تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 41 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 405

نام تاپيک: آرشیو - پرسش و پاسخ كامپيوتري

آخر فروم باز winxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام

یه سوال داشتم چطور میشه کاری کرد که یکی از درایوهای ویندوز رو در صفحه مای کامپیوتر مخفی کنیم

هم با استفاده از رجیستری هم بدون استفاده از رجیستری

سلام عزيزم

ميتوني از computer managment بري روي درايو مورد نظر راست كليك كرده و change drive letter رو بزني , و سپس روي remove كليك كني

براي دسترسي به computer managment بايد روي my computer راست كليك كرده و manage رو بزنين

از طريق ريجستري هم بايد برين به ادرس

hkey current user / microsoft / windows / curen vision / run

و در اونجا يه dword با نام NowDrive درست كرده و توش درايوي رو كه ميخواي مخفي كني رو مشخص كني كه

اگه تو انجمن سرچ كني بهتر جواب ميگيري

از طريق چارتيشن مجيك هم ميتوني درايو رو hiden كني

اينم هستش كه اقا مهدي گفتن

ابتدا توی run بنویس gpedit.msc تا وارد
    سپس به مسیر زیر برو
    User Configuration> Administrative Templates> Windows Components> Windows Explorer - Hide these spicifed drive in my computer
    روش دوبار کلیک کن از صفحه باز شده enable را انتخاب کن و سپس از وسط صفحه درایوی را که می خوای مخفی بشه را انتخاب و ok کن .

اگه رجیستری را هم می خوای بگو تا بگم .

از طریق disk management هم فکر کنم بشه اگه خواستی بگو تا بگم

موفق باشي عزيزم

Last edited by winxp; 13-12-2007 at 09:57.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام .
    یه مشکلی پیش اومده که بوی ویروسی شدن میده ! :

وقتی از منوی FolderOption فایل های مخفی رو به حالت نمایش در میارم و Apply . Ok میکنم دوباره به صورت پیش فرض یعنی نمایش ندادن فایل های مخفی در میاد . یعنی فایل های مخفی رو نشون نمیده .
    ممکنه راهنمایی کنین .

سلام عزيزم

بوي ويروس رو خوب تشخيص دادي

گزينه ي اول درايوهات چيه ؟

برو تاپيك اونايي كه فايلهاشون مخفي شده بيا اينجا

موفق باشي عزيزم

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام

یه سوال داشتم چطور میشه کاری کرد که یکی از درایوهای ویندوز رو در صفحه مای کامپیوتر مخفی کنیم

هم با استفاده از رجیستری هم بدون استفاده از رجیستری

سلام عزيزم

ميتوني از computer managment بري روي درايو مورد نظر راست كليك كرده و change drive letter رو بزني , و سپس روي remove كليك كني

براي دسترسي به computer managment بايد روي my computer راست كليك كرده و manage رو بزنين

از طريق ريجستري هم بايد برين به ادرس

hkey current user / microsoft / windows / curen vision / run

و در اونجا يه dword با نام NowDrive درست كرده و توش درايوي رو كه ميخواي مخفي كني رو مشخص كني كه

اگه تو انجمن سرچ كني بهتر جواب ميگيري

از طريق چارتيشن مجيك هم ميتوني درايو رو hiden كني

اينم هستش كه اقا مهدي گفتن

ابتدا توی run بنویس gpedit.msc تا وارد
    سپس به مسیر زیر برو
    User Configuration> Administrative Templates> Windows Components> Windows Explorer - Hide these spicifed drive in my computer
    روش دوبار کلیک کن از صفحه باز شده enable را انتخاب کن و سپس از وسط صفحه درایوی را که می خوای مخفی بشه را انتخاب و ok کن .

اگه رجیستری را هم می خوای بگو تا بگم .

موفق باشي عزيزم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

11 دیگه کلافه شدم !! ممنون میشم کمکم کنید ...

سلام دوستان :
    چند وقته واسه سیستمم مشکل پیش اومده که حسابی کلافم کرده !
    1 زمانی که می خوام درایو ها رو از داخل my computer با دابل کلیک باز کنم error میده و باز نمی کنه !! اینم متنش :

windows cannot find " rose.exe" . make sure you typed the name correctly ,

and then try again.

to search for a file , click the start buotton , and then click search

( با راست کلیک و open جواب میده ... )

2 هر وقت می خوام از memory reader استفاده کنم بلا استثناء این پیغام خطا ظاهر میشه :

soundmix.exe – No Disk

There is no disk in drive . please insert a disk into drive ...

3 folder option به هم ریخته !! دیگه به فایل های hidden دسترسی ندارم !!

چند بار هم ویندوزو عوض کردم ولی بازم :

" آش همون آشو کاسه همون کاسس " !!

دیگه حسابی کلافم کرده !! ممنون میشم راهنماییم کنید ...

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام دوستان :

چند وقته واسه سیستمم مشکل پیش اومده که حسابی کلافم کرده !

1 زمانی که می خوام درایو ها رو از داخل my computer با دابل کلیک باز کنم error میده و باز نمی کنه !! اینم متنش :

windows cannot find " rose.exe" . make sure you typed the name correctly ,

and then try again.

to search for a file , click the start buotton , and then click search

( با راست کلیک و open جواب میده ... )

2 هر وقت می خوام از memory reader استفاده کنم بلا استثناء این پیغام خطا ظاهر میشه :

soundmix.exe – No Disk

There is no disk in drive . please insert a disk into drive ...

3 folder option به هم ریخته !! دیگه به فایل های hidden دسترسی ندارم !!

چند بار هم ویندوزو عوض کردم ولی بازم :

" آش همون آشو کاسه همون کاسس " !!

دیگه حسابی کلافم کرده !! ممنون میشم راهنماییم کنید ...
    سلا دوست عزیز
    دوست عزیز سیستم شما ویروسی شده .

با عوض کردن ویندوز نباید فایلهای الوده را دوباره باز کنید .

شما بعد از نصب ویندوز قبل از ویروس یابی دوباره به درایو هایتان رفته و فایلها را اجرا می کنید . با این کار ویروس ها دوباره فعال شده و به قول خودتون اش همان اش کاسه همون کاسه .

این ویروس ( تروجان) الان یه چند ماهی میشه اومده و از طریق موبایل یا همون Memory موبایل انتشار پیدا کرده . و Flash Memory

این ویروس همون طور هم که توی ارور می بینی Rose.exe هستش .

این وبروس فقط توی درایو هستش و در فلدر ها وجود نداره . به فایل هات هم کاری نداره .

بخش Folder Option رو از بین می بره . و همینطور که خودت هم گفتی با کلیک کردن رو درایو درایو باز نمیشه و باعث اجرا شدن ویروس میشه .

هیچ انتی ویروسی به جز Kasper Sky و nod32 قادر به شناسایی اون نیست البته اگه Update بشن شاید بقیه انتی ویروس ها هم اونو شناسایی کنن. فعلا Kasper Sky و nod32 ویروس رو واست پاک میکنه.

ولی خوب با پاک شد مشکل حل نمیشه و با کلیک روی درایو دوباره ساخته میشه.

اگه Folder Option هنوز مخفی نشده و از بین نرفته باید بری تیک گزینه show hidden file and folder را بزنی و تیک گزینه hide protected opereting system file را برداری .

بعد با راست کلیک رو درایو و انتخاب گزینه open وارد درایو شده و چند لحظه صبر کن خود انتی ویروس شناسایی میکنه و دخلش رو میاره .

( Rose.exe و Host.exe ) و در کنار این باید فایل Autorun.inf رو هم پاک کنی اخه این فایل باعث میشه که درایو باز نشه و مسیر ویروس رو مشخص میکنه که با کلیک رو درایو ویروس اجرا میشه.

این کار رو واسه همه درایو ها انجام بده . و بلافاصله قبل از انجام کاری سریع سیستم را Restart کن همه چی حل میشه.

برای برگرداندن Folder Option به مسیر زیر در پنجره Group Policy بروید:

User Configuration> Administrative Templates> Windows Components> Windows Explorer
    بعد از کلیک نمودن بروی Windows Explorer، در سمت راست پنجره Group Policy بروی Removes the Folder Options menu item from the Tools menu دابل کلیک نموده و از تب Setting گزینه Disable را علامت دار نمایید و بروی کلید OK کلیک نمایید.

پروفشنال Meisam Khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

يه سوال در مورد ياهو مسنجر داشتم:
    وقتي ROOM مورد نظر رو انتخاب مي كنم و لود مي كنم ، پنجرا هاي باز ميشه و وقتي لود شد دكمه ENTER CHAT را فشار مي دهم اما پيغام ظاهر مي شه THE request was refused.
    لطفا كمكم كنيد.

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام
    من میخواهم برای یکی از یوزر هام Printer & Control panel رو بردارم، مسیر زیر رو هم میرم، همه رو Disable میکنم ولی باز به همه ی برنامه های داخلی کنترل پنل و پرینتر دسترسی دارد:

user configration\administractive templet\Control Panel\

ممنون میشم راهنماییم کنید...

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

سلام عزيزم

بوي ويروس رو خوب تشخيص دادي

گزينه ي اول درايوهات چيه ؟

برو تاپيك اونايي كه فايلهاشون مخفي شده بيا اينجا

موفق باشي عزيزم
    مرسی !
    منظورتو متوجه نمیشم عزیز . گزینه اول درایو هام چیه ؟! منظورتو واضح تر میگی ؟
    لینک تاپیک اونایی که فایل هاشون مخفی شده رو پیدا کنم میرم سر میزنم ! پیش خودتم میام !

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

مرسی !
    منظورتو متوجه نمیشم عزیز . گزینه اول درایو هام چیه ؟! منظورتو واضح تر میگی ؟
    لینک تاپیک اونایی که فایل هاشون مخفی شده رو پیدا کنم میرم سر میزنم ! پیش خودتم میام !
    ابتدا از منوي start گزينه run را انتخاب كرده وregedit را تايپ كرده و ok را كليك كنيد تا برنامه رجيستري اجرا شود.حال در پنجره باز شده دكمه f3 را بزنيد. (توضيح اينكه كليد f3 جهت جستجوي يك كليد در رجيستري مي باشد ).
    سپس كلمه showall را وارد كرده و دكمه find next را كليك كنيد(از قسمت پايين اين پنجره گزينه keys فعال باشد.) تا كليد مورد نظر در پانل چپ ظاهر شود.در اين حالت از پانل راست روي گزينه checkedvalue دابل كليك كنيد و مقدار آن را از 0 به 1 تغيير داده از رجيستري خارج شويد. حال my computer را باز كرده و از منوي tools گزينه folder options را انتخاب كنيد.به سربرگ view رفته و در قسمت hidden files and folders گزينه do not show hidden files and folders را فعال كنيد و در نهايت ok را بزنيد.

اگه با این روش مشکلت حل نشد باید تایپکی که معرفی شده را بخونی .

منظورش از این که گزینه اول درایوهات اینه که وقتی روی درایو هات راست کلیک می کنی گزینه اولش چیه ؟

این هم همون تایپکی که گفته شده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

ابتدا از منوي start گزينه run را انتخاب كرده وregedit را تايپ كرده و ok را كليك كنيد تا برنامه رجيستري اجرا شود.حال در پنجره باز شده دكمه f3 را بزنيد. (توضيح اينكه كليد f3 جهت جستجوي يك كليد در رجيستري مي باشد ).
    سپس كلمه showall را وارد كرده و دكمه find next را كليك كنيد(از قسمت پايين اين پنجره گزينه keys فعال باشد.) تا كليد مورد نظر در پانل چپ ظاهر شود.در اين حالت از پانل راست روي گزينه checkedvalue دابل كليك كنيد و مقدار آن را از 0 به 1 تغيير داده از رجيستري خارج شويد. حال my computer را باز كرده و از منوي tools گزينه folder options را انتخاب كنيد.به سربرگ view رفته و در قسمت hidden files and folders گزينه do not show hidden files and folders را فعال كنيد و در نهايت ok را بزنيد.

اگه با این روش مشکلت حل نشد باید تایپکی که معرفی شده را بخونی .

منظورش از این که گزینه اول درایوهات اینه که وقتی روی درایو هات راست کلیک می کنی گزینه اولش چیه ؟

این هم همون تایپکی که گفته شده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مرسی از بابت راه حلت .
    خوب وقتی راست کلیک میکنم همونی که همیشه میبینم ! Open و Explore و ...
    امتحان میکنم . ببینم حل میشه یا نه . ممنون نتیجه رو هم میگم ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •