تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 35 اولاول ... 16222324252627282930 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 346

نام تاپيک: Optimus 2X » گوشي LG با پردازشگر دو هسته ای 1 گیگاهرتز و فیلمبرداری فول اچ دی

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

در واقع این صفحات در رنگ مشکی .. کنتراست بی نهایت دارند ! و به صورت کلی هم کنتراست چند هزار برابر بیشتر از ال سی دی هاست ! و همین مسئله جبران برایتنس رو میکنه .

مثلا با اینکه ایفون 4 مجموعه ای از تکنولوژی ها رو در خودش جمع کرده کنتراست 1 به 800 رو تونسته بده !
    این قسمت رو زیاد دقت نکردم تا الان ، در واقع شما دارید اشتباه میکنید
    اگر نسبت کنتراست یک صفحه نمایش 1:n هم باشه دلیلی بر روشن بودن فوق العاده صفحه نمایش نمیشه
    اصلا نسبت کنتراست مقایسی برای سنجش روشنایی نیست معیار سنجش اختلاف روشنایی هست نه مقدار اون ، معیار اصلی Brightness هست .
    کنتراست نسبت بیشتریین نور تولید شده یک پانل نسبت به کمترین نور تولید شده هست ، در واقع پیکسل هایی که مشکی خالص رو نشون میدن و پیکسل هایی که سفید خالص رو نشون میدن
    مشکی عبارت است از 3 رنگ RGB = 000 و سفید هم RGB=255,255,255
    نور تولید شده در این دو حالت و تقسیم این دو اندازه به هم تشکیل دهنده مقدار کنتراست هست
    حرف شما در مورد کنتراست بی نهایت SAMOLED درست هست ولی دلیل بر روشن بودن میشه ، علت اینکه کنتراست در این صفحه بسیار زیاد هست روشنایی متمایل به صفر در نمایش رنگ مشکی هست و تمام .
    در واقع روشنایی در نور سفید تقسیم بر عدد صفر میشه و هر عدد تقسیم بر صفر بشه متمایل به بی نهایت میشه
    البته باید بگم که اون 0 که GSMArena تو این عکس پایین گفته 0 مطلق نیست و اندازه گیری دقیق بشه مشخص میشه که SAMOLED در نمایش رنگ مشکی باز هم روشنایی بسیار اندکی داره ولی صفر مطلق نیست .

نسبت کنتراست اصلا ربطی جبران کمبور روشنایی صفحه نداره حالا میخواد 1 به بی نهایت باشه یا 1 به 100 .

خیلی از برندها مخصوصا همین سامسونگ همیشه از این حربه تبلیغاتی استفاده میکنن و میزان کنتراست رو فوق العاده بالا میزنن برای جذب بیشتر مشتری . نمونه های زیادی از این قبیل هست که در این تاپیک جاش نیست گفته بشه

منصف باشیم معیار اصلی سنجش روشنایی مخصوصا برای تشخیص بهتر زیر منبع نور و یا نور آفتاب میزان Brightness هست که هرچی بیشتر باشه به معنی پرنور بودن نور سفید هست .

به میزان روشنایی نور SAMOLED دقت کنید :

2. 4 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این قسمت رو زیاد دقت نکردم تا الان ، در واقع شما دارید اشتباه میکنید
    اگر نسبت کنتراست یک صفحه نمایش 1:n هم باشه دلیلی بر روشن بودن فوق العاده صفحه نمایش نمیشه
    اگر ال سی دی دارید تو خونه امتحان کنید !...

برایتنس رو روی 60 درصد بزارید .. کنتراست(اگه زبان فارسی هست درخشندگی) رو ببرید بزارید رو 10 و بعد یک بار روی 90 بزارید ! اگر تصویر به نظرتون روشنتر نشد حرف شما صحیح !...

هنوز خودم گوشی از لحاظ روشنایی و شفاففیت صفحه نمایش در حد سوپر امولدی ندیدم ... چه تو شب چه تو روز . ایفون 4 هم مقایسه کردم.

شدی مثل خودشون بی ادب
    شما حالت خوبه ؟!
    Last edited by pulp_152; 14-04-2011 at 02:38.

4. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

برایتنس رو روی 60 درصد بزارید .. کنتراست(اگه زبان فارسی هست درخشندگی) رو ببرید بزارید رو 10 و بعد یک بار روی 90 بزارید ! اگر تصویر به نظرتون روشنتر نشد حرف شما صحیح !...

هنوز خودم گوشی از لحاظ روشنایی و شفاففیت صفحه نمایش در حد سوپر امولدی ندیدم ... چه تو شب چه تو روز . ایفون 4 هم مقایسه کردم.
    دوست عزیز ، ین چیزی که گفتی ربطی چندانی حرف من نداره !

کنتراست معیار مستقیم تعیین روشنایی نیست در حالی که از تقسیم دو واحد روشنایی حداکثر و حداقل بدست میاد ، این هم حرف من نیست ، تو صدها سایت معتبر و علمی سرچ کنید بهتون میگه .
    شما که دارید کنتراست یک TV رو پایین میارید در واقع دارید نسبت روشنایی رو کم میکنید و باید تصویر تلویزیون تاریک بشه ، در واقع شما با کم کردن کنتراست دارید Brightness رو کم میکنید .
    دقت کنید با کم کردن کنتراست یک منبع تصویر کاملا به سمت سیاه شدن میره ، ولی با کم کردن روشنایی نه ، چون در کنتراست شما نسبت رو دارید کم میکنید ولی در Brightness مقدار رو ، امیدوارم متوجه منظورم بشید چون از این واضح تر نمیتونم بگم
    بحث اصلی ما هم تو گوشی ها هست نه TV .
    من علت این که کنتراست SAMOLED خیلی زیاد هست رو گفتم و اینکه کاملا تو مقایسه روشنایی با IPS و LCD ها بی اثر هست و معیار سنجش مستقیم روشنایی نیست

6. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز ، ین چیزی که گفتی ربطی چندانی حرف من نداره !

کنتراست معیار مستقیم تعیین روشنایی نیست در حالی که از تقسیم دو واحد روشنایی حداکثر و حداقل بدست میاد ، این هم حرف من نیست ، تو صدها سایت معتبر و علمی سرچ کنید بهتون میگه .
    شما که دارید کنتراست یک TV رو پایین میارید در واقع دارید نسبت روشنایی رو کم میکنید و باید تصویر تلویزیون تاریک بشه ، در واقع شما با کم کردن کنتراست دارید Brightness رو کم میکنید .
    دقت کنید با کم کردن کنتراست یک منبع تصویر کاملا به سمت سیاه شدن میره ، ولی با کم کردن روشنایی نه ، چون در کنتراست شما نسبت رو دارید کم میکنید ولی در Brightness مقدار رو ، امیدوارم متوجه منظورم بشید چون از این واضح تر نمیتونم بگم
    بحث اصلی ما هم تو گوشی ها هست نه TV .
    من دارم براتون مثال عینی میزنم !>..

کنتراست شاید به خودی خود یا به تنهایی معیاری برای سطح روشنایی نباشه !

اما اگر برایتنس صفحه رو در یک سطح معمول قرار بدید ! با افزایش و کاهش کنتراست تصویری متفاوت از لحاظ روشنایی و شفافیت میبینید ...

من علت این که کنتراست SAMOLED خیلی زیاد هست رو گفتم و اینکه کاملا تو مقایسه روشنایی با IPS و LCD ها بی اثر هست و معیار سنجش مستقیم روشنایی نیست
    خیلی خوب ! کاری نداره خودتون برید ! یک مغازه موبایل فروشی بهشون بگید که یک i9000 تقدیم کنند سپس گوشی رو در اخر روشنایی بزارید ببینید صفحه به این روشنی و شفافیت دیدی یا خیر !

8. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خیلی خوب ! کاری نداره خودتون برید ! یک مغازه موبایل فروشی بهشون بگید که یک i9000 تقدیم کنند سپس گوشی رو در اخر روشنایی بزارید ببینید صفحه به این روشنی و شفافیت دیدی یا خیر !
    آفرین ! پیشنهادت عالی بود ولی نه برای من !
    مسلما همچین کاری نمیکنم حتی اگه I9000 مفتی بهم بدن !
    بهتره با منطق و دلیل درست بحث کنیم ، شما هم در اولین فرصت همون I9000 رو با O2X زیر نور آفتاب مقایسه کنید تا پی به عملکرد دقیق Brightness و Contrast ببرید .

10. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

:-؟

12. 6 کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

مرسی امیررضا!!! بابا بعد عمری قیافه گوشی رو تازه یادمون اومد که چه شکلی بود!!!

آخه توکه شونصدتا گوشی الجی خریدی و خودت یکبار سر star مار گزیده شدی بودی, رفتی کدوم بدبختو بهش ازین Super Mobileها انداختی...
    چه کنم برادر.....باور کن گول تبلیغات بیش از اندازه رو خوردم!!! نمی دونی چقدر تو گوشش خوندم بابا بهتر از ویو نیست تو این رنج، حالا جالب اینجاست، یکی از اشکالات این گوشی اینه: طرف عدم وجود محدودیت از مهم ترین فاکتور هاش بود!!! مثل محدودیت تعداد اس ام اس و.....منم گفتم بابا گوشی سیستم عامل داره و از این حرف ها!!!

هنوز باورم نمیشه یکی سیستم عامل بزنه تو تعداد اس ام اس محدودیت بزاره!!!!!! و مشکلات دیگه ای که الان جا و مکانش نیست که بگم.....
    Last edited by Michael Ropy; 14-04-2011 at 19:14.

14. 3 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

راستی آپدیت 2.3 برای این گوشی قراره ماه جون یا جولای بیاد....

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

خیلی گوشی خوبییه الان قیمتش تو بازار چنده وبه نظرتون ایراد عمده ی این گوشی چییه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

به نظرم ایراد خاصی نداره....ولی احساس می کنم LG می تونست به جا 8Gb یه 16Gb مینداخت رو گوشی.... فکر کنم با 30Min به صورت Full HD ضبط کردن در حد 4-5Gb حجم برداره: دی

18. 4 کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •