سرزو رئیس باشگاه اتلتیکو مادرید چنین اعتقادی ندارد و امروز در مصاحبه ای اعلام کرد که هیچ پیشنهادی را برای آگوئرو دریافت نکرده اند.
خیلی ها بر سر این بحث میکنند که مقصد بعدی آگوئرو یوونتوس خواهد بود یا رئال مادرید اما مطبوعات ایتالیا نوشته اند که یوونتوس رسما پیشنهاد خود برای به خدمت گرفتن آگوئرو را به اتلتیکو مادرید ارسال کرده است و مذاکرات نیز در جریان هستند.
اما انریکه سرزو به Deportes Cuatro گفت:
"الان آگوئرو مال اتلتیکو مادرید است و هیچ پیشنهادی هم دریافت نکرده ایم".
سرزو در ادامه خطاب به هواداران گفت که در مورد گرگوری مانزانو صبور باشند:
"ما طرفداران اتلتیکو مادرید باید ارام باشیم و از تیم حمایت کنیم. باید به مانزانو اعتماد کنیم چرا که یک مربی حرفه است و شخصیت فوق العاده ای دارد".
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید