به معنی Asia Pacific Japan هستش(به Wikipedia مراجعه کنید). همین تاپیکو بخونید بارها توضیح داده شده. موفق باشید
به معنی Asia Pacific Japan هستش(به Wikipedia مراجعه کنید). همین تاپیکو بخونید بارها توضیح داده شده. موفق باشید
Last edited by mansia; 01-07-2011 at 18:05.
سلام به همه اعضا و دوستان
من با توجه به موجودی جیبم و بررسی کانفیگ های مختلف از انواع برند ها بهترین و زیباترین گزینه ای که پیدا کردم 5110 خوش دست وزیبا بود
عاشقش شده بودم
Cpu اینتل 32 نانو متری از سری معرکه Sandy Bridge = ( که با حذف FSB و به جای آن DMI با پهنای باس 5GT/s و پهنای باند مموری با سرعت 21.3Gb/s واقعا دیوونه کننده است که حتی دوبرابر Core i های هم رده خود در سری قبل تر یعنی Arrandale و Clarksfield می باشند )
گرافیک جیفورس عالی GF525 با ساپورت Directx11 و OpenGL4.0
4تا6 گیگ رم DDR3 و هارد 500تا640 گیگ و دو درگاه مخصوص USB3
دیگه مگه از یک لپ تاپ ارزان قیمت چی میخواهید که من دیروز با گشت و گذار تو مغازه ها برای کانفیگ
Dell5110-Corei5-4Gb-500Gb قیمت های عجیب و غریب با گارانتی از 800 تا 860 هزار تومان و بدون گارانتی از 760 نا 800 هزار تومان رو دیدم
اما افسوس و افسوس که دلم آرام نگرفت - فقط و فقط به خاطر این چیپست مزخرف HM67 که من عاشق اینتل رو درمونده کرده و نتونستم با دلم کنار بیایم هر چند تمام اطلاعات و آمار در مورد HM67 و آپدیت بایوس و لاپوشونی نرم افزاری رو میدونم
آخه چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟ لعنتی !!!!!!!! دلم گرفت
از همه عزیزان به خاطر خوندن درددلهام قلبا تشکر میکنم .
سلام من 5110 core i7 دارم میشه لطف کنین این سرویس تگ واسم چک کنین من زیاد چیزی نفهمیدم 8HBSRP1 البته لطفافقط ازروی حرف R قضاوت نکنین که ریفره
ممنون بابت همه چی پیشاپیش
مشکلی که این مدل داره اینه که VRAM آن شصت وچهار مگ بیشتر نیست و بیشتر حافظه گرافیکی را Share میکنه؟؟!!!
من براتون چک کردم درست بود همه چی ok هست.
N5110
---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------
دوستان بلوتوث این 5110 ها چرا اینجوریه؟
فایل هارو ارسال نمیکنه به گوشی.
اصلا گوشی رو پیدا نمیکنه.نکنه خرابه؟
مشکل از کجاست که حلش کنم؟
شما میتونید با اپدیت بایوس و دیدن b3 مطمئن بشید که لپتاپ چیپست b3 داره. یکی از دوستان توضیح کامل دادند چند صفحه قبل و از سایت اینتل و دل لینک معتبر گذاشتند. من 3 4 روزی هست که همین مدل خریدم و بسیار راضی هستم. از انتظاراتی که داشتم بهتره. با آپدیت بایوس در فروشگاه هم به b3 تبدیل شد و بگم که همین لینک های معتبر بود که نظرم برگشت و خرید داشتم وگرنه به هیچ عنوان نمیخریدم و از شما در این مورد سختگیرتر بودم و منتظر بودم که سری جدید 5110 بیاد مثلا با یک level آپدیت در cpu یا graphic یا یک لپتاپ دیگه
سلام همون طور که یکی از دوستان گفتن لپ تاپ با این سرویس تگ مشکل ریفر نداره و جالبه اطلاعات دقیقا مثل لپ تاپ منه یعنی سفارش انگلستان و تاریخ خرید و ....
اقا مبارک باشه واقعا لپ تاپ معرکه ایه من که الان 3 ماه دارمش واقعا راضیم با گارانتی گرفتید؟یا...؟
ولی جالبه یهو حدود 200 تومان ارزون شد و واقعا تو این رده قیمت رقیب نداره.
اگه گرافیک رو آپدیت کنی دیگه احتیاج به این کارا نداری
چرا قیمت لپ تاپ اینقدر پایین اومده... الان core i5 الان شده 795 ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)