راستی یادم رفت بگم:اینم دومین تیم ایتالیایی![]()
آرسنال - Arsenal
اینتر - Inter
بارسلونا - Barcelona
بایرن مونیخ - Bayern Munich
تاتنهام - Tottenham
چلسی - Chelsea
شاختار دونتسک - Shakhtar Donetsk
شالکه - Schalke
رئال مادرید - Real Madrid
رم - Roma
کپنهاگن - Copenhagen
لیون - Lyon
مارسی - Marseille
منچستر یونایتد - Manchester United
میلان - Milan
والنسیا - Valencia
راستی یادم رفت بگم:اینم دومین تیم ایتالیایی![]()
دوست عزیز دیشب شب مسی نبود.مثل مواقعی که شب چه میدونم بنزما و ... نیست.
در ضمن کجا مسی کاملا مهار شده بود؟
اون همه موقعیتی که داشت و نزد 1-2 تا بود؟
البته واسه مسی کم پیش میاد اما بد شانس بود که گل نزد.اگه یه دونه فقط یه دونه گل میزد دیگه 3-4 تای بعدی رو راحت خورده بودین!
حالا یه برد 2-1 تو خونه گرفتین مگه چکار کردین؟
شاید چون به باخت بارسا عادت ندارین از این نتیجه متعجب شدین!خب بعضی مواقه هم آوانس دادن چیز خوبیه و باعث جذاب شدن مسابقه میشه....
دیشب آرسنال خیلی خوب بازی کرد و حقش هم برد بود.
کلا من همیشه تعجب میکنم که ونگر این بازیکنا رو چطوری پرورش میده.
جک ویلشیر هم واقعا عالی بود..
تو بازی برگشت هم اگه مصدومیتی چیزی نداشته باشن آرسنالی ها مطمئنا بارسلو کارش خیلی سخت میشه.
خیلی باحالی![]()
این تعصب بیجای دوستان بارسایی منو متعجب میکنه. وقتی که تیم بارسلونا میبره میگن خوب بازی کرده بوده و حقش هم برد بوده ولی وقتی نتیجه نمیگیرن آسمون و ریسمونو به هم میبافن که چه میدونم ما به خودمون باختیم و تیم حریف اصلا عددی نبوده و مسائل داوری و چه میدونم اون شب، شب بازیکنای ما نبوده و اگه بدشانسی نمیآوردیم و ...
(به یاد اون بچه محصلی افتادم که وقتی بیست میگرفت میگفت بیست گرفتم، ولی وقتی 11 میگیره میگه معلممون به من 11 داد!!)
یعنی اینقدر سخته که یه کلمه بگین: باختیم!!
![]()
مگه خبرت نرفتی که کار کنی؟؟؟ول کن مهندس این بحث ها رو...فکر نون باش که خربزه ابه داداش من
تورو چه به ارسنال...منچسترت رو بچسب![]()
قربون شما داداش...
---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 01:59 PM ----------
بفرمایید : باختیم...
خداییش بارسلون هم بد بازی نکرد.فقط بد شانس بود که کم گل زد.
خوب اگر هم طرفدار ها میگن عددی نبود حتما نبود دیگه!
به رئال با اون همه ادعا 5 تا زدیم دیگه. کم بود. فصل قبل هم که همین آرسنال تنهایی 4 تا از مسی خورد!
والا یه ضرب المثل معروف هست که میگه:
............................ این بازی برگشت داره!![]()
کسی نگفته تیمی بد بازی کرد گرچه هر دو تیم رو فرم اصلیشون بازی نمی کردند. به شخصه بازی منچستر منچستر چند روز پیش رو ترجیح می دهم مخصوصا با اون گل رونیخداییش بارسلون هم بد بازی نکرد.فقط بد شانس بود که کم گل زد.
خوب اگر هم طرفدار ها میگن عددی نبود حتما نبود دیگه!
البته
فوتبال همینه دیگه. تلاش دائم. یه وقت میره تو گل یه وقت نمیره.
اگه بگیم دروازه بان فلان کرد و ... که باید گفت دروازه بان هر تیمی لباس اون تیم به تن داره پس اگه سیوی انجام داده وظیفش بوده و به نام تیم نوشته می شه.
اختلاف بازی دو تیم فقط یه شوت بود که رد شد ... (البته ویلشر تو بازی خودش رو معرفی کرد. فکر کنم اگه با همین روند ادامه بده چند سال دیگه در تیمی ثروتمند تر باشه)
ما هم به لیورپول یه سال 6 تا زدیم سال بعد 3 تا خوردیم. بازی توی 90 دقیقه رقم می خوره. مثل بازی هرکولس و گیخون با بارسا یا بازی رئال با بارسا.به رئال با اون همه ادعا 5 تا زدیم دیگه. کم بود. فصل قبل هم که همین آرسنال تنهایی 4 تا از مسی خورد!
از اینطرف مثل ویگان و آرسنال. توی چند دقیقه بازی 2-1 برده را 3-2 واگذار کردیم !
می گم به جای تحلیل های متعصبانه و ... منتظر بازی برگشت باشیم
پست فاقد ارزش نقل قول ...
Last edited by zahedy2006; 17-02-2011 at 15:00.
قربون شما داداش...
دوست عزیز من نظرم مخالف شما بود...گویا اشتباه متوجه شدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)