تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 99 اولاول ... 162223242526272829303676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 985

نام تاپيک: مشاوره ی شغلی

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ولی بنظرم بورس ایران فایده ای نداره
    میبینید که چقدر صدا و سیما در قالب گزارش داره تبلیغ بورس ایران رو میکنه من حتی شنیدم بورس ایران وضعیت خیلی خوبی نداره
    این دلیل که صدا و سیما تبلیغ میکنه پس بده که دلیل غیر منطقی و نادرستی هست
    وضعیت بورس رو از روی شاخص های مختلفی ارزیابی میکنن
    وقتی وضعیت بورس خوب و پایدار هست همه به راحتی سود متوسطی برداشت میکنن اما در وضعیتی که بورس نوسان داره یا از رونق افتاده (مثل الان) برای افراد حرفه ای بهترین زمان برای سرمایه گذاری هست اما برای افراد مبتدی بدون داشتن علم روز و نا اشنا با امور اقتصادی سیاسی کشور مطمئنا ضرر ده هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام.
    دوستان با 250 میلیون تومان چی پیشنهاد میکنید؟؟ممنون میشم اگر کمک کنید...

3. این کاربر از artist5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    کار خوب و راحت میخوای کارواشه
    میتونی اجاره کنی جایی رو
    سفره خونه ام اگه جواز میتونی بگیری و جای خوب بزنی کار خوبیه

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان من دانشجو هستم (ارشد) و وقتم محدود هست.
    کارام بیشتر تدریس این ور و اون ور بوده + یه سری پروژه های پاره وقت درآمد هم به زحمت به 600 700 میرسه (البته گفتم دانشجو هستم و وقتم محدود هست)

ولی به پول بیشتری احتیاج دارم، دنبال یه کار آزاد هستم. تخصصی باشه که بهتره ولی در کل مهم نیست (رشته ام مخابرات هست) به نظرتون چطور میتونم به درآمدم اضافه کنم؟ چقدر سرمایه گذاری باید بکنم و در کجا؟ گفتم که به لحاظ وقت هم مشکل دارم.

یه پیشنهاد، اگه یه شرکت خصوصی تو زمینه ی مثلا مخابرات/برق/کامپیوتر بزنم نظرتون چیه؟ چقدر سرمایه میخواد؟ مشکل وقت رو هم با انداختن کارا رو سر یکی دیگه حل کنم!
    به نظرتون منطقی هست؟ ضمنا سرمایه زیادی هم ندارم خودم بخوام سرمایه گذاری کنم 10 ملیون (ولی اگه فکر میکنین سرمایه بیشتری لازمه و کار مطمئنه میتونم تا 50 هم جور کنم)

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان من دانشجو هستم (ارشد) و وقتم محدود هست.
    کارام بیشتر تدریس این ور و اون ور بوده + یه سری پروژه های پاره وقت درآمد هم به زحمت به 600 700 میرسه (البته گفتم دانشجو هستم و وقتم محدود هست)

ولی به پول بیشتری احتیاج دارم، دنبال یه کار آزاد هستم. تخصصی باشه که بهتره ولی در کل مهم نیست (رشته ام مخابرات هست) به نظرتون چطور میتونم به درآمدم اضافه کنم؟ چقدر سرمایه گذاری باید بکنم و در کجا؟ گفتم که به لحاظ وقت هم مشکل دارم.

یه پیشنهاد، اگه یه شرکت خصوصی تو زمینه ی مثلا مخابرات/برق/کامپیوتر بزنم نظرتون چیه؟ چقدر سرمایه میخواد؟ مشکل وقت رو هم با انداختن کارا رو سر یکی دیگه حل کنم!
    به نظرتون منطقی هست؟ ضمنا سرمایه زیادی هم ندارم خودم بخوام سرمایه گذاری کنم 10 ملیون (ولی اگه فکر میکنین سرمایه بیشتری لازمه و کار مطمئنه میتونم تا 50 هم جور کنم)
    زدن شرکت دردسرهای خودشو داره که شما به این دلیل که زمان زیادی ندارید به مشکل می خورید (از بیرون که ادم نگاه میکنه ساده هست اما واقعیت مشکلات و درگیریهای خاص خودشو داره)
    تدریس بهترین گزینه هست نمی دونم چرا درامد شما از تدریس اینقدر پایین هست من حدود 3 سال پیش در کنار درس خوندن تدریس میکردم و حدود 2 ت.من در امد ماهیانم بود
    البته به شهر شما هم بستگی داره
    اما کاملا پیشنهاد میکنم اگه زمان کافی ندارید سمت شرکت نرید ولی اگه دارید و اشنای خوبی هم دارید می تونید شرکت بزنید و کارهای مخابراتی (پروژه های مختلف) رو بگیرید که این روزها پروژه های مربوط به رادار بسیار خوب و پردرآمد شده و با اندکی تحقیق و جمع آوری مطالب بر اساس رشتتون به راحتی می تونید فعالیت کنید

---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 10:59 PM ----------

سلام.
    خیلی کارها میشه کرد : واردات ، صادرات ، خرید و فروش زمین یا ملک ، سهام ، فست فود ، سفره خانه و ..... بهتره زمینه فعالیت رو مشخص کنید تا راحت تر بشه راهنمایی کرد

7. این کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

زدن شرکت دردسرهای خودشو داره که شما به این دلیل که زمان زیادی ندارید به مشکل می خورید (از بیرون که ادم نگاه میکنه ساده هست اما واقعیت مشکلات و درگیریهای خاص خودشو داره)
    تدریس بهترین گزینه هست نمی دونم چرا درامد شما از تدریس اینقدر پایین هست من حدود 3 سال پیش در کنار درس خوندن تدریس میکردم و حدود 2 ت.من در امد ماهیانم بود
    البته به شهر شما هم بستگی داره
    اما کاملا پیشنهاد میکنم اگه زمان کافی ندارید سمت شرکت نرید ولی اگه دارید و اشنای خوبی هم دارید می تونید شرکت بزنید و کارهای مخابراتی (پروژه های مختلف) رو بگیرید که این روزها پروژه های مربوط به رادار بسیار خوب و پردرآمد شده و با اندکی تحقیق و جمع آوری مطالب بر اساس رشتتون به راحتی می تونید فعالیت کنید
    ممنون خیلی راهنمائی خوبی بود
    دلیل درآمد کم از تدریس وقت کم بود سرجمع هفته ای 10 12 ساعت متوسط کار نکردم.
    الانم دنبال یه کار هستم که به این درآمد بدون گذاشتن وقت زیاد (مثلا با سرمایه و تخصص) اضافه کنم.

بهرحال راهنمائیتون مفید بود و یه جورائی دیدم راجع به وضعیتم باز شد.
    یه مسئله ای هست هم به لحاظ روحی، هم تخصصی کارهای پروژه ای رو ترجیح میدم، یعنی هم درآمدشون خوبه هم یه جورائی وقتم آزاده (ازین جهت واسم ایده آله)
    دنبال شرکت هم یکی از دلایلش همین هست. واقعیت اینه که تا حالا بیشتر پروژه های دانشجوئی بودن و بعضا پروژه های کسائی بودند که واسطه ی من با یه شرکتی میشدن (پول اصلی رو هم اونا به جیب میزدن) یکی از دلایل شرکت زدن هم همین بود، فعلا هم چیزی که مد نظرم بود یه شرکت مثل یه شرکت کامپیوتری هست که بعدا امکان گسترش داشته به حوزه های مثلا مخابرات، به احتمال زیاد یه شرکت 2 3 نفره ی خودمونی که به این پروژه ها سروسامان بده، جا هم تقریبا داریم (هرچند جای خیلی خوبی نیست) ولی شاید به لحاظ اقتصادی بیارزه. حالا به نظرتون با این شرایط میارزه که یه همچین شرکتی کوچیکی رو دست و پا کنیم که فرض کنین در مقطع فعلی بیشتر کارائی شبیه کدنویسی رو انجام بده....به لحاظ اقتصادی میارزه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون خیلی راهنمائی خوبی بود
    دلیل درآمد کم از تدریس وقت کم بود سرجمع هفته ای 10 12 ساعت متوسط کار نکردم.
    الانم دنبال یه کار هستم که به این درآمد بدون گذاشتن وقت زیاد (مثلا با سرمایه و تخصص) اضافه کنم.

بهرحال راهنمائیتون مفید بود و یه جورائی دیدم راجع به وضعیتم باز شد.
    یه مسئله ای هست هم به لحاظ روحی، هم تخصصی کارهای پروژه ای رو ترجیح میدم، یعنی هم درآمدشون خوبه هم یه جورائی وقتم آزاده (ازین جهت واسم ایده آله)
    دنبال شرکت هم یکی از دلایلش همین هست. واقعیت اینه که تا حالا بیشتر پروژه های دانشجوئی بودن و بعضا پروژه های کسائی بودند که واسطه ی من با یه شرکتی میشدن (پول اصلی رو هم اونا به جیب میزدن) یکی از دلایل شرکت زدن هم همین بود، فعلا هم چیزی که مد نظرم بود یه شرکت مثل یه شرکت کامپیوتری هست که بعدا امکان گسترش داشته به حوزه های مثلا مخابرات، به احتمال زیاد یه شرکت 2 3 نفره ی خودمونی که به این پروژه ها سروسامان بده، جا هم تقریبا داریم (هرچند جای خیلی خوبی نیست) ولی شاید به لحاظ اقتصادی بیارزه. حالا به نظرتون با این شرایط میارزه که یه همچین شرکتی کوچیکی رو دست و پا کنیم که فرض کنین در مقطع فعلی بیشتر کارائی شبیه کدنویسی رو انجام بده....به لحاظ اقتصادی میارزه؟
    مسلما اگه کار رو خودتون مستقیم بگیرید و انجام بدید درامدتون خیلی بیشتر میشه
    من خودم شرکتم در زمینه واردات هست و تو این مدتی که کار کردم واقعا میگم خیلی سختی کشیدم چون مسائلی که ادم تا وقتی تو خود کار نره نمی بینه پیش میاد که بسیار هم سخت هست و اگه ندونی چی کار بکنی بدبختت می کنه ! ساده ترین چیزش بحث مالیت و تامین اجتماعی هست که این دو نورد می تونه به راحتی ضرر میلیونی بهت بزنه

اما اگه کمی اطلاعاتت ر بالا ببری و درست کارت رو شروع بکنی و ابتدای کار وقت کافی بزاری میتونی کار خوبی انجام بدی

البته بستگی داره در چه زمینه ای بخوای کار کنی اگه پول اساسی می خوای بهتره بری سراغ پروژه های وزارت دفاع و سپاه که بسیار توش پول هست اما اشنا می خواد و البته باید زیر میزی هم بدی به خیلی ها

به هر حال با هفته ای 10-12 ساعت کار به سختی بشه شرکت رو جمع و جور کرد (چون بالا سر کار هم نباشی کس دیگه ای کار رو برات درست انجام نمی ده) و به نظر من بهترین کار و یکی از پر در امد ترین کارها تدریس هست (البته واضحه اگه شرکتت بگیره اینده بهتری خواهد داشت اما شرکت زدن وقت بیشتر می خواهد و زود بازده هم نیست)

در کل امیدوارم با دید باز کارت رو شروع کنی و موفق باشی

10. این کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آقای logos من قصد دارم مغازه فروش lcd بزنم.
    نظرتون چیه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقای logos من قصد دارم مغازه فروش lcd بزنم.
    نظرتون چیه؟
    راستش من خودم تو این زمینه کار نکردم اما بر اساس دیده ها و میزان واردات روز افزون این محصول به کشور به خصوص انواع تلویزون ها و سینماهای خانگی و led های جدید و مونیتورهای مختلف و اینکه مردم ما به دلیل چشم و هم چشمی به سرعت این نوع وسایلشون رو تعویض می کنن کار پر منفعتی هست اما مسلما باید با یک فرد کار درست صحبت کنید (بنده در این زمینه نظراتم شخصی هست و اصلا کارشناسانه حساب نمیشه)
    اما تنها نکته مهم در این مورد که میتونه به شما خیلی کمک کنه دکور زیبا و منطقه ای هست که مغازتون رو میزنید و همچنین موارد جانبی و امتیازاتی که به مشتریتون میدید از جمله هدایای مختلف (غیر از خود شرکت) تخفیف ، فروش اقساطی و ...

ببخشید که بیشتر نمی تونم کمکی بکنم چون تا به امروز به صورت مستقیم در مورد واردات یا فروش این گونه محصولات کاری نکردم و اطلاعات زیادی ندارم

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ایا یه شرکت یا یه کارگاه کوچک که توش دستگاه برق اضطراری تولید بشهUPS از نظر اقتصادی به صرفه است؟ یعنی کسی بره توی این شغل درامد داره؟
    نمیشه یه راهنمایی بکنید؟ من خیلی وقته منتظرم فکر کنم قاطی پست ها گم شد حرف من!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •