دوست عزیز قیمتو جدیدا ندارم کم شده رفته بالا,ولی بار جدید بیاد شرکت بیاره دوباره ارزون میشه,در ضمن نمایندگی گفت رنگ سفیدم این دفعه میاد
دوست عزیز قیمتو جدیدا ندارم کم شده رفته بالا,ولی بار جدید بیاد شرکت بیاره دوباره ارزون میشه,در ضمن نمایندگی گفت رنگ سفیدم این دفعه میاد
سلام. شما کی از نمایندگی واسه رنگ سفیدش پرسیدین؟ نگفت حدودا کی میاره؟؟
من ١٥ روز پیش, هر وقت تو بازار اومد به صورت عمده این دفعه سفیدم هست, خیلی خوشکله ماکتشو دیدم
یعنی بنظزتون اگه تا وسطای آبان صبر کنم سفیدش میاد؟ میارزه تا اون موقع صبر کنم؟ یا اینکه الان برم همون مشکی رو بگیرم؟؟ ممنونم
آقا من با یکی شون کار کردم
خیلی خیلی خوشدست هست و خیلی عالی طراحی شده
کلا از سونی arc روون تر هست
Last edited by بامزی; 12-10-2011 at 12:57.
سلام
من یه سوال داشتم
به نظر شما با کدوم گوشیا که در رنج قیمتی هستن میشه مقایشه کرد و یا اینکه بهتر از گوشیای کوجوده
ممنون میشم راهنمایی کنید
والا ما به این ملت میگیم گوشی توپیه باور نمیکنن![]()
مبارک باشه ایشالا... اصلا فکر نمیکردم بری سراغ ال جی تو یه فازای دیگه بودی!!!
حتما گوشیه خوبیه که رفتی دنبالش البته قیمت خیلی خوبی هم نسبت به هم رده هاش داره!!
حتما تو لیست پیشنهاداتم قرار میدمش
سرعتش چجوریاس؟ لگ مگ که نداره؟ ساپورتش خوبه از طرف ال جی؟ رام فارسی اصلی داره که یه وقت اگه گوشی ای که میگیری فارسی نباشه رام فارسی براش بریزی مثل اچ تی سی؟(کلا منظورم ساپورت اس ام اس و وب هست) رابط کاربریش چجوریه؟ کیفیت فیلم برداریش در چه حدیه؟
مهم اندرویده که میخواستم .... دیزاینش هم منو با خودش برد و دلم رفت پیشش و گرفتمش
در مجموع گوشی خوبیه...فول ساپورت فارسی در وب و اس ام اس و ....
من که با رابط کاربریش خیلی حال کردم ...به ال جی میشه گفت ایمان آوردم...قراره 2.3 رسمی تا آخر این ماه براش بیاد و فکر کنم آخرین ورژن اندروید هم براش ریلیز یشه.
دیزاینش خیلی عالیه وخیلی خوش دسته جنس خوبیم داره.کیفیت صفحه نمایشش خوبی هم داره .
یه کم لگ تو یه بازی ریس مشاهده شد و دیگر هیچ ...جالبه تا حالا نه ریست دیدم نه هنگ و منگی ( 20 روزی میشه دارمش و حسابی برنامه توش ربختم )
من که تا حالا با هاش مشکلی نداشتم البته صدای اسپیکرش چندان قوی نیست ولی با توجه به قیمت واقعا گوشی ارزشمندیه.
من که ازش راضی هستم خدا هم ازش راضی باشه.
قربان لطفت ...شاد باشی
Last edited by Mig33; 11-10-2011 at 22:53.
دوستان عزیز
شخصا زیاد راضی نیستم از گوشی به چند دلیل
اولا گوشی به نظرم اصلا خوش دست نیست بدین صورت که کف دست جا بگیره و راحت بتونی باهاش کار کنی
پشتش خیلی سریع خط میافته
چندین بار توی دو هفته مشکل هنگ کردن داشتم البته موقع تایپ کردن حروف قاطی میشن و باید گوشی ریستارت بشه
شاید هم موتورولا منو بد عادت کرده چون گوشیه قبلیم موتورولا دیفای بود که دزدیده شد و تاچ اون و سرعتش با اینکه 800 بود قابل مقایسه با این نبود همچنین سنسور گوشی در قبال افقی و عمودی بودن خیلی کند عمل میکنه در قیاس با دیفای
تاچش هم خیلی ضعیف تر از موتورولاست
کیفیت صدای مکالمه هم که یه چیزی تو مایه های افتضاحست ! یادت بخیر موتورولا ...
ضمنا گوشی رو با گارانتیه اصلی خریدم
برنامه sygic رو برای مکانیابی روش نصب کردم اکثر وقتا نمیتونه مکان رو شناسایی کنه و اگرم شناسایی کنه حدود پنج دقیقه باید تحمل بفرماییم !
باید ببینیم با آپدیت گوشی چه تغییراتی حاصل میشه
البته بنده در قیاس با موتورولا دیفای گوشی رو ضعیف دیدم در مقایسه با گوشیهای دیگه احتمالا سر تر باشه و اینکه دیفای الان 380 قیمتشه و من گوشی رو 450 خریدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)