تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 54 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 534

نام تاپيک: Galaxy Tab 10.1 » دومین Tablet سامسونگ با سیستم عامل Android و صفحه نمایش 10.1 اینچ

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

گالکسی 10.1 به نظرم خیلی کامله و تنها ضعفش فقط عدم ساپورت مموری کارت هست . اگه قیمتش تا یکی دو ماه دیگه مناسب بشه حتما میخرم .
    ولی در مورد Asus اتفاقا من تو Review سایت Mobiletechreview خوندم که کیفیت صفحه نمایش و کلا ساختار گوشی خیلی عالی نیست .
    به نظر من الان Acer Iconia A500 بهترین و ارزان ترین تبلت موجود در بازار هست که هم از نظر سخت افزاری کامله و اینکه درگاه USB هم داره و آلبوم 3D برای دیدن عکس هاش هم که دیگه معرکه است .
    البته آرچوس هم دو مدل میخاد بده بیرون به نام های 80 , 101 G9 که اینا هم اگه خوب ساپورت بشن تبلت های خوبی میشن .

مدل ایسر که گرونتر هست ! یادم میاد 790 اینا بود
    در مورد این مدل ایسوس هم و مخصوصا کیفیتش بهترین راه این هست که نقد کاربر ها رو بخونی ،مثلا سایت XDA

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض Galaxy Tab 10.1 with 4G LTE on Verizon Hands-on and unboxing

سلام

ویدئو:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by mahroo_z1; 30-07-2011 at 11:41.

3. 3 کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان
    همونطور که میدونید سامسونگ در گوشی جدید که گلکسی اس 2 هست یه کابل برای گوشی طراحی شده که به وسیله اون یشه هارد اکسترنال یا فلش رو به گوشی متصل کرد و فیلم یا موزیک درون اون رو بر روی گوشی پخش کرد
    سوالی که دارم اینکه آیا همچین کابلی باری این تبلت سامسونگ طراحی شده؟
    اگه همچین کابلی باشه خرید تبلت 16 گیگ منطقی هست اما اگه نباشه به نظرم 16 گیگ برای تبلت واقعا کمه
    درضمن من هنوز نمیدونم که این تبلت های اندروییدی قابلیت پخش فرمت mkv با زیرنویس به فرمت sub/idx رو دارن یا خیر

والا چند وقتیه تو فکر خرید یه تبلت هستم و بشدت بین این تبلت و موتورولا گیر کردم

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

درضمن من هنوز نمیدونم که این تبلت های اندروییدی قابلیت پخش فرمت mkv با زیرنویس به فرمت sub/idx رو دارن یا خیر
    متاسفانه عدم اجراي كانتينر mkv مربوط به چيپست هاي تگرا 2 ميشه كه در همه تبلت هاي هاني كمب بازار وجود داره
    (البته 720p رو ميتونيد اجرا كنيد منتها باز هم مقداري سخته و بايد با soft decoding هاي نرم افزارهايي مثل mobo يا rock اجرا كنيد )
    پس تصميميتون رو در اين مورد ميتونيد عوض كنيد

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

مثل اینکه دعوای اپل و سامسونگ به مرحله جدیدی رسیده.

Apple Prevents Samsung from Selling Galaxy Tab 10.1 in Australia

فروش گالاکسی تب 10.1 در استرالیا متوقف شده تا زمانی که نتیجه دادگاه مشخص بشه. این توقف توافقی بین اپل و سامسونگ بوده. طبق توافق سامسونگ در اولین فرصت ممکن کلیه تبلیغات گالاکسی تب رو هم در استرالیا باید متوقف کنه.

طبق گزایش Bloomberg اپل دنبال توقف فروش گالاکسی تب در بقیه کشورهاست.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در کل شواهد یک توافق پشت پرده بین دو طرف رو نشون میده که بزودی اتفاق می افته.

ویرایش: مثل اینکه سامسونگ نظرش رو عوض کرده و گفته طبق برنامه قراره در استرالیا هم عرضه بشه.

7. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

متاسفانه عدم اجراي كانتينر mkv مربوط به چيپست هاي تگرا 2 ميشه كه در همه تبلت هاي هاني كمب بازار وجود داره
    (البته 720p رو ميتونيد اجرا كنيد منتها باز هم مقداري سخته و بايد با soft decoding هاي نرم افزارهايي مثل mobo يا rock اجرا كنيد )
    پس تصميميتون رو در اين مورد ميتونيد عوض كنيد
    اخه من شنیده بودم که اجرا میکنه.پس به نظرتون باید صبر کرد واسه نسخه بعدی تگرا؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

اخه من شنیده بودم که اجرا میکنه.پس به نظرتون باید صبر کرد واسه نسخه بعدی تگرا؟
    متاسفانه اجرا نميكنه (منتها عرض كردم من با استريم ونرم افزاري مصل splashtophd مشكل رو حل كردم اجرا با pc ‌و استريم روي تبلت
    -تا بعد كريسمس و وارد شدن 4 هسته اي ها بايد صبر كنيد كه چند ماهي طول ميكشه (اجراي اين كانتينر به تعداد هسته ها ربطي نداره به پلتفورم ومعماري تگرا2 بر ميگرده كه نقص داره از اين نظر )

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

کلا MKV رو هیچ وقت ساپورت نمی کنن در Hardware Acceleration ها. دلیلش هم به کپی رایت و یک سری نقص های MKV در کانتنت های DRM میشه که این کار رو از لحاظ قانونی هم مشکل دار می کنه. بالاخره 99.9 درصد استفاده MKV در Piracy هست! همین روشی که گفتند (Stream از PC به تبلت روی WiFi همراه با Live Conversion) بهترین راه فعلی و شاید آینده است برای پخش ویدیو ها.

11. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

كاش از cpu هاي Exynos و gpu mail-400mp كه در گالكسي 2 هست استفاده ميشد كه خيال همه رو از بابت كدك ها راحت ميكرد

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كاش از cpu هاي Exynos و gpu mail-400mp كه در گالكسي 2 هست استفاده ميشد كه خيال همه رو از بابت كدك ها راحت ميكرد
    یعنی با توجه به این GPU گالکسی اس 2 فرمت فول اچ دی Mkv را راحت پخش میکنه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •