حداثل از زمان اتفاقات نسخه ۱ ۲ سالی گذاشته(همون ۲ سالی که شپرد مرده بود تا زنده شه) قیافه ادم عوض میشه دیگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگه. ولی میراندا رو هنوز ترجیح میدم
حداثل از زمان اتفاقات نسخه ۱ ۲ سالی گذاشته(همون ۲ سالی که شپرد مرده بود تا زنده شه) قیافه ادم عوض میشه دیگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگه. ولی میراندا رو هنوز ترجیح میدم
ميراندا كه طبيعي نيست! ساخته شدست. طبيعي رو بچسب!!ولی میراندا رو هنوز ترجیح میدم
من كه خيلي با قيافه ي جديد اشلي حال كردم دقيقا همون شرايطي رو پيدا كرده كه من ميخوام، موهاي بلند، آرمور آبي و...
من شرط ميبندم خيلي ها كه 1 رو بازي نكردن و اشلي رو نميشناسن تو 3 ميان به سمت اشلي، ببينيد كي گفتم
خدا كنه اواخر ژانويه دمو بياد تا بتونم راحت امتحانام رو بدم!
من یکو بازی نکردم....عکسی از اشلی ندارید؟
با میراندا حال نمیکنم![]()
پس این همون خانومست که دیدیمش تو نسخه 2..البته اونجا یادمه تریپ و قیافش فرق میکرد واسه همین اصلا واسم آشنا نبود...
ربط نداره. الان شپرد خودش هم دیگه طبیعی نیست!تازه بعد میراندا جک و کاتسومی رو ترجیح میدم حیف که کاتسومی تو کفه جیکوبه
ولی خداییش اشلی خیلی خوشگل تر شده
خوب شد آخر 2 با همه بهم زدم تا با اشلی بمونم
اشلی عشق دیرینه شپرده
به عکس نگاه کنید انگار شپرد با زنش اومده جای لیارا
من فقط با صدای میراندا حال میکردم![]()
اشلی دیگه شاخ شده واسه خودش spectre شده. میراندا لهجش هم قشنگ بود. از لیرلا بدم میاد![]()
عجبمگه لیارا چشه.من تو مس 1اونو به اشلی ترجیح دادم هم صداش قشنگه هم نسبت به اشلی بهتره
.فقط من موندم تو چطور دلت اومد با جک رمنس کنی
(جک همونه که بدنش پر از تاتو است و سرشم کچل
)
ولی اشلی از کجا می دونی اسپکترا شده؟
من وایمسم تا بازی بیاد ....بعد همسرمو انتخاب کنم ...الان زوده![]()
اشلی بعد مرگ شپرد اسپکتر میشه. اه لیارا موجود آبی زشتالبته من هم در یک و هم در ۲ باهاش رمانس کردم
چیه لذت جنسیشون ذهنیه
من دلم واسه جک سوخت .بنده خدا ادم بدی نیست بدی زیاد دیده.
البته من یکبار بهش یک دیالوگ renegade زدم و باهام رومانس کرد بعدش دیگه جوابمو نمیداد(بار اولی که بازی کردم)
فقط امیدوارم خر نشن کسی رو که باهاش رومانس میکنی رو بکشن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)