کی تایید شد این با کینکت هماهنگه؟!-بازی Modern Warfare 3 با هماهنگی کامل با کنترل حرکتی کینکت عرضه خواهد شد.
-چهارمین نسخه از بازی هالو ۴ عرضه خواهد شد.
درستش اینه:
چهارمین نسخه از سری بازی های هیلو معرفی شد!
کی تایید شد این با کینکت هماهنگه؟!-بازی Modern Warfare 3 با هماهنگی کامل با کنترل حرکتی کینکت عرضه خواهد شد.
-چهارمین نسخه از بازی هالو ۴ عرضه خواهد شد.
درستش اینه:
چهارمین نسخه از سری بازی های هیلو معرفی شد!
بچه ها تو رو خدا همه صفحاتو گشتم کنفرانس سونی HD شو یکی نداره لینک بده ؟؟؟؟؟؟![]()
عزیز جان راحترین راه استفاده از سایت youtobe میباشد و به راحتی با این کیفیت میتونی گیر بیاری
سلام
خواهشا یکی از دوستان لطف کنه لینک مستقیم دانلود همه کنفرانس های E3 رو بزاره با کیفیت ۷۲۰ ...
ممنون
لینک دانلود کنفرانس های مطبوعاتی E3 2011 با کیفیت HD 720P :
کنفرانس مایکروسافت :
پارت 1پارت 2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکنفرانس سونی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پارت1پارت 2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکنفرانس یوبی سافت :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پارت 1پارت 2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکنفرانس EA :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پارت 1پارت 2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکنفرانس کونامی ( از پیش ظبط شده )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تک پارتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود تمامی برنامه های شب اول در پارت های یک گیگابایتی با کیفیت معمولی
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود کنفرانس مایکروسافت با کیفیت HDکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/CODE]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان که داشتم مینوشتم دیدم این دوستمون گذاشتن دیگه بقیشو نمیذارم .![]()
این روز دوم کی شروع میشه؟یا شده؟
چی؟!...شروع شده...واسچی اینقدر ناگهانی؟!...چجوریه؟!...الان چجوری بودم...؟!!!()
کدم سایتها می پخشنش؟
الان که فکر کنم...شاید مشکل فلش نداشته باشم...بازم گیم اسپات نمی نشونه...چرا؟!
الان شما میتونین ببینین؟(از گیم اسپات)
منم نتونستم از گیم اسپات ببینم فلش رو هم به 10.0.3 آپدیت کردم ولی باز ، نشد![]()
دوستان چه خبر از GTA V ؟!
خبری در مورد بازیهای کنسولها که قرار باشه برا PC هم بیاد نیست ؟!
میگم بیا بشینیم به حال هم گریه کنیم!!
من نمیدونم چرا خطای فلش پلیر میده!!!....من یه نسخه ی ارجینال(این جوری میگن..نمیدونم راسته یا نه)از مجموعه ی گردو هم نصب کردم... تموم هم شد...Done هم داد...ولی...
فکر کنم مشکل یه چیز دیگس...
بیخیال از موضوع e3 کاملا منحرف شدیم...
از طرف همه کسانی که نمیتونن ببینن ولی میتونن دانلود کنن(که فکر نکنم خیلی باشن)از دوستان گرامی خواهشمندم لینک دانلود این نمایشگاه اومد بزارید اینجا از دنیا عقب نمونیم.............
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)