تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 403 اولاول ... 162223242526272829303676126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 4027

نام تاپيک: XPERIA™ X8 | گوشی خوب قیمت خوبتر

آخر فروم باز rawen.west69's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    کلوپ گوشی ها

پيش فرض

سلام دوستان این گوشی مولتی تاچ داره؟
    با اپدیت بهش اضافه میشه؟

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

با سلام...
    ساپورت نرم افزاری در ورژن سیستم عامل تفاوتی نداره....
    نصب برنامه خیلی اسونه مثل بقیه گوشی هاست.
    همانطور که قبلا هم گفتم دوربینش فوکوس و فلش نداره ولی عکساش خوب و شفاف هست.

---------- Post added at 11:38 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------

مشکلی اصلا با دوربین ندارم و معایب دوربینم اصلا مشکلی نداره .
    دلیل اینکه گفتن از نظر نرم افزاری چون تا حالا گوشی های که داشتم سیستمش جاوا بوده و هیچ مشکلی نداشته. و بسیار ساده بوده.اما آندروید یک سیتم عامل جدید و چون شما از اصطلاحاتی مثل روت و از این قبیل استفاده میکنید من یک کم احساس نگرانی کردم .و ضمنا بگم من به طور کلی اهل نصب برنامه خاصی رو گوشی نیستم حتی برنامه های خود گوشی رو هم فرصت نمیکنم نصب کنم.
    مساله بعدی در مورد پشتیبانی از زبان فارسی است.خواستم بگم از اینم خیالم راحت باشه؟
    فقط شرمنده که این همه سوال میکنم

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

توی این رنج واقعا عالی هست. 3 اینچ درست یه کم اذیت میکنه اما بازم خوبه.
    شما اگه نگاه بکنید اپتیموس 1 با کمی اختلاف نسبت به این گوشی داره اما قیمتش 120 تومان بالاتره
    یا وایدفایر که حدود 80 تومان گرانتره
    به نظرم تو رنج قیمت خودش خیلی خوبه.
    به درد کسایی میخورن که پول لازم رو برای خرید گوشیهای آندروئید گرون ندارند. به شخصه خودم 400 تومان ندارم خب چیکار کنم؟
    من خودم انشالله یا این گوشی ویا بادا پرو رو قصد دارم بخرم
    دقیقا...
    دوستان 3 اینج اونقدر که فکر میکنید کوچیک نیست!!!! من touch2 داشتم 2.8 اینج بود خوب بود.... کلا گوشی بزرگ یک جوریه....
    به نظر من این گوشی مشکلی نداره...
    قبلا گفتم چیز خاصی کم نداره..
    از لحاظ ارتباطی که gps.wi-fi blu داره..
    کیفیت ال سی دی که عالیه و وضوح استنداردی داره hvga
    صداش که حرف نداره بلند و با کیفیت حتی bass هم تو صداش احساس میشه..
    از لحاظ سخت افزاری cpu :600mhz و ram:168mb و چیپ گرافیکی هم داره
    دوربین هم که عرض کردم 3 هست فاقد فلش و فوکوس ولی کیفیتش واقعا خوبه و شفاف هست....
    باطریشم که خوبه
    تا فریمور 2.1 هم براش امده و راحت میتونید نرم افزار رو اجرا کنید.
    خیلی هم خوشگل و جم چور هست
    در ضمن wave pro رو هم تایید میکنم خیلی گوشی خوبه... من قبل x8 قصد خرید همینو داشتم . از نزدیک هم باهاش کار کردم خیلی گوشی خوبه... به راحتی هم جاوا پشتیبانی میکنه و سیستم عامل بادا هم جدید هست....
    Last edited by Punisher_2008; 22-02-2011 at 15:41.

4. این کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مشکلی اصلا با دوربین ندارم و معایب دوربینم اصلا مشکلی نداره .
    دلیل اینکه گفتن از نظر نرم افزاری چون تا حالا گوشی های که داشتم سیستمش جاوا بوده و هیچ مشکلی نداشته. و بسیار ساده بوده.اما آندروید یک سیتم عامل جدید و چون شما از اصطلاحاتی مثل روت و از این قبیل استفاده میکنید من یک کم احساس نگرانی کردم .و ضمنا بگم من به طور کلی اهل نصب برنامه خاصی رو گوشی نیستم حتی برنامه های خود گوشی رو هم فرصت نمیکنم نصب کنم.
    مساله بعدی در مورد پشتیبانی از زبان فارسی است.خواستم بگم از اینم خیالم راحت باشه؟
    فقط شرمنده که این همه سوال میکنم
    سلام.
    همانطور که گفتم در ساپورت در ورژن تفاوتی نداره فقد چند موارد خاص مثلا هست که یک برنامه مثلا فریمور 2.1 به بالا جواب میده...
    بعد از اپئیت میتونید فارسی کنید.
    نه سخت نیست... اسونه سیستم عامل هست یک گوشی سیمبین هست یکی ویندوز موبایل هست اینم اندروید هست هر کدوم هم مزیا و معایب خودشون رو دارن

---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------

سلام دوستان این گوشی مولتی تاچ داره؟
    با اپدیت بهش اضافه میشه؟
    با سلام.گفته شده که اضاف میشه..

6. 2 کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

یک توصیه برای خریداران این گوشی دارم زیر 500-450 تمن گوشی آندروید نخرید
    من خودم ترجبه ی کار با 17 گوشی که خودم داشتم رو و هفته ی قبل یدونه ایکس 8 گرفتم و میتونم گم یکی از بدترین تجربه ها بود
    شما بهتره بری سراغ برند و سیتم عامل های دیگه (چون شما بیشتر میخوای بری اینترنت پس صفحه ی نمایش بزرگ بهدردتون میخوره نه صفحه ی 3 اینچی)
    تصمیم با خودته ....
    من خودم هفته ی قبل گوشی رو گرفتم الان دارم میفروشمش ...
    چه عجب یکی بدش اومده از این گوشی
    ماجز تعریف چیز دیگه نشنیدیم اینجا

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

14

سلام.
    همانطور که گفتم در ساپورت در ورژن تفاوتی نداره فقد چند موارد خاص مثلا هست که یک برنامه مثلا فریمور 2.1 به بالا جواب میده...
    بعد از اپئیت میتونید فارسی کنید.
    نه سخت نیست... اسونه سیستم عامل هست یک گوشی سیمبین هست یکی ویندوز موبایل هست اینم اندروید هست هر کدوم هم مزیا و معایب خودشون رو دارن

---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------

با سلام.گفته شده که اضاف میشه..

پس با این حساب با یک آپدیت ساده به فارسی تبدیل میشه و خیالم راحت باشه.چون برای من فقط همین فارسی بودن مهم و اصلا دنبال برنامه یا بازی خاص نیستم.
    نکته بعدی وصل شدنش به اینترنت چطوره راحت وصل میشه سرعتش خوبه. ارتباط اینترنتی از طریق گوشی چطوره چون من بسیار برام این بخش مهمه.
    و نکته اخر این بخش ایا مثل سونی W980 کاملا انتی پیلتره یا خیر

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

پس با این حساب با یک آپدیت ساده به فارسی تبدیل میشه و خیالم راحت باشه.چون برای من فقط همین فارسی بودن مهم و اصلا دنبال برنامه یا بازی خاص نیستم.
    نکته بعدی وصل شدنش به اینترنت چطوره راحت وصل میشه سرعتش خوبه. ارتباط اینترنتی از طریق گوشی چطوره چون من بسیار برام این بخش مهمه.
    و نکته اخر این بخش ایا مثل سونی W980 کاملا انتی پیلتره یا خیر

بله با یه آپدیت بسیار ساده و عادی فارسی میشه زبون مادریش چه read& write چه منوها

خیالات راحت

وصل شدنشم عادیه من یه گم با کانکت وایرلسش مشکل دارم حالا ایراد کجاست وقت کنم بررسی میکنم

آنتی پیلتر!!!
    خلاصه خوبه برا گسیگه میخواد آندرویدو با تمام امکانات مزه کنه!

10. این کاربر از AMIRHJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BEHZAD2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام دوستان من کل تاپیک رو خوندم چند تا سوال داشتم اول اینکه قیمت این گوشی چنده
    2-آیا خودم میتونم آندروید 2.1 رو رو گوشی بریزم اگه نه هزینهش چقدر میشه وآیا 2.2 واسش میاد یا نه
    3-به نظر شما قیمت lg optimus one تا 300 میاد چقدر طول میکشه قیمتش بیاد پایین
    4-آیا بازیهای حرفه ای رو راحت میاره یکی از دوستان میگفت با بازی angry bird مشکل هنگ داره
    5-و آیا این گوشی رو تایید میکنید ؟
    فعلا همین
    با تشکر

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

سلام دوستان من کل تاپیک رو خوندم چند تا سوال داشتم اول اینکه قیمت این گوشی چنده
    2-آیا خودم میتونم آندروید 2.1 رو رو گوشی بریزم اگه نه هزینهش چقدر میشه وآیا 2.2 واسش میاد یا نه
    3-به نظر شما قیمت lg optimus one تا 300 میاد چقدر طول میکشه قیمتش بیاد پایین
    4-آیا بازیهای حرفه ای رو راحت میاره یکی از دوستان میگفت با بازی angry bird مشکل هنگ داره
    5-و آیا این گوشی رو تایید میکنید ؟
    فعلا همین
    با تشکر
    ایکس 8 از لحاظ قیمت واقعا عالی هست اپیتموس 1 الان حدود 330 تا 340 تومان هست و متاسفانه بدونگارانتیش پیدا نمیشه یا خیلی کم پیدا میشه.
    به نظر من تا یک ماهه دیگه به 300 تومان نخواد رسید.
    اگه الان گوشی بگیرید به 2.1 آپدیت شده هست مگر اینکه خرید قدیم توی مغازه باشه.
    از لحاظ بازی هم در جریان نیستم اما قاعدتنا باید در بازیهای خیلی سنگین کم بیاره
    به شدت تایید میشه.گوشیهای دیگه 100 تومان گرونترن ا ما تقریبا در همین سطح هستش یا اگر هم تفاوت داشته باشه تفاوتشون در حد 30-40 تومان باید باشه نه انقدر زیاد

13. 2 کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BEHZAD2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

ایکس 8 از لحاظ قیمت واقعا عالی هست اپیتموس 1 الان حدود 330 تا 340 تومان هست و متاسفانه بدونگارانتیش پیدا نمیشه یا خیلی کم پیدا میشه.
    به نظر من تا یک ماهه دیگه به 300 تومان نخواد رسید.
    اگه الان گوشی بگیرید به 2.1 آپدیت شده هست مگر اینکه خرید قدیم توی مغازه باشه.
    از لحاظ بازی هم در جریان نیستم اما قاعدتنا باید در بازیهای خیلی سنگین کم بیاره
    به شدت تایید میشه.گوشیهای دیگه 100 تومان گرونترن ا ما تقریبا در همین سطح هستش یا اگر هم تفاوت داشته باشه تفاوتشون در حد 30-40 تومان باید باشه نه انقدر زیاد
    ممنون دوست عزیز از پاسخت
    قیمت بدون گارانتیش چنده از تهران میخوام بخرم
    به آندروید 2.2 میشه ارتقا داد نه اینکه رسمی غیر رسمیشو میگم
    نظرت در مورد اپتیموس چی هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •