mvm 530 الان توی بازار قیمتش 24700000 هست نه
33000000
mvm 530 الان توی بازار قیمتش 24700000 هست نه
33000000
درسته من اشتباه کردم-حق با شماست منظورم 23 و خورده ای بود البته تو سایتش دیدم
خواستم درست کنم که وقت نکردم
مصلح خبرداد:
توليدانبوه دنا در سال 92
نصب خطوط توليددنا با فناوري روزجهاني روبه پايان وايران خودروآماده توليدانبوه اين محصول است.
به گزارش ایکوپرس ، نيما مصلح معاون مدیرعامل ایران خودرو در طراحی و توسعه با بیان اين مطلب، اظهار داشت: دانش و توان لازم براي توليد انبوه قطعات اين محصول نيز در زنجيره تامين ايران خودرو وجود دارد، كه با حمايت از قطعه سازان اين امر نيز محقق خواهد شد.
وي گفت به دليل نقش خودروسازي در اقتصاد كلان، بسياري از پروژه هاي تحقيق و توسعه اين صنعت در كشورهاي پيشرفته، با حمايت دولت ها به اجرا در مي آيد.
وي دنا را از جمله محصولات جديدايران خودرو عنوان كرد كه برروي پلتفرم ارتقا يافته سمند طراحي و توليد شده و با موتور اي. اف. 7 و سيستم مولتي پلكس به بازار عرضه خواهد شد . مصلح، توليد مدل هاي مختلف بر اساس يك پلتفرم را رويكردي رايج در صنعت خودروسازي جهاني عنوان كرد .
معاون توسعه محصول ايران خودرو از توليد10 دستگاه دنا به صورت نمونه براي آزمون هاي صحه گذاري خبر داد و گفت: پيش از اين نيز پنج دستگاه دنا توليد و آزمون هاي ارزيابي محصول روي آن انجام گرفته است.
وي افزود: گيربكس به كار رفته در دنا نيز توليد داخل است و نسبت دنده هاي آن براي انطباق با موتور بر اساس ديفرانسيل تغيير مي يابد.
مصلح يادآور شد: دنا با موتور اي. اف. 7. بنزيني و پايه گازسوز به بازار عرضه خواهد شد و به منظور بهره گيري از سيستم کروز کنترل، فعاليت هاي کاليبراسيون موتور و طراحي و ساخت قطعات مرتبط با اين مجموعه نيز در دست اقدام است.
معاون توسعه محصولات جديد ايران خودرو اضافه كرد: در حال حاضر گيربکس دنا دستي است، اما ايران خودرو براي تجهيز اين محصول به گيربکس اتوماتيک برنامه دارد. سيستم ترمز ديسکي است و با اين محصول، سيستم جديد کنترل پايداري خودرو اي. اس. پي به مشتري معرفي خواهد شد.
مصلح زمان توليد انبوه دنا را اوايل سال آينده ذكر كرد و گفت: بيشترين سرمايه گذاري دنا بر روي تريم داخل آن انجام شده است .
معاون توسعه محصولات جديد ايران خودرو، تيراژ و اتوماسيون بالا، دخالت كمتر نيروي انساني در توليد و صرفهجويي ارزي قابل توجه را از جمله ويژگي هاي دنا عنوان كرد و گفت: قالب هاي خطوط توليد بدنه دنا با 11 ميليون دلار صرفه جويي ارزي، توسط شركت قالب هاي صنعتي ايران خودرو توليد و به اين ترتيب دانش بومي سازي قالب هاي بزرگ بدنه در ايران ايجاد شده كه به ايران خودرو امکان مي دهد تا بدون نياز به کارشناسان خارجي قالب هاي بدنه و ساير اجزاي خودرو هاي جديد را طراحي و توليد کند.
وي انجام تمامي فعاليت هاي فوق در داخل کشور از ويژگي هاي منحصر به فرد پروژه دنا دانست و گفت: اين امر صرفه جويي ارزي قابل توجهي را براي گروه صنعتي در پي داشته است.
وي يك بار ديگر تاكيد كرد: در كشورهاي خارجي، پروژه هاي با فناوري جديد، با مشاركت دولت ها به اجرا در مي آيد كه سرمايه گذاري مستقيم، معافيت هاي مالياتي و تعرفه هاي گمركي به ويژه در پروژه هايي كه به مصرف سوخت، آلودگي و ايمني مربوط مي شود، از آن جمله است.
---------------------------------------------------
من که یه کم می ترسم. به نظرتون گیربکس جدید به درد این ماشین می خوره؟
هرچی باشه از گیربکس های چینی بقیه ماشینها بهتره
تولید آزمایشی دنا از بهمن
عصر خودرو : تولیدآزمایشی جدیدترین محصول پیشرفته ایرانی با برندملی وبرپایه پلتفرم داخلی و مطابق با آخرین استانداردهای ایمنی و زیست محیطی اروپایی به نام" دنا "در بهمن ماه سال جاری آغاز می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصرخودرو» به نقل از ایکوپرس ، مهندس جوادنجم الدین مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با بیان این مطلب گفت : این خودرو با هدف معرفی توانمندی ایران خودرو در طراحی و تولید محصولات جدید با نشان ملی سال 92 وارد بازار خواهد شد.
وی افزود: محصول یادشده توسط مهندسان ایرانی و بدون مشارکت خارجی ها و با استفاده از ظرفیت ها و امکانات ایران خودرو طراحی شده است. بنابراین برای نخستین بارتمامی فرآیندهای طراحی این محصول توسط متخصصان توانمند ایرانی و بدون هیچ گونه دریافت مشاوره از منابع خارجی انجام شده است.
مهندس نجم الدین ، تولید مدل های مختلف بر اساس یک پلتفرم را رویکردی رایج در صنعت خودروسازی جهانی عنوان کردو اظهارداشت : دنا بر پایه پلتفرم داخلی و مطابق با استاندارد های ملی و بین المللی و باهدف ارتقای توسعه برند ملی است این محصول با بیشترین خودکفایی ساخت داخل، تولید و روانه بازار خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه دنا دارای مزیت رقابتی برای صنعت و اقتصاد ایران دارد و استانداردهای ایمنی آن در خصوص تصادف با عابر و تصادف از جلو و کنار، ارتقا یافته است، خاطر نشان ساخت : قالب های خطوط تولید بدنه دنا با 11 میلیون دلار صرفه جویی ارزی، توسط شرکت قالب های صنعتی ایران خودرو تولید و به این ترتیب دانش بومی سازی قالب های بزرگ بدنه در ایران ایجاد شده که به ایران خودرو امکان می دهد تا بدون نیاز به کارشناسان خارجی، قالب های بدنه و سایر اجزای خودرو های جدید را طراحی و تولید کند.
مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو تاکید کرد : در کشورهای خارجی، پروژه های با فناوری جدید، با مشارکت دولت ها به اجرا در می آیدکه سرمایه گذاری مستقیم، معافیت های مالیاتی و تعرفه های گمرکی به ویژه در پروژه هایی که به مصرف سوخت، آلودگی و ایمنی مربوط می شود، از آن جمله است.
یه 50-60 میلیونی باید باشه![]()
دنا بالاخره ثبت نام و تحویلش کی شده مشخص نشده؟!
هنوز هیچ اطلاعاتی در این زمینه منتشر نشده
هر موقع خبری شد همین جا به طور گستره مباحثش مطرح میشه.
دنا قیمت پایه(بدون اپشن و این چیزا...) چنده؟ یعنی بیشتر از 25 میلیونه؟
دوست عزیز من تو پست قبلیم اشاره کردم
که هیچ اطلاعاتی در زمینه قیمت و کیفیت و سایر موارد دیگه نیست
فقط گفته شده امسال به صورت آزمایشی تولید میشه.
در مورد قیمت بارها اشاره کردیم که صحبتی نباشه
دیگه خودمون باید بدونیم وقتی پراید به 13 میلیون تومان میرسه و 206 تیپ 2 به 28 میلیون تومان
به مراتب دنا با اون مشخصات وعکس هایی که ازش هست مشخصه قیمتش فراتر از این چیزاست.
فقط باید صبر کرد تا به بازار بیاد.
پستت رو نخونده بودم. پس باید وایسیم گذر زمان قیمت رو مشخص میکنه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)