بازي من و حريفم هم از گروه 3 به دليل عدم وجود هماهنگي انجام نشد.
البته قرار بود ديشب تا آخر شب من منتظر ايشون بمونم كه خبر بدند كه خبري ازشون نشد.
ان شاءالله اگه وقتشون آزاد باشه امشب يا فردا شب بازي را انجام ميديم.
بازي من و حريفم هم از گروه 3 به دليل عدم وجود هماهنگي انجام نشد.
البته قرار بود ديشب تا آخر شب من منتظر ايشون بمونم كه خبر بدند كه خبري ازشون نشد.
ان شاءالله اگه وقتشون آزاد باشه امشب يا فردا شب بازي را انجام ميديم.
حریف من جناب masoudrejae ظاهرا adsl شون مشکل داره.
لطفا بازی من با ایشون را به تعویق بندازید.
در اولین فرصت که بتونند بازی را انجام میدیم.
ممنون
چون بازیای دور چهارم به هفته بعد موکول شده می تونین این هفته بازیتون رو انجام بدین
من شارژم ام تموم شده الان هم با شبانه اومدم میخوام سرویسم را از مخابرات بگیرم نه صبانت به محض اینکه درست بشه میام در خدمت دوستان هستم
اقا یکی از دوستای من میخواد بیاد تو لیگ شرکت کنه امکانش هست بیاد؟خودم ضمانتشو میکنم که تا اخرش هست.البته بازیکن قابلیه.![]()
سلام بر همه دوستان
امروز بعد از حدود کمتر از دو هفته دارم ان میشم...
روزی که پیغام این لیگ برای من اومد خیلی خوشحال شدم اما امروز در پس پرده ای از ناامیدی از زندگی و روزگار قرار گرفته ام.
متاسفانه باید اینو بگم که دیگه نمیتونم اینجا فعالین کنم و بازی کنم...منی که چقدر منتظر بازی ها بودم امروز به چه روزی افتادم ....
از همه دوستان معذرت میخوام.خودم میدونم اما بنا بر دلایلی مجبورم...
شاد باشید و قدر لحظات رو بدونید که شاید روزی حسرت این روز ها را بخورید..
انریکو جون کجا داری میری؛خدا بزرگه این حرفا چیه داری میزنی ؛غصه نخور با خدا باش هیچ چیزی نمیتونه ناراحتت کنه؛به خدا توکل کن خیلیا ارزش اینو ندارن که زندگیتوبخاطرشون خراب کنی؛انریکو دنیا پر از چیزای خوبه ناامید نباش
دوستان بعد از یه مدت اومدیم بازی های دور دوم با توجه به مدت زیادی گذشته و پست های دوستان نتایجش گذاشته شد بعضی از نتایج دور سوم و همچنین دور چهارم گذاشته میشه
فردی اعتراضی داشت به من بگه
همچنین افرادی که نیومدن شمرده میشه تا در دور بعد شاید اینجور نیومد ها نباشیم
دوستی هم اکه الان می خواد بیاد نمیتونه و باید واسه این دوره تمام شه و در دور بعد لیگ بازی کنه (منظورم دور بعد هست که به دو دسته لیگ یا شایدم یکی!تبدیل میشه)
دوستان خواهشا سریعا بازی های دور چهارم انجام بدن و نتایج دور سوم هم خبر بدن که حریف اومده نیومده بازی انجام شده نشده میشه نمیشه
---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
گروه 1:
---------- Post added at 08:23 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
گروه 2:
---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
گروه 3:
گروه 4:
---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------
گروه 5 :
Last edited by chessmathter; 01-04-2011 at 19:33.
تو گروه 3 که مهنام خان کلا نیستن و مسعودجان (!) هم اینترنتشون فعلا قطعه و قراره خبر بدن بنابراین در حال حاضر فقط بازی اول دور چهارم میتونه برگزار بشه که دو طرف باید با هم هماهنگی کنن
در گروه چهار. دور سوم بازی من و کاربر کمیاب به دلیل حضور نیافتن ایشون انجام نشد.من سه تا چهار بار هم برای ایشون پیغام دادم که جواب بنده رو ندادند.
ضمناً ایشون در بازی های قبلی نیز شرکت نکرده بودند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)