اون کدوم تیم بود یه گل اول بازی از دور زد؟
تو ثانیه چندم زد؟ رکورد تاریخ رو نشکست به عنوان سریعترین گل؟
اون کدوم تیم بود یه گل اول بازی از دور زد؟
تو ثانیه چندم زد؟ رکورد تاریخ رو نشکست به عنوان سریعترین گل؟
اه اه اه میگم یه سر سال تحویل یه چیزی یادم رفته بود دیشب یادم اومد سر سفره هفت سین یادم رفته بود وندرسار رو نفرین کنم بلکه تصادفی اتفاقی بیفته که دست از سر ما و تیمای دیگه لیگ برتر برداره واقعا این وندرسار نبود منچستر چیکار میکرد؟
فراتر از فوق العادست
گرچه باختیم ولی حداقل من دلم خوشه که تیم خوب بازی کرد و من راضی بودم
به نظرم مالودا خیلی زودتر باید وارد بازی میشد چون با حرکتای عمقی و پاس های رو به جلو میتونست خیلی خطرناک باشه
نمی دونم آنجلوتی چه مشکلی با دروگبا داره که خیلی وقته نمی ذاره 90 دقیقه بازی کنه و همش تورس تا آخر تو زمین می مونه ( البته شاید از طرف آبرامویچ سفارشی شده باشهبه هر حال 50 میلیون پول خورده!)
فقط بوسینگوا بد بازی کرد ( حداقل پر اشتباه بود) سر گل هم که سوتی اون بود گرچه دو پاس فوق العاده از کریک ( کریک بود دیگه؟) و گیگز کار رو تموم کرد
یه مشکل دیگه هم من دارم اینه که صحنه هایی که برای چلسی پنالتی نمی گیرن 100% پنالتی نه حتی 99% ! همینه که حرص آدم رو در میاره
اولترافورد، شیرهای آبی در راهن ...
بازی پریشب اینتر شالکه بود که اینتر از وسط زمین تو دقیقه 1 توپ رو گل کرد ولی یادم نیست کی زد .
دیان استانکو زد دیگه !!
اين فرگوسن با اين كه خيلي بهش اعتقاد دارم ولي خيلي بي انصافه و بي عدالت !! مثلا هرناندز چه غلطي كرد ديشب ؟ اوون خودش ميگه آمادس واسه اين بازي اما فرگوسن حتي تو ذخير ه ها هم نميزاره !!! اين چه عدالتي آخه ؟
نه عزیز! رکورد تاریخ لیگ قهرمانان دست روی ماکای هستش:
منبع:The fastest ever Champions League goal was scored by Bayern Munich's Roy Makaay in 10.3 seconds against Real Madrid on 7 March 2007.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رکورد رو نشکست :
![]()
بیخیال دادا!چیچا به نظر من با بازی درگیرانه و دونده ای که ارائه داد، قشنگ داشت نقش یه مهاجم سازنده رو ایفا می کرد! بعد تو همین بازی های بزرگه یه بازیکن جوون میتونه کسب تجربه کنه... مگه گیبسون سال گذشته تو همین مرحله جلو بایرن به کار رفته نشد؟
البته در اینکه تو محوطه چلسی جز یه صحنه دیده نشد شکی نیست...
![]()
با تاخیر تبریک میگم به هوادارای رئال و بارسا
واسه هوادارایی که قبلا حذف شدنهای پیاپی رو دیده بودن ، این برد خیلی دلچسب بود
فینال رویایی من : رئال - منچستر
پ.ن:نظر سنجی هم جالبه
------
ویرایش:
من گل اولو کاملا به یاد دارم دی:
رئال بازی رو شروع کرد و یه پاس واسه کارلوس انداختن ، از زیر پاش در رفت و .....
آخرین سال حضور کارلوس در رئال لول
-----------
Top scoring side in the UCL
![]()
Last edited by Retired User; 07-04-2011 at 11:22.
خوب نتیجه ای که بدست اومد برای منچستر خوب هست ولی اصلا مطمئن نیست ، کیفیت بازی هم مثل اغلب بازیهای یونایتد - چلسی در حد قابل قبول نبود .
- یک گل کاملا کلاسیک و انگلیسی ( البته هوشیاری هرناندز قابل تحسینه)
- افت کاملا محسوس بازی با پای فان در سار ، اما کماکان درخشان در دروازه . به نظرم فقط فان در سار میتونست اون ضربه ی سر زاویه دار تورس رو مهار کنه .
- نقطه ی ضعف : مدافعان کناری که به راحتی جا می مونند ( البته به علت میل هر دو به هجوم)
- حضور دروگبا در بال راست یا به عبارت درست تر وینگر RWF
- تعویض تعجب آمیز آنلکا و دروگبا ، در حالیکه تورس کم اثر بود و چلسی بازی رو در زمین خودش باخته بود ، البته کارلتو ریسک نکرد.
- کماکان دروگبا با بالاترین قدرت بدنی ممکن بازی می کنه ، قدرت بدنی و استامینای فوق العاده . فقط و فقط با پیراهن رئال باید تصورش کنیم
گرانت به چلسي بازميگرددخوب این خبر باید خبر خوبی باشه برای چلسی ، حالا چرا اشکان ناراحته نمیدونمگرانت کیه بابا !! این آبراموویچ دوباره میخواد برگرده سر خونه اول !
همین گرانت بزرگوار بود چلسی رو رسوند به فینال CL ، تا بازی آخر لیگ هم که شانس قهرمانی داشت ( البته یونایتد در طی اون فصل بهتر بود ، حالا فینال CL هم پای تری لیز خورد و ... ) .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)