میگم این بازی یه هفته بعد بتلفیلد میاد؟
این که شد ضد حال
نباید بتلفیلد را بازی کنیم. باید صبر کنیم اول کال بیاد تمومش کنیم بعد بریم سراغ بتلفیلد
میگم این بازی یه هفته بعد بتلفیلد میاد؟
این که شد ضد حال
نباید بتلفیلد را بازی کنیم. باید صبر کنیم اول کال بیاد تمومش کنیم بعد بریم سراغ بتلفیلد
پیش فروش خود بازی که شروع شده،ولی پیش فروش سریال رو اطلاع ندارم چجوریه،معمولا سریال رو بعد از بازی میخرن قبل از بازی که کار خاصی نمیشه باهاش انجام داد.
سریال اوریجنال رو اگه تهیه کنید بازی مثل بازی اوریجنال میشه از سرورهای رسمی ساپروت میشه آپدیت و dlc ها رو میتونید قانونی تهیه کنید و...
مبلغ اضافی دیگه ای نمیخواد فکر کنم فقط wow باشه که ماهیانه هم شارژ میکنه.
ولی اگه میخواید تهیه کنید پیشنهاد میکنم صبر کنید بازی عرضه بشه ببینید چجوریه چون COD به پرباگ بودن سرورهاش معروفه،بات و -- کردن امتیازها دیگه عادی شده!
پیشنهاد میکنم اگه میخواهید هزینه کنید BF3 رو تهیه کنید چون از نظر آنلاین امتحان خودش رو پس داده.(سرورهای عالی،محیط بزرگ،کاربران زیاد،شخصی سازی گسترده اسلحه،انواع وسایل نقلیه )
مشکلی نیست وسط بتلفیلد بازی یه چند ساعتی کال میزنیم ببینیم داستانش چی میشه!بعدش میزاریمش کنار بر میگردیم به بتلفیلد![]()
این قسمت هم بخش چند نفرهش قابلیت شبکه نداره؟!!
خوب ببین
گرافیک بتلفید را که میدونی. احتمالا گیم پلی هم عالی باشه
حدس میزنم امسال بتلفبلد سرتر باشه
منم اگه اول یه بازی عالی را بازی کنم بعد 1 هفته برم سراغ یه بازی خیلی خوب
اون بازی خیلی خوب زهر مارم میشه!
چون توقعم از قبلی بالا رفته
من صبر میکنم اول کال میزنم که بهم حسابی حال بده
بعدش میرم سراغ بتلفیلد که خوب قاعدتا حال میده!
آقا بنظرم با وجود بتل امسال باید قید کالاف بازی کردنو بزنیم![]()
اتفاقآ هر دوشو باید بازی کرد تا فرق زمین تا زیر زمین رو به طور کامل متوجه شن ملت گیم خور!
آره
شوخی کردم من که صد در صد هردو شو بازی خواهم کرد ولی امیدم به بتل خیلی بیشتره![]()
این همه از این BF تعریف میکنن که نگو..هنوز بازی نیومده دارن سرودست میشکونن من که میگم بازم همین COD میترکونه!![]()
بتل 700 هزار نسخه پیش فروش داشته
ولی خب به نظرم رقابتشون خیلی خوب از آب درمیاد. جفت عنوان ها خوب خواهند بود.
خود مسئولای DICE که 100 تا فن بتل رو میزارن تو جیبشون ( البته نصف اینایی که جدیدا میبینید بتل بتلمیکنن فن این بازی نیستن و صرفا یه عده موج سوار هستن که بعد از پدید اومدن یه سری موج بعد از تریلر های سریالی بازی سوار بر موج ها شدن
و دو سال دیگه همین بازیو هم میکوبن و هوادار دو اتیشه ی یه بازی دیگه میشن
یه جا خونده بودم که به این موضوع اشاره کرده بودن که اگرچه امسال هم شانس اکتیویژن خیلی بیشتره !! اما نسبت به سال های گذشته که نسبتشون مثلا 75 به 25 به نفع اکتیویژن بود ! امثال حتی شاید به 50 به 50 برسه این موضوع !! و از این وضع هم خوسحالن چون که میدونن و میدونیم اگه همینجور پیش بره میشه یه رقیب جدی و در نسخه های اینده کفه به سمته بتلفیلد میره و عکس میشه قضیه !! که این موضع بر میگرده به اینکه کال اف همینجور کم کاری کنه و یه تکونی به خودش نده و بتلفیلد هم بعد از این نسخه بازم به پیشرفت های چشمگیر و تبلیغات گستردش ادامه بده !!
.
در کل به نظر شخصی من که امسال هم اکتیویژن برنده میشه از لحاظ فروش و ... اما بازم فقط باید نشستو دید که چی میشه نتیجه ی این رقابت جالب
+
اینو هم باید اعتراف کنمکه به شخصه بین mw3 و bf3 بیشتر مشتاق اومدن بتلفیلد هستم !! و این موضع همش تقصیره Black ops هستش
که اصلا باهاش حال نکرده بودم و انتظاراتمو بر اورده نکرده بود از یه cod !! امیدوارم mw3 دوباره عشق کال اف رو به منو خیلی های دیگه که باهام هم عقیده هستن برگردونه
![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 27-08-2011 at 10:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)