تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون درباره آنتی ویروس ایرانی "شید" چیه؟

راي دهنده
237. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالیه

20 8.44%
  • خوبه

24 10.13%
  • میتونه بهتر باشه

26 10.97%
  • قابل اعتماد نیست

167 70.46%
صفحه 26 از 29 اولاول ... 162223242526272829 آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 286

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی آنتی ویروس شید (Sheed)

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی M.Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

من هکر نیستم و نمیدونم شید چی هست فقط میدونم هر ویروسی که نود یا اوریا میشناسه شید میشناسه و به خوبی حذف و پاکسازی میکنه.
    با سلام
    شما میگید نمیدونید شید چی هست.
    پس به نظرتون عاقلانه است امنیت سیسمتون را دست نرم افزاری بگذارید که حتی خودتون هم نمیدونید چی هست و به ان شک دارید؟
    با تشکر

2. 3 کاربر از M.Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با سلام
    شما میگید نمیدونید شید چی هست.
    پس به نظرتون عاقلانه است امنیت سیسمتون را دست نرم افزاری بگذارید که حتی خودتون هم نمیدونید چی هست و به ان شک دارید؟
    با تشکر
    من یک سال تمام امنیت کامپیوترم رو تو دستش گذاشتم و عالی عمل کرد حتی دوستام میامدن خونه ما فلش هاشون رو میزدن به انتی من پاکسازیش میکردن میرفتن .

بعد از اینکه یک سالش تمام شد کاسپر ریختم فول اسکن کردم یکی ویروس پیدا نکرد و بعدش اوریا ریختم جز 6 تا کرک که در ویروستوتال زدم ویروسی نبود چیزی پیدا نکرد

اینم بگم تو زمانی که شید داشتم همه جور سایتی رفتم و همه کار کردم از ویروس بازی بگیر تا ....

بعد من لپتاپمو عوض کردم که همراش ویندوز 64 بیتی بود که شید اون موقع 64 بیتی نداشت از اون موقع دیگه شید نصب نکردم

من الان شید رو به عنوان اسکنر ریال تیام دار قبولش دارم و هیچ امکانات دیگه ایی نداره برای همین فعلا نخریدم تا ببینم در نسخه بعد چکار میکنه
    Last edited by pedram_01; 19-04-2013 at 16:17.

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی M.Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

با سلام
    موفق باشید دوست عزیز.
    اما من منظورم خود شید بود نه database ان.
    خب مشخص است که database با engine کارشون را درست انجام می دهند چون توسط شرکت ها eset و avira طراحی شدند.
    اما در مورد gui که شرکت شید طراحیش کرده چی؟
    ایا اطمینان دارید که درست عمل کرده.
    ایا اطمینان دارید زمان اپدیت اطلاعات مشکوکی رد و بدل نشده.
    و ....
    طبق توصیه شرکت mcafee این gui یک spyware شناخته شده و طبق تست های من هم در هنگان اپدیت و در برخی موارد خاص اطلاعات مشکوکی به سرور می فرستاد.
    ---
    باز هم من به نظر شما احترام میگذارم.
    و ببخشید اگر دخالت بی جا کردم
    شما به عنوان یک کاربر ازاد هستید از هر نرم افزاری که دوست دارید استفاده کنید.
    با تشکر

5. 3 کاربر از M.Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود

دوستان عزیز، شید از انجین ای ست یا آویرا استفاده نمی کند. یعنی نمی تواند استفاده کند. اگر اینطور بود چین در این زمینه بسیار جلوتر از ما بود که بخواهد انجین یک موتور را سرقت کند.

و اگر انجین آنتی ویروس رو بشود آن طور که می خواهند برای خود استفاده کنند که باید فاتحه اون محصول امنیتی رو خوند.

کاری که انجام شده احتمال می رود از یک موتور اسکن اپن سورس و یا شایدم ساخته خودشون، اومدن آپدیت های آویرا و ای ست رو براش تعریف کردن همین.

کافیه که دیتابیس این محصول قادر به شناسایی مخربی نباشه اون وقت باید فاتحه سیستم شمارو خوند.

و در آخر بدونید محصولات امنیتی جهان با چندین کارمند خبره، ماه ها زمان می بره تا امکاناتی به آنتی ویروس خودشون اضافه کنند و یا حتی کیفیت محصول خودشونو ارتقا بدهند. آن وقت شما قبول می کنید 1 یا 2 نفر جوان بی تجربه در مدت کوتاهی محصولی ارائه دهند که ...

بسی شاد شدیم

7. 5 کاربر از arfnpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه allric's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

شید درحد آویرای رایگان امکانات داره اما از آویرا سبکتره از نظر آپدیت هم که مثل زون الارم رایگان فقط یکبار در 24 ساعت آپدیت میشه جدیدا شده 12 ساعت نه وبگارد داره نه فایروال نه آنتی اسپم ....باید صبر کرد شاید در نسخه اینرنتی پیشرفت کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام به دوستان عزيز كه دركل تايپيك بدون تست درمورد اين آنتي ويروس نظردادن عرض ميكنم خوبه كمي از اونچه بهش رسيديد0معمولا مسئول تايپيك يه محصولند)دست بكشيد وبه بقيه نگاه بهتري داشته باشيد من 1سال واندي هست دارم از اين آنتي ويروس استفاده ميكنم مسلما از نود32 وخيلي ديگه بهتره وديتابيسش خيلي قويه وبراي همين اگه يه نمونه ويروس بگيريد جوابش بهتراز همه آنتي ويروساي مهمه .سرعت اسكنش خيلي خوبه وسرعت سيستم هم پايين نمياره .امامعايبي داره كه باي دبرطرف بشه عرض ميكنم خدمتتون :اول اينكه موتورهاش روغيرقانوني استفاده ميكنه وبراي همين خيلي آنتي ويروس هاهم اونرو fake حساب ميكند نسخه امنيتي نداره ،بالتبه وب گارد وفايروال هم نداره .هوش مصنوعيش اصلا خوب نيست دربرخي ويندوزهاي ما كه انواع دستكاري شدش هم زياده به مشكل برميخوره .ولي دركل بري ابتداي يه آنتي ويروس خوبه ومن اين رو بايه فايروال همراه malwarebyteخيلي وقته دارم وويروسي نشدم خيلي هم فلش وسايت ويروسي سراغ سيستمم مياد .ممنون كه مطلب رو تاآخر خونديد .

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

سلام به دوستان عزيز كه دركل تايپيك بدون تست درمورد اين آنتي ويروس نظردادن عرض ميكنم خوبه كمي از اونچه بهش رسيديد0معمولا مسئول تايپيك يه محصولند)دست بكشيد وبه بقيه نگاه بهتري داشته باشيد من 1سال واندي هست دارم از اين آنتي ويروس استفاده ميكنم مسلما از نود32 وخيلي ديگه بهتره وديتابيسش خيلي قويه وبراي همين اگه يه نمونه ويروس بگيريد جوابش بهتراز همه آنتي ويروساي مهمه .سرعت اسكنش خيلي خوبه وسرعت سيستم هم پايين نمياره .امامعايبي داره كه باي دبرطرف بشه عرض ميكنم خدمتتون :اول اينكه موتورهاش روغيرقانوني استفاده ميكنه وبراي همين خيلي آنتي ويروس هاهم اونرو fake حساب ميكند نسخه امنيتي نداره ،بالتبه وب گارد وفايروال هم نداره .هوش مصنوعيش اصلا خوب نيست دربرخي ويندوزهاي ما كه انواع دستكاري شدش هم زياده به مشكل برميخوره .ولي دركل بري ابتداي يه آنتي ويروس خوبه ومن اين رو بايه فايروال همراه malwarebyteخيلي وقته دارم وويروسي نشدم خيلي هم فلش وسايت ويروسي سراغ سيستمم مياد .ممنون كه مطلب رو تاآخر خونديد .
    اینکه شد سر تا پا معایب دوست عزیز..پس محسناتش چیه/؟؟..بعدشم سرقت موتور یا دیتابیس محصولات دیگه سرقته و دزدی نه عیب ...(هرچند هیچ اعتقادی به این موضوع استفاده از موتور اویرا و نود در این محصول نداشتم و ندارم) آنتی ویروس ایمن قانونا داره از یک موتور بیت استفاده میکنه و قیمتش با بیت برابره اونوقت این انتی ویروس سالی 10 تومنه....با کمال افتخار هم پشتش -- کردن که در خارج از ایران استفاده نشود (چون دزدی میباشد)
    Last edited by aylar6888; 31-05-2013 at 00:32.

11. 2 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

lمامحسنات رو هم گفتيم ولي گويا به چشم شما نمياد ،ضمنا شركت مدعيه خوداين شركتا حاضر به مذاكره نيستند .ضمنا من ويندوزم وخيل يبرنامه هاي ديگم كركه (البت هخيلي برنامه هام نسخه رايگان هستند)پس برام فرقي نميكنه واگه به اين فكركنيم دوسوم ما به ماكروسافت دين مالي داريم .ضمنا من فقط حرفم يه چيزه حداقل يه باراستفاده كنيد بعدنظربديد ،شمابازهم استفاده نكرده نظرميدي واين همه محسنات (مثل ديتابيس بسيارقويش)رونميبيني ومعايب هم خب طبيعيه برا ي يه تازه كار همين شركت خوب كومودو تاحالادوبارمن رو ازخودش ناميد كرده وذليل داشتن نسخه رايگانش هم تاحدي همين توان كم رقابتش درحال حاضربانسخه هاي قوي پوليست .بايد حوصله داشت كلا به نظرمن چيز خوبيه ولي قابليت پيشرفت بالايي داره .ممنون از صبرشمادرخوندن نظرم

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

lمامحسنات رو هم گفتيم ولي گويا به چشم شما نمياد ،ضمنا شركت مدعيه خوداين شركتا حاضر به مذاكره نيستند .ضمنا من ويندوزم وخيل يبرنامه هاي ديگم كركه (البت هخيلي برنامه هام نسخه رايگان هستند)پس برام فرقي نميكنه واگه به اين فكركنيم دوسوم ما به ماكروسافت دين مالي داريم .ضمنا من فقط حرفم يه چيزه حداقل يه باراستفاده كنيد بعدنظربديد ،شمابازهم استفاده نكرده نظرميدي واين همه محسنات (مثل ديتابيس بسيارقويش)رونميبيني ومعايب هم خب طبيعيه برا ي يه تازه كار همين شركت خوب كومودو تاحالادوبارمن رو ازخودش ناميد كرده وذليل داشتن نسخه رايگانش هم تاحدي همين توان كم رقابتش درحال حاضربانسخه هاي قوي پوليست .بايد حوصله داشت كلا به نظرمن چيز خوبيه ولي قابليت پيشرفت بالايي داره .ممنون از صبرشمادرخوندن نظرم
    البته این نکته که توضیح می دم مربوط به دنیای کوچک شما نیست!

مایکروسافت، ویندوز را از چه شرکتی دزدیده است و از آن مال حرام می اندوزد؟

دوست عزیز شاید شما بتوانید خودتان را گول بزنید اما چه اصراری دارید دیگران را وارد دنیای خود کنید.

اینکه مایکروسافت سازنده ویندوز است و اینکه خودش می داند از محصولش غیرقانونی استفاده می شود بر کسی پوشیده نیست شما هم استفاده کن. اما زمانی که همین ویندوز را روش لعاب بزنید و به اسم دیگری مثل شید بفروشید و بگویید مال خودتان است، من یاد واژه های بدی می افتم که بهتره مطرح نکنم. دزدیدن مال دیگران و کسب روزی حرام و هزاران واژه نامناسب که هر کداممان می توانیم روی این مطلب بگذاریم

در ضمن اینکه سازندگان شید خود را احمق فرض می کنند دلیلی ندارید ما نیز خودمان را احمق فرض کنیم.

مثال می زنم: شما از خودروی X3 ساخت شرکت BMW خوشتان می آید و می خواهید آن را کاستومایز کنید. اما شرکت BMW نه تنها این اجازه را به شما نمی دهد بلکه حاضر نیست شما حتی X3 آن ها را تست کنید. خب در اینجا هر انسان صاPحب عقل و شعور (تاکید می کنم عقل و شعور) می فهمد که شرکت BMW سازنده X3 است و حق مسلم اوست که با محصول خود هر طور که می خواهد برخورد کند.

خب حالا انسان هایی که فاقد این عقل و شعور هستند و معنای نظام اجتماعی و زندگی گروهی را نمی فهمند در چنین حالتی می گویند: وا مگه میشه، غلط کرد که به ما نداد پس میریم می دزدیم. حالشو میبریم.

پس حالا فکر کنم متوجه این جمله احمقانه شده باشید:
    شركت مدعيه خوداين شركتا حاضر به مذاكره نيستند
    معنی این جمله فقط اینه که هیچ کس در این دنیا اختیار مالشو ندارد و هر کس میتونه به دیگری تجاور کنه.

آدم یاد چی افتده؟ ...بهتره نگم دیگه...

14. این کاربر از arfnpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

حرف شما مال جايي است كه همين ويندوز رو نميفروشند ،سرورآپديت درست نميكنند براي نود32 وپولي بيش از همين شيد بگيرند .نصف برنامه اوبازيهايشان كرك نيست وديگران بخاطرسياست آنهاراازداروولوازمي كه جان مردم به آنهامربرطست محروم نميكنند.بايد قبول كنيم اينجاايرانست ريالضمنام مصرف كنندم ترجيح ميدم بجاي كرك نود32ياسرورايرانيش برم ازشيد استفاده كنم كه قويتروسبكتره .بله براي فردي مثل شما كه توانايي خريد emsisoftروداريد كه ازموتوربيت دفندر وآنتي تروجان خودش بهره منده ،مناسبتراينه كه بريد سراغ اين محصو ل يابيت دفندرياكاسپروامثالهم ،چون ختماويندوزتون هم اصله ولي براي دنياي كوچيك من شيد بهتراز آواست وآويراي رايگان وكومودوست .موفق باشيد آقاي دنياي بزرگ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •