تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 53 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 521

نام تاپيک: همه چیز درباره بازار لپ تاپ ( ایران ، دبی ، چین) و سیاست ها فروش شرکت های ایرانی ، ترفندها ، تقلب !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه shakhdar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من بازم ازتون تشكر ميكنم.اما چند تا سؤال جديد برام پيش اومده:
    1-فرض كنيم كه مدل VPC-F136FG/B را خريدم.آيا سايتي چيزي براي رجيستر كردن مدل وجود داره؟(من هم مثل شما با كمي جست و جو تونستم سايت هاي خاورميانه-آفريقا و آسيا را بجويم و اين مدلو توشون پيدا كنم حتي توي sony.co.au كه مال استراليا بود نيز وجود داشت اما نميدونم اگه دستگاهو خريدم چجوري از وجود رسميش حتي در كورترين نقطه ي اينترنت با خبر بشم!؟)
    2-ببخشيد اينو ميپرسم چون ميدونم كه جاش اينجا نيست اما ميخواستم بدونم كه بهترين راه بكاپ گرفتن از وايو چيه؟(آيا امكاني در خود ويندوز يا لپ تاپ هست يا بايد از برنامه اي جدا استفاده كنم؟)
    3-من هفته ي پيش اين مدلو در يكي از فروشگاه هاي ايران رهجو در شيراز ديدم و از فروشنده پرسيدم كهUSB 3.0 داره يا نه وطرف با چنان اطميناني ميگفت كه نه كه بايد بوديد و مي ديديد!اما امروز در سه سايت(گفته شده در بالا)به طور مشابه ديدم كه زده دو تا USB 3.0 داره!!به نظر شما آيا ميشه به اين سايتها كه البته فكر كنم آسيايي و استرالياييش مثل مورد ديگه مصرف كننده را تحريم نكرده ان اطمينان كرد؟(نميدونيد طرف با چه اطميناني ميگفت كه ايران رهجو تا حالا از هيچ سري،USB 3.0 دار تو ايران وارد نكرده!!)
    در ضمن بايد بگم به اولين لينكي كه داديد مراجعه كردم و اطلا عاتتون در مورد حروف و اعداد واقعا حيرت انگيز بود!!اينجور چيزارو من هم بعضا جسته گريخته بهشون پي پردم اما اطلاعاتتون واقعا نظم و ترتيب جالبي داشت.از اينكه در تعطيلات آنلاين هستيد وبه سؤالات به اين دقت جواب ميدين سپاسگذارم!

2. این کاربر از shakhdar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

سلام

تنها نکته ای که لازم دونستم توضیحی دربارش بدم برای همه لپ تاپ ها و نه تنها سونی مسئله زبان چاپ شده روی کیبورد هست.

اساسا لپ تاپی نداریم که کیبورد فارسی باشه. اونی که شما میگید عربی هست. بعضی مدل های خاورمیانه ای دارای این کیبورد هستند. کلا لپ تاپ هایی با این ویژگی دو نوع هستند. لپ تاپ هایی که توسط شرکت مادر برای خاورمیانه زده میشن و لپ تاپ هایی که مخصوص خاورمیانه زده میشن. فرق این دو در اینه که گروه اول مشابه اروپایی و دیگر مناطق ساپورت شده توسط شرکت مادر رو دارند ولی گروه دوم که جدیدا باب شده و برخی شرکت های مادر چنین Option ی رو دارند ساخت مدلی با اسم و کانفیگ خاص برای منطقه ای خاص هست. مثل برخی مدل های HP Probook .

بنابراین کیبورد فارسی نداریم. این ویژگی تنها مشخص کننده منطقه فروش مشخص شده توسط شرکت مادر هست و هیچ ربطی به ریفر بودن یا نبودن اون نداره.

در مورد دستگاه های سفارش آمریکا که دیگه اصلا همچین کیبوردی نیست . چون خیلی تابلو میشه که لپ تاپی که برای فروش در آمریکا ساخته شده کیبورد عربی هم داشته باشه!!!!

موفق باشین.
    من لپتاپم ایسوس ـه و کیبورد فارسی هم داره رو جعبش هم نوع کیبورد رو نوشته فارسی !

اگه نباشه جاش خالی می مونه teknosys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

من بازم ازتون تشكر ميكنم.اما چند تا سؤال جديد برام پيش اومده:
    1-فرض كنيم كه مدل VPC-F136FG/B را خريدم.آيا سايتي چيزي براي رجيستر كردن مدل وجود داره؟(من هم مثل شما با كمي جست و جو تونستم سايت هاي خاورميانه-آفريقا و آسيا را بجويم و اين مدلو توشون پيدا كنم حتي توي sony.co.au كه مال استراليا بود نيز وجود داشت اما نميدونم اگه دستگاهو خريدم چجوري از وجود رسميش حتي در كورترين نقطه ي اينترنت با خبر بشم!؟)
    2-ببخشيد اينو ميپرسم چون ميدونم كه جاش اينجا نيست اما ميخواستم بدونم كه بهترين راه بكاپ گرفتن از وايو چيه؟(آيا امكاني در خود ويندوز يا لپ تاپ هست يا بايد از برنامه اي جدا استفاده كنم؟)
    3-من هفته ي پيش اين مدلو در يكي از فروشگاه هاي ايران رهجو در شيراز ديدم و از فروشنده پرسيدم كهUSB 3.0 داره يا نه وطرف با چنان اطميناني ميگفت كه نه كه بايد بوديد و مي ديديد!اما امروز در سه سايت(گفته شده در بالا)به طور مشابه ديدم كه زده دو تا USB 3.0 داره!!به نظر شما آيا ميشه به اين سايتها كه البته فكر كنم آسيايي و استرالياييش مثل مورد ديگه مصرف كننده را تحريم نكرده ان اطمينان كرد؟(نميدونيد طرف با چه اطميناني ميگفت كه ايران رهجو تا حالا از هيچ سري،USB 3.0 دار تو ايران وارد نكرده!!)
    در ضمن بايد بگم به اولين لينكي كه داديد مراجعه كردم و اطلا عاتتون در مورد حروف و اعداد واقعا حيرت انگيز بود!!اينجور چيزارو من هم بعضا جسته گريخته بهشون پي پردم اما اطلاعاتتون واقعا نظم و ترتيب جالبي داشت.از اينكه در تعطيلات آنلاين هستيد وبه سؤالات به اين دقت جواب ميدين سپاسگذارم!
    باز هم سلام!

1 . برای مدل های غیر آمریکایی سایتی برای ریجستر دستگاه وجود نداره. تنها راهی که من بلد هستم تماس مستقیم با ساپورتر هست که نود درصد مواقع میگه برو ساپورتر کشور خودت ، حالا هرچی بگی نداریم اینجا میگه من اطلاعاتم فقط در مورد منطقه خودمونه. چند سال پیش واسه امتحان زنگ زدم ایران رهجو و دستگاهی که مدل آمریکایی بود رو ازشون خواستم که دستگاهم رو ریجستر کنند. سریال و PN رو ازم گرفتن و گفتن که ریجستر کردیم ، ولی هیچ مدرکی هم ارائه نشد. وقتی خودم رفتم ریجستر کردم ، هیچ پیغامی که بگه این دستگاه قبلا ریجستر شده نداد.

2 . نرم افزاری روی ویندوز مادر هست به نام Vaio Care اگه خواستی انجام این Pdf رو دانلود کن.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    3 . حرف فروشنده هیچ وقت ملاک نیست. بهترین مرجع صفحه مربوط به همون مدل در سایت مربوطه هست.

در مورد این مدل 2 پورت USB 3 و یک پورت USB 2 داره که پورت دوم e-SATA هم هست. پس حرف فروشنده کاملا رد میشه. معلومه که میشه به سایتی که توسط شرکت سازنده ایجاد و مدیریت شده اطمینان بیشتری داشت تا یک خرده فروش توی شیراز!!!

در مورد سایت استرالیا یه نکته هست و اونم اینه که شما وقتی وارد سایت Asia سونی میشید بالاش نوشته Asia Pacific یعنی آسیا و اقیانوسیه. لپ تاپ های آسیا توی استرالیا و کلا اقیانوسیه هم موجوده.

نکته ای که در مورد سایت ها برای تحریم فرمودید متوجه نشدم. ولی اساسا این سایت ها برای اطلاع رسانی هست و هیچ کسی رو تحریم نکردند.

موفق باشین.

5. 5 کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

من لپتاپم ایسوس ـه و کیبورد فارسی هم داره رو جعبش هم نوع کیبورد رو نوشته فارسی !
    سلام

نکته اول : اگه روی کارتن دستگاه شما برچسب نباشه و از روی کیبورد دستگاه بخواید تشخیص بدین که فارسیه از کجا میفهمین؟ چون کیبورد عربی خیلی به فارسی نزدیکه و شاید توی یکی دو حرف اختلاف داشته باشند. با این حساب ممکنه کیبورد عربی باشه و یه برچسب فارسی هم روی جعبه زده باشند.

اگه نکته اول رد شد پس :

دستگاه شما چه مدلی هست؟ احتمالا مدلی باشه که سال شروع خط تولیدش از 2009 به پائین هست. البته این نکته رو بگم که ممکنه شما 6 ماه پیش خریده باشی ولی منظور خط تولید هست نه مدل. سیاست فروش شرکت ها اینه که زمان ورود محصول به بازار و زمان اعلام به نمایندگی های فروش فرق میکنه. برای مثال یه شرکت مادر میاد و یه سری جدید رو طراحی میکنه ، بعد از اخذ گواهینامه ها و کارهای اداری که داره میاد و اعلام سری جدیدش رو میده . ولی نه به عموم ، بلکه به کسانی که نمایندگی هستند (توزیع کنندگان و نمایندگان رسمی فروش). یه سری قراردادی این وسط بین فروشنده ها و شرکت رد و بدل میشه. مثلا اگه شرکت من رو برای عقد قرارداد بپذیرند (شرایط خاص خودش رو داره.) من میتونم این سری رو به صورت تک مدل و حتی مدل هایی که در آینده از این سری با توجه به برنامه ریزی که شرکت کرده رو سفارشی و یا به صورتی که شرکت قصد تولید داره بخرم. اینجوری هم شرکت میدونه که چه قدر بایستی سرمایه گذاری کنه روی این سری و هم من از نوع کالا و موجودیه اون توی زمان مشخص شده که تعهد تحویل شرکت هست اطلاع خواهم داشت.

اگه به فرض دستگاه شما 2009 به پایین باشه ، اون زمان ایران جزو لیست Asus بوده و یکسری قراردادی بین شرکت های ایرانی و شرکت مادر منعقد شده که شرکت مادر نمی تونه زیر اونا بزنه. پس از اون سری که قبلا قرادادش بسته شده و شرکت متعهد شده هر مدلی که جزو اون قرارداد بوده رو بایستی طبق تعهد برای طرف قرارداد تولید بکنه. بنابراین لپ تاپ هایی که خط تولید اونا از اواخر 2009 تا الان هست چنین کیبوردی نخواهند داشت. بنده بارها توی همین تایپیک لینک هایی دادم از ایسوس که ایران جزو بازار فروش این شرکت محسوب نشده ، پس کیبورد فارسی هم معنایی نخواهد داشت.

موفق باشین.

7. 3 کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hossein0005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    سال نو ی شما مبارک
    گفته بودید که قراره مدلهای جدیدی از لپتاپ وارد بازار بشه
    فکر کنم hp رو گفته بودین
    HP Pavilion DV6-3178
    نظرتون در موردش چیه؟ البته تو فروم مخصوی این مدل خوندم که داغ میکنه

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام

سال نو شما هم مبارک.

فکر نکنم این مدل رو من معرفی کرده باشم. من لنوو و دو تا وایو معرفی کردم.

به هر حال!!

با اینکه بارها بنده عرض کردم نظری درباره یه مدل خاص نمی تونم بدم بازم دوستان اصرار میورزند. با وجود اینکه توی این فروم در مورد همه مدلها با همه قیمت ها تایپیک های حرفه ای و خوبی وجود داره.

ولی در مورد این لپ تاپ: این لپ تاپ به بازار خاورمیانه اومده. قیمتش 1180 دلار هست. توی ایران نمی دونم موجود باشه یانه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد داغ کردن هم بایستی بگم حرارت توی ذات لپ تاپ هست. شما هیچ برندی رو نمی بینی که حرارتی تولید نکنه. اینکه بیشتر از دیگر مدل ها داغ کنه رو نمی دونم ، چون واقعا قضاوت سخته . هر کسی یه جوری از لپ تاپ استفاده میکنه ، هر کاربری یه سطح اطلاعاتی در مورد استفاده از لپ تاپ داره و توی محیط های مختلف کاربران مختلف استفاده های مختلفی از لپ تاپ می کنن. حالا شما خودتون قضاوت کنین آیا میشه با این همه مجهول معادله حرارت رو حل کرد؟

بهتره به حرف یک نفر یا چند نفر بسنده نکنیم و کلیت جهانی برند رو ببینیم.

همه برند ها ، همه مدل ها خوبند به شرطی که نیاز ما رو برآورده کنند. این اسامی و قطعات و ظاهر دستگاه ها فقط برای اینه که مصرف کننده ها نیازهای متفاوتی دارند و سرمایه داری یعنی شناخت نیاز مشتری و سعی در رفع آن برای سود بیشتر!!!!

موفق باشین.
    Last edited by teknosys; 24-03-2011 at 19:59.

10. 3 کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام

الان یه ایمیل از HP گرفتم که موضوعش این بود:

Export Policy: Iran Update
    !!!!!!!

رفتم چک کردم . HP شرایط فروش به ایرانی ها رو که چند سال پیش اعلام کرده بود رو آپدیت کرد.

معلوم نیست تا چه حدی تهدیداتش رو عملی خواهد کرد ، ولی در آخرین سیاست فروشی که درباره ایران از HP دیده بودم تا این حد به صراحت حرف نزده بودند.

ترجمه: HP مقید به انجام تمام قوانین صادرات آمریکا می باشد. ما محصولاتمون رو به ایران نمی فروشیم و هیچگونه فعالیت تجاری در ایران نداریم. پس از بررسی های اخیر ما متوجه انجام کارهایی فراتر از قانون شده

ایم. ما گامهای بیشتری با توزیع کنندگانمان در خاورمیانه برای جلوگیری از توزیع محصولاتمان در ایران توسط اشخاص ثالث در نظر گرفته ایم. این گامها عبارتند از محکم کردن شرایط قرارداد توزیع کنندگان با اعمال صراحت

منع فروش محصولات HP در ایران
    . نظارت بیشتر و از نزدیک بر عملکرد توزیع کنندگان خود در خاورمیانه و حتی انجام پاکسازی مکرر و بیشتر از توزیع کنندگان متخلف در این منطقه.

اینهایی که رنگی کردم همون حرفایی بود که تو پست های قبلی جسته و گریخته در موردشون بحث شد . حالا به همون نقطه رسیدیم.

موفق باشید.
    Last edited by teknosys; 18-07-2011 at 17:20.

12. 6 کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shakhdar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خوب،دوباره سلام!
    اول اينكه بابت pdf ممنون!(البته خودم قبلا دانلودش كرده بودم اما خوب ضعف زبان هم چيز بدي است وخودم هم تنبليم{شيرازيم ديگه!!}شده بود و نخونده بودمش!).
    در ضمن نكته اي كه در مورد تحريم گفتم در مورد اين بود كه اگه به سايت استراليايي(البته آدرس دقيقش به جاي sony.co.au ،sony.com.au بودش!) يا آسيايي مراجعه كنين در فسمت Support و در ستون سمت چپ يك زير منو به اسم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميبينيد كه البته چنين چيزي در سايت خاورميانه-آفريقايي وجود ندارد!و در ضمن بگم كه من خودم پيشنهاد ميدم كه ازش بگذريم؛چون كه چيز خاصي نبود!!!(من خيلي از حرفامو من جمله چيزي كه در مورد خرابي سري اف گفتم پس ميگيرم چون كه آدم وقتي مدرك و دليل مستندي نداشته باشه(يعني چيزي مثل گفته ي شما در مورد اطلاعات سايت ها تا حرف يك خورده فروش!)حرفش مثل باد هوا ميمونه و فقط اشخاص دقيق و ريزبيني مثل شما هستند كه با هر حرفي به اين سو و آن سو كشيده نميشوند و از قو ه ي عقلانيت خودشون استفاده ميكنند.(اين حرف هم گه ميگفت سري اف زياد خرابي نداده باز اون فروشنده زده بود ومردمي مثل ما هم كه عقلشون تو چشمشونه و چشمشون مثل من به دهن فروشنده چه استنباطها كه نميكنند!!).
    حالا دوباره ميرسيم به سؤالات!!:
    1-به نظر شما من اول ريكاوري كنم بعد پارتيشن بندي يا اينكه بالعكس عمل كنم؟(يكي از دوستانم كه F11 داشت از برنامه ي acronis استفاده كرده بود؛نظر شما چيه؟{در مورد پارتيشن بندي چه برنامه اي ميشناسيد؟؛هر چه ساده تر بشه باهاش كار كرد بهتره!})
    2-به نظر شما من اگر شك داشته باشم كه مدل ديگري بهم داده باشند(اما پشت لپ تاپ همون مدل درخواستيم نوشته شده باشه!!)و بعد از قسمت سرچ ويندوز سون دستور dxdiag رو اجرا كنم و از صحت مدل با خبر بشم؛كافي است يا اينكه راه جايگزيني پيشنهاد ميكنيد؟
    3-من اگه خدا بخواد هفته ي ديگه ميخوام برم مدل نامبرده در پست هاي قبلي رو بگيرم(ميدونيد 1700000 تومان چيزي است كه من نوعي را وادار ميكنه تا اينقدر تحقيق كنم و شما رو سؤال پيچ نمايم!!)؛به نظرتون نكته اي هست كه بخوام قبل،حين و بعد از خريد رعايت كنم؟(خوهش ميكنم هر چي كه به ذهنتون ميرسه بگيد{please!!!})
    باز هم تشكر....

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

یعنی با hp باید خداحافظی کنیم
    چه بلایی سر بازار میاد؟

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

سلام

نکته اول : اگه روی کارتن دستگاه شما برچسب نباشه و از روی کیبورد دستگاه بخواید تشخیص بدین که فارسیه از کجا میفهمین؟ چون کیبورد عربی خیلی به فارسی نزدیکه و شاید توی یکی دو حرف اختلاف داشته باشند. با این حساب ممکنه کیبورد عربی باشه و یه برچسب فارسی هم روی جعبه زده باشند.

اگه نکته اول رد شد پس :

دستگاه شما چه مدلی هست؟ احتمالا مدلی باشه که سال شروع خط تولیدش از 2009 به پائین هست. البته این نکته رو بگم که ممکنه شما 6 ماه پیش خریده باشی ولی منظور خط تولید هست نه مدل. سیاست فروش شرکت ها اینه که زمان ورود محصول به بازار و زمان اعلام به نمایندگی های فروش فرق میکنه. برای مثال یه شرکت مادر میاد و یه سری جدید رو طراحی میکنه ، بعد از اخذ گواهینامه ها و کارهای اداری که داره میاد و اعلام سری جدیدش رو میده . ولی نه به عموم ، بلکه به کسانی که نمایندگی هستند (توزیع کنندگان و نمایندگان رسمی فروش). یه سری قراردادی این وسط بین فروشنده ها و شرکت رد و بدل میشه. مثلا اگه شرکت من رو برای عقد قرارداد بپذیرند (شرایط خاص خودش رو داره.) من میتونم این سری رو به صورت تک مدل و حتی مدل هایی که در آینده از این سری با توجه به برنامه ریزی که شرکت کرده رو سفارشی و یا به صورتی که شرکت قصد تولید داره بخرم. اینجوری هم شرکت میدونه که چه قدر بایستی سرمایه گذاری کنه روی این سری و هم من از نوع کالا و موجودیه اون توی زمان مشخص شده که تعهد تحویل شرکت هست اطلاع خواهم داشت.

اگه به فرض دستگاه شما 2009 به پایین باشه ، اون زمان ایران جزو لیست Asus بوده و یکسری قراردادی بین شرکت های ایرانی و شرکت مادر منعقد شده که شرکت مادر نمی تونه زیر اونا بزنه. پس از اون سری که قبلا قرادادش بسته شده و شرکت متعهد شده هر مدلی که جزو اون قرارداد بوده رو بایستی طبق تعهد برای طرف قرارداد تولید بکنه. بنابراین لپ تاپ هایی که خط تولید اونا از اواخر 2009 تا الان هست چنین کیبوردی نخواهند داشت. بنده بارها توی همین تایپیک لینک هایی دادم از ایسوس که ایران جزو بازار فروش این شرکت محسوب نشده ، پس کیبورد فارسی هم معنایی نخواهد داشت.

موفق باشین.
    n61jq تولید سال 2010 ایسوس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •