تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 51 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 508

نام تاپيک: Need for Speed: Shift 2 Unleashed

داره خودمونی میشه Top Gear The Stig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Top Gear

پيش فرض

درسته این مورد باید برای برد در دورهای طولانی دقت بشه..مرسی وحید جان..
    +
    دیگه مطمئن باشید فورزا رو کپی ،Paste کردن تو شیفت...کسانی موفق به تجربه فورزا نشدن با شیفت 2 میشه به مرز فورزا نزدیک شد.
    عزیز اگه یکم راجع به این عکس هیجان زده شدی که مطمعنم شدی باید بگم من خودم این بازی رو خیلی دوست دارم و تقریبا فنش هم هستم ولی باید بگم این بازی حتی به گرد خاک GT و FM نمیرسه حتی به گردخاکشون...........

شما نمیتونی با یک درجه بندی بگی کلا یه بازی شبیه یه بازی دیگه هست........

امیدوارم ناراحت نشی ولی به عنوان یک فن فورزا احساس کردم بهم توهین شده.........

تو این بازی شبیه سازیشون رو اینطور تفسیر کردن که فرمون تو دست راننده حتی تو گالاردو داره بی معنی تکون تکون میخوره والا تو پیکان کشورخودمون هم فرمون ماشین اینجوری نمیشه چه برسه به LP560-4..............

البته باید بگم رو جزعیات خیلی دقت کردن که این خودش خیلی تحسین برانگیزه مثلا وقتی موتور دورش تا آخر میره یا مثلا ماشین میره تو خاکی کنار جاده کاپوت تکون تکون میخوره........تصادفات هم خیلی خوبه و فیزیک بازی خیلی نسبت به شماره ی 1 بازی پیشرفت کرده

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

عزیز اگه یکم راجع به این عکس هیجان زده شدی که مطمعنم شدی باید بگم من خودم این بازی رو خیلی دوست دارم و تقریبا فنش هم هستم ولی باید بگم این بازی حتی به گرد خاک GT و FM نمیرسه حتی به گردخاکشون...........

شما نمیتونی با یک درجه بندی بگی کلا یه بازی شبیه یه بازی دیگه هست........

امیدوارم ناراحت نشی ولی به عنوان یک فن فورزا احساس کردم بهم توهین شده.........

تو این بازی شبیه سازیشون رو اینطور تفسیر کردن که فرمون تو دست راننده حتی تو گالاردو داره بی معنی تکون تکون میخوره والا تو پیکان کشورخودمون هم فرمون ماشین اینجوری نمیشه چه برسه به LP560-4..............

البته باید بگم رو جزعیات خیلی دقت کردن که این خودش خیلی تحسین برانگیزه مثلا وقتی موتور دورش تا آخر میره یا مثلا ماشین میره تو خاکی کنار جاده کاپوت تکون تکون میخوره........تصادفات هم خیلی خوبه و فیزیک بازی خیلی نسبت به شماره ی 1 بازی پیشرفت کرده
    نه هیجان زده نشدم...شما درست میگی....حق با شماست...

3. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دیگه مطمئن باشید فورزا رو کپی ،Paste کردن تو شیفت...کسانی موفق به تجربه فورزا نشدن با شیفت 2 میشه به مرز فورزا نزدیک شد.
    دقیقآ حامد جان...تو بعضی آیتمها به قدری به نکات ریز دقت کردن که آدم نمیدونه کلافه شه یا از نکته سنجیه سازنده خوشحال باشه!
    ولی به هر حال با این مد زیاد حال نمی کنم...چون به سرعت کنترل ماشین از بین میره!
    خب ایشون هم نگفتن به گرد fm و gt میرسه!گفتن یه سری آیتمهای موجود در بازی نزدیک یعنی هنوز جا داره تا برسه به اون 2 بازی..
    بهتره به این بازی لقب مینی شبیه ساز بدیم تا یک شبیه ساز کامل و بی عیب و نقص
    تصادفات هم خیلی خوب
    نه دیگه ... اینو مخالفم!چرا..چون من تو این بازی با یک بوگاتی هر کاری خواستم انجام دادم(با 300تا مستقیم رفتم تو دیوار ماشین دوباره رلوود شد!!!)اگر بخوایم نمونه عالی تو این زمینه نام ببرم dirt2 فکر همه جای بر خوردها و تخریب پذیری رو کرده بود به طوری که وقتی خسارت زیادی به ماشین وارد میشد به نوعی یا جوش میاورد یا تایر در میومد یا چند مدل اتفاق که تو ریسها معمولآ میوفته...

+
    به نظرم یک پیت استاپ لازم بود برای این سری از shift !

5. 4 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hesam_g59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    همسایه امام رضا(ع)

پيش فرض

خوشم میاد b3st1 .. مث خودم اند ماشین بازیه... ایول
    آقا من که توی اون 3 دور دریفته موندم
    نمیرسه به 1550 ... اشکم درومد

7. این کاربر از hesam_g59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بدي مسابقه هاي دريفتش اينه كه اگه يياي بيرون همه دريفتهارو بايد از اول بري

9. 3 کاربر از bbp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Top Gear The Stig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Top Gear

1

بهتره به این بازی لقب مینی شبیه ساز بدیم تا یک شبیه ساز کامل و بی عیب و نقص

نه دیگه ... اینو مخالفم!چرا..چون من تو این بازی با یک بوگاتی هر کاری خواستم انجام دادم(با 300تا مستقیم رفتم تو دیوار ماشین دوباره رلوود شد!!!)اگر بخوایم نمونه عالی تو این زمینه نام ببرم dirt2 فکر همه جای بر خوردها و تخریب پذیری رو کرده بود به طوری که وقتی خسارت زیادی به ماشین وارد میشد به نوعی یا جوش میاورد یا تایر در میومد یا چند مدل اتفاق که تو ریسها معمولآ میوفته...

+
    به نظرم یک پیت استاپ لازم بود برای این سری از shift !
    کاملا با جریان مینی شبیه ساز موافقم........
    درباره ی تصادف هم من که تو 360 بازی میکنم به هر حال خیلی هم راضیم و به نظرم خوبن البته Dirt 2 هم جای خود داره ولی من با تصادفات این بیشتر حال میکنم.........دوبار نزدیک بود با همون GT-R اول بازی چپ کنم!!!!!!!به هر حال هر کسی سلیقه ای داره و سلیقه ی شما هم قابل احترامه......
    یعنی واقعا پیت استاپ نداره؟؟؟؟با این وضعیت که دوستان میگن حتما لازم داره..........من دقت نکردم یعینی واقعا نداره؟؟؟

11. این کاربر از Top Gear The Stig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دنده معکوس یعنی چی؟

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

یعنی یک دنده به عقب کشیدن...

14. این کاربر از meha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نکات اصلی و کلی دنده عوض کردن چیه؟ یعنی چه موقع باید از چه دنده‌ای استفاده کرد؟ ( چه در رانندگی عادی در سطح شهر و چه در مسابقه )

آخر فروم باز hesam_g59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    همسایه امام رضا(ع)

پيش فرض

اگر حالت گیربکس رو روی manual ( یا دستی) گذاشته باشید... در بازی های مسابقه ای ..بهترین تایم عوض کردن دنده...گذر از مرز قرمز (RED LINE ) هست که اوج قدرت موتور هست ... البته نباید بزارید به انتهای رد لاین برسه .. چون موتور فقط زور میزنه و سریعتر نمیره
    در حالت اتومات هم... خود بازی شیفت..در بهترین زمان بعد از رد لاین عوض میکنه ..بر عکس tdu 2 که تا به محدوده قرمز میرسید عوض میکرد
    برای معکوس کشیدن هم... تا موتور رو توی شیفت 2 تیونینگ نکردین..به نظرم اصلا معکوس نکشید.. چون عملکرد و قدرت رو به شدت افت میده و تعویض دنده رو به موقع انجام نمیده و حداقل 1 ثانیه به تایمتون اضافه میشه ( حتی ترمز دستی زدن هم.. همین عمل رو انجام میده )
    ولی ..وقتی تیونینگ کردید... میتونید راحت معکوس بکشید بدون اتلاف وقت ( یادتون باشه حتما توی بخش خرید...کلاچ خوب بگیرید)
    و یه نکته :
    زدن نیم کلاچ در بعضی مواقع... مخصوصا دریفت ... که دور موتور رو برا یه لحظه بالا مییره و قدرت رو در جایی که دور موتور داره افت میکنه ..بر میگردونه ( مثال واقعیش... وقتی توی جاده از یه تریلی میخواید سبقت بگیرید و از روبرو هم ماشین میاد... با یه نیم کلاچ زدن..دور موتور بالا میره و قدرت ماشین بیشتر میشه و سرعتش هم نیز .. البته در واقعیت..زیاد انجام دادن نیم کلاچ ضربه های بدی به موتور میزنه..ولی تو بازی .بزنین )
    ---------------
    یه نکته هم در باره رانندگی در شهر در واقعیت : تعویض دنده ها رو روی رد لاین نزارید...حداکثر دور برای تعویض روی 5-6 هزار باشه ... چون موتور به شدت آسیب میبینه..فقط در پیست مجاز به این کار هستین ..
    Last edited by hesam_g59; 11-04-2011 at 14:36.

17. 3 کاربر از hesam_g59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •