سلام دوستان این گوشی مولتی تاچ داره؟
با اپدیت بهش اضافه میشه؟
سلام دوستان این گوشی مولتی تاچ داره؟
با اپدیت بهش اضافه میشه؟
مشکلی اصلا با دوربین ندارم و معایب دوربینم اصلا مشکلی نداره .
دلیل اینکه گفتن از نظر نرم افزاری چون تا حالا گوشی های که داشتم سیستمش جاوا بوده و هیچ مشکلی نداشته. و بسیار ساده بوده.اما آندروید یک سیتم عامل جدید و چون شما از اصطلاحاتی مثل روت و از این قبیل استفاده میکنید من یک کم احساس نگرانی کردم .و ضمنا بگم من به طور کلی اهل نصب برنامه خاصی رو گوشی نیستم حتی برنامه های خود گوشی رو هم فرصت نمیکنم نصب کنم.
مساله بعدی در مورد پشتیبانی از زبان فارسی است.خواستم بگم از اینم خیالم راحت باشه؟
فقط شرمنده که این همه سوال میکنم
دقیقا...
دوستان 3 اینج اونقدر که فکر میکنید کوچیک نیست!!!! من touch2 داشتم 2.8 اینج بود خوب بود.... کلا گوشی بزرگ یک جوریه....
به نظر من این گوشی مشکلی نداره...
قبلا گفتم چیز خاصی کم نداره..
از لحاظ ارتباطی که gps.wi-fi blu داره..
کیفیت ال سی دی که عالیه و وضوح استنداردی داره hvga
صداش که حرف نداره بلند و با کیفیت حتی bass هم تو صداش احساس میشه..
از لحاظ سخت افزاری cpu :600mhz و ram:168mb و چیپ گرافیکی هم داره
دوربین هم که عرض کردم 3 هست فاقد فلش و فوکوس ولی کیفیتش واقعا خوبه و شفاف هست....
باطریشم که خوبه
تا فریمور 2.1 هم براش امده و راحت میتونید نرم افزار رو اجرا کنید.
خیلی هم خوشگل و جم چور هست
در ضمن wave pro رو هم تایید میکنم خیلی گوشی خوبه... من قبل x8 قصد خرید همینو داشتم . از نزدیک هم باهاش کار کردم خیلی گوشی خوبه... به راحتی هم جاوا پشتیبانی میکنه و سیستم عامل بادا هم جدید هست....
Last edited by Punisher_2008; 22-02-2011 at 15:41.
سلام.
همانطور که گفتم در ساپورت در ورژن تفاوتی نداره فقد چند موارد خاص مثلا هست که یک برنامه مثلا فریمور 2.1 به بالا جواب میده...
بعد از اپئیت میتونید فارسی کنید.
نه سخت نیست... اسونه سیستم عامل هست یک گوشی سیمبین هست یکی ویندوز موبایل هست اینم اندروید هست هر کدوم هم مزیا و معایب خودشون رو دارن
---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------
با سلام.گفته شده که اضاف میشه..
چه عجب یکی بدش اومده از این گوشی
ماجز تعریف چیز دیگه نشنیدیم اینجا![]()
پس با این حساب با یک آپدیت ساده به فارسی تبدیل میشه و خیالم راحت باشه.چون برای من فقط همین فارسی بودن مهم و اصلا دنبال برنامه یا بازی خاص نیستم.
نکته بعدی وصل شدنش به اینترنت چطوره راحت وصل میشه سرعتش خوبه. ارتباط اینترنتی از طریق گوشی چطوره چون من بسیار برام این بخش مهمه.
و نکته اخر این بخش ایا مثل سونی W980 کاملا انتی پیلتره یا خیر
بله با یه آپدیت بسیار ساده و عادی فارسی میشه زبون مادریش چه read& write چه منوها
خیالات راحت
وصل شدنشم عادیه من یه گم با کانکت وایرلسش مشکل دارم حالا ایراد کجاست وقت کنم بررسی میکنم
آنتی پیلتر!!!
خلاصه خوبه برا گسیگه میخواد آندرویدو با تمام امکانات مزه کنه!
سلام دوستان من کل تاپیک رو خوندم چند تا سوال داشتم اول اینکه قیمت این گوشی چنده
2-آیا خودم میتونم آندروید 2.1 رو رو گوشی بریزم اگه نه هزینهش چقدر میشه وآیا 2.2 واسش میاد یا نه
3-به نظر شما قیمت lg optimus one تا 300 میاد چقدر طول میکشه قیمتش بیاد پایین
4-آیا بازیهای حرفه ای رو راحت میاره یکی از دوستان میگفت با بازی angry bird مشکل هنگ داره
5-و آیا این گوشی رو تایید میکنید ؟
فعلا همین
با تشکر
ایکس 8 از لحاظ قیمت واقعا عالی هست اپیتموس 1 الان حدود 330 تا 340 تومان هست و متاسفانه بدونگارانتیش پیدا نمیشه یا خیلی کم پیدا میشه.
به نظر من تا یک ماهه دیگه به 300 تومان نخواد رسید.
اگه الان گوشی بگیرید به 2.1 آپدیت شده هست مگر اینکه خرید قدیم توی مغازه باشه.
از لحاظ بازی هم در جریان نیستم اما قاعدتنا باید در بازیهای خیلی سنگین کم بیاره
به شدت تایید میشه.گوشیهای دیگه 100 تومان گرونترن ا ما تقریبا در همین سطح هستش یا اگر هم تفاوت داشته باشه تفاوتشون در حد 30-40 تومان باید باشه نه انقدر زیاد
ممنون دوست عزیز از پاسخت
قیمت بدون گارانتیش چنده از تهران میخوام بخرم
به آندروید 2.2 میشه ارتقا داد نه اینکه رسمی غیر رسمیشو میگم
نظرت در مورد اپتیموس چی هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)