دوستان من از موقعی که این دستگاهو خریدم هیچ درایوی از سایتش دانلود نکردم. میشه اسم سایتشو بدید و بگید چیو باید دانلود کنم؟ ذر ضمن موقع اتصال به اینترنت دیال آپ به من هم این اخطار شماره 678 مبنی بر تنظیمات ریموت کامپیوتر را می دهد. یک کمک کنید ممنون.
دوستان من از موقعی که این دستگاهو خریدم هیچ درایوی از سایتش دانلود نکردم. میشه اسم سایتشو بدید و بگید چیو باید دانلود کنم؟ ذر ضمن موقع اتصال به اینترنت دیال آپ به من هم این اخطار شماره 678 مبنی بر تنظیمات ریموت کامپیوتر را می دهد. یک کمک کنید ممنون.
این دستگاه پورت vga نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فقط یک پورت mini display داره یعنی نمیشه به ویدئو پروژکتور وصلش کرد و چیزی ارائه داد!
من تو اینترنت جستجو کردم تبدیل پورت mini display به vga بود ولی فقط برای اپل
تبدیلی که مال دل باشه پیدا نکردم!
من شنیدم تو پایتخت پیدا میشه. عزیزان اگه زحمتی نیست خواهشا برید ببینید برای این مدل تبدیل mini dp to vga هست یا نه؟
اگه هست دقیقا کدوم فروشگاه داره و قیمتش چنده؟
آدرس و تلفن فروشگاه هم فراموش نشه
فقط تو رو خدا سریعتر جواب بدید. من قم هستم نمیدونم چه خبره میخام تا قبل از خرید دستگاه مطمئن بشم. آخه دانشجو هستم و خیلی موقع ها باید با ویدئو پروژکتور ارائه بدم.
منتظر جواب هستم
چراغ قرمز؟؟؟؟؟باید سبز باشه و وقتی روی حالت عادی وصل میکنی 1 جراغ سبز روشنه روی حالت وصل شدن 2 تاجراغ سبز داری
کجا هستی ؟؟/پم کن برام
این شماره دوستم هست تو نمایندگی دل هست تو پاساژ رضا تماس بگیر شاید داشته باشن
(((()))
اسمش امین هست-- ---01922101253
آقا مختار مش کل ما اینه که این مودم جدیداااا یک چراغ داره و هموشون با این جور سیستم مشکل دارن. از همونی که شما داری گرفتم انداختم بهش درست شد. ik223344 هم همین کارو بکنه حلهههههههههه.ممنون
دوستان اینجا تاپیک بحث درباره xps l501 هستش یا رفع مشکل مودم؟؟
توی یک تاپیک دیگه مشکلات را حل کنید خواهشا...
نمیدونستم این جدید ها 1 جراغ داره> من 2 مدل از دل ها دارم 2جراغ داره اونم سبز میشه پس مشکل از مودم هست که داریور درست نیست یا خرابه
به نظر من هر کی می خواد xps بخره قبلش یک سری به asus n53SV هم بزنه. اگه می خواین بیاین توی این تاپیک بحث کنیم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شرمنده اگر سوالانم مریوط به این تاپیک نیس اما مریوط به همین سیستمه.من از زمانی که این مدل سیستمو گرفتم باطریش یهش وصله و از برق دارم استفاده می کنم. باطریشم 100% است.برای قطع اتصال باطری باید تنظیماتی انجام بدم؟ در ضمن باطریو اگر در بیارم بهتر نیست؟ در کل من از باطری استفاده نمی کنم و همش یه برق وصلم! چه تنظیماتی شماها انجام دادید که منم باید انجام بدم؟؟ ممنون اگه راهنمایی کنید
دوستان این لپ تاپ خوبه؟ نسبت به n5010
salam
man mikhastam bebinam ke in laptop dagh mikone ya na
yani hararat ziad tolid mikone ba ziad kar kardan bahash.masalan 7ya 8 saat dar rooz
badesh inke mesle seri e ghabli e xps in modelam ba oon moshakhasat khoobesh kharab az ab darnayad?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)