تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 36 اولاول ... 16222324252627282930 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 353

نام تاپيک: ****عشق من (شورلت ایمپالا 1973)****

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

محمد جان با توجه به نوسانات قیمتی فعلی،زحمت بکشید قیمت همه قطعات رو بنویسید تا حساب کار دست من و سایر دوستان بیاد.

2. 2 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

درسته علی اقا ولی من زمانی که ماشین رو تحویل گرفتم اصلا فکر نمیکردم که اینجوری تعمیر کرده باشه و یه فاکتور نشون داد ولی من از روی خوشبینی اون رو با خودم نیاوردم البته مکانیک هم یه لحظه فاکتور رو نشون داد و برش داشت و ..............البته حالا دیگه گذشته ولی خب یه تجربه ی 6 دانگ و اساسی نصیب من شد و البته قصدم از توضیح جزییات این بود که سایر دوستان بیشتر احتیاط کنند و بالاخره شاید به دردشون بخوره.منتظر عکسهای تعمیرات جناب حجازی هستم.

4. 2 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

حتمآ قیمت قطعات رو اینجا مینویسم منتها آخر تعمیر میرم برای حساب کتاب.
    ولی آخرین قیمت کیت گیربکس 350 که دارم 330000 تومن هست که من 2 هفته پیش 250000 تومن خریدم.
    روغن هیدرولیک دکسول هم 2 هفته پیش خریدم 11.500 امروز قیمت کردم 13.500!!!!
    قیمتها نجومی میره بالا.
    راستی روغن دکسول رو به مکانیک نشون دادم گفت اینها حرف ندارن منم دل رو میزنم به دریا و همین رو میریزم.

6. 2 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان سلام.
    امروز موتور رو از موتور شور گرفتم و سیلندر و شاتونها و میلنگ رو تحویل تراشکار دادم بقیه موتور هم به مکانیک تحویل دادم.
    پیستونها 40 میخوره.
    میلنگ 20
    هزینه موتور شور هم 30 هزار تومن.
    چون نزدیک غروب بود هوا داشت تاریک میشد برای همین عکسها خوب از آب در نیومدند.
    قصد داشتم موتور ماشین رو رنگ نکنم ولی متاستفانه رنگ موتور پوسته انداخت و دیگه فایده نداره.باید رنگ بشه.

دوستان یه توضیحی در مورد سیتها میدید؟مکانیک گفت سیتها باید بره تراشکاری در بیادو از این حرفها!

اینم یه سری عکس:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 3 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خيلي خوبه. سايز 40 هم مناسبه بخصوص كه سالها پيش از تعمير ماشين گذشته.
    براي موتور اگر سايز خيلي زياد هم بخوره چندان مشكلي نيست چون بعدها ميشه با يه بوش زدن مناسب دوباره صفر بشه اما ميل لنگ رو نميشه چنين كاري كرد.
    بعضي وقتها ميل لنگ رو بازسازي ميكنن و با جوش استيل زدن و تراشكاري مجدد صفر ميشه كه شنيدم چندان جالب در نمياد. سايز 20 براي ميل لنگ خيلي خوبه.
    بغل پيستونها رو كه نگاه ميكنم اثري از خراش عميق نميبينم و اين نشون ميده موتور خوب نگهداري شده و به موقع براي تعمير اقدام كرديد.
    خيلي وقتها ميگذارن تا وضعيت به جايي برسه كه هفته اي يك ليتر روغن بسوزونه!! اينجوري سيلندر به اصطلاح تخم مرغي ميشه و حالت بيضي پيدا ميكنه كه هزينه تعمير خيلي زياد و احتمال خوب از آب درآمدن كم ميشه.
    اميدوارم ميل سوپاپ هم نيازي به تعويض نداشته باشه.
    بعد از تراشكاري سيلندر و سرسيلندر، حتما تمام پولكها رو در بياريد و با مواد شوينده قوي داخل كانالها و مجراهاي آب و روغن رو شستشو بديد . تاثير خيلي خوبي داره و الان بهترين فرصت براي اينكار هست.

10. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

کامارو جان شنیدم میگن با بوش زدن موتور دیگه مثل اولش نمیشه درسته؟
    من بیشتر از روی وسواس این موتور رو تعمیر کردم البته موتور ماشین صدای سوپاپ میداد و لرزش شدید هم داشت ولی یه قطره روغن هم کم نمیکرد.

میل سوپاپ هم مکانیک با چشم که نگاه کرد گفت سالمه ولی گفت باید کولیس بزارم تا دقیق مشخص بشه.
    مکانیک گفت میل سوپاپ نو هست 180 تومن.

حتمآ چک میکنم پولکها رو در آورده باشه و داخلش رو تمیز شسته باشه.خودش که گفت وقتی از کارواش آوردیش یه بار با نفت قشنگ میشورمش ولی خودم حواسم رو جمع میکنم که حتمآ این کار رو انجام بده!
    Last edited by mohamad.hejazi; 16-10-2012 at 22:14.

12. 3 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من هم در مورد بوش زدن مطالبي شنيده بودم كه ممكنه مشكل درست بكنه و كارايي موتور پايين بياد و بخصوص در مورد گرم كردن در تابستانها كه بعدها با تجربه هاي بيشتري كه پيدا كردم و تعميراتي كه روي ماشينهاي خودم و ديگران ديدم، و همينطور جستجوي مطالبي در اين مورد ، فهميدم كه مشكلي بوجود نمياره، اگر درست و اصولي انجام بشه.
    اولين مورد انتخاب صحيح بوش از نظر جنس و آلياژ توليدي اون است كه بايد با جنس سيلندر هماهنگي و همخواني داشته باشه.
    مثلا براي يك سيلندر پيكان يا شورلت كه از آلياژهاي چدن و آهن ساخته شده، مسلما بوش هم بايد از همون جنس انتخاب بشه و نه چيز ديگه اي. كيفيت ساخت بوش و البته دقت در سوار كردن و جا زدن توي سيلندر هم خيلي مهمه.
    شنيدم كه گاهي بوشها در محل خودشون كج سوار ميشن و موتور سفت ميشه. البته بعيد ميدونم همچين اتفاقي بيافته چون در اين صورت بايد سيلندر هم كج تراش خورده باشه كه اينهم خيلي غير محتمل به نظر مياد و البته جا زدن يه بوش در يه سيلندر كج تراش خورده كار ساده اي نيست.منظورم از كج بودن چيزي در حد چند دهم ميليمتر بود كه اگر دقت اون دستگاه و تكنسين تراشكار در حد بالايي باشه بوجود نمياد.
    تمامي سطح خارجي بوش بايد در تماس با سطح داخلي سيلندر قرار گرفته باشه تا انتقال حرارت به خوبي انجام بشه و البته بار و فشار كمپرس رو به ديواره سيلندر منتقل كنه.
    تا حالا من از بوش زدن مشكلي پيدا نكردم و فقط شنيدم كه مشكل بوجود مياد. به احتمال زياد روشهاي نادرست انتخاب ، نصب و استفاده از بوشها اين مشكلات رو بوجود مياره.
    از طرفي وقتي سيلندر به تراش آخر خودش برسه ( توي شورلت گويا تا 50 هم هست) و ديگه جايي براي تراش بالاتر نباشه ناچار به بوش زدن هستيم و غير از اين بايد سيلندر كاملا عوض بشه كه اين خودش يه داستان پر دردسر و پر پيچ و خم هست !
    من يكبار ، يكدست بوش سيلندر موتور شورلت 350 ساخت خود كارخانه جنرال موتورز ديدم كه براي صفر كردن موتورها ساخته شده بود. همين نشون ميده كه بوش زدن جزو استانداردهاي خود كارخانه هم به حساب مياد و اگر درست انجام بشه مشكلي نداره.

14. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من هم میخواستم موتور قبلی نوام رو بوش بزنم که از تراشکار که پرسیدم گفت از بوش ساخت تبریز استفاده میکنه و من منصرف شدم و یه موتور کامل گرفتم. الان خیلی سخت بشه بوش فابریک پیدا کرد.

16. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    دوستان این چند روزه یکم مکانیک کارهای متفرقه داشت برای همین کارها کند پیش میرفت.

یه سری کارها انجام شد که براتون مینویسم.

سر سیلندر رو دادم تراشکار تا هم کف تراش بشه و هم جای سیتها رو درست کنه.
    بوش میل سوپاپ و یه دست پیستون خریدم و دادم به تراشکار.
    میلنگ و سیلندر و شاتونها ها رو از تراشکاری گرفتم و به مکانیک تحویل دادم.
    هزینه تراشکاری میلنگ-سیلندر-شاتونها-155000 تومان

جالبته سوپاپهای دود و هوا سایز30 ماشین نوش گیر نمیاد؟؟؟!!
    مکانیک و لوازم فروش گفتند نوش گیر نمیاد و باید دست دوم سالم پیدا کنی.
    حالا 1 دست دست دوم سالم پیدا کردم فردا باید بدم تراشکاری.

سر سیلندر

جای سیتها که مشخصه پایین رفته

اسم این چی بود بوش میل سوپاپ؟

اینم پیستوها:فروشنده خیلی تعریف مارکش رو میکرد.

اینم سیلندر و میلنگ و شاتونها بعد از تراشکاری:

پیستوهای کهنه خودم

شاتونها

سوپاپهای که خریدم:

گیربکس ماشین هم بلاخره باز شد جالبه مکانیک میگفت صفحات داخلش نو بود ولی داخل روغن گیربکس ماشین آب رفته همین باعث شده گیربکس داغون بشه.احتمالآ رادیات روغنم مشکل پیدا کرده.جالب اینجاست که رادیاتور و رادیاتور روغن رو 1 سال پیش نو کردم.
    اینم یه عکس از داخل پوسته مکانیک گفت پوسته گیربکس سالمه.

18. 5 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    امروز سوپاپهای هوا رو از سوپاپ تراشی گرفتم و به همراه سوپاپهای دود رفتم پیش تراشکار سر سیلندر و سوپاپها رو تحویلش دادم.

سوپاپهای هوا:

یه سر هم رفتم پیش مکانیک که در حال شستشوی سیلندر ماشین بود.

20. 2 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •