تا حالا پچی برا این بازی نیومده؟
تا حالا پچی برا این بازی نیومده؟
شب جمعه اي حالمون گرفته شد
كرايسس كرايسس ميگفتن اين بود واقعا كه
نفهميديم ﭽي شد كي به كي بود متاسفم
زود و بي نتيجه تموم شد![]()
بچه ها سلام یه سوال دارم
توی مرحله asoult فکرکنم که یه کشتی هست بعد از اینکه توی کشتی میپری و چندتا ادم میکشی بعد بعد از یه کامپوتر استفاده میکنی بعد از اون باید چی کار کرد
باید از کشتی خارج بشی و هدفت رو روی کشتی بزاری و دکمه ی B بزنی و وقتی که هدف روی کشتی Lock شد کلیک چپ کنی تا هواپیما بیاد و نابودش کنه .بچه ها سلام یه سوال دارم
توی مرحله asoult فکرکنم که یه کشتی هست بعد از اینکه توی کشتی میپری و چندتا ادم میکشی بعد بعد از یه کامپوتر استفاده میکنی بعد از اون باید چی کار کرد
)()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()( )()()()()()()(
ببخشید من خودم یه جای بازی گیر کردم .
اون قسمتی که با یه دختره آشنا میشی و دختره میره و آسانسور میوفته پایین .
من یکمی رفتم جلو و معلق شدم روی هوا !
یک سری هم از این جک و جونور ها رو هم کشتم و اون دستگاهایی که داخلشون زرد هست و نابود کردم ولی هیچ راه دیگه ای نمونده . یعنی هیچ جایی نیست که برم .
میشه راهنمایی کنید .
خوب اونجا چند تا تونلی هستند که تقریبا به نظر میرسه راه ورودیشون بسته شده ولی با نزدیک شدن بهشون شما رو به درون خودشون میکشن و شما رو به یه نقطه دیگه منتقل میکنند.
اونا رو هم رد کردم .خوب اونجا چند تا تونلی هستند که تقریبا به نظر میرسه راه ورودیشون بسته شده ولی با نزدیک شدن بهشون شما رو به درون خودشون میکشن و شما رو به یه نقطه دیگه منتقل میکنند.
بعد یه تونل خیلی کوچیکی بود که رفتم توش اومد یکمی عقب تر از اونجایی که بودم .
بعد اون راهی که قبلا ازش عبور کرده بودم بسته شده و من گیر افتادم !
كلا اونجا خيلي عجيب غريبه. اصلا مرحله بيخوديه. آدم بد جوري گيج ميشه. هيچ هيجاني هم نداره!
فقط بايد تو اين مرحله هر سوراخي كه فكر ميكني قبلا واردش نشدي وارد بشي تا بتوني راه خروج رو پيدا كني.
هميشه يه راهي براي خروج هست فقط بايد اينقدر بگردي تا پيدا كني. بعضي وقتا هم ديگه حوصله آدمو سر ميبره.
hamon doro vara ye dare ke bayad ba tofang daghonesh koni ke betoni azash rad shi![]()
سلام
دوستان من بازی رو نصب کردم ولی بازی اجرا نمیشه و یه ارور میده که میگه فایل crysis رو که تو پوشه نصب بازی هست رو نمی تونه بخونه و میگه باید بازی رو دوباره نصب کنم درایوی هم که بازی رو نصب می کنم 45gig
هستش
cpu 4000 amd
vga 256 8400 gs
ram 1 gig
hdd 300
دوستان عزیز سلام من تو بازی crysis تو یه مرحله گیر کردم اونجا که تو یه بندر هستش و باید بری تو یه کشتی بزرگ و یه لب تاپ رو حک میکنی بلافاصله این پیغام رو میده و فلش سبز میره سمت جلوی کشتی و من نمیدونم چیکار کنم پیغامش هم اینه air strike avalible و ادامش هم یه چیزی می نویسه هر کی میدونه دارم کجا رو میگم کمک کنه لطفا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)