یکسری نقشه های کالیبر شده gps هستش خودتون می تونید نقشه ها را تهیه کنید اصلا نیازی به این نیست
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------
راستی کسی از دوستان قیمت کف بازار این گوشی را داره
یکسری نقشه های کالیبر شده gps هستش خودتون می تونید نقشه ها را تهیه کنید اصلا نیازی به این نیست
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------
راستی کسی از دوستان قیمت کف بازار این گوشی را داره
پس خرید این مجموعه همراه گوشی بیخوده؟
خود گوشی سنسیشن مجموعه نقشه های جی پی اس واسه ایران داره ؟
سلام.دوستانی که sensation دارن کسی جواب مارو نمیده.فارسیرو درست نشون میده یا نه.گوشی من حروفو جدا نشون میده
تمام گوشیهای آندروئید گوگل مپ دارن که بصورت آنلاین نقشه تمام دنیا رو می تونید دانلود کنید
البته برنامه های آفلاین زیادی تو نت پره که نقشه ایران هم براشون موجوده
خیر دوست عزیز درست نشون نمیده و این تا زمانی که بوت لودر توسط دولوپرهای xda شکسته نشه همینجوریه .. خبرهایی مبنی بر اینکه آپدیتی توسط اچ تی سی برای باز کردن بوت لودر ارائه میشه هم به گوش می رسه![]()
کاربر XDA به نام rahan95 از یک سایت فرانسوی یک عدد HTC sensation خریداری کرد.
نکته جالب این است که موقه که دستگاه رو روشن کرد بسیار غافلگیر شد چون این گوشی مخصوص مهندسان HTC بود و کاملا بدون قفل (s-off) و روت شده به دست این کاربر رسیده بود.
این کاربر اطلاع رو با XDA در میان گذاشت و فایل HBOOT.IMG را اکسترکت کرد که از این لینک قابل دانلود است.قرار است به زودی روت برای بقیه دستگاه ها فراهم شود.
کدوم لینک؟
حداقل منبع رو بذار بریم دانلود کنیم
پ.ن: خودم پیدا کردم بخونم ببینم چی میگه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by M@hdi-B; 24-06-2011 at 16:21.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دموی دوم بررسی HTC SENSATION و SAMSUNG GALAXY S2 در آدرس زیر:
__________________________________________________ __________________
دمو موبایل مرجع انواع دموهای موبایل روز دنیا
WWW.------------------.COM
آقا تاپیکش رو خوندم آخرش گفته غلط کردم بابا بی خیال بیاین تاپیکو ببندین بره پی کارش
Guys, can we please stop the chitchat on this thread ?
I've asked a moderator to close it but until he does, please let this topic go down since it's not used for development any more
For general discussions, please go the dedicated section of the forum ! Thanks
آره خودم هم تو گوشی های قبلی که از HTC داشتم به این نکته یکسان بودن کیفیت پی برده بودم.
اتفاقا یکیش رو روی همین تبلیغات همین آقای بیپ خریدم و به خاطر کلاهی که سرم گذاشت دیگه کاریش ندارم
حالا شما که گوشی رو با گارانتی یاس خریدی چک کن که صفحه نمایش گوشیت AUO هست یا شارپ ؟
گارانتی یاس بیمه هم داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)